Регистрация
Публикувано на 11.11.2017 / 10:33

ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КЪДЕ ОТИВА ЦВЕТАНОВ, БЕ? НА КОНФЕРЕНЦИЯ „100 ГОДИНИ ОТ БОЛШЕВИШКИЯ ПРЕВРАТ В РУСИЯ И ВЛИЯНИЕТО МУ В БЪЛГАРИЯ“!

цветан цветановЗам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов ще участва в откриването на научната конференция на тема „100 години от Болшевишкия преврат в Русия и влиянието му в България“. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Двудневният форум ще се проведе в Ловеч в сградата на читалище „Наука – 1870 г.“. Организатори на събитието са Община Ловеч и политолозите Антон Тодоров и Тома Биков. Официалното откриване е насрочено за 10.00 часа, като Цветан Цветанов ще даде старт на форума заедно с кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.“

„Особената форма на главата“ „капацитет“ по „болшевишкия преврат и … влиянието му в България“?!

Имаме само един въпрос: ще бъде ли изследван на тази „конференция“ болшевишкия метод на управление на самия Цветанов и Групировката на Вожда МУ?

Afera.bg

Коментари 27 за
“ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КЪДЕ ОТИВА ЦВЕТАНОВ, БЕ? НА КОНФЕРЕНЦИЯ „100 ГОДИНИ ОТ БОЛШЕВИШКИЯ ПРЕВРАТ В РУСИЯ И ВЛИЯНИЕТО МУ В БЪЛГАРИЯ“!”

 1. От къде му разбира физкултурната глава от история. И сега, съвсем логично, естествено и закономерно, ще стъкми най- голямата фалшива новина, на която само той ще си вярва.

 2. Той . ЦЦ научил от болшевиките само метода на печелене на изборите. Още малко и ще стигне и 99 %.

 3. САМО СЪБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ КАКВИ ГЛУПОСТИ ЩЕ СЕ ГОВОРЯТ ТАМ, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО СЪС ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА !!!! БАС ДЪРЖА , ЧЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ДРЪНКА , КАК БОЛШЕВИКИТЕ СА СВАЛИЛИ ЦАРЯ И СА ЗАВЗЕЛИ ВЛАСТТА, КОЕТО Е ПЪЛНА ПРОФАНЩИНА, ЗАЩОТО ЦАРЯ Е СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ ПРЕЗ М.ФЕВРУАРИ 2017 Г. ОТ ДЕСНИ И ЦЕНТРИСТКИ ПАРТИИ, ПРИ МИНИМАЛНО УЧАСТИЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ !!!! БОЛШЕВИКИТЕ ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЕДВА ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2017 Г. СЛЕД ПРОВАЛА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КЕРЕНСКИ ………………….

 4. Естествено,щом А.Тодоров ще участва там,ще бъде оплюта революцията,ще се говорят полуистини,колко развита щеше да бъде Българи,ако не е била извадена от системата на капитала и т.н. и т. н.Но това е нормално,щом в Русия я оплюват, а олигарха Путин открива стена на скръбта,приравнявайки и престъпници и невинни,като жертви на революцията…….За бедноста и кризата 100% вина има световния олигархат.Свсичките си недостатъциСССР беше преграда за вакханалията на световния олигархат и затова трябваше да бъде унищожен.Световните войни,бяха средство на световния олигархат,за господство над света.Илюзията,която караше хората,да приемат желаното за действителност,ддоведе до падането на социализма.Не без помоща,на власта в соц.държави/кои ни рководят сега?/Глобализацията води до пълно унищожение на суверинитета.Това е една от целите на световната олигархия.Наличието на пазар на свободна конкуренция,е една от лъжите на световната олигархия,разпространявана от СМРАД/СМИ/…..не са мой думи,но не е ли истина?????

 5. Един олигофрен с неправилна форма на главата, специалист по синтаксис, оказал се по неведомите пътища Господни на върха на управлението на държавата?!

  1. …,,nevedomite patishta,,sa che e,,galen ,,ot trima piani,,,montereysko/amerikanski generala ,po glavat,kato momchence,zaklevayki se ,,vav vjarnost,,na CIA I BND!

 6. Пипона, с особената форма на главата, не е дебил! Той е пълен идиот! Степените на умствена недоразвитост са: дебил, имбецил, олигофрен, идиот! Дори Тиквата е полуидиот, някъде между олигофрен и идиот! Но тоя определено е кръгъл идиот!

 7. 28 години капитализъм – 28 години грабеж, разруха и дебилизация!

 8. Каква научна конференция , какви 5 лева , от човек който може само да тича !!! Това е учил , това е завършил … А шефа му – нищо не е завършил … , а управлява цяла държава вече 8 години !!!

 9. Лично тоя може да върви на „Майна си Райна“ интересен е само от психоаналитична гледна точка. Да не забрави да вземе и онези бутонели с него.

 10. Няма държава в света осъден на 4 години затвор да дава акъл на народа особенно ако е и куха леика.

 11. Предаването Фронтално по черкезкьой Скат тв .Водещия Стефан Солаков „издава“ шокиращи факти а имено как генерала от ДС Косев изкарва наяве връзките на ВКР с бащите на ВСИЧКИТЕ ВИДНИТЕ СДСарски лидери и командири като например бащата на президента Петър Стоянов офицер от царските тайни служби преди 1944 след това е прихванат да служи на интересите на ДС на БКП

 12. Колко бяха степените на шизофрения? Гледайте по картинка!

 13. ТЕЙКО МУ ВИДЕН КОМУНИС,ШЕФА МУ ПАРТИЕЦ И МУТРА , ПОЛОВИНАТА МУ ПАРТИЯ ПОМИЯРИ И ИЗМЕКЯРИ НАЙ ВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОЦИ , ЕКСПЕРТИТЕ ПО ДЕЛАТА МУ ГИ ИЗБИВАТ КАТО ПСИЩА ,ЕГАТИ ГНЯЗТА

 14. Не си права reneta :) !По-голям дебил от гореспоменатите е вицето- им!Вицето Симеонов е поне 3 пъти по-арогантен!

 15. Като ги видя на телевизора,сменям канала.Има опасност да счупя телевизора,не ги гледам.Въпрос-Колко хора могат да се нахранят с парите похарчени за тази безсмислена конференция?

 16. А ще има ли конференцияна тема“Мафиотският преврат и влиянието му върху прехода от социализъм към мафиотизъм“ и кой ще му даде „старт“ ,или ще се намерят хора да го финализират като демократофашизъмили американизъм,но по скоро колониализъм.

  1. Абе що в тоя демократо фашизъм само другаре ве тавариш?
   Що тия вашите фашисти сите с БКП книжки :D

 17. „София /КРОСС/ Бащата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов е бил много повече от шофьор в бившата Държавна сигурност. Това съобщи пред Нова телевизия политологът Антон Тодоров.
  „ГЕРБ е наблъскан с ченгета. Бащата на Цветан Цветанов – Генчо, е бил на ключова длъжност в Държавна сигурност“, заяви Тодоров.“
  ––––––––––––
  Не е като да няма експертен матрял по въпроса.
  Шо стана ве другари, професорчета ма то най-било вашите кадри….таз пуста димукрация

 18. Престъпниците от рода на Цветанов,Антон Тодоров,Тома Биков се занимават със нищо неправене,тинтири-минтири,разни нищо незначещи конференции,харчещи народни пари,защото дебилите им позволяват!
  Арогантността на лицето Цветанов,надмина луковостта и презрението на дявола към хората,такова несъобразяване и незаинтересованост,такъв шамар в лицето на народа,именно защото знае че са дебили!
  Абсолютно ми се повдига,когато излезе да говори това лице,нищо неказващ,такава подигравка,чуя ли Европейскотони развитие,европейските ни ценности,как е възможно журналистите да не прекъснат този ДЕБИЛ…
  Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме(Мутрата Борисов)
  Как е възможно хората да търпят тези Дебили???
  И накрая розкостиха Професор Иво Христов, като каза, че 80%от българския така наречен народ са дебили,ако не са,как е възможно ако е интилигентен народ,да търпи престъпници от рода на Мутрата Борисов,Цветанов,Антон Тодоров ментата,Тома Биков Ментата……
  Как е възможно???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>