Публикувано на 15.05.2020 / 23:08

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: БОРИСОВ Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА. БОЖКОВ E КОРАВ, НЕ Е ОТ „ЛОЯЛНИТЕ ГРАЖДАНИ“, ДЕТО ХЕМ ПЛАЩАТ РЕКЕТ, ХЕМ ПРОСНАТИ ПО ОЧИ, ХЕМ БОРИСОВ ПОДВЕДЕН!

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: БОРИСОВ Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА. БОЖКОВ E КОРАВ, НЕ Е ОТ „ЛОЯЛНИТЕ ГРАЖДАНИ“, ДЕТО ХЕМ ПЛАЩАТ РЕКЕТ, ХЕМ ПРОСНАТИ ПО ОЧИ, ХЕМ БОРИСОВ ПОДВЕДЕН!ДИСКУСИОНЕН КЛУБ с Велизар Енчев по БСТВ.

Интервю с Веселина Томова за скандала с СМС-ите между Васил Божков и Владислав Горанов.

Какво става?!

Цялото интервю може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 29 за
“ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: БОРИСОВ Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА. БОЖКОВ E КОРАВ, НЕ Е ОТ „ЛОЯЛНИТЕ ГРАЖДАНИ“, ДЕТО ХЕМ ПЛАЩАТ РЕКЕТ, ХЕМ ПРОСНАТИ ПО ОЧИ, ХЕМ БОРИСОВ ПОДВЕДЕН!”

 1. До госпожа Мария – Изразът е Има си хас (от арабски ез.) вижте в речника! Вярно, че съм емоционална, характер…

 2. Йьорист с 3 виши от Калоферския Университет каза:

  Кольо Вейронов тука e страховито прав.

 3. До госпожа Мария – Ваш пост: „Велик е Васил…Кунчев. А Васил Крумов си го бива, да.“
  Благодаря за репликата, но фактът, че ги поставяте в две съседни изречения…. ваша работа. Освен емоционална съм и реалист. За съжаление понякога виждам нещата по-ясно, отколкото бих искала. Поздрави!

  1. Имах си аз да не Ви отговоря, след като се опитахте да ми разясните какво съм искала да кажа, че чак ми заповядахте- като Баце! Не го приемам, извинете…Приемам разнообразието от мнения, изразни средства и възгледи.
   Всеки съди спрямо себе си. За едни е велик футболният „Левски“ , за други- историческият Левски. За едни е велик Божков, за други- Дяконът. „Разни хора, разни идеали!“ В случая съм го посочила като антипод и съм го дала за пример.
   За поздравите- искрено благодаря!

   1. Васил Иванов Кунчев – ЛЕВСКИ е един за всички българи! Не е нормално, не може името Му да се ползва от агитките на спортни запалянковци. Този клуб от Подуене през годините е имал и други имена. Време е да спре използваното имената на национални герои за такива цели . Иначе става като в лудницата: в тази стая ли е Наполеон, не, в тази е Хитлер, Наполеон е в съседната!?

 4. До госпожа Мария, в предишен коментар – Не сравнявайте светинята Васил Левски с някаква мутра, макар и образована. Недейте! Нямам време за политически лекции, но се надявам, че постерите в този сайт все пак имат нещо в главата си!

  1. Г-жо Мери, някой преди време беше написал, че сте много емоционална… Е, лично се убедих!
   Последната ми мисъл е била да ги сравнявам. Как може да стане подобно сравнение?!?
   Постът ми беше насочен към използването на думите „велик“ и „гениален“. Твърде силни са, за да се употребяват лековерно. Заслужават ги единици- като Васил Кунчев. Други Василовци, които да ги са ги заслужили, нямаме./Уви!/
   Останете си все така емоционална- в това Ви е чарът. Разбирам Ви /точно защото имам нещо в главата си/.

 5. Докато не ви ги набият тея ваксини няма да мирясат.
  Нас ,дето сме със жълти книжки няма да ни ваксинират,щото така и така сме си луди.
  Айнщайн от четвъртия етаж каза да яхаме Адронния Кулайзер и да заминаваме на Марс.
  Вий ,,нормално-мълчаливите“ къде на майната си ше одите остава открит въпрос ?!

  1. Никъде няма да ходим г-н Вейронов!

   Северният и Южният полюс (магнитен и географски) са решили да си СМЕНЯТ местата!

   Тъй че, днес сме тук, ПЪК утре ни няма … тук!

   🙂

 6. Извън всички теории и конспирации, факт е че Мутафчийски си изпусна нервите, а въпросите на Бенатова не бяха провокативни. Когато човек си изпусне нервите, казва неща, които мисли. И вече тук трябва да се намеси главният прокурор, защото не за първи път и Мутафчийски, и премиерът говорят за трупове и така насаждат тревога, безпокойство и това е предпоставка за болести. Толкова ли беше трудно и за двамата още в началото на извънредното положение да се обърнат човешки към хората и да им кажат, че въвеждат всички тези мерки, защото не знаят нищо за този вирус…..или този вирус им дойде дюшеш?

  1. Г-жа Елена Гунчева нали подаде сигнал преди месец…
   Т.е. срещу премиера и генерала, че всяват паника в обществото…
   Какво последва?

   1. Входящ номер. Никакво движение. Това и се очакваше. Явно един ден тези „студени досиета“ ще трябва други да ги отварят.

    1. Ама какво ДВИЖЕНИЕ очаквате,
     когато СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ви разпорежда – никой да не мърда!

     Ако мърдате – ще умирате, така казва СЗО-то!
     И куп „световно“ известни учени припяват същото.

     Вие тук едни местни щабове се катанчите…

     🙂

  2. Те от компетентност не знаят нищо за вируса. Но ПОНАЗНАЙВАТ нещо от лиШчетата , които им спускат от Вашингтон. Казано е че трябва да плашат хората ден и нощ , трупове , камиони , чували , брифинги в полунощ и т.н. Шок и ужас ! Който изкрейзи , хубаво. Който забази критичен разум и задава въпроси – окошарен стойте си у дома ! Помияри с една дума. Каквото каже Гебресус – и те това.

 7. Наистина Миролюба Бенатова и Валерия Велева,бяха от най-близкото обкръжение на Борисов.Помним как Бойко споделяше съкровени тайни и мечти.Тогава той мечтаеше за два три пълни мандата премиер,един президент.Горе долу около 20г.на власт.После щял да се оттегли при една“женица“ и да си гледа старините.Велева пък наречена от Доган Мадам В даже му извъртя една баница и лично му я занесе у тях в Банкя.И докато Бенатова я изритаха от медиите на мафията,то мадам В лети с Бойко до САЩ.Репортажът и за това как Бойко захвърлил костюма и дошъл при тях в салона по време на дългият полет земен и човечен кърти бетона.Но мадам В е стара лисица.Тя нарече Фандъкова“графинята на София“.Пък и месела чудни баници.Та нищо чудно сега Мирето да я вадят от тестето с карти за да спасява Борисов прецаквайки Мутафчийски,който така или иначе си е един бушон.

  1. ..Blizkoto,,krevatno,,obkragenie…da ne zabravjame i shefkata na edna ,,pressgrupa,,…sreshtayki ja/s zatvoreni ochi/…v edna sauna…

 8. Г-жо Томова,трябва ли да разлепим плакати със снимки и имена на хората тровещи децата ни? Връзката между кметските избори,хотел Капитол,контрабандата по време на пандемия,връзката между Дънката, Чирпанския,Хърватския? Посред бял ден се возят в една кола?

 9. И още нещо, свързано с актуалното състояние на българската действителност в допълнение на казаното от г-жа Томова при г-н Енчев. От вчера във форумите се възхищават от смелостта на Мирюлюба Бенатова, изкарала „извън равновесие“ ген.д-р, шеф на ВМА, проф.В.Мутафчийски по време на интервюто си с него за ТВ1. Коя всъщност е тази журналистка? Още по времето, когато работеше в „168 часа“, а Той бе главен секретар на МВР, репортерката попадна в най-близкото журналистическо обкръжение около Борисов. Неслучайно напористата Миролюба, която бе сред новоизгрелите имена в професията, бе сред най-добре информираните за крими делата в онези години. Нейни колеги разказват, че Борисов често звънял на репортерката дори късно нощем, което двамата определят като „нормални отношения между репортерка и главен секретар на МВР“. За специалното внимание на Бойко към Миролюба разбира и тогавашната му приятелка Бориславова, но доколко близки са Борисов и Бенатова си знаят само те, Цветелина и вероятно още някои… Доскоро тя продължаваше да взема най-знаковите интервюта от премиера, като често насочваше микрофона към него в собствения му дом.Той пък очевидно не се притесняваше да говори пред нея за най-интимните си тайни. Двамата са запазили повече от приятелски отношения до днес, според инсаидери. Всичко това предполага едно по-различно третиране на нейното интервю с ген. Мутафчийски, което може да се възприема и като театрален етюд под егидата на кукловодите за да спасят премиера от надигащата се вълна срещу него във връзка с безобразията Му, свързани с диктатурата и ненужното коронавирусно извънредно положение и последвалите „мерки“, опитвайки се да прехвърлят вината и отговорността за случващото се върху шефа на НОЩ, с което той най-вероятно се е съгласил в името на оцеляването си и обещание за още по-висока държавна служба.Изобщо, който продължава да подценява шайката и тези, които направляват действията й отвън и отвътре, горчиво се заблуждава. Доказателстото е вече десетгодишното й управление върху територията…

 10. ДОЛУ ГЕРБЕРАСТКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА АТАКА ЗА ПРАВА И СВОБОДИ!!!
  До 1990 г живеехме в Партия-държава, сега живеем в Мафия-държава!
  Гласуваш за Боко-получаваш Доган!!!Гласуваш за Тиква-получаваш Сокол!!
  ГЕРБ/ДПС-Дружба завинаги!!!
  Ей,сгодиха се най-сетне, нагло и открито….!!
  На сватбата ще ги наредим – мутра-фес , мутра-фес!!!!!
  -“Единственото от което има нужда злото за да тържествува е добрите хора да не правят нищо”-Едмънд Бърк.
  -„Бедността е най-справедливото наказание за глупостта“-Едмънд Бърк
  -„Фалшивата демокрация винаги води до диктатура на идиотите“- Алфред Нобел
  Като не пуснахме водата в клозета 1990-а и 1997-а сега колкото и ароматизатори да слагаме , клозета ВОНИ.

   1. Ако Тръмп успее да „нагази“ в „дълбоката държава“, както се вижда по първите знаци, какво ли ще следва? Тук всички са протежета и хрантутници именно на дълбоката държава.

 11. Каракачанов: Благодарение на Горанов България има тази финансово крадлива стабилност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *