Регистрация
Публикувано на 27.11.2011 / 18:17

Васко Кеца: Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция!

 

 

Васко Кеца разказа пред съда как тогава обсъждали как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата „Ипон" на Бойко Борисов. След убийстото на Поли Пантев в СИК се скарали за разпределението на 80-100 милиона долара. Жената и братя Пехливанови не давали повече от 10 милиона и тогава Кеца разбрал, че Борисов има група за натиск, информира още БНР.
Очевидно стреснат, съдът предупреждава Кеца, че обясненията му нямали връзка с предмета на делото, но Кеца контрирал съда така:„Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция.  За Турция пътуваше хероин, а от там влизаше каптагон и синтетична дрога. Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиевски".

Кеца бе провокиран от свидетелските показания на Борислав Йорданов по „килърите”. Тогава Борислав заявява, че знае от Калоян Йорданов, който по-късно също ще свидетелства по делото, че подсъдимият Янко Попов -Туцо и Сретан Йосич са говорили за елиминирането на дясната ръка на Христо Ковачки. Това било наказанието за Ковачки, че завлякъл Йосич с много пари. Йорданов разказва още, че Янко Попов му е поръчал убийството и на Петър Гуцалски, ръководител тогава на фирма „Бороспорт". За целта Янко Попов му е дал пушка, която свидетелят заяви, че може да покаже при необходимост.

Очевидно е обаче, че Васко Кеца е изключително добре запознат с миналото на Бойко Борисов, което пък съдът неглижира като „не по същество”.

Още след ареста на Васко Кеца първа АФЕРА за „омешването” му с Борисов по сикаджийски и извади на показ сикаджийските връзки с контрабандата на дрога и цигари.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Васко Кеца: Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция!”

 1. razberete 4e informaciqta e podnesena obarkva6to!!!! Heroinat idva ot turciq a kaptagonat e za blizkiqt iztok!!! Ei TOMOVA ne obarkvai 4itatelite ;)

 2. Чувал сам, че хероина ИДВА от Турция, а амфетите отиват натам. Не му е вярна версията на Кеца.

 3. А , пък аз лично присъствах на срещата между Роналд Рейган и Леонид Брежнев , ама няма да кажа какво си говореха , щото и двамата ми платиха да мълча.

 4. Батката и наркотици.Мутрите не го пускаха да влезе в кръчмата стоеше в колите като изгонен.Сега го направиха велик.Него го е страх да пръдне когато е сам.

 5. Ясно е че не ги заверяват при нотариус. Но все пак си мисля, че надали визирания ги е носил сам на гръб. Нали говори за канал, т.е. трябва да има още хора, така наречените „каналджии“. Е всички ли толкоз железни да му се невиди. Един ли нямаше поне да се издъни. Айде холан и в саксия да сме расли – към улицата сме гледали. При всички други трафиканти прокуратурата все си намери някой защитен свидетел, а тука нищо, сал един „Кец“. А да кажеш, че от 20 години е министър председател – не е. Не съм му фен, но пък нека и по някоя мисъл да протича, а.

 6. Те в наркотрафика всички подписват документчета, ти наред ли си бе, тъпак?

 7. Глупости на търкалета /ще ме извините/! Участник в група за поръчкови убийства плещи щуротии за да се прави на интересен. … имал група за натиск – как пък един „натиснат“ не се оплака до сега. При толкава умни, напористи и търсещи сензации журналисти /не всички са фенове на Борисов/ нито един не намери и едно подобно доказателство, абе даже смачкано документче за нещо подобно. Иначе ще си мисля – гати и разследващите журналисти, каквито ни и бандитити такива и журналистите. Спирам, че само се ядосвам – чак пък толко малоумни не сме.

 8. Стига сте приказвали глупости.Се Бойко виновен.Хванат някой-Бойко му виновен.Пуснат някой ей такъв примерен гражданин пак Бойко виновен.При всички случаи Бойко виновен.Сигурно и Бойко е участвал по някакъв начин и за убийството на Кенеди и лейди Д.Стига глупости

 9. Какво значение има на къде отива наркотика?Никакво.Важното е че Ганьо Борисов е в центъра на говната.Поздрави от мен за всички „Говновоз“ -Беляев.

 10. ама, че си тъп, така и не можа да запомниш ! Внасяме хероин от Турция, изнасяме синтетика. Така е, като не помниш паролите, сега ще те бият много !

 11. Сакън бате, не ни казвай неща, които дори и американците знаят – нали с това държат бат боко за топките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>