Публикувано на 29.11.2008 / 17:44

Варненските ченгета издирват убиец, столичните го намериха и го убиха

 

 

Шиптърът е криминално проявен. От един месец е издирван за убийство във Варна. През септември в гръцкия квартал на Варна бе намушкан с нож и умря музикант.

Според пресцентъра на МВР тази сутрин в хода на планирана полицейска операция в кв. “Толстой” е бил засечен Башким Мароджако, 38-годишен чужда гражданин, криминално проявен. В хода на последвалото полицейско предследване, след като отказал да се подчини на полицейска заповед албанецът е откраднал автомобил, който по-късно изоставя и продължава да бяга от преследващите го полицаи. Малко преди да го заловят при скъсяването на дистанцията между него и преследващите Башким вади пистолет и открива огън по служителите на реда, което налага те също да започнат стрелба. Албанецът е прострелян смъртоносно и вследствие на раните си умира.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Варненските ченгета издирват убиец, столичните го намериха и го убиха”

  1. ТЪПИТЕ ЧЕНГЕТА ГО РИТАХА В ГЛАВАТА ДОКАТО ТОЯ ШИПТЕРА ИЗНЕМОГВАШЕ. КРЪВ ОТ УСТАТА МУ ИЗЛИЗАШЕ И ТЕ ГО ДОВЪРШИХА СЪС ШУТОВЕ В ГЛАВАТА.ВЕРНО УБИЕЦ И КОСОВАР АМА ВСЕ ПАК…

  2. ….с такива заплати и условия на труд,всеки е изкушен ,да се омаскари с подкупи и рушвети.В закона за МВР се казва ,че полицаят трябва да не опражнява други професии несъвместими с тази на държавен служител.Да е лоялен с оправляващата система и пр.А политиците дали са лоялни със семейства и проблемите на полицая ?!.Разбират ли ,че при такива отношения от страна на държавата е цинично да се говори за лоялност.Как тогава да живееш,не да оцелееш с 650лв заплата ,заеми ,сметки и т.нт.
    Да все още важи тъпия принцип ,че никой не ти е послал тук.да и затова има такива полицаи каквито не харесвате.

  3. Момчета,като тези в София,не са рядкост.Просто забравяте,че работата на Полицията е на показ тогава,когато трябва да се оплюе някой от тях,а през останалото време…?Полицеиската система е и винаги ще е подложена на обществен контрол,тя е единствената система която се отчита пред обществото.за свършената работа.Тя е обществена система.Нормално е да не я харесвате,защото тя същата система,прилага законите с мерки които не се харесват,глоби ,санкции арести и пр.В полицията има хора ,които са отишли по-различни причини.Но повечето са ХОРА!Питаите за заплатите и техните семейства,как преживяват!

  4. To e qsno ,ce cengetata ne sa tova ,koeto bqha predi 10 god,ama vse pak bravo-evala naistina!Polovinata drisliovci,koito stanaha cengeta(a do vcera bqha gazetata ot mahalite)giv apashin ne sa vigdali i cql den obikalqt barove i restoranti,belkim nqkoi gi nahrani ili da griznat nqkoia kiriika!Abe ebana darjava sme si,no takiva „slucki“ni vrashtat vqrata v dobroto vse pak!

  5. В скапаната ни държава имало и смели ченгета!
    Браво момчета!Давайте ни по-често кураж,че има и смели мъже в Абсурдистан!Поздрави!Да сте живи и здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *