Регистрация
Публикувано на 12.03.2018 / 9:01

ВАРНЕНСКАТА ПРОКУРАТУРА – ВСИЧКО Е ТОЧНО. ЗАЩОТО СНОЩИ ПРАВИХ … КЕКС.

аспарухово20 юни 2016 година:

Пълно и обективно разследване на причините за потопа в „Аспарухово“ обеща окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров. Две години след наводненията виновни няма, а разследването започна отначало. То е прехвърлено на трима следователи, защото според окръжния прокурор, полицията във Варна не го е водила правилно.

„Ако някое длъжностно лице не е изпълнило в пълен обем или част от своите задължения, които закона му е вменявал – ние ще му повдигнем обвинения“, обасни Владимир Чавдаров – окръжен прокурор на Варна.

Чавдаров обеща, че прокуратурата ще разследва всички държавни и общински органи, които е трябвало да осигурят безопасността на живеещите в „Аспарухово“.

16 юни 2017 година:

Причината за бедствието във варненския квартал „Аспарухово” на 19 юни 2014 г., при което загинаха 13 души, са поройните интензивни валежи и незаконното застрояване на западния охранителен канал. Това става ясно от назначената ситуационна експертиза, чиито заключения бяха оповестени от прокуратурата в навечерието на годишнината от трагедията. От държавното обвинение разпространиха и 40-минутен видеоклип със заключенията на вещите лица.“

март 2018 година:

Забележете!!! – по ЧАСТНА ТЪЖБА В ЧАСТНО НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО, съдът се произнася и връща делото за разследването на потопа в Аспарухово, отнел 13 човешки живота, на прокуратурата – ЧЕТИРИ ГОДИНИ СЛЕД ТАКА НАРЕЧЕНОТО „РАЗСЛЕДВАНЕ“.

Става ясно, че прокурори и следователи по делото са „ОБОБЩИЛИ“ справките от експертизите, което в прав текст означава, че са направили КОПИ – ПЕЙСТ И СА СИ ИЗМИЛИ РЪЦЕТЕ, ЗА ДА ПОТУЛЯТ И ЗА ДА СКРИЯТ отговорността на изпълнителната власт, която ГОДИНИ НАРЕД КРИЯТ, НАД КОЯТО ГОДИНИ НАРЕД ОПЪВАТ ЧАДЪР И ЗА КРАДЕНЕТО И КОРУПЦИЯТА НА КОЯТО ОТ ГОДИНИ СА СЛЕПИ И ГЛУХИ.

владимир чавдаровШеф на Варненска окръжна прокуратура е Владимир Чавдаров. Втори мандат. Пъне се и за трети. Ей го на – на снимката!

Поне 15 години, и повече във Варна НЯМА НИТО ЕДНА ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА ЗА КОРУПЦИЯ, ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ И ЗА ТОТАЛНОТО КРАДЕНЕ, КОЕТО Е ОЧЕВАДНО ВЪВ ВАРНА И ЗА ИДИОТИТЕ, И ИЗВЪН ПРОКУРАТУРАТА.

НИТО ВЕДНЪЖ ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ Е САМОСЕЗИРАЛА ПО ПУБЛИКАЦИИ В МЕДИИТЕ. ВИНАГИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И НА ВСЯКА ЦЕНА, КОГАТО СТАНЕ РЕЧ ЗА КОРУПЦИЯ НА ВЛАСТТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ – ЗАКЛЮЧЕНИЕТО Е „НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ“.

НИТО ЕДНА ПРОВЕРКА НЯМА СРЕЩУ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР, БОПАДЖИИ, ДАНСАДЖИИ, КОИТО СА В ОТКРОВЕНА ПОРОЧНА УСЛУГА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. АКО ПОЧНАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ НЯКОГО – ВСИЧКО СВЪРШВА С „НЯМА ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ“. СПРАВКА – НА ЦЯЛА ВАРНА ИЗВЕСТНИТЕ ЕКСБОПАДЖИИ ЕМИЛ МИХАЙЛОВ И ДОБРОМИР ДОСЕВ. СПРАВКА – ШЕФ НА ДАНС – ВАРНА, КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА Е РАЗСЛЕДВАН, ЗАРАДИ ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ ВЗЕТО КАТО КРАЙНО НУЖДАЕЩ СДЕ ОТ ОБЩИНАТА. НЕ БЕ РАЗСЛЕДВАН – СЕЩАТЕ СЕ ЗАЩО.

ИЗПИРАТ ГИ ПОДОБАВАЩО, А МЕДИИТЕ, КОИТО СА ДРЪЗНАЛИ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА, ОТИВАТ НА СЪД И ГИ ОПРАСКВАТ.

МВР? В същата СИМБИОЗА!

ДАНС? В същата СИМБИОЗА!

БОП? В същата СИМБИОЗА!

По всички публикации ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, изнесени от „АФЕРА“ за корупция в изпълнителната власт на Варна, прокуратурата? Преместила си го е в другия крачол.

И вместо да проверява онези, които ограбиха Варна, охотно се занимава ОПОСРЕДСТВЕНО, чрез мръсни номерца, да прилага психологически натиск срещу АФЕРА.

Съдът? В  ОГРОМНАТА си част – в същата СИМБИОЗА!

Оплетени като свински черва, завързани като в любовен турски или латино сериал, във варненска съдебна околия – ченгета, прокурори, политици, властници, съдии, бопаджии – всичко е точно.

Защото снощи правих … кекс.

И това в случая не е само препратка към популярна песен. А е буквалната истина, като промените буквичка „к“ в думата „кекс“.

Ако ги почнеш, не можеш разбра кой с кого спи, кой с кого пие, койо на кого пише мотивите по присъдите, кой с кого се въргаля под чаршафите, кой с кого дялка кинтите от рушвети, кой с кого поръчково се гаври, за да не падне и косъм от СИМБИОЗАТА.

Всичко е точно.

Под чадъра на Цацаров.

Afera.bg

Коментари 4 за
“ВАРНЕНСКАТА ПРОКУРАТУРА – ВСИЧКО Е ТОЧНО. ЗАЩОТО СНОЩИ ПРАВИХ … КЕКС.”

 1. Ех, Томова, ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е В ЛАЙНА. Защото нИ управляват прости, алчни гьонсурат ЛАЙНАРИ.

 2. Ако се проверят всички експертизи които прокуратурата толкова вярва щото им е изгодно трябва доста хора да влизат в затвора че реално са лъгали по тези така наречени експертизи. От години се знае че действат като организирана престъпна група от полиция прокуратура и експерти и така наречените лъже свидетели с дела и да не си виновен за дадено нещо ставаш виновен. Намират доказателства дето няма как да са намерени по време на обиски масово подхвърлят доказателства които после намират това има данни даже видео клипове от домове какво правят някой служители на реда но няма нито един съден нито осъден! Даже полицаи се хвалят че държат прокурори и експерти и могат да си правят каквото искат. Смеят се съди държавата няма да ги вземеш от мене. Отмъщението ще стане нагледен пример за правосъдие при тях ще е вид реформа! Не може да унищожиш човек заради комплексите на няколко боклуци комплексирани и да си мислят че няма да има ответна реакция. Цяло чудо е че няма убит полицаи прокурор или експерт. Или да не пиша по гадни неща които не влизат само те!
  Всичко което не е изгодно за полиция прокуратура се смята за лъжа или защитна реакция
  Всичко което каже полиция прокуратура и експерти трябва да се смята за истина а реално като пишат тези хора лъжат като говорят говорят както им е изгодно! Това са най комплексираните боклуци които може да се говори за хора това не са хора а жалки подобия на хора. Долни злобни комплексирани престъпници с власт и нямаш друг спосуб че няма реално как да бъдат съдени ако не станеш ти съдия! Каквото да им, направиш ще е малко!

 3. Причината била Природно бедствие! Прокуратурата в България е „Природно бедствие“!!!

 4. Цацаров е ешалон за корупцията.
  Спомняте ли си делото ГРАНИТИ в Бургас и прокурора по това-Ангел Георгиев. Ангел Георгиев повдигаше и сваляше обвинения за пари, правеше от престъпници защитени свидетели и обратното.
  След като го арестуваха по време на получаване на подкуп, същият бе веднага освободен и оставен да „работи“ в Бургас на службичката си и до ден днешен и по-тих от водата.
  Мат’ряла му плаща заплатата и онова корумпирано прасе си натиска парцалите, вместо да е с доживотна присъда в някой затвор.
  Колкото и закони да си направят, факта, че ги прилагат избирателно ги обезмисля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>