Публикувано на 11.10.2019 / 10:51

ВАРНЕНЦИ СЕ СЪБУЖДАТ ОТ ЛЕТАРГИЯТА ЗА „ДУПКАТА“, ДЕТО Я ПЛАТИХА НА ЕДИН ПЛОВДИВСКИ СВИНАР!

ВАРНЕНЦИ СЕ СЪБУЖДАТ ОТ ЛЕТАРГИЯТА ЗА „ДУПКАТА“, ДЕТО Я ПЛАТИХА НА ЕДИН ПЛОВДИВСКИ СВИНАР!Гледам и не вярвам на ушите си, както казваше ПРОФЕСОРЪТ!
ВАРНЕНЦИ се събуждат след повече от шест години летаргия. Знае ли човек, може би в точния момент.
Иде реч за тъй наречената „Дупка”, или както много от нас наричаха мястото за чакалък – електронния часовник, и проведената анкета за бъдещето и.
Тази Дупка, дето всички ние я платихме, 43 милиона, на един пловдивски свинар. Дето едни хорица пак щели да правят международен конкурс, като за зверски неадекватната като визия и като местоположение библиотека.
Що бе, свършиха тук кадърните архитекти ли?!
Всички, които следят работата на Общинския съвет, знаят позицията ми в годините назад по отношение бъдещето на това уникално за нашия град място. Видиш ли, то съвпада с мнението на 43% от гласувалите общо 3124 в анкетата варненци.
Варна е мнооого, мнооого стар град за сведение на непросветените безпаметни. Варна има много история.
Варна ще има и много бъдеще!!!
Евала на онези 43% (другите с по 10-12%) , които желаят там да бъдат съчетани в хармония – паметта и бъдещето на Варна.
Там и точно там е мястото на библиотеката – до откритите артефакти, до откритата южна крепостна стена на Одесос. Това е паметта ни.
Там и точно там е мястото на нашето бъдеще – децата и Общинския детски комплекс (пръснат по настоящем на три места), там децата ни да рисуват, пеят, танцуват.
Там и точно там е мястото и на амфитеатрална сцена, на която те да показват уменията си.
Това е, драги ми варненци, кратко точно и ясно.
Радвам се, че съм един от Вас!

Светлан Златев
Водач на листата за общински съветници на Местна коалиция – ПП „Земеделски народен съюз“, ПП „Движение Гергьовден“, ПП „Съюз на свободните демократи“, №69 в интегралната бюлетина

Коментари 5 за
“ВАРНЕНЦИ СЕ СЪБУЖДАТ ОТ ЛЕТАРГИЯТА ЗА „ДУПКАТА“, ДЕТО Я ПЛАТИХА НА ЕДИН ПЛОВДИВСКИ СВИНАР!”

  1. ГЛАСУВАНЕТО ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
    АНКЕТА: За кого ще гласувате на местните избори в София? Тодор Славков 47.31% Внукът на Бай Тошо 35.48% Синът на Иван Славков 17.2% Total Votes:1093

  2. Смятам да гласувам за тази коалиция – с номер 69, защото искам промяна за Варна към по-добро бъдеще! Харесва ми свързването на миналото с бъдещето и грижата за децата.

  3. Не мой с рого бе авторчето – „пловдивски свинар“, не, този е червен свинар и е на всички червени боклуци, не противопоставяй майните на варненци, тъпо, глупаво и КОЙ го иска?!

  4. Гледах листата на тази местна коалиция. Може би най-чистата листа на тези избори. Нито един гербаджия или янкостаневист.
    Успех дами и господа! Действайте.

  5. Много ерудиран и почтен човек. Няколко пъти съм чела негови изказвания в Общинския съвет и всички те са били в полза на жителите на града. И досегашната му работа го доказва. Пожелавам му успех на изборите, имаме нужда от такива хора!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *