Публикувано на 27.11.2008 / 18:05

Варненските ченгета прочетоха пресата и арестуваха екслюбовника на съдия Анелия Цветкова

 

 

От началото на ноември Цветкова и децата й са охранявани, тъй като Стефанов истерично я заплашвал и притеснявал. Пред в. “Труд” Анелия Цветкова твърди в показанията си пред МВР, че Стефанов и е поставял условия или да се ожени за него и той да смекчи показанията си в съда, или ще я залее с киселина и ще я вкара в затвора. На Стефанов е назначена и психиатрична експертиза.

В показанията си Цветкова разказва, че Стефанов и е казал, че той се е свързал с ДАНС, а там били подскочили от радост и му казали – “най-после ще ударим Варна”.

Месец след ареста на съдия Цветкова синът на Стефанов, Георги Стефанов пред “24 часа” разказа, че е бил принуден да напише сигнал срещу Цветкова, който му бил продиктуван от държавни служители, които не се легитимирали, и затова не може със сигурност да твърди, че са били служители на ДАНС, както казал баща му. Наредено му е било да напише, че са му поискани 60 хиляди лева, от които половината е трябвало да даде на Цветкова чрез баща си.Afera.bg 

Коментари 0 за
“Варненските ченгета прочетоха пресата и арестуваха екслюбовника на съдия Анелия Цветкова”

  1. НАЙ-РАДОСТНО ПОДСКОЧИЛИЯТ В ДАНС, БЕШЕ, ТУРСКАТА ПОДЛОГА И. ДРАШКОВ, В ПОСЛЕДСТВИЕ СЪДБАТА МУ ИЗИГРА ЛОША ШЕГА, А СЕГА СЪЩИЯТ ТОЗИ ИНДИВИД СКИМТИ НА „ВАС“, ДА ГО ВЪРНАТ НА РАБОТА!!!!! Е НЯМА ДА СТАНЕ ДРАШКОВ ,ТИ СИ АУТ ЗАВИНАГИ-FOR EVER!!!!

  2. Защо никой не посочи какво стана с глупостите които Данс направи.Нещата зациклиха няма информация кой ще понесе отговорността.Другарят Сертов нищо не каза.Дрислювците също мълчат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *