Публикувано на 11.10.2020 / 19:51

ВЕЛИКИ ВЪСТАНИЦИ, ТЕЗ ЗНАМЕНЦА НА ПРИПИКАНИ МЯЗАТ! ИЛИ СТЕ ХЪШОВЕ, ИЛИ ЦИРКАДЖИИ, СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА!

ВЕЛИКИ ВЪСТАНИЦИ, ТЕЗ ЗНАМЕНЦА НА ПРИПИКАНИ МЯЗАТ! ИЛИ СТЕ ХЪШОВЕ, ИЛИ ЦИРКАДЖИИ, СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА!

Петък, 16.10.2020 г., 17. 00 ч., щяло ПАК да има „велико народно въстание“. Баш най-снимащият се, един от отровните, съобщава това предстоящо занятие, гарнирано с въпросната илюстрация, с автор Владислав Филипов, която, дето се вика, трябва да възпламени народонаселението.

Тез знаменца обаче, на нас на припикани ни мязат. Клюмнали са, тъй както клюмва мъжкия жизнено енергичен орган, преминал пика. Знаменцата напомнят и позицията, в която ги поставят на дипломатически маси, бюра и автомобили. Мирничко се клатушкат, накъдето завие шофьорът, който пък завива точно натам, накъдето му е начертал Шефа.

Развийте ги тея знамена, развейте ги бре, запалете и факлите, стига с тия фенерчета на смарт телефоните!

„О“-то във „велико народно въстание“, вместо такава тумбеста удивителна, можеше спокойно да бъде отразено с яйце – висша форма на оръжие на „въстаниците“. Де що се пръкна яйцехвъргач, той не стана дисидент в навечерието на… 9 септември. А някои тарикати тайничко и „фабрики“ хукнаха да купуват на… 8 септември, щото толкоз им е акъла, ама за това друг път.

Тези омъдурени знаменца по подхождат на ония, дето още висят на Дувара на Боко Тиквата и падат като второразредни натуршчици, дубъл след дубъл, на плажа на Росенец.

Хъшове ли сте, или циркаджии, щото средно положение няма!

Какво сте се сгърчили като мушмули и а стане тумба – лумба, а захленчите – ний сме мирни протестиращи.

Ами, като ви е шубе, и като сте мирни, точно толкова мирни, колкото му се иска на Боко Тиквата и Хунтата Му, стойте си на задниците и призовете баш бабаитите, та да свършат „рАботата“:

Маргините, нали не сте забравили, ни вкараха в Европейския съюз. Що проскане по очи беше, що опг-та, съдилища и затвор бяха, накрая всичко даде фира, естествено, и цялата уйдурма бе в името на влизането ни в Европейския съюз – видите ли как борим организираната престъпност. Сега викнете Маргините, с тях влязохме, белким те ни изкарат от мафиотската кочина европейска.

Таки не е сигурно дали си говори с Черепа, нищо, че са на една и съща територия, но пък е цар на византийските номера, точно по гръцки може да врътне калимерата.

Черепа, дето подскачате като ужилени, като ви рекат, че ви поддържал, все още носи славата и митологията на кораво копеле. И кво като ви свързват с него, кво сте се посрали да се оправдавате под път и над път, нали сте „велико народно въстание“, а във всяко въстание всеки участва както може – един с перото, богатия с парите, третия – с пушките…

Сега тука, ако спомена Маджо, веднага ще се сетите за Ристю Иванов. Тоя с тъпотията си дотам я докара, че кажеш ли вече Маджо, напреде ти излиза асоциацията десносектантът Ристю. Което е абсолютно недопустимо и неприемливо – като знаем кой е и какво може Маджо, пари да ни дават, няма да повярваме, че тоя пич е заложил на тоя десен клоун. Тъй че, като не знаете как се развяват байраци, и ви е шубе, питайте Маджо. Той поне не е от страхливите.

Има и едни други родни български „вежливие люди“, които могат да ви посочат стъпката на „дайчовото“, ама за тая работа се искат не само потури, а в потурите да има и топки. Щото тия „вежливите“ много се ядосват, като ще трябва да вършат хава с плашипутарници. И на финала го отнасят последните.

Така че, „велики народни въстаници“, престанете с тия танци и пляски на европейските народи, с тия „речи“, предназначени за заспиване, и или правете ИСТИНСКО ВЪСТАНИЕ, или се прибирайте дома.

Когато едно обявено, че и „велико“ за пети път, по един тертип, „въстание“, се превърне в ходеща гротеска, по-добре намерете и извикайте оная „умната и красивата“ с голите цици, белким повече хора да излязат.

А! И да не забравим: На Светослав Трайков турнете забрадка. И седем пъти да си направи селфи. Ще държи влага до седмото „велико народно въстание“. Дотогава оня „боец“ и Ристю може да влязат и в Кремъл.

Акъл не им пречи.

Веселина Томова

Коментари 15 за
“ВЕЛИКИ ВЪСТАНИЦИ, ТЕЗ ЗНАМЕНЦА НА ПРИПИКАНИ МЯЗАТ! ИЛИ СТЕ ХЪШОВЕ, ИЛИ ЦИРКАДЖИИ, СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА!”

 1. г-жо томова
  димата се завърна
  за да се изкупи
  като оръжие
  на светлината

 2. От така нареченото „ОТРОВНО ТРИО“,което поддържах,поддържах имам предвид Адвокат Хаджигенов и Проф.Минеков,Бабикян не съм одобрявала НИКОГА!Сега лично мое мнение,остана само Професора-само Професор Минеков,,мисля че ТОЙ е некупен и неопетнен,докато Адвокат Хаджигенов мисля че ,предаде българските интереси на онези дяволи-американците и онези червенобузковци от ЕС!!!
  А този от БоецГ.Георгиев) или нещото Хр.Иванов,тези са точно толкова предатели,колкото и лицето бойко методиев борисов,няма разлика,не можеш да си малък или голям предател!Това е!!!
  Значи тези двамата отрепки Боеца и нещото Хр.Иванов,нито дума за милиардите дадени за някакви играчки самолети от поробителите ни Америка,(които са само на хартия,и изобщо не се знае дали някога ще ги получим),но пищят и подскачат за Газопровода с руска газ,това е толкова ниско,как не им е ясно,на тези дебили,че когато отстояваш ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА СИ,трябва да ги отстояваш и към Запад и към Изток!!!
  Така че тези са достатъчно ясни и прозрачни!!!Лицето Боец Георгиев и лицето Хр.Иванов,са толкова вредни,колкото и лицата борисов,пеевски,доган,цацаров,цветанов,гешев,разбира се и лицето нинова!!!

 3. Че му серем на Бойко на партийния билет от бекапето, дека се е клел във верност на комунизЪма за вечни времен

 4. Съюз на Анти-Бандитските Сили

  НЕ САМО ВЕСЕЛИНА Е ЯД, И НАС НИ МНОГО ЯД, ЧЕ ТЯ НЕ Е ЕДНА ОТ ГЛАВАТАРКИТЕ НА ПРОТЕСТА . АКО БЕШЕ ТЯ, И ТАКИВА КАТО НЕЯ, ОТДАВНА ДА СМЕ ЗАБРАВИЛИ , ЧЕ Е ИМАЛО ПРОЕТСТИ !

  Щяше да успее, още към 16 юли, бандата бе подгонена и от Джесиката и Херата (непосвенетени да не плюват, че аз с тези добре се познаавми не тия мърши я докараха Джесиката, а ине , на нас да помага, а не на крадците . )

  Ама и те се отчаяха, като видяха , че няма на кой да ударят едно рамо . Тва трио, не дава да кажеш нищо извън техните си догми , а тя е :

  • че Гешев бил виновен за 90 % от бедите в правосъдието, ама яз им викам ей абдали, ами този Гешев преди го нямаше, а вече цели 30 години ни крадат и съдийските банди .и никой партиен главатар никой тлъст крадец пак не влизаше в затвора . ТАЗИ ДОГМА , ТЕЯ ТАРИКАТИ СА СИ Я НАПИСАЛА НА САЙТА, ДАЖЕ И В СВОБОДНО СЛОВО . ВСИЧКИ КАНЯТ, КОИТО ТАКА МИСЛЕЛИ .ДРУГИТЕ НЕ ГИ КАНЯТ .

  По граждански, търговски и пр. дела тоя Гешев го няма, но пак пак ни крадат бандите , по 600 000 дела съдйско-банкерските банди обраха народа ,дай да дръпна аз една реч, че Вие пелтечите бе, както за механизмите на кражбите от тези банди и за удара против тези съдийско-банкерски кражби, та да дойдат още сто-двеста хиляди българи тук , че тези банди от парламентите пак ги гоним чат-пат или мандатите им свършват, ама съдиите са вечни и несменяеми и са десет пъти повече на брой крадци от депутатското стадо .

  НЕ СТАВА . Че нали Христо Лодкаря (то тоя е на Бойко авер) ,, с Иво Прокопа – крадеца, и още цяло още една такова крадливо стадо като тях, е главатар на съдийската партия на крадците .

  Нали бе мърши, Пеевски им бил пращал на тези съдии, така ломоти Лодкарят, дай аз да дръпна тук една реч , тамън и на Пеевски ще му свалим реномете, заедно с на тези съдии, на които им плащал . Абе тези съдии съдийки си крадат по отделна писта .

  Ходил Пеевски да им плащал за всяка кражба по всяко дело, педерастки простотии ! Ако не им плати няма да крадат . Педераски простотии .

  И Пеевски, и Догановски, и Съдъйски и Бокойвистите от първия Ден , и от втория ден и комумистите от последния ден , и комуниситте от ГЕРБ и тези извън ГЕРБ все си крадат .

  Но този протест с тези тарикати за главатари не е против всимки крадци, а само против чуждите крадци , а не против нашите крадци !

  Е, НИЕ , СМЕ ПРОТИВ ВСИЧКИ КРАДЦИ, НЕ САМО ПРОТИВ ЧУЖДИТЕ КРАДЦИ !

  Така, този протест е затворен за тези, които сме против всички крадци !

  ТАКА ТОЙ ЧАСТЕН ПРОТЕСТ , а не против всички крадци !

 5. Най-готиното е това, че комунистът-мутант Бойко е пътник, независимо колко въстания ще има.

 6. С тся периодичност до редовните избори в края на март ще има 18 народни въстания, все велики, естествено.
  Всъщност който и да е турски сериал е значително по вълнуващ от тях.

  1. Всичко това е режисирано и планирано отдавна и е в полза на Б.Б. и ГЕРБ. Пи дслновидните хора вече знаят, че тия уж протести са пи план и мирни и едни и същи и рака до като се стигне до редовни избори. С тоя призив – Нас не ни е страх, отговорът е че и тях не ги е страх, и няма защо. Защо да подават оставка, защо, вечер Околи 3- 4 часа се събират известно количество хора повиквателна, попадат, слушат химна, отиват на разходка до Орлов мост и си разотиват пи живо по здраво. Така могат да откарат, не 100, ами 360 дни. И вечер ни занимават с едно и също, говорят по микрофона кйак ще масхат Борисов и Гешев тъй молаим милаим, че аз дори усдилвам говора на тел. За да чуя. И има ли още глупави хора, които бе са разбрали!?

   1. Ама ти ги слушаш, че и увеличаваш звука да не изпуснеш някоя мъдра мисъл?

 7. Че му серем на Бойко на партийния билет от бекапето, дека се е клел във верност на комунизма за вечни времена.

 8. Безсилието на един протест се изразява и чрез неговата продължителност. Продължителността е белег на неефективност. Няма нищо „велико“, нито „народно“, нито „въстание“, защото едва ли не се молим или надяваме нещо да се случи. При въстанието няма протест(и), а директни действия към моментална промяна срещу установения ред, при това няма нищо мирно, а директно се влиза в схватка с „врага“! С такива протеси, с хвърляне на домати и яйца и викове „Оставка“, правителство не се сваля. „Мирен протест“ е нещо като нищо. Все едно малко детенце да тропа с крак и да вика „няма пък, искам оставка“. Тиквата ще надмине бай Тошо – протестите работят за преизбирането му…

 9. Как госпожо Томова да не си мисля, че тези въстаници са на щат при ББ? Струва ли си, да им се прави реклама непрекъснато ?

 10. Добри Терпешев от широките комунетата ще даде пиринска Македония и казва защо няма да падне народната власт -Те и на коча мъдете се клатят , но не падат.

 11. КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ РЕЗОЛЮЦИЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЗА СЛЕДНИЯ;…….ЕВРОПА ПОДКРЕПЯ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОНЕЖЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ СМЕ С НАЙ-ГОЛЯМА ФИНАНСОВА“ МОЩ“……ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ………ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПРИЕМАМЕ БЕЖАНЦИ…….ИДА ГОРИМ БОКЛУЦИТЕ ОТ СВЕТА….И НАЙ-ВЕЧЕ ПОДКРЕПЯ МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ ТЪЙ КАТО ЗНАЯТ ЧЕ ТЕ НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *