Регистрация
Публикувано на 07.08.2018 / 14:23

ВИЕ ЗА ИДИОТИ ЛИ НИ ВЗЕХТЕ, БРЕ! НЕ СМЕ КЬОРАВИ ДА НЕ ВИДИМ И ЧЕРНАТА КАСА НА ГЕРБ, И ЧЕРНАТА КАСА НА БСП!

корнелия ниноваБойко Борисов: „Има кой да си отговаря, това е голяма партия, винаги могат и такива да влязат„, каза все пак Борисов по адрес на общинския съветник Бенчо Бенчев, който е избран от гражданската квота на БСП в Бургас. Министър-председателят заяви, че няма да напада лидера на БСП Корнелия Нинова. „Решението в такива случаи е веднага гонене, махане. И толкова. Защото местните организации винаги могат да направят беля

Кирил Добрев: „БСП няма черна каса…“

Както вече писа АФЕРА работата беше ясна и още по-ясна със стиковането по сериала „Митьо Очите“. Борисов и Нинова – като скачени съдове.

БСП нямали черна каса, ГЕРБ и те нямали черна каса…

И БСП, и ГЕРБ обаче си имат прокуратура, конпири – монпири и прочие, които не смеят да разследват ИСТИНСКОТО ФАЛШИФИЦИРАНЕ И ИСТИНСКОТО ТОТАЛНО КУПУВАНЕ НА ИЗБОРИ ОТ СИМБИОЗАТА!

Ние живеем във Варна и още не сме окьоравяли, че да не виждаме както черната каса на ГЕРБ, така и черната каса на БСП!

Вие за идиоти ли ни взимате, бре!

И, апропо, а спрете се да плещите тъпотии и лъжи, че е ретрограден Меркурий, а и ретрограден Уран се задава от 8 ми август, който, викат, е пагубен за намкьорести политици!

Afera.bg

Коментари 8 за
“ВИЕ ЗА ИДИОТИ ЛИ НИ ВЗЕХТЕ, БРЕ! НЕ СМЕ КЬОРАВИ ДА НЕ ВИДИМ И ЧЕРНАТА КАСА НА ГЕРБ, И ЧЕРНАТА КАСА НА БСП!”

 1. Да и каза още , че “ такива като Бенчо ,веднага се гонят “ , а такива като Московски ,които убиват собствените си деца пияни заляни , те защо не се гонят от правителството ?

 2. Коледна приказка за Царя и веселото биле
  публикувана от Биволъ на 23 декември 2012 г.

  Дядо, Дядо, разкажи ми приказка?

  Добре, дядовото, слушай сега приказката за Царя и веселото биле.

  Имало едно време един Магьосник, който варял весело биле. Само той знаел рецептата. Варял, и продавал, но тайно, защото Царят го бил забранил. Имал си Магьосникът работилница в село Омнифлор. Не щеш ли една нощ Министърът на царските пъдари ги пратил в Омнифлор и спипали Магьосника как бърка билето в бидони с големия черпак. Арестували пъдарите и бидоните, и билето, и Магьосника. Качили го в арестантската каруца и подкарали към Страшната кула. До него седнал Началникът на пъдарите и си свалил качулката…

  Дядо, ама защо е бил с качулка?

  За да не го познаят, дядовото, защото Магьосникът имал зли приятели, които можели да го напляскат. Те всички пъдари били с качулки, но там в каруцата бил само този, Началникът им. Свалил си той качулката и нещо тайно си шушнали с Магьосника.

  Какво са шушнали никой не разбрал, но по-късно Съдията пуснал Магьосника от Страшната кула, а той продължил да си вари билето, докато чакал да го осъдят. След много години Съдията решил, че Магьосникът не е варил весело биле, а лекарство за ревматизъм, за да си маже ставите. И понеже магьосниците живеят дълго, сварил си къде 600 кила, за да има да маже с години. Пуснал Съдията Магьосника да си ходи по живо по здраво. Но научили за това Министрите от задморските страни и се разсърдили. Там веселото биле било още по-забранено. Отишли те при Царя и му казали да смени Съдията, защото е бъркал и той в билето. Новият Съдия пратил Магьосника в Страшната кула за цели три години.

  Дядо, а много ли е страшно в Страшната кула?

  Не дядо, не е толкова страшно. Магьосникът и там продължил да вари от билето. Давал от него на Надзирателя и той го пускал да си спи в къщи. А жената на Магьосника имала хубава къща, построена с парите от билето, цял палат. Купила си и много каруци, купила и работилницата в Омнифлор, за да има къде Магьосника да си вари билето като излезе от Страшната кула.

  Ама Дядо, нали са му арестували бидоните, къде ще го вари?

  Е, арестували, арестували, други си купил. В самата Страшна кула варял билето, та чак не насмогвал с черпака. Отвсякъде искали да им пълни манерките с биле. Братята искали, Генералите искали, Пъдарите… Царят се видял в чудо. Министърът му вместо да лови манерките с билето ходел да пие кафе с Братята, а Пъдарите ги пазели. После обаче Царят сдал царството и дошъл нов?

  Чакай, дядо, знам, знам…. Новият Цар си взел нов Министър и пак подгонил Магьосника с билето?

  Не, дядовото, не позна. Новият Цар по-рано бил Пъдар, при по-предишен Цар. А още по-преди бил Хайдук, грабел поданиците и ги биел с бухалка. Знаел той как се печели от биле. Назначил Началника дето шушнел с Магьосника за Главен пъдар, сложил Глупака за Министър, за да не му се пречка, пуснал от Страшната кула Магьосника и му казал: „Стар си вече да въртиш черпака. Дай рецептата на Бизнесмена, той да вари. А ти ще следиш да не сбърка нещо.“ И започнал Бизнесменът да вари биле. Той държал бидони на юг и на север от Старите планини и варял биле, та пушек се вдигал. После го товарел на своите си кораби, карал към Южните халифати, а три четвърти от печалбата пращал по сметка на Царя в Шорофстан. Царят се замогнал. Изгонил Братята, но от Генералите се побоявал и им давал процент.

  Дядо, а задморските Министри не се ли сърдели на новия Цар?

  Не, дядовото, те се сърдят само когато се разчуе, като в Омнифлор. А с новия Цар нямало как да се разчуе и някой да разбере кой бърка билето. Появил се обаче друг проблем. Предморските министри почнали да мърморят помежду си: „Какъв е този Цар“ – казвали те – „който преди бил Пъдар, а още по-преди Хайдук?“ Наяве обаче нямало как да го кажат, защото те самите били на коронясването на Хайдука и ръкопляскали. Затова от Предморие официално попитали: „Абе няма ли съдии в това вашето царство-господарство?“. „Има, има“ – казал Царят и посочил Глупака. Той се разтичал и посочил Съдията.

  Кой, същия съдия ли, дето пратил Магьосника в кулата?

  Не дядовото, друг Съдия. Този Съдия дето Глупака го посочил никого никъде няма да прати ако слушка Царя. Ако не слушка обаче ще му разкаже… приказката.

  Коя приказка, Дядо? Тази същата ли?

  Не, дядовото, друга приказка, много страшна. А ти сега да спиш, че утре трябва да дойде Дядо Коледа, а ако ти разкажа още малко от тази приказка може никакъв да не дойде. Лека нощ дядовото, да спиш в кош и да сънуваш голям зелен грош.

 3. …корнела …? проста , глупава селянка от Врачанско … де е да стане Горуня да я види …

 4. Най лошото което депресира народът е – пускаш една телевизия и радио, и чуваш как синът на най близък на живков громи комунизмът, след него друг водещ в следващото предавне бивш шеф на сем, син на живков деец и приятел, и той громи комунизмът, поканил син на друг живков приближен номенклатурчик, заедно да плюят комунизмът и българия, и колко е велик западът и сащ. Казват, че първият водещ е син на жил-фонд на нрб. Вторият водещ е син на архитектът на софия и паметник строил на живков, а гостът му „дисидент“ спречвал се с милиционери, наркоман, рокаджия от татово време, е син на шеф на татовите профсъюзи. НО НАЛИ ТАТО, ИСКАШЕ ДЯСНО И АНТИКОМУНИЗЪМ, И ТЕЗИ С ПАРИТЕ ДА РЕШАВАТ, АКЦИОНЕРНАТА ФИРМАДА ОБХВАНЕ ВСИЧКО КАТО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ, И СОЦИАЛИЗМЪТ БИЛ НЕДОНОСЧЕ. . Но всичко това е страшно объркващо и депресиращо за народът.

   1. Да има тетър. Вълците наденаха овчи кожи. Но отдавна мислят овчите кожи за естествени за тях. Но няма театър, при антикомунистите от БКП. Олигархията се страхува от левите неща. Червена буржоазия при социализмът. Няма по-малоумно същество, ако наистина вярва, че БКП-БСП стогодишната партия, и агентите й, създадената капиталистическа върхушка от тях, че искат ляво, и да върнат НРБ. Тяхна мечта беше антикомунизмът, а комунизмът и маркс най голяма заплаха за тях. ТЕ СА ИСТИНСКИ АДЕПТИ НА КАПИТАЛИЗМЪТ И АНТИКОМУНИЗМЪТ, ТЕ НАПРАВЛЯВАХА МИТИНГИТЕ И КАРАХА ХОРАТА ДА ВИКАТ – КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН – С Агенти с бейзболни якета – Бойко, Баретата, маргините, братя илиеви, алексей петров, червените барети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>