Публикувано на 19.06.2020 / 8:54

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРИ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: ТОВА ЛЯТО ПРЕДСТОИ ЖЕГА! АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА БОРИСОВ, ЩЯХ ДА ИЗЧЕЗНА ЗА 60 СЕКУНДИ ЗАД ЪГЪЛА! НО НЕ ЗНАМ КЪДЕ БИ МОГЪЛ ДА ИЗБЯГА ВЕЧЕ! /ВИДЕО!/

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРИ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: ТОВА ЛЯТО ПРЕДСТОИ ЖЕГА! АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА БОРИСОВ, ЩЯХ ДА ИЗЧЕЗНА ЗА 6Д СЕКУНДИ ЗАД ЪГЪЛА! НО НЕ ЗНАМ КЪДЕ БИ МОГЪЛ ДА ИЗБЯГА ВЕЧЕ! /ВИДЕО!/Интервю на Веселина Томова в предаването на Велизар Енчев „Актуално от деня“ по тв БСТВ:

Afera.bg

Коментари 34 за
“ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПРИ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: ТОВА ЛЯТО ПРЕДСТОИ ЖЕГА! АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА БОРИСОВ, ЩЯХ ДА ИЗЧЕЗНА ЗА 60 СЕКУНДИ ЗАД ЪГЪЛА! НО НЕ ЗНАМ КЪДЕ БИ МОГЪЛ ДА ИЗБЯГА ВЕЧЕ! /ВИДЕО!/”

 1. ГЛЕДАХ САШО ДИКОВ КАК СЕ ГЪРГИ ДОКАТО ОБЕСНЯВА ЧЕ ЩЕ ПУСНЕ ЗАПИС СЪС ВЕСЕЛИНА ТОМОВА-И тоя пенсионер жаден за пачки много страхлив излезе-АМИ ЗАЩО НЕ ПОКАНИ ЖЕНАТА НА ЖИВО В СТУДИОТО АМИ ЗАПИС-ЗАЩОТО И ТОЯ ПЕНСИОНЕР ДИКОВ КАТО 7/8 СА ДУПЕДАВЦИ-ПРЕДАВАНЕ ТАКА ДА МИНАВА ВРЕМЕТО И ДА СЕ ТРУПАТ ПАЧКИ ЧЕ ДА СЕ ПОМАГА НА ДЪЩЕРЯТА И СВЕТОВНО-НЕИЗВЕСТНИЯТ И ПАРТНЪОР-ПОРНОГРАФИЯ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ В ДЕЙСТВИЕ

 2. ангел папазов,Дърт скапан педал, стани ти,, будител“ , мамето ти страхливо,имаш ли топки за това,амебо.

 3. Голям мерак имам някой корав българин да ми влезе дълбоко в „личното пространство“, дори и когато спинкам.
  Има ли корави българи или всички сте като онази=простата пу*ка от Кърджали?

 4. Томова, като изкарваш Жана д“Арк напиши една обширна статия за масоните и др. подобни във властта !!!! ….. Опитай се да откриеш ЕДИН който не е масон илил член на някое друго западно тайно общество !!! Намери поне ЕДИН и го изтипосай тука да видим такова животно !!! ………….

  1. А на Вас, някой Ви докладва какво е актуалното състояние и кой къде е ли??
   Между другото, отдавна е казано, че дори „Поставянето на хората под общ знаменател е израз на посредственост“!

 5. Ще излезе много вярна закачката която съм чул от една моя много близка рускиня. Говорехме за смелостта и тя се пошегува така
  „Он поступил как настоящий мужчина. Сразу убежал“

 6. Такава те искаме Томова не спирай в устрема си ние ще победим, напред народе български да смажем хунтата и главатаря й боко келеша

 7. „На бой обръгнал съм, приятели,
  в битки, свади и мелета.
  Но най боли кога предатели,
  във гръб забият ти стилета.“
  Маноил Манев

 8. „рискуващи животА си….“
  Извинете ме за правописната грешка, от бързане е …

  Аз не съм проста и вие не сте прости!

 9. Моля, не обиждайте Веселина Томова, като я наричате „мъж“!

  Ако у нас имаше мъже като отпреди 100 – 200-300 години, нямаше да сме толкова изпаднали.

  Също така най-любезно моля не обиждайте пожарникарите, смели и достойни мъже, рискуващи живото си, като наричате Кюлчето пожарникар.

  1. Това сравнение на Веселина Войвода с най-достойния „мъж“ме присеща,че по времето на 5 вековното мирно и съвместно съществуване с нашите „мили събратя“ османците,( защото тогава още не са съществували турци) в България срещу тях са действали (интерсено,като е било толкова мирно,защо ли са действали ?) ,освен многоброините мъже -войводи на хайдушки отряди и над 60 (шейсет) жени -хайдушки войводи ! Та може би някои от нас, заради тия бойки и смели жени, хайдушки войводи я припознаваме и нашата Веселина , като една съвремена „хайдушка войводка“ ! Може би заради това често я наричат и най-големия мъж в държавата ? Аз мисля че в това няма никаква обида,а си е най-голямия комплимент !Останалите публични личности,които се осмеляват да се доближават до нивото на смелост на Веселина в цялата държава са под броя на пръстите на една ръка ! А може би трябва да я наричаме Веселина Войвода ?

   1. Не е обидно. Но е неточно по същество, защото жената е по-силният пол /колкото и да е абсурдно за някои/.
    А иначе- Веселина Княгиня…:-)

   2. За уточнение,хайдутин ,означава крадец и престъпник, в никакъв случай ,,закрилник“Много назад си с историята. В. Томова е храбра жена,но не и войвода- престъпник.

 10. Г-жо Томова, поздравления.
  Вие сте по мъж от всички мишоци в Територията.,определяни по полови белези като мъже.
  С Вас сме.

  1. А аз пък съм готова да споря с всеки, който я определя като „мъж“, „пич“ или че имала „топки“. 🙂
   Не, уважаеми мъже, 100-ова жена е! От тези, за които говореше баба Стойна в едно от интервютата си. 🙂

 11. Мисля,че интересните моменти са следните:
  ––Скандалният запис е пълен с отвратително цинични и злобни откровения на ББ. Най-малкият проблем е казаното за Караянчева-женица отдавна дискредитирана и откровено проста.Обаче вниманието масово се насочи точно там и реакцията касаеше практически само обидните думи за нея. Необяснимо е пренебрегването на същественото-брутална злоупотреба с власт,използване за саморазправа на уж независими институции,лъсна отвратителната симбиоза межу ББ и двамата най-висши прокурори в държавата. Остана незабелязано основото,опасното,което е от такъв характер,че руши устоите на държавата.
  ––При вторият,вече крайно опасен за ББ скандал акцентът е- заснемането на туловището му,което всъщност си е кахър само на заснетия.Възмущението от навлизането в „личното му пространство“ постепенно и по удивителен начин измества встрани основното-докато 80 % от българският народ мизерства или живее в сурови ограничения, премиерът е натъпкал в чекмедже до главата си валута и злато на фантастична стойност. Никой не се съмнява ,че това са „джобни пари“-незначителна част от богатството му. Едно са съмнения,друго-снимка на чудовищната истина. Пак българското „чудо“- основен е моралният проблем- нарушени са правата на ББ.
  –-Друга голяма чуденка е кой го е заснел-мъж,жена или хермафродит. Няма никакво значение,кой е техническият изпълнител важно е кой е поръчителят. Иначе казано,кое е другарчето в игричките,което се е застраховало с компроматите,които изтекоха толкова навреме.Предполагам,че никога няма да узнаем истината и всичките ни предположения са произволни,защото не разполагаме с никакви достоверни факти.

  Налага ни се да започнем да анализираме и отделяме същественото от информацията,за да не допускаме точно оцапаните да ни внушават,какво да си мислим. Точно това целенасочено прави хунтата в момента,за да постигне целения резултат-да забравим истински позорното и истински опасното и да се занимаваме с дребните , клюкарските детайли.

  1. Страхотен анализ. Респект и уважение. Големия въпрос е НЕ кой е снимал, а съдържатиего на снимките. „Фотографа“ може да е само един, който от дълго време се ползва с доверието на Б.Б..Снимките са от различни дати /периоди/,но снимащия е един- достатъчно близо до ББ, без ограничения с достъпа до личните помещения. Извода който правя е че това е Севдалина Арнаудова. Баща и бившо ченге служител при Божков! Последният я потърсил и са имали контакти в офиса му. Вероятно е знаела, кога и какво има в чекмеджето. Направила е компромати ,за да подсигури бъдещето си. Обикновенно в живота те предават най-близките хора.

  2. Кой го е поръчал ????? … Алоу, събудете се ! …. ДС никога не е била закривана . Просто в началото на 90-те години премина да го наречем в „нелегалност“ … Структурите и хората си работят както и преди 89-та год. само че по нов тертип …. Те са кукловодите, останалите партии с лидерите им са просто кукли на конци ….. Бойко беше „подготвен“ от тях за да упрвалява през един период в който държавата е колония на Британия-САЩ и ако БСП е власт ще се осере както сега се осира ГЕРБ, цащото ще трябва да изпълнява заповедите на Господарите отвън ….. Така , че кукловодите са от ясни по ясни и в момента вадят Боко от властта , но това трябва да стане по определени правила за да не си навлекат гнева на Господарите / Британия-САЩ /. Пък и господарите вече са пътници и скоро ще имаме нови от към изтока …. Но въпреки това сега условията на играта са такива и така трябва да се играе / това което и както става/

   1. Съгласен съм с Вас. Предстоят глобални промени и ние няма как да останем встрани от тях.

   2. Безпредметно е!След вече повече от 30 години, след не зная колко реорганиции и то под ръководството на службите и посолството на вече новия ни Голям Брат, с пълна подмяна на личния състав и т. н., да се твърди, че някогашното ДС е все така силна и подмолно ръководи държавата ми изниква въпроса – а ЦРУ, толкова години и все още да спи или е толкова слабичко, че нищо не може да промени, а ролята на мериканските посланици и т. н. Напротив, мисля всичко е изцяло подменено, а абревиатурата се размахва като плашило. А кой какво прави е зад кулисите, под прякото ръководство и наблюдение, и в рамките на допустомото за ЦРУ и Посолството, а след това и на ЕС.

    1. „12312345“, написаното от Вас е безспорната истина за дърпащите конците у нас. След промените на мястото на ДС се появиха новите братя, но откакто Боко е на власт няма ключово назначение в „нашите“ спецслужби, както и в МВР, МНО и МВнР без благословията на чичо Сам. В тях професионалистите се броят на пръсти и интересно какво точно се цели след унищожаването им? Освен че разузнаването е последната и най-висша форма на националния суверенитет на всяка една държава…

    2. Господарите играят „на терена“ с това което има в Колонията ! Само във филмите нещата са разделени на добри и зли … В живота е доста по-сложно ! ….. Взаимно се будалкат ! А и Господарите са доказали, че от година на година стават все по тъпи и неподготвени за такива игри !!! ….. А това , че си разменят периодично И удари може да се види само ако имаш „набито око“ 😉 Често жертва падат „хора“, фирми и др. структури … но това ни се поднася като разкриване на престъпни организации, ПТП-а , нещастни случаи, внезапна смърт от инфаркти/инсулти, неразкрити убийства и т.н.

 12. Винаги в ИСТОРИЯТА НИ са оставали ЖИВИ ВЪГЛЕНИ от които е пламвал ОГЪНЯ на ПРЕЧИСТВАНЕТО…

 13. Мафията „ГЕРБ“ е бита карта ! Кръстника и да си подготвя торбичката за централния затвор ! Нужно е още само малко да се подбутнат нещата в Брюксел… И ще видим бягащ заек с присвити от страх уши!

 14. Това е то истинската журналистика. 30 минути изпълнени със смисъл, няма празно словословие. Поклон пред двама ви!!!

  1. Споделям казаното от Вас. Томова е смел човек и с истински думи каза истината. Пред истински водещ,а не псуваща подлога.

 15. Изгледах интервюто от началото до края. Много ми допадна. Г-жа Томова е истински журналист, един от изчезващата порода. Само да издържи и да не се изтърка от прекалено участия. И да не я погне Хунтата. Но тя е безстрашна Дама. Помитаща дребосъчетата като Тошковци, Крумчовци и други напикани от шубе псевдо-„журналисти“, населяващи като бурени екранния ландшафт.

  1. Криси,Госпожа Томова е зодия Стрелец,няма как да се изтърка,тя е неизчерпаема в действия и енергия!!!
   Много е естествена и себе си!!!
   Сега я очаквам при Господин Диков!!!
   Любимите ми ЛИЧНОСТИ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА,ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ И САШО ДИКОВ!!!ИСТИНСКИ И ДОСТОЙНИ!!!

 16. Страхотна сте, Веселина! Смела и истинска. Удоволствие е да Ви гледаме, особено при такива интелигентни водещи като Велизар Енчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *