Регистрация
Публикувано на 12.06.2018 / 15:25

ВЕЧЕРТА ГО УВОЛНИЛ, СУТРИНТА ГО ВЪРНАЛ. НЯМАТЕ ЛИ ДОСТОЙНСТВО, А ОСТАВЯТЕ ТОЯ ПРИМИТИВ ДА СЕ ПОДИГРАВА С ВАС. НЯМАТЕ ЛИ СЕБЕУВАЖЕНИЕ, ДОКАТО СЛУГУВАТЕ НА ТАЯ ОПГ?

СОЦИАЛЕН МИНИСТЪРВечерта го уволнил, сутринта го върнал.

Абе хора, нямате ли достойнство, а оставяте тоя примитив,да се подиграва с вас, за няколко изречения в автобиографията ви и шепа дребни, дето могат да ви ги изкарат през ушите, ако се пречкате в неправилните крака?

Нямате ли себеуважение, а предпочитате да се спихвате морално, докато слугувате на тая ОПГ?

След простотията, че остава петков на поста му, „за да му се махат ония майки от главата“, следва лирично- фалцетно откровение, че той също е бил дете с увреждания…

Георги Дренчев

Коментари 16 за
“ВЕЧЕРТА ГО УВОЛНИЛ, СУТРИНТА ГО ВЪРНАЛ. НЯМАТЕ ЛИ ДОСТОЙНСТВО, А ОСТАВЯТЕ ТОЯ ПРИМИТИВ ДА СЕ ПОДИГРАВА С ВАС. НЯМАТЕ ЛИ СЕБЕУВАЖЕНИЕ, ДОКАТО СЛУГУВАТЕ НА ТАЯ ОПГ?”

 1. ПРкити на Боко нещо ново не успяха ли да измислят?Тоз филм с хвърлената оставка и неприемането и вече 2 пъти го гледахме с Добрев и Теменужка.
  Тук обаче се открои ролята на БТВ и Нова. Как веднага намериха една т.н.майка на инвалид, дето с крокодилски сълзи рева за министъра, какъв готин пич бил и как не трябвало да си ходи. В същото време истинските протестиращи искат и Боковата оставка, но тях само БНТ ги показва в 5-10секунден репортаж.
  Демокрация и свобода на словото!Смешници!

 2. Достойнство?- с него няма кариера
  и то е пречка за добро пълзене,
  достойнството е отказ от кашмера
  на келепир. Без него е вървене.

  Достойнството е сила за изправеност
  и чест пред Бога: с истина и смелост,
  но робът е пигмей безръстов с даденост:
  себична корист, но и с неуспелост!

 3. Има ли някой, който да мисли, че оставки се подават и оттеглят по собствено желание! Като свирне, който трябва, и
  готово. Само че снощи късно майките обещаха, че ще организират сваляне на целия кабинет … И кво? Осъмнахме
  с „грижа за човека“. ПОДЛЕЦИ И ЛИЦЕМЕРИ!

 4. ТОЙ, ТИКВАТА ГО Е УВОЛНИЛ, ЩОТО МУ ИСКА ПАРИ ОТ НЕГОВИТЕ, АМА КАТО Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ОЩЕ ИМА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ, ГО Е ВЪРНАЛ ЗА ДА РЕШИ ОКОНЧАТЕЛНО ПРОБЛЕМА И ДА 2 МЕСЕЦА ВЕЧЕ ДА НЕМА ТАКИВА! ЯСНО И ТОЧНО!

 5. Пак изнагляха! Вътрешният некадърник – Няма да подавам оставка! Има си човек, който да ме прецени! Значи ще седите на стола си, независимо какви безобразия и срамни золуми вършите? Докато Царят не каже – върви си. А утре може да каже – ела пак. Достойнство? това па кво е?

 6. Този мерзък тип и ортакът му Цвинокио много скоро ще усетят „вековната злоба на роба“! Тия дебили от ГРОБ дори са поставили 13 звезди на партийния герб в знак на почит към рождената дата на „Дебелия гълъб на мира“! Анатема и презрение за тях!!!

 7. Призоваваме всички на протест срещу мафията.
  Бъдете на 20 юни 2018 г., в 18:00 ч.,
  пред сградата на Министерски съвет!
  ЗАЕДНО СРЕЩУ МАФИЯТА!
  ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ!

 8. А трябваше и тази бездарна мижитурка да бъде уволнен, да се постигнат социални придобивки за хората с увреждания, многодетни семейства, за сираци,…
  Партия ГРОБ има задача да съкращава населението и си я изпълнява успешно.

 9. Това очначава,че няма отърване от групировките,ужас,какво ли не преживя този измъчен,беден народ!

 10. „ВЕЧЕРТА ГО УВОЛНИЛ, СУТРИНТА ГО по-ВЪРНАЛ“.
  ПЪЛЕН МАЙТАП! :)

 11. Казах ли ви аз! И тая работа ще излезе като на Теменужка, Делянчо и прочее. Онзи кроманьонец ги командари дистанционно като пешки, кукли на конци, нямат капчица достойнство, уви.

 12. Време разделно е…!!!

  Но трябва да внимаваме при предстоящото им „разпълзяване“ от „шайката“, да не изпуснем нЕкоя гадина ненаказана…!!!

  Дааа…!!!

 13. Г-н Министърът, ако е толкова честен, почтен и професионалист ( както от сутринта слушам, че всички споделиха такова мнение) не трябва да оттегля оставката. Иначе става като всички мижитурки в правителството, които Буда ги прави за смях и ги унижава. Добър тест …. да видим… другото е бла..бла…

  1. „Г-н Министърът, ако е толкова честен, почтен и професионалист ( както от сутринта слушам, че всички споделиха такова мнение) не трябва да оттегля оставката.“
   Подкрепям!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>