Регистрация
Публикувано на 18.02.2019 / 8:54

ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ЩО ЗА ИЗРОДИ СМЕ СТАНАЛИ?

ТИНА Между дърленето за преференциален вот, машинно гласуване, Йордан Цонев и така нататък – по телевизиите, се прокрадва покъртителен репортаж от Сливен по Нова телевизия.

Баба Тина е изоставена в болницата от сина си и близките. И синът и не иска да я вземе обратно. Даже престанал да вдига телефона на лекарите.

Баба Тина мечтае за … портокали. Портокали!!! И се моли някой да се намери да я уреди в старчески дом.

Баба Тина не е единствената. Изоставянето на възрастни майки и бащи било … тенденция!!!

И ние чакаме този народ да промени България?

Вие разбирате ли какво се случи с нас?

Вие осъзнавате ли що за изроди сме станали?

Вие наясно ли сте, че този народ изтръгна от себе си духовността, вярата си и състраданието си?

Вие усещате ли, че този българин уби Бог?

Нещо се случи с българина, нещо „невъзвратимо“ по Цветанов и Нинова, плюли си в устите с тази литературна думичка.

Невъзвратимо е.

Какъвто народа ни, такова и управлението на държавата – кочина. Такава ни и църквата.

Afera.bg

Коментари 19 за
“ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ЩО ЗА ИЗРОДИ СМЕ СТАНАЛИ?”

 1. По-гнусен, по-фалшив, по-долен, по-отвратителен, по-безроден, по-антибългарски сайт от АФЕРА НЯМА!!!

 2. Защо се учудвате – смъртната присъда на тая държава не е от Костов, „царя“, Боко или Цоко
  Тя е от септември 1944, когато група предатели подаряват държавата на чужди окупатори, а същият този народ, сега зарязал родителите си, среща с цветя тези окупатори като освободители.

 3. Още в началото ня „прехода“ всеобщото възхащение и подражание на мутри и айдутлук вещаеше този резултат…
  Единственият шанс на този народ е покаяние и молитва към Бог!

  1. Единствения шанс за ТОЗИ народ е да си намери етнически българин за водач, е казала баба ви Ванга.

 4. Пенчо, в основата на всичко е скрито БКП, дори и след 100 години, ако няма национализация след разследване на всички прекомерно забогатяли в прехода. Матрицата е такава и не ми е виновно БКП или комунизма, а само тези, които ограбиха България и идо днес извършват престъпления, започнали от МВР, ДС, БКП и всички мазни държавни и общински служби на 10 ноември 1989 година. Такъв Бенчо Бенчев, Ахмед Доган, Бойко Борисов, всички БСП „лидери“ или техните помагачи. За тези хора трябва да има възмездие. Липсата на възмездие е прикриване на престъпната им дейност и пак заявявам – никой не преследва вещици, само след реално разследване и обследване, тогава да се търси отговорност, разследване, което все още има интелигентни хора, което да проведат в Рб, утре няма да има такива хора, ще измрът и ще бъдат оправдани всички престъпници – обществено, защото обществото в Рб се разпада, атомизира и негови представители са такива като синовете на баба ти Тинка. Синовете на баба Тинка не търсят справедлвост, те са доказани животни, а такива са много и още повече ще оскотеят след управлението на ското Цветан Цветанов и мръсника Борисов.

 5. В „демократична“ България човешкият живот не струва пукната пара Имаш пари,живееш.Нямаш пари-скъпи!Какво постижение!?9

 6. „И ние чакаме този народ да промени България?
  Вие разбирате ли какво се случи с нас?
  Вие осъзнавате ли що за изроди сме станали?
  Вие наясно ли сте, че този народ изтръгна от себе си духовността, вярата си и състраданието си?
  Вие усещате ли, че този българин уби Бог?
  Нещо се случи с българина, нещо „невъзвратимо“ по Цветанов и Нинова, плюли си в устите с тази литературна думичка.“

  Весе, това, което се случи се нарича ОБИКНОВЕН К А П И Т А Л И З Ъ М…

  1. Пенчо, финланланци, норвежци, шведи, които генетично са най-близки до БЪЛГАРИТЕ също са в КАП, но дале-Е-еч по социален от всеки СОЦиализъм за който може да се сетите. Защо ли, аджеба?

  2. Обикновен идиотизъм,нима всички не сме такива,да търпим. Подобно сме търпяли и 500 г. робство.

 7. Остана ли нещо човешко в нас? В какво се превърнахме! В безчуствени, напълно ампутирани от състрадание индивиди. Няма човеци. С такъв народ и такива управници – толкоз!

 8. Тази история прилича на моята отпреди . Майка ми заболя от рак на дебелото черво. Една година я гледах на легло. Всичкото под нея. На молбите ми брат ми да ми помогне / аз ходя на работа и по няколко пъти на ден бягам в къщи за да я нагледам нахраня и преоблека/ два пъти ме праща при кварталния а той да ми предаде че – Не бил длъжен да гледа майка си!!! Същият не дойде на погребенито на майка ми а тя жената преживе му преписа чрез дарение къщата си на село. ДА ГОСПОЖО ТОМОВА. В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЖИВЕЯТ НЕ ХОРА….. ДА МЕ ПРОСТИ ГОСПОД – А ИЗРОДИ. БЕЗРОДНИЦИ ЗА КОИТО МАЙКА И БАЩА СА НИЩО. В едно обаче съм сигурен и спокоен / знам го от опит/ – за всичко идва времето и за всичко се плаща.

 9. Проблемът на баба Тина е, че песията и е неповече от 200-300 лева, че е дарила всичко, което има на благодарните си деца и в момента няма доход, който да и позволи да отиде да живее в дом за стари хора, освен тези, които са „социални“. В домовете за стари хора средната продължителност на живот е 36-45 дена, особено за хората, които са неподвижни и на легло. Под различни форми, тези болни хора се евтаназират, мъчително. Основният проблем на баба Тина е, че не получава висока пенсия – да речем 800 лева, тогава щяха да се избват да я гледан за повече от 45 дена. За да не получава тази пенсия е виновно БКП и ДС, които отмъкнаха всички движими и недвижими активи на НРБ. Преходът зацикли и няма надежда за икономиката и всички млади и стари хора в РБ. Без лустрация и национализация на имуществото на всички бивши БКП, ДС и други кадри и наследниците им, а защо не и СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, БЗНС, НФСБ, Атака и т.н., разбира се след разследвване на дейността им и имуществото, което притежават няма и никога няма да има справедливост в нашето бедно и опростачено общество, което плаче днес по такива като Шабан, примерно казано.

 10. За съжаление уважаема Арабела в нашият случай рибата е вмирисана от към опашката.Ограбиха милиардите от външнотърговските дружества.Взеха ни спестяванията от банките.Фалираха заводите и ги разграбиха.Гладувахме при Луканов и Жан.Гледахме безучастно как Костов приватизира и продава ТЕЦ,летища и Кремиковци.Изтърпяхме мадридският бандит.Мълчахме при тройната коалиция.Три пъти Борисов става премиер.Ама Цветанов фалшифицирал изборите?А ние само отразяваме този факт и нищо не правим.Чакаме тези,които създадоха Борисов да го пенсионират и да доведат нов спасител.Чакаме.Ние сме много търпеливи.Или нерешителни.Или още от турско,гледаме собственото си благополучие и не ни дреме за другите.

  1. Какъвто народа, такива са му и лидерите. И спасителите. Защото припознава за такива себеПОДОБНИ.

  2. „Ако живееш с вълк, вий като вълк. Но това не значи, че непременно трябва да се превърнеш във вълк.“

 11. ГЕРБ С ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ: НАПРАВИ НИ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ИЗМИРАНЕ
  По времето на управлението на БАЦЕ и ГЕРБ в България за периода 2009-2018 г. са умрели общо 1 185 080 (един милион сто осемдесет и пет хиляди и осемдесет българи, по данни на НСИ!
  И България стана световен шампион по най-голяма смъртност на населението (15,5 промила).
  Такова изтребване на населението не е имало и по време на турското робство, при султан Махмуд II.
  “Последните години от България трайно емигрират около 50 000 – 70 000 души. Основно това са млади и образовани хора, които след това раждат деца навън”, – заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров пред Нова телевизия.
  НСИ обяви само 32000 емигранти за 2018 г., два пъти по-малко в сравнение със съобщените от КНСБ, и това е обяснимо заради зависимостта на НСИ от сегашната власт на ГЕРБ, за чийто комфорт статистиците винаги се грижат по най-трогателен начин, тъй като заплатите и позициите им зависят от тази власт.
  Това, братя, означава следното:
  Годишно 48000 новородени минус 110000 умрели минус 70000 емигрирали е равно на минус 132000 (48000 – 110000 – 70000 = -132000)
  Значи, България вече намалява годишно със 132000 души.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>