Публикувано на 05.08.2020 / 14:28

ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВИ ПРИМАТИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ! БОКЛУЦИ! /ВИДЕО/

ГЕРБ трябва да се забрани със закон, заради обществените щети, които причинява, а милионерите ѝ разследвани и обвинени, час по- скоро.

Нищо ново, представете си ги тези, като ви заговорят за морал и честни избори… Тотална щета е обществото ни, тотална, нападат жени, блъскат ги и им пречат да си вършат работата, а шехерезада и чичаците се правят на ущипани, неприкривайки омразата си към инакомислещите.

Хунтата се възпалява срещу безпристрастното отразяване, не 111, а 1111…
БОК-ЛУ-ЦИИИИ

Прокуратурата ще задържи ли нападателите на Полина Паунова и останалите в София Тех Парка, и тъй като знам отговора – ОСТАВКА БЕ

В

Видяхте ли какви примати управляват България, прости селскостопански путки и шкембести малкопишковци.

И почват да бегат , бате. Всяка една реформа в общствения сектор ще извади наяве престъпленията им, а в съдебната система ще ги обезпечи с леглова база.

За втори път, за последните 75 години ни управляват персонала, слугите и селските безделници. Не сложихме чертата 90 година, ако изпуснем шанса си сега се превръщаме рязко в Северна Корея.

За #оставка се борех 2009-2012, от тогава насам вече само лустрация на това долно племе, довлечено от дълбоката провинция, оправя нещата, а не само #оставка.

Георги Дренчев

Коментари 75 за
“ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВИ ПРИМАТИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ! БОКЛУЦИ! /ВИДЕО/”

 1. Приятели, само да ви кажа – ние си нямаме работа просто с някаква си партия. Или с някакъв си Борисов.
  Ние си имаме ФАШИЗЪМ НА РОДНА ПОЧВА! И неговата свирка все повече звучи като свирката на свирепо летящ локомотив!
  Сега ще кажете – какъв е тоя фашизъм? Ами, ФАШИЗЪМ НА ПРОСТОТИЯТА!
  Ние излишно подценяваме простотията, защото наивно вярваме, че понеже е проста, простотията е и елементарна.
  Но не е!
  Простотията си е идеология, завършен мироглед за живота, който от 10 години се е институционализирал на най-високо равнище в държавата.
  Виждам поне няколко паралела между идеологията на простотията и тази на фашизма.
  Първо, простаците имат нужда да бъдат на сноп, за да оцелеят. Точно както оня сноп пръчки („фаши“), от който идва името на фашизма.
  Простакът сам няма шанс, защото нито е умен, нито е съобразителен, нито е креативен. Затова простакът гледа да се заобгражда с други прости, за да бъдат пречупени по-трудно.
  Простакът го товарят на рейсове, водят го на Тех Паркове – да блъска, да бие, да чупи телефони, да вика потно „ура“ на своя идол по простотия – вожда и ръководителя, който неотдавна сам каза, че искал да го представят като „мъдър държавник“. И той мъдрец – като оня, другия – от Росенец.
  Простакът има някаква своя концепция за „свръх-човека“ и той се смята именно за такъв. Другите са тъпи пилоти, фигуранти, наивни европейци, дето се хващат на евтини номера (колегата немец, колегата унгарец, колегата поляк), но той е „свръх“.
  Той знае на кого-какво да набие и кого как да изпързаля.
  Простакът има пропагандна машина, ефективна като Гьобелсовото министерство на пропагандата. Машината се задвижва от двигател на име Севдето – дама, въоръжена със селфи-сопа и самодоволна усмивка, която бързо-бързо разпраща фанфарни клипчета на удобните медии.
  Не се заблуждавайте! Това не е просто пиар. Това е информационно зло – зловещ комикс в картинки!
  Целта на този комикс е да убеди цяла една нация, че за успешен живот не са нужни особени интелектуални или морални напъни.
  Ако искаш да се шириш в апартаменти и да спиш до нощни шкафчета, тъпкани с евро, трябва само да можеш да псуваш хубаво. Книги не се препоръчват – освен две. „Винету“ и „Устава на ГЕРБ“.
  Страшна беше агитката от 15 годишни агресивни момчета на герберската сбирка вчера. Напомниха ми за африканските “деца на войната“. Или за последния набор на Ес Ес, войската, събрана от детските площадки, за да защитава Берлин.
  Пак казвам – не подценявайте млековарката! От нея ще изкипи фашистко мляко и ще замирише на изгоряло!
  Не се съмнявайте и в друго – фашизмът винаги върви ръка за ръка с Холокост. Изтребване на големи маси хора.
  „Е, къде го видя?“
  Ами, видях го. И вие сте го видели. Не бяха ли изтребени от България перспективните и интелигентните – напъдени да си търсят щастието някъде другаде по света? Не беше ли изтребен потенциалът на нацията?
  Няколко милиона българи, почти толкова, колкото еврейските композиции през Втората световна война, вече са не-българи. Плащат данъци някъде другаде. Работят за благото на други държави. Защото „Arbeit Macht Frei“, нали така?
  „Трудът ще те направи свободен“!
  Стига толкова паралели…
  Парата е нагорещена! Свирката на млековарката свисти! Сега е време да убием фашизма на простотията. Защото „тия неща тряя да се убиват, докато са още малки!“
  А ако някой се колебае дали трябва да се включи, ето няколко строфи от германския поет и пастор Мартин Ниймьолер. Писани са веднага след Втората световна война и са посветени на страха на германските интелектуалци да се опълчат на фашизма. Мисля, че говорят красноречиво…
  „Първо дойдоха за социалистите и аз не се застъпих, защото не бях социалист.
  После дойдоха за синдикатите и аз не се застъпих, защото не бях синдикалист.
  След това дойдоха за евреите и аз не се застъпих, защото не бях евреин.
  Накрая дойдоха и за мен, но вече нямаше кой да се застъпи…“
  Tenyo Gogov

 2. Уважаеми за да подаде оставка правителството атаката трябва да бъде силна и към така наречения НФСБ и неговия лидер, който крепи статуквото. Време е той да не се разхожда спокойно и да прави золуми.

 3. Нека полицията още пази тия маймуни. Тия дни правителството го е мушнало с 200 на полицаите. Отпуснало е пари на всички със задна дата за работа на първа линия Ковид 19 без полицията. На данъчни, на социални ,на лекари и други. Само на полицията щот ги пази и са дали едно трибуквие.

 4. Eдиния oт биячитe / c бялaтa ризa дo Шeхeрaзaдa/ e Гeoрги Тeмeлкoв, държaвeн cлужитeл в Инфoрмaциoннo oбcлужвaнe нa пocт – Дирeктoр клoнoвa мрeжa бeз грaм cтaж кaтo тaкъв. Бaщa му e Aтaнac Тeмeлкoв – шeф нa Държaвнa aгeнция Eлeктрoннo упрaвлeниe. Имaт къщa в Пaнчaрeвo. Вceки мoжe дa им види фeйcбуцитe.

 5. Добре де,ама кои са пишман ММА-ците все пак …

  Имало бити и от ГЕРБ ?!
  Провокатори.
  Това означава,че бате ви Кольо е бил абслолютно прав като каза,че татко Махно влиза в кириза вече,а…?!?!?!
  ,,Бий белите докато почервенеят,бий червените докато побелеят…“
  Баси хипотезта…

  Най-добрите войници в тая държава са излизали от селата и работническата класа заради събраната злоба и специфичния ген…
  С подходящи водачи са правили чудеса…

  И кво сега – 10-тина ,,спортисти“ набиха протеста…

 6. След като толкова дълго се отлага народния съд и българина се прави на евроатлантически демократ, джендър, борец за негърска правда, фен на гей паради …………… съвсем нормално се стигна до мутроманархия. Нали все някой трябваше да охранява заграбеното от народа? Стига с тези „мирни“ протести! Срамно и жалко е да искаш разрешение за да протестираш и да си „толерантен“ към тези които те бият и унижават от позицията на овластените заптиета! Стига сме били миролюбиви и толерантни към душманите, че чак ще се наведем да разтворим бузи в знак на съпричастност към клетите заптиета! Бий, да те уважават! Българоубийците, националните предатели и всички техни фенове на дръвника. Не забравяйте, че хората никога не се променят, просто намират нови начини да ви излъжат!

  1. Абсолютно правилно.На дръвника е малко остаряло,например по-модерно и по-хуманно е да си купим електрически стол и да направим референдум национален по именно за всеки политик от прехода с един въпрос – да му пуснем ли ток или да го оставим да харчи заграбеното.Знам,че листът за референдума ще е дълъг , но ще отделим време да отметнем срещу имената им по едно хиксче . Списъкът да започва с Бойко , Доган ,царя и т.н.След това ще изградим нормална държава. Както е казал дякона- който краде от народа за собствено благо- смърт,смърт и само смърт!!!

 7. То се видя, че приказките на бибитко за толерантност, са само за пред камерите. Затова, бият ли ви, бийте и вие. Тая сган само от бой разбира!

 8. Е как така слушах едно мръсно лайно от ГЕРБ биячите бяха докани от някого , еми аз ги докарах защо полицията гледа като отровена и не ни задържа Николов а къде е Гешев аз искам да ми повдигне обвинение цървул не се крия ама щотака мълчите

  1. Гешев кой докара биячите , че този николов не знае кой съм и когато го бия ти къде ще се криеш

 9. ГЕРБ и останалите боклуци губят информационната война срещу населението! Затова ви бомбандират с „Чуйте на-новта информация за К()вид“
  В световен план се разбра че К()вид е опит за НЕЗАКОННО вземане на ДНК проби. Вижте:
  https://www.youtube.com/watch?v=OhasCXty0Jw

 10. Напълно подкрепям и се присъединявам към обръщението на ветераните – военни летци.
  о.з. полк. Славко Вараджаков

 11. Хора, бдете! Имате ли представа какво ни подготвяха Герб с „доброволните отряди“ с любезното съдействие на шкембе войвода?! Всички мутри щяха да бъдат набутани в тези отряди и щеше да има наистина гражданска война в БГ. Явно се усетиха накъде отиват нещата, но не им стигна времето да минат през парламента този законопроект, който между впрочем се опитват да прокарат още от 2014 година. Всичко, което се предлага от „партньорите“ му е вложено от него. Трябва изключителна бдителност и противопоставяне на всяко предложение, зад което стои някакъв пъклен план на БОЛЕН мозък.

  1. Разгледайте една двойка Гюбелс и Хи тлер тези са били болни , защо ли ами не знам , приличат ми на Цветанов Борисов хахаха

  2. ГЕРБ губят пропагандната война срещу населението. Вече всички разбраха, че с тези „тестове“ за К0рона всъщност се вземат ДНК проби. В Китай даже вече не ги лъжат че има „вирус“, направо им казват да си дават ДНК пробите.https://www.youtube.com/watch?v=OhasCXty0Jw

 12. Аз така и не разбрах защо бият тези провокатори , Гешев няма ли да ни обясниш , ти си главнияТ прокурор? Не искам нау1но обяснение ,знаеш ,че аз съм с доказана научна степен и ако мислиш ,че ще станеш като мен си се провалил , не си работил във насока асистент на Макиавели ,хахаха . Аз от какво се срамувш , но това не е прблем

 13. Зареден пистолет до леглото-Начин на употреба

  Григорий КЛИМОВ-„Княза на този свят“

  стр.236-„Ето и собственоръчните признания на Федка Кривогледия
  -Погубиха ме моите глупави жени.Четири се чупиха от мен,тъй като съм се бил нахвърлял върху тях в кревата със зареден пистолет,като съм аранжирал изнасилване или грабеж.А без тази аранжировка съм бил тотално импотентен и не съм бил способен на нищо.А на петата никаквица тази тоталитарна любов толкова и омръзнала,че курвата ме наклемети в криминалната полиция.“…….

 14. Не е във тая тема ама искам да споделя: когато хората се бунтуват и са на площади и магистрали, депозитанската телевизия излъчва филма Белият Бим Черното ухо 1977г.Дерзайте друзя.

 15. Е цървулът Гешев няма ли да пребори престъпността ? Вчера стигна до Суворово ,що не дойде във Курт дере, а, страх ли те е да ме видиш ,хахаха, Вълчи дол е тъпо село , забрави съучениците си , а Ванко хахаха ,

 16. Психопатът събрал шепа клакьори за фон, да си повтаря малоумните монолози. Събрал 50тина пикльовци и селендури да го пазят. Всъщност показа на цял свят, че е тъп като талпа и е спукана гума.

  1. Нарциса боко си гали егото то му няма друг простак с такова ЕГО затова е тази конференция да се види отново кой е най големия престъпник в България а останалите клакйори са МЪРТВИ ДУШИ

 17. Не нАРОД а Мърша, защо всички гледаха ка бият хората? А бяха толкова много че ако ги беха грабна ли теа мутряги барабар с гербавите и щяха да станат паприкаш, а те гледат и снимат. Мишки

  1. Значи пак същите, които бяха провокирали пред бившия партиен дом(според В.Божков). Полковник Марков пък беше описал ситуацията.

 18. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Какви прости герберски кучета!

  Борисов се е осрал, вони!

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Ама те българите тук, като циганите си крият лицата!
   Борисов, кого и как си докарал на сила уж да те подкрепят!
   Егати мизерника, егоист и тъп нарцис!

   1. Тия маски станаха много удобни за всякакви престъпни елементи. Навремето се маскираха само обиращите банки и джихадистите, а сега почти не можеш да видиш човешко лице. Отврат!

 19. Как така великият вожд пропусна да се спре на уж нагласените, монтирани, аранжирани снимки от спалнята му и за просташките звукозаписи? Нали за всичко бил виновен Радев с дрона си, нали всичко било нагъл компромат на враговете? Много е омекнал на тази тема. Дали пък не се е усетил, че следвайки указанията на снимащата безсмислените му джипкарски похождения и монолози трътка Севда е отишъл твърде далече и се е омотал в лъжите си?

  1. А не те ли притеснява граховото зърно в етажната собственост, гейбераст смотан?

 20. Само „камъние и дърве“ ще положи тази измет там където и е мястото – в канавката. Задавайте им директно въпроса- ти долен гнусен гербераст ли си или просто просто обикновен гей-конформист. И ,ако все още някой от тях, се престраши да каже ,че е гербераст- не контактувайте с него,изолирайте го от живота си, ако ви вдигне ръка- направете го и вие,ако ви е „началник“ – напсувайте го най-хамалски,за да стигне посланието до кухата му тиква,ако ви е жена-бегайте с 200,ако ви е приятел от детинство – значи много сте се объркали – просто го забравете.А ако е проста мутра,и извади бухалка – извадете 2 и не се колебайте да ги използвате – те само изглеждат яки иначе хленцат като мамини синчета.Ударете ги без свян.Тази сган не заслужава нищо друго!!!

 21. ОБРЪЩЕНИЕ

  КЪМ ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ

  ОТ ВЕТЕРАНИ ВОЕННИ ЛЕТЦИ

  Във връзка с публикуван в медиите запис на разговор между г-н Бойко Борисов и г-н Томислав Дончев, в който г-н Бойко Борисов отправя изключително обидни квалификации не само към държавния глава – Президента Румен Радев, включително и като военен пилот, а така също и към българските военни летци, изразяваме нашето най-остро възмущение.

  Г-н Борисов, „прости летци“ ли са?:

  · Първите български летци, използвали самолета като бойно средство за първи път в историята на военната авиация – поручиците Симеон Петров, Радул Милков, Продан Таракчиев, Христо Топракчиев

  · Към „простите летци“ ли се отнася поручик Асен Йорданов, който след завършване на летателната си кариера през Първата световна война, е активен участник като инженер в конструирането на самолетите „Боинг“ в САЩ и автор на международно признатия буквар на авиацията „ Вашите криле“?

  · Тези, които браниха небето над София срещу англо-американските бомбардировки през Втората световна война.

  · Тези, които денонощно носеха бойни дежурства за охрана на въздушното пространство на България.

  · Първите български летци, летяли в Космоса -генералите Георги Иванов и Александър Александров, допринесли нашата страна да е шестата държава в света със свои космонавти.

  · Тези, които изпълниха стотици рисковани операции за оказване на помощ на населението при стихийни бедствия, инциденти и злополуки.

  · Тези, които спасиха стотици човешки животи, рискувайки собствения си такъв, за хора изпаднали в беда.

  · Тези, които и в днешни дни са на своя пост и въпреки недостатъчната ресурсна осигуреност, отново с огромен риск за живота си, достойно изпълняват своя дълг.

  · Тези, които заплатиха с живота си тяхната отдаденост към професията военен пилот, тяхната любов към Родината и чувство за дълг.

  · „Прости летци“ ли са бившите президенти: на САЩ – Дж. Буш старши и Дж. Буш младши; на Египет – Хосни Мубарак; на Сирия- Хафез Асад; на Израел –Езер Вайцман и др. Всички те са военни пилоти, каквато е професията и на българския президент.

  · Световноизвестният френски писател и пилот Антоан дьо Сент- Егзюпери.

  Относно опита да ни противопоставяте на нашите колеги и приятели от гражданската авиация на принципа „ кой повече е летец и кой по-малко“ , искаме да Ви кажем, че няма да успеете. Ние сме от едно семейство – това на пилотите. Независимо дали сме военни или граждански такива.

  Всеки един от нас е обучен да изпълнява това, за което е назначен с отговорността, че сме упражнявали една от най-рисковите професии – тази на военния летец.

  Ние знаем Вашето отношение към ВВС на Р. България- нееднократно сте го изразявали и то, за съжаление, в редица случаи е неоправдано негативно (изказванията Ви след катастрофата край Разлог с военен хеликоптер при гасене на горски пожар, след катастрофата на хеликоптер от състава на ВМС). Всеки има право на мнение, но страшното е когато министър-председателят, който носи пряка отговорност за осигуряване на отбранителните способности на страната, има такива разбирания за ВВС на държавата.

  Относно образованието ни, за Ваше сведение всички „прости летци“ след 1964 г. са с висше образование по специалност- „летец- инженер“ за ВВС и приравнена гражданска квалификация „авиационен инженер“.

  Настояваме за незабавно разследване достоверността на този запис.

  Призоваваме г-н Томислав Дончев да каже, ако има чест и достойнство на мъж, истината по въпроса. Не допускаме, че паметта му е толкова къса, все пак той е образован и интелигентен човек.

  И ако този разговор се окаже истина и не се разграничите от него, то възможното Ви действие е само едно- хилядите хора на протестите ви го казаха!

  p.s Ако Ви е необходима повече информация за професията „военен летец“ (а то е очевидно), Председателят на Комисията по отбрана в Народното събрание – генерал Константин Попов е от парламентарната група на ГЕРБ, който е военен летец, може да Ви я предостави.

  Ветерани военни летци:

  1. о.з бриг. ген. Стефан Петров

  2. о.з. генерал Михо Михов

  3. о.з. бриг. ген Спас Спасов

  4. о.з. ген. майор Иван Парапунов

  5. о.з. полк. Димитър Димитров

  6. о.з. ген. майор Калчо Танев

  7. о.з. ген. майор Златко Златев

  8. о.з. полк. Методи Николов

  9. о.з. бриг. ген. Васил Димитров

  10. о.з. полк. Любчо Стоилов

  11. о.з. ген. майор Иван Дочев

  12. о.з. полк. Евгени Белкинов

  13. о.з. полк. проф. Иван Симеонов

  14. о.з. полк. проф. Павел Пенев

  15. о.з. полк. Георги Георгиев

  16. о.з. подп. Димитър Йосифов

  17. о.з. подп. Васил Хубенов

  1. Здрасти, цесекар!
   Здрасти, „посланик“ Илиан Василев!
   Здрасти, доносник, агент на ДС „Сашо11“
   Отново с чужда пита помен правиш!
   Явно си свършил парите, а и краварите не плащат вече за русофобските ти и антибългарски пасквили!
   Ти си един от малкото, на които е забранен достъп до Русия! Гордееш ли се!
   Къде беше да изобличиш краварите, избили над 4000 българи през 43/44! а, и паметник им направи!
   Прави ли ти впечатление, че всички генерали са о.з., а не о.р. Това говори ли ти нещо?
   Доносник и измекяр!
   Не се присламчвай към истинските българи и се разкарай от този сайт!

   1. Какво те дразни в написаното обръщение!!! И какво общо има с Илиян Василев?! Ти явно си имаш някакви взаимоотношения с него, но не е тук мястото да си ги решаваш. Цесекар неведнъж пише във форума и да твърдиш, че е Василев, който в последно време е толкова активен, под прикритие е смешно,

  2. Мили герои само се хабите хвърляте си бисерите на прасетата то даже тези животни прасетата са по-благородни от чудовищата боко и хунтата му. Най -добрите летци са българските ама това чудовище разбира само от чекмеджета с кюлчета

 22. Защо толкова се панираха медиите, че решиха да ни предават цялото МУ слово на живо? Да не би после някой да ги обвини в субективизъм и изневяра? Споко, тя кака Севда вече сви знамената, няма да ви рендосва, а следващите гербави пиари, ако са като нея, от нейната „школа“, малей… Отпуснете душата бе, хора, бъдете журналисти, а не подлоги! Той ви нарече какво ли не, и мисирки, и патки, и п§тки, а вие продължавате да му треперите! Строшете проклетите окови, спомнете си на какво са ви учили мама и татко, баба и дядо, учителите, професорите, умните книжки…

 23. Не „активисти“, а стадо верни слуги и лизачи без капка достойнство. Които пълзят и безропотно изпълняват разпорежданията на главатаря си. Не само престъпникът Борисов, но и такива не бива да бъдат допускани до каквито и да било позиции, на които може да въздействат и вредят на други хора. Целият конгрес беше като сцена от филм за Чингиз Хан. Поляна, шатри,знамена, ордата на ГЕРБ, излизането с тежка стъпка на мрачния и мъдър Хан и телохранителите му. Само дето не заколиха някой протестър, да омилостивят Тангра. Мутрата си остава мутра и Тиквата го доказа за пореден път с биячите, които беше наел да се държат грубо с протестиращи и журналисти…

  1. Участниците в „конференцията“ са съучастници в престъпленията на герберската мафия. Вижте фигурите и живото им тегло, дебелите вратове и шкембета, както и тези на „коалиционните им партньори“.

 24. Тези тъпи мутри и мутреси слушаха така индиферентно поредните самохвалби на своя „лидер“, толкова бяха слънчасали, а мозъчетата им – и без това мънички – съвсем се бяха размекнали. Повиканите „охранители“ бяха едни безподобни простаци, затова и се стигна до тези сцени. Боковото слово беше изпъстрено с обичайните лъжи, нямаше дори полуистини. Как искаше да уязви Радев, Иванов, Минеков, изобщо всеки, който му е опонент. Това не беше и нужно пред тази покорна клакьорска маса с луксозните возила, обладана от страх за собственото си бъдеще. А напъните на пиарчето му Николчо да изопачи нещата с позорното малтретиране на журналисти дори не заслужават внимание. Като цяло: едно ненужно позорище, само дето изхабиха бензина, плащан пак от нас.

 25. Биячите мутри на Герб, като Мутрата дето е начело на тая крадлива сган!

 26. Къде е сега родната Полиция, когато някакви герберски лумпени бият хора и журналисти?
  Оставка на МВР министъра – ВЕДНАГА !!!

 27. Здрасти , Веси !

  Виждаш ли, че нещата взимат добър развой ! Както пише в дебелите книги . ПАРЛАМЕНТ БЕЗ БОЙКО Е ИДЕАЛНО .

  Ще ги накараме да променят два- три закона и най-вече този на партиите и изборния кодекс, за да паднат тоталните бариери пред пасивното избирателно право на новите лица (пасивно избирателно право – ПРАВОТО ИМ САМИТЕ ТЕ ДА БЪДАТ ИЗБРАНИ, а не да гласуват за стари муцуни и стари катили, за да не е вътре само Христо Лодкаря ) , да променят и законите за съдийките (ГПК , НПК, ЗСВ) и вече да започне да съди пряко народът, само със съдебни заседатели по всички дела и следва мощният народен шут .

  Има и още няколко сюрприза, ама те са за по-нататък . Едно по едно ! То вече го пише на страниците на сайта ти .

  Афера допринесе изключително много за този развой .

  Чакаме те, през септември с нас ! Не бягай и не се оправдавай , че трябва да ни информираш . Така, ние, пък докторите трябва да лекуваме , биотелноложките да ви правят лекарствата , юристките да ви пишат жалби след жалби и по тази логика никога никой няма да има време да свърши тази работа .

  Шмекерките

 28. Като гледам Клипът -Това са хора на ГЕРБ а НЕ ПРОВОКАТОРИ!! ВИЖТЕ ГИ КОЛКО СПОКОЙНО СИ ХОДЯТ И БИЯТ ХОРА !! ТЕЗИ ИНДИВИДИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ!! ТЕ НЕ СА ПОЛИЦАИ И НЯМАТ НИКАКВО ЗАКОННО ПРАВО ДА БИЯТ ГРАЖДАНИ!! ПОКРАЙ ЖУРНАЛИСТКАТА НА ДРУГИЯТ КЛИП МИНАВАТ НЯКАКВИ СЕЛЯЦИ С МЛАДИ МОМЧЕТА И Я ГЛЕДАТ ЛОШО-ТОВА ЛИ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ?? ТОВА ЛИ Е ВЛАСТТА НА ГЕРБ-ДА МАЧКАТ ВСИЧКИ ОБИКНОВЕННИ ГРАЖДАНИ!! РОБИТЕ В БЪЛГАРИЯ СВЪРШИХА!!!! РАБОТЕЩИТЕ БЕДНЯЦИ СЪЩО СВЪРШИХА!!! ЕСЕНТА ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ КАТО АД ПО НЕБЕТО -БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ В СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ- ОЩЕ 2 МЕСЕЦА И НАРОДЪТ ЩЕ БИЕ ВСЕКИ ГЕРБЕРУНГЕЛ КЪДЕТО ГО СВАРИ!! ТАЗИ ДИКТАТУРА И ХУНТА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ КАТО НАЙ ГОЛЯМАТА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ ,УПРАВЛЯВАЛА 11Г!! – КОМУНИЗМЪТ 45 Г БЕШЕ ЦВЕТЕ СРАВНЕНИЕ С ТЕЗИ ИЗРОДИ АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ- НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ БЪЛГАРИ ЗАТРИХА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!

 29. Стратегическият съвет към държавния глава ще представи за обществено обсъждане първата част на проект за Национален стратегически документ
  На 06 август, четвъртък, от 10.00 часа в Дом 1 на Резиденция „Бояна“ (Национален исторически музей) ще бъде представена първата част от проекта за Национален стратегически документ, разработен от Стратегическия съвет (СТРАТЕС) към държавния глава Румен Радев.
  https://www.president.bg/

 30. Госпожо Томова моля да не обиждате селскостопанските работници , те имат достойнство и се трудят в момента в наѝ големите горещини. Намерете друга дума с , която да обиждате тези говеда.

 31. Без кръв не може да се изчисти Мафията.
  Една шепа хора не могат да съборят системата. Една шепа хора, това остана от мислещият народ. Всичко останало е робски материал произведен и управляван. При толкова роби ще има и господари.

 32. Безжалостни хора сте станали-не се ли трогнахте поне от поредната трагична смърт на дядо МУ ? Аз например се просълзих и още ни ми е минало.
  Явно не е от сайта Афера,но започнаха да ми изчезват коментарите. Вярно е,че, днес написах нещо доста злобничко за Големия Бял Тулуп Брадясал и с Навити Ръкави и не са ме изтърпяли. И правилно-недопустимо е да си позволяваш сарказъм, но псувните са друго,правилно нещо ,защото са в синхрон с речника на Вожда им.

  1. Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа…Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

 33. EUROмутрата дон EUROлеоне: „Готов съм да си тръгна, но съм поел ангажимент.“
  EUROмутрата дон EUROлеоне: „Готов съм да си тръгна, но съм поел ангажимент”

  В предаването на БСТВ „ДИСКУСИОНЕН КЛУБ“ с водещ Велизар Енчев (31.07.2020) с КАЛИН ТОДОРОВ, ПИСАТЕЛ (https://bstv.bg/news/diskusionen-klub-s-vodeshch-velizar-enchev-31-07-2020-gost-kalin-todorov-pisatel), гостът каза, че според кулоарна информация от високите масонски ложи кукловодите МУ са взели три решения:
  – Никакво служебно правителство;
  – Недопускане падането на главата на гешев;
  – Ще държим борисов оше един месец.

 34. Три – четири хиляди ръководни кадри на ГЕРБ напуснаха работните си места, за да чуят речта на ББ, прекъсвана от собствените им ръкопляскания. Тези хора, под безмилостното жарко августовски слънце като как отсъстваха днес от работа? В платен отпуск? В неплатен отпуск? Скатаха се? Бяха в обедна почивка по думите на ББ? Да, но повечето дойдоха от десетки и стотици километри!

  1. До Българка-не, под строй, надницата си върви, +горивото за колите, + 60 лв. бонус. Който откаже-уволнение. Така действа гроб.

 35. Предлагам София Тех Парка от днес да се нарича София ТИКВА Парк.

 36. Гледах речта на Аскета. Под жарките лъчи на августовското слънце, гербаджиите са в пълен ступор. Освен малките, платени и предварително организирани групички, основната маса хора стои и се чуди какво прави там. Повечето от тях видимо по физиономиите им не вярват и на дума от казаното от вожда-слънце. Самото изказване – тотална словесна диария, както винаги. Лъжите бяха безкрайни. Всяка година вдигали двойно заплатите на учителите (досега за 10 години управление трябваше да вземат десетки хиляди) ; не пречели на конгреса на БСП на Бузлуджа (областния управител от ГЕРБ забрани проявата); били сме с най-малък дълг (забравил е за 16-те милиарда дълг, които изтеглиха миналата година, за 10-те гласувани за тази и за предстоящите 42 за следващите 7 години); България ще фалира без работещ парламент (припомням че максималния срок при извънредни избори би бил три и половина месеца, а в момента парламента е в лятна ваканция за повече от месец); не ги е страх от служебен кабинет, но не вярвали на Радев, въпреки че те спечелиха изборите при предното му служебно правителство; след влизането в Еврозоната и ритуалното убийство на българския лев няма да могат да фалират банки (банки фалират навсякъде по света и даже самата Дойче банк от няколко години е в необявен фалит) и т.н. Най-важното послание обаче беше – ние ще довършим мандата, даже и ако се наложи вождът да не е премиер, за да се потуши недоволството. Припомням, че следващите редовно избори ще са след около 11 месеца, а оставането на власт на хунтата ще гарантира тяхното манипулиране. Мутри вън! Да живее България!

 37. Евала след 11 години хората разбраха, че герб са боклуци и примати. Абе неграмотни ТУЛУпи.

 38. Стар съм вече, пък и отдалече, ама Протестиращите не се ли сетиха че този ‘технологичен парк’ е на доста кофти място – има един вход и един изход и стотина човека можеха да блокират цялат герберска пасмина?

 39. Трябва да се обявят имената не тези малки пикльовци. Кои са, що са и тн. Всеки трябва да си носи последствията. И мисля че трябва по посолствата да вземат мерки срещу тях.

 40. Какъв всъщност беше смисъла от днешното събиране на ливадата?

  След фалша с „въодушевението“ във Враца, Баце търси публика… доведоха му я под строй, уж трябваше да тайно, а то цяла България разбра.

  Сигурно протестиращите трябваше да бият ГЕРБаджиите, а то новината е, че управляващите бият журналисти!

  Гаф, след гаф… и ГЕРБ пак са в обяснителен режим… но кой им вярва?

  След като не подаде оставка, Баце ще се скрие и ще страната ще се управлява от Каракачанов и Симеонов… Мислех си, че Баце е стигнал дъното, но тези двамата копаят ли копаят…

 41. Набили са и астрофизик, завършил в Мюнхен, който няколко пъти извикал – А така набий им го нс простите кърджалийски п… Ужасна работа, ама се борят за оцеляване. Без порциите ще е много трудно.

 42. НАЗАЕМ: „мутрите се охраняват от мутри и по мутренски”

 43. Сега платените медии ще го отразят ли това? Вчера от нова се жалиха, че протестиращите нападнали техен репортер!

 44. И аз бих искал некъде да ме включат в новото управление. Нещо като команда да бъда на педалите. Имам опит. Вервайте ми…

 45. Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа…Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

  1. Това е напълно безсмислено срещу тези, които разбират само от физическа сила и як бой по кратуните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *