Публикувано на 05.05.2008 / 22:38

Вдигнаха заплатите на “Пирогов”, а те умориха същия ден човек

 

 

Днес малко преди обяд е повикана “Бърза помощ” за тежко болен човек, който живее в Суходол на ул. “Траян Танев” 41, каза специално за БГНЕС негов съсед.
Лекарката в линейката констатира, че човекът, който се казва Петър и е около 60 годишен, е с тежко страдание на белия дроб и успява с апаратурата на в колата и усилията си да го стабилизира. Болният е откаран по спешност в “Пирогов”. Но оттам решили в кабинет 126 , че е клошар и не заслужава достатъчно внимание, уточни съседът Н. С. Болният е върнат с друга линейка без никаква апаратура. На връщане човекът по пътя изпада в безсъзнание и по-късно умира. Отново викат линейка и се отзовава първата лекарка, закарала го “Пирогов”. Тя се разплакала, защото се “борила за живота му, а колегите й в “Пирогов” не са обърнали внимание. В момента в къщата на починалия човек има и полиция, за да установи фактите около смъртта. А днес им обещаха вдигане на заплатите на докторите от "Пирогов", а те как са постъпили с човека, беше заключението на съседът.

БГНЕС

Коментари 0 за
“Вдигнаха заплатите на “Пирогов”, а те умориха същия ден човек”

  1. Какво общо имат парите с отношението към хората? Те нека им увеличат заплатите, а хората да си мрат. Важното е часът на смъртта да е точен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *