Публикувано на 19.05.2020 / 15:39

ВАСИЛ БОЖКОВ: ХУНТАТА НАРУШИ ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПРЕМИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!

ВАСИЛ БОЖКОВ: ХУНТАТА НАРУШИ ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПРЕМИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници.

Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин.

Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов – НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите.

На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са, за да се спазват.

Утре, в 8:00 ч., ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Бъдете здрави!

Васил Божков

Коментари 28 за
“ВАСИЛ БОЖКОВ: ХУНТАТА НАРУШИ ВСИЧКИ ЗАКОНИ И ПРЕМИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!”

 1. Слушам значи, какъв умен мъж бил Божков (видиш ли ти ГЕНИЙ на математическата мисъл). Моят въпрос е доста по простичък (с едно неизвестно). След като 2013та година имаше възможност да се отървем от Бойко, защо Божков и другите олигарски (Арабаджиеви, Шарлоповци, Ганчовци, Златевци и т.н.) не помогнаха?! Гладайки какво се случи с Цв. Василев не беше далече от акъла какво ги чака … Ако това са ви „умние“ глави в държавата не мога да си представя какви са тъпите… Почивате сега…

 2. До ИСТИНА-Чудесен анализ!!!
  Повтарям се,но явно понякога е необходимо,може и да сте прочели,а може и да не сте,ето нещо от бившия му вечен покоен треньор((( за чиято кончина,пак незнаем дали мутрата няма намеса
  общо,като има се предвид случая със Мишо Бирата и Ваньо Танев)))!!!
  http://afera.bg/%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B3%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0/

 3. Господин Божков хунтата в България съд не е лови защото българския съд е зависим от тях.Единствено с ъс снаипер може би ще се получи.

 4. Много добре казано. От умен, ерудиран, човек, с мярка, кратко и ясно. Без злоба, простащина и вулгарност, на която се наслушахме последните години. Асоциация с един филм, който е показателен: „Народът срещу Лари Флинт“. Искрено желая успех на Божков, защото и какъвто и да е или да не е трябва да се спази Закона, това е което иска той, от което се нуждаем и ние простосмъртните, а не безкнижни простаци и толупи да ми се хилят нагло, вулгарно и просташки в очите, че са ме направили на балама, да ми демонстрират, че са над закона, че отгоре на всичко да искат и да им благодаря. Не искам Божков, 100 пъти по-добре той отколкото Хунтата !

 5. Какво може да предложи на левскарите,да се опитаме да гадаем и за следващите му ходове,защото Божков е подхванал тактика на постепенната обсада.Предполагам и залагам ,че ще призове в край на краищата както левскарите,така и всички недоволни на масови протести и да настояват за пълен обрат в управлението.

 6. Проф.Румен Гечев: „Финансовият министър Владислав Горанов трябва да се прогони от държавата, заедно с всички около него. Но това не се случва, защото могат да проговорят.Не може да не са знаели, че държавата е ощетена със 700 милиона лева от хазартния бизнес на Васил Божков – Черепа, който избяга в ОАЕ.Когато властите погнаха Божков се основаваха на констатациите на Агенцията за държавен финансов контрол, а именно, че Божков е ощетил хазната чрез неплащане на данъци с 200 милиона лева. Скоро след това Комисията по хазарта заговори за 700 милиона лева щета.И агенцията, и комисията са на подчинение на Министерството на финансите, оглавявано от Владислав Горанов. И тези 700 милиона като данни ги изнася не някой друг, а правителството.“
  – Според сайтът „Аларма“ всеки божи месец Бойко Борисов е получавал от Васил Божков по 15 милиона лева. Нещо като такса “Спокойствие”. И нищо чудно да се разберат с премиера, иначе може да се разчуят още по-шокиращи подробности.

  1. Повръща ми се от алчността им. Всички рекетират не само Божков. И престанете да повтарят лъжата, че дължи пари.

 7. Виждате ли как панически Боко защитава Делянчо? Явно нещо става във вътрешните им отношения. Палежът на къщата на Доган дали е случаен точно сега? Ами изцепките на Гешев, които вече не учудват и бабичките от свогенските села? Има ли поне една непрогнила институция в тази държава? При това положение защо един набеден човек като Божков да няма право да се защити? Гешев го вика да си дойде – да не е луд?! Знаем какви са пандизите на Дани Ръбъла и методите на гешевците. Имаше и един Никола Гешев, ако сте забравили. Ама той бил не само джандарин-мъчител, но и доста интелигентен и възпитан мъж. А днешният…

  1. Колко милиарда несъбрано ДДС от НАП отчетоха преди време, по спомени беше около 16-18 МИЛИАРДА и казаха: „Тез пари са НЕСЪБИРАЕМИ……“ И си взеха коледните бонус в размер на 170 000 000лева. НАРОДЕ……гЕШЕВ?????? Къде са закони, НПК, АПК и други членчета и алинеи…..Нямало умисъл, били подведени и т. нт…..Сама и само да не излезе някой ВИНОВЕН!

 8. Поне за сега избирам Васил Божков за МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ на Република БЪЛГАРИЯ.
  Васил Божков за МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.
  Забий дълга топка

 9. Ха, Божков прогледнал ! Ама доскоро делеше едни милиони (спечелени с пот на челото и мазоли на ръцете) със същата тази хунта…

  1. Какво,като е взимал ако не беше той ,кой щеше да взима пая на боко…….Ама си и ти ахмак.
   Поне сега показа цялата система нагледно за машниацийте на корупцията.
   Кой досега се осмели да казва всичко….Кой,кой освен Президента Румен Радев и него го плюят че е сам…………Ай…сиктир бе

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    И на Цветан Василев вярвам.

    Че е трудно да се управлява ограбена държава, е ясно.
    Дупе да му е яко, който дойде след хунтата наистина!

  2. Виж ко пич Божков никой не е натискал да търка билетчета и да играе комар весеки го е правил по собствено желание.А аима една приказка КЬОРАВ КАТИ НЕ ИГРАЙ

 10. За да се обяснят действията и думите на БОКО и за да се стигне до вярното заключение, а то е, че никак НЕ МУ Е ЛЕСНО, следва да се подходи научно. А за да се подходи научно трябва да се знае какво става в НЕГОВАТА ТИКВА, пардон глава. И така, в БОКОВАТА глава се води борба, жестока борба между НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И МАФИОТСКИЯ МУ МОРАЛ от една страна и от друга БОЛЕЗНЕНИЯТ МУ СТРЕМЕЖ да се превърне в МОРАЛЕН ДЪРЖАВНИК. Това е убийствен АНТАГОНИЗЪМ, който измъчва индивида, защото НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ е безсилен да преодолее МАФИОТСКИЯ МОРАЛ и както се казва в литературата имаме изграден ТРАГИЧЕН ГЕРОЙ. За да ПРИКРИЕ тази безпомощност БОКО е избрал най-краткия път – привличане на обкръжение със следните характеристики: ЗАДОВОЛИТЕЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО, ОТСЪСТВИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ СЛАГАЧЕСКИ НАКЛОННОСТИ. Образно казано малки циркови кученца, стоящи пред дресьора на треперещи задни краченца, влажен поглед и изплезени мокри езичета. Облизвайки го по ТИКВАТА те остават слуз, която премрежва погледа на БОКО, оставяйки го ИЗВЪН РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. С течение на времето тази изолация се превръща в САМОВНУШЕНИЕ за РЕАЛИЗИРАН СТРЕМЕЖ и НЕПОГРЕШИМОСТ. Всяко изтриване на лигавия слой довежда индивида до нервна криза и съответно до извеждане на показ на думи и действия, разкриващи ИСТИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ.

  1. „ЗАДОВОЛИТЕЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО, ОТСЪСТВИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ СЛАГАЧЕСКИ НАКЛОННОСТИ.“
   За втората и третата характерни способности/особености съм съгласен, но ИСТИНА, ако имате такива познати и познания, посочете ми поне един от управленците (без Президен-та Румен Радев и Президентската администрация), които да имат „задоволително интелектуално ниво ???“. Поне един читав !

  2. Науката е безсилна, уви! Не се заемайте- ще се изгубите в бездънната и куха тиква като в лабиринта на Минос и дори нишката на Ариадна не ще ви помогне да намерите жадувания изход!!! Само Алена би могла да се справи с тази тъй сакрална задача…

 11. История от приказките :
  Едно пиленце ми каза , че едни много добри хорица , са помолили най-учтиво Сокола да заколи ВЕДНАГА прасето .
  И тъй като прасето явно все още НЕ Е заклано , изведнъж лумна едно предупредително пожарче в едни сараи на брега на морето .
  Соколът , който иначе е много смела птица , този път обаче здраво се е уплашил – така каза пиленцето .
  Каза още , че прасето така или иначе ще бъде заклано , при това още преди коледа …

  1. Ще чакам още приказни истории от Вашето пиленце, уважаеми Василий Иванович… Заинтригуваха ме.

  2. Чапаев, Петка ми каза, че колкото Магураджията ще гътне Сикаджията, толкова и Сокола, ще колне Прасенцето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *