Публикувано на 26.11.2019 / 8:51

ВАРНА НА НАТО?! ЗДРАВСТВУЙТЕ, БРАТУШКИ!

ВАРНА НА НАТО?! ЗДРАВСТВУЙТЕ, БРАТУШКИ!След срещата на Борисов и Тръмп:
„…Изграждане на координационен център на бойния флот на НАТО във Варна…“

Наш Боко Тиквата не договори нищо, а ПОЛУЧИ ЗАПОВЕДИ!

След като си плати /с нашите близо 2 милиарда!/ несъществуващи още самолети F 16, които би трябвало да опазят нарастващото му туловище.

Варна на НАТО?!

Слагайте пуканките!

Здравствуйте, братушки!

Afera.bg

Коментари 35 за
“ВАРНА НА НАТО?! ЗДРАВСТВУЙТЕ, БРАТУШКИ!”

 1. Война с Русия едва ли, но Иран може да свари черноморските скумрии.

 2. До Г. Атанасов от фейса – много станахте безродниците! Никой не мисли за България. Аман от американофили и русофили, бе! Ще цъфнеш и вържеш, като имаш приятели като американци и руснаци! Боже, слез и си прибери версиите, че много станаха и за това държавата ни е на този хал!

 3. Този паметник на Цар Калоян във Варна да го монтират пред Катедралата във Варна, че белким да боде очите на варненци и да започнем да си подготвяме града за ново връщане в територията на България! Както го е направил той в 1204 – 5 година. 800 и кусур години, пак наново трябва да го отвоюваме!

 4. През 2015 на заседание на Чикагския съвет, шефът на Страфор Джорж Фридман в речта си казва: “ Ниое трябва да изградим една линия от фронтови държави – балтийските страни, Полша, Румъния, България. В тези държави ше организираме бази, ще стационираме войски, за да разделим навеки Германия от Русия. Защото един съюз на Германия с нейната технология и Русия, с нейните богатства и човешки потенциал е много опасен за Америка.
  https://www.youtube.com/watch?v=u3A23h4xKbo

  Както се вижда, сащ изпълняват плана си, а нашият си е свил опашката и прави „слуш“.
  Поне да се поучи от ЕРдоган, от Орбан, от Земан как трябва да се държи един държавник. А не да се пенявят, че сръбски министър бил рекъл, че България не е независима. Бих казал-независима е – от нея нищо не зависи, благодарение на тапунгерите, които управляват.

 5. Варна - законна военна цел на руските ВКС в случай на война с НАТО каза:

  В случай на трета световна война(разбирай война на НАТО с Русия), Варна става законна военна цел на руските военнокосмически сили(ВКС) и Варна и населението си заминават.Това в случай, че Варна стане важна военноморска база на НАТО, както е обещал на янките Боко Тиквата Бай йуХ.Обещал без да му го искат за да спаси кожата и мизерния си животец!
  В това обаче има и нещо хубаво.Братушките да ударят Варна имам предвид.Що гад и добитък за отстрел има из Варна, направо не е истина!Гуцани, муцани, Потника, Магарешкия, Бай Киро, янкостаневци, костадиновци, дънки, мънки, солташаци-корупционери и вся остальная сволочь населяваща Варна!Много гад, много нещо!

 6. Този идиот наистина ли има право да продава и съсипва държавата по негово желание ?
  Ако някой може с две думи да ми каже нещо положително от неговото присъствие в историята на България ,то трябва да е същият ограничен бездарник ,като него !
  Това продължаващо предателство към страната ни от /за мен е без име – защото това не е човек, а недоразумение/ ,обезличава първо него ,после формира негативизъм към държавата ни и подозрения към законността в нея !
  Какво печелим от тази среща – нищо !
  Какви бази ,какви самолети -за война ли се готвим ! Ние сега не можем да си изхранваме и лекуваме населението, имаме „войска“ с повече генерали отколкото войници (професионални) , но повишаваме военния бюджет и се гордеем с това .
  Не мога да приема всичката тази идиотщина ,която ни съпътства ежедневно , като нормална закономерност в развитието ни като държава и народ с вековно градена история и традиции !!!!

  1. При „стабилното“ герберастко управление, България намалява с 9 човека на час, или около 50 0000 души на година, над 50% от новородените българчета са с майчин език различен от българският…..Това Му е „стабилното“ управление на тиквата….

 7. Моля който е компететен да съпостави политиката на Борисов и Ердоган към САЩ и Тръмп

 8. Какъв насран костюм, а на Деси президентшата се смеят. И без жена като Путин. Педофили и пе.дали. … Ще удържи ли Борисов на натиска в Белия дом? България – фронтова държава с ядрно оръжие!? Как би издържал, нали ще му покажат дворецът в Испания, както показаха асансьорът на Цветанов, и им набиха канчето в главите, още тогава се дърпаха, ама си зеха урок.

 9. бай дъ уей,какво става със закона Магнитски- май корупцията се откупува успешно с милиардите на тъпото българско племе?Гуут найс!боко селския крадец моли за прошка световния крадец!
  Паръта прай борбътъ с корупцията невалидна!

 10. През цялото време президентът на САЩ е мислел, че разговаря с премиера на Белгия. След като свършила срещата с Боко от неговия протокол му казали, че не е белгиеца и тогава Тръмп попитал: „А кой беше този?”.

  Единствената оценка за Боко дадена от Тръмп е била със следните доводи: „Чудесен премиер! Защото закупи хубави самолети от нас за 3 милиарда долара и обеща да повиши разходите за отбрана до 3% от държавния бюджет”.

  На Боковата молба за отпадане на визите е отговорил кратко и раздразнено: „Ще разгледаме този въпрос в бъдеще”.

 11. Хамериканският бай Ганьо приел българския бай Ганьо, каква чест за българските пудели, помияри и мастии. Добре се видя пренебрежителното и лицемерно отношение на световния терорист към колониалните шмекери, които много добре разбират своето нищожество. Чудя се как отделиха и това време да си го губят. Те също много добри разбират, че трябва да си голямо нищожество, за да станеш слуга на такива като тях. А пък си има и протоколи – трябва да им се похилиш и да ги изтърпиш гнусливо за малко, да ги похвалиш и да ги погалиш по главиците, докато им даваш някакви обещания и им измъкваш милиарди от продънените джобове. Но те това са го отработили от много години, и са го изпитали по целия свят. Иначе нямаше да бъдат „най-великата демокрация“ във Вселената.

 12. Черно на бяло: Как ни въоръжава Сталин и как Тръмп?
  СССР ни дава стотици самолети и военни съоръжения за десетки милиарди… безвъзмездно, САЩ ни съдират три кожи за осем Ф-16
  четвъртък, 01 Август 2019 / брой: 146
  автор:Христо Георгиев
  https://duma.bg/kak-ni-vaorazhava-stalin-i-kak-tramp-n197001

  1. Заменям руски и съветски паметници, срещу кубинско здравеопазване. Путин даси ги вземе, барабар с американските бази:Путин точи лиги по САЩ, и е страж срещу реставрацията на СССР вече 20 години.

 13. *ОТ ЮЖЕН ПОТОК ТА НА ТРЪН ПО ВИСОК – НАТО*

  Ако се бяха изпълнили първоначалните уговорки за Южен Поток трябваше по едно и също време със Северен Поток да доставят ГАЗ до Европа .Ние пропуснахме за 5 години от 2014 насам 2 милиарда евро ТРАНЗИТНИ ТАКСИ и вместо това получихме ХУЙ в ГЪЗА. Дадохме тази сума 2 милиарда евро за таралясници на хартия безвъзвратно и безвъзмездно и получихме нова американска база във Варна. ЕТО КЪДЕ Е БИЛ КЛЮЧА ОТ МАЗЕТО? ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ВЛЕЗЕ ЮЖЕН ПОТОК НА СЪЩОТО МЯСТО ВМЕСТО КОМПРЕСОРНА СТАНЦИЯ ЗА ГАЗ– ВОЕННА БАЗА НА САЩ..!?ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН..НА ГЛАСУВАЛИТЕ , НЕГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ И НЕГЛАСУВАЩИТЕ ПО ПРИНЦИП ЧЕСТИТА НОВА БАЗА И СЛАГАЙТЕ СИНИТЕ КАСКИ НА ГЛАВИТЕ..

 14. Този безродник и майка си би продал заради егото си .Простотията му е пословична и това вече не е негова работа.Той продава интересите на България!Болен,беден,отчаян народ,който се моли по-бързо да иде в отвъдното,защото вече не издържа и един нарцис ,който продава страната!Що за хора сме,че търпим герберската измет,а не ги съдим за държавна измяна!Срещу кого заставаме идиоти,срещу Русия,която само ни е помагала?!Интересна ми е реакцията на БСП.От нея зависи ще я бъде ли или ще се самоубие!То вече нищо нормално не остана в проявите и,но ще видим-или края ли или възраждането и.С атлантици като Найденов и милионери от кръга на Гергов нямам големи очаквания!Знам само едно _атлантиците на Паси и крадлата Тодорова,Борисов,Каракачанов и подобни тям трябва да се бесят по площадите ,като при ВФБР за назидание!Това е справедливия край на предателите!И тролове,не ми пука от вас и господарите ви ,защото нямам вече какво да губят!Загубих всичко ,aживотът ми не струва пукната пара-не е живот а преживяване!Ще съжалявам само ,ако не ги видя тези продажници наказани!Но има ли мъже в изстрадалата ни Родина?

  1. Путин=Николай Втори! Английската империя се боеше от голяма империя наречена Русия, не мразят руснаците, само страх от огромната Русия. Същото и днес. Абрамович и другите губернатори, трябваше да превърнат губерниите в нови държави, колонии на САЩ. Май ще свалят Путин с нов Керенски и нови леви. Бонапарт и Боливар са масони агенти на Британия. Бонапарт сложи брат си да управлява Испания, Боливар отиде да руши властта им в Латинска Америка. Различията между Путин, кукловодите му, и САЩ, Сорос, са нежеланието на руската плутокрация и диктатура, да се съгласят на Русия да е нови „независими“ бананови републики – с компрадорски правителства. По всичко друго се разбират. Американското присъствие ни гарантира дясното и антикомунизмът, спомнете си операциите кондор и гладио, пиночет.. Червената олигархия – буржоазия, днес капиталистическа плутокрация, мрази и се страхува само от леви пътища – политики и от комунистите.

 15. Сорос е против Тръмп и Гешев, което не ги прави светци. Гешев е матрьошка, в която се мъдри Цацаров, Буда и гелосаният олигарх, и царя на Бг-то – В. Златев. Възходът на “Джи Пи Груп” върви с “Лукойл България” и управлението на Борисов. “Джи Пи Груп”, създадена през 2006 г., строи бензиностанциите и газстанциите на “Лукойл” у нас. Но всички десни старци към герб любовта, и Дачков, Волгин, мислят – че Гешев ши плаши мафията. А Тръмп е светия. Обама не ни наложи васална такса скъпи ф-16 и Черноморса база.

  1. Предвидено е вече координационния център на бойния флот на НАТО да се изгради от фирмите на герберасткия мафиот Кирил Домусчиев – Гелосания.

 16. Изявление на Борисов преди посещението в САЩ: „Няма да се съглася акваторията на Черно море да се превърне в арена на бойни действия. То ще се използва само за туризъм“. А в действителност какво стана? ПАК ИЗЛЪГА.

  1. Диагнозата на Боко-тиквата е „Психопат“. Психопатията е разстройство на личността, днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM). Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Те не изпитват срам или страх. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа, защото НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ЛЪЖАТ. Това е просто БОЛЕСТ. Не му се сърдете! Търпете го!

 17. Нещата са прости като боб. Купуваш от САЩ стока за над 1 до 5 милиарда долара, независимо дали ти трябва или не и получаваш ауденция при президента. При сделка над 5 милиарда получаваш правото да те посети американския президент. Просто всичко е пари и това е правило в американската администрация. Така, че бедния и болен български народ плати срещата на Боко-тиквата с Тръмп…за да продължи управлението на МАФИЯТА.

 18. Германците да вземат пример от нас и да си корегират пенсийте и заплатите като нашите

  1. БОЖЕ, КАКВА ПРОСТОТИЯ! А СМЕТКАТА Е ТОЛКОВА ПРОСТА. ВМЕСТО ДА ВНАСЯМЕ ДИРЕКТНО ЕВТИНА ГАЗ ОТ РУСИЯ И ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ТРАНЗИТНИ ТАКСИ ОТ ГАЗОПРОВОДА „ЮЖЕН ПОТОК“(400 МИЛИОНА ЕВРО ГОДИШНО), ТИКВАТА ЩЕ ВНАСЯ ТРИ ПЪТИ ПО-СКЪП ВТЕЧНЕН ГАЗ. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ГЕРМАНИЯ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МНЕНИЕТО НА ЕДИН ПРЕХОДЕН АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ И ЩЕ СИ ВНАСЯ ЕВТИНА ГАЗ ОТ РУСИЯ. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ДЪРЖАВАТА НИ. В МОМЕНТА ПО СВЕТА БЪЛГАРИЯ СЕ ДАВА ЗА ПРИМЕР ЗА НИВО НА ТЪПОТИЯ. БОЖЕ, КЪДЕ СЪМ РОДЕН?!

 19. 5 G е малко ! На нас от Четвърти километър трябва да ни пуснат 17 G мрежа , за да можем по-ефективно да пакетираме и фърляме парите от балконите на тел. измамници . Търкането на талончета също ще се увеличи ,паралелно с докторските фокуси и полицейските ескиважи ,а БГ журналистиката ще онемее окончателно . Може даже да решим да си купим още 11 -12 самолета – басикефа.

 20. Тръмп обърка какъв модел самолети купува България – говорейки пред журналисти в Белия дом той каза, че това са F-35. Бойко Борисов каза на американския президент, че имаме 3.1% от БВП разходи за отбрана, което предизвика похвалата на Тръмп, според когото така сме можели да бъдем пример за германците.
  Тръмп не беше се постарал много да се подготвя, а може би и нарочно се правеше на готин като каза, че България е купила няколко Ф-35 и разни други неща от САЩ. И понеже БХ очевидно се натягаше да изтъква, че „ние харчим 3.1% от бюджета си за отбрана“, Тръмп вика „Гуд, гуд, повече от Германия“. НЕ КАЗА, че „така сме можели да бъдем пример за германците“, а си повтаряше неговата си мантра, че Германия не харчи достатъчно висок % за отбрана.
  Така че, всичко си беше един цирк и показност и стана много очевидно, че посещението на БХ е награда за купуването на Ф-16. Когато една посланичка казва, че посещението на Борисов не е награда за купуването на Ф-16, значи, че е точно това – награда за купуването на Ф-16. Така се прави най-успешно прикриване на недостатък, като изтъкнеш че е предимство!

 21. Ключовата дума е СИГУРНО хамериканците получиха поредната си БЕЗПЛАТНА морска база край Варна..
  Със СИГУРНОСТ тръбата на Балканския МУ тръбопровод не бе спомената. Както и факта – защо хамериканските компании не са явиха на търговете на Булгаргаз, Сърбия и Унгария за заплюване на капацитет по новоизграждащите се тръби за Западните балкани и Европа.. По какво ша си пускат втечненио газ за там?
  Заради шистовия или втечненио газ ТЕКСАСКИТЕ газовици не извеждат в промишлен добив находището в Девенци. Та за него те от 2012-та имат КОНЦЕСИЯ..
  Със СИГУРНОСТ нямаме и отговор на въпроса – откога подписахме договор с Уестигхаус за Козлодуй.. И що това гориво все още е нефелно за АЕЦ-а.. Щото нито една руска централа в Европа не работи с хамериканско гориво..

 22. и най-вече какво общо има 5G мрежата,разработена от юдейте ,за да управляват и морят хората,че да влиза в стратегическите цели на България.В Русия е забранена и в Европа започват да я забраняват-Италия е първата държава.

  1. Над 200 самоубийства на служители на ФРАНС Телеком за 1 година в цяла Франция вследствие усилване интензитета на GSM антени и изпробване на 5G
   Масов мор на хиледи птици в холандския Ротердам след пробно 2 дневно тестване на 5G
   Светкавична забрана за експлоатация на 5G в цяла Швейцария след тест на 5 G в Цюрих където хиледи се оплакали от главоболие нервност безсъние страхови психози и халюционации в дните на експериментално тестване на 5G
   5G новия тих убиец оръжие за масово унищожение
   5 G на китайското Хуавей цели намаление на бързо нарастващото 1,5 милиардно население на Китай, където ако имаш повече от1дете сиреч 2
   Плащащ 30.000 $ в юани при средна месечна заплата 300$
   5G e дело на Израелски професори от университета HERZILAH (на иврит ХЕРЦИЛЯХ е нещо като ИЗПЪРЖЕН препечен силно прегорял), смятайте 5G Кво ИЗПЪРЖВАНЕ готви за всички които го ползват

 23. докато тиквата продаваше държавата ни на фащ мощно земетресение засипа Балканите?Това какъв знак ще да е?

 24. докато тиквата продаваше държавата ни на фащ мощно такова земетресение засипа Балканите?Това какъв знак ще да е?

 25. Марш, нещастнико! Остани си там, където договаряш и предаваш Родината! Остани си при този палячо, но добър търговец, за да продадеш още каквото можеш!
  Къде отидоха платноходките, къде отидаха туристите в мирното ни Черно море? Или те хванаха за …. и ти изцъкли очите и се съгласи! Марш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *