Регистрация
Публикувано на 09.07.2018 / 14:58

ВАРНА Е В ОПАСНОСТ! ВСИЧКИ ЗНАЯТ, НО СИ МЪЛЧАТ! НЯМА ДА ПИТАМ ДАНС И МВР ЗАЩО МЪЛЧАТ, ТЕ СИ ЗНАЯТ!

ВАРНА ПРИСТАНИЩЕ ВАРНАВарна е в опасност!

Здравейте,

Бих искал да сигналилизирам за нещо, което всички във Варна знаят, но си мълчат. Под всички имам предвид: шефът на Пристанище-Варна и цялата пристанищна администрация, кметът на Варна и общинския съвет, областният управител, МВР и ДАНС началниците, Министърът на транспорта, целия политически и бизнес „елит“ на град Варна.

Преди около 1-2 години във Варна се обособи една нова развлекателна зона на територията на пристанище Варна – голям паркинг с атрактивни заведения.

Този голям /около 1000 паркоместа/ и апетитен паркинг се възприе много добре от варненци и гости на града, но приходите му не останаха незабелязани от софийските мутри, занимаващи се с наркотици и рекет.

Обществена тайна е, че шефът на пристанище-Варна Димитър Атанасов е притиснат физически от софийските мутри да отдаде под наем паркинга, обслужващ целия град и гостите, защото от самолет се вижда, че  е много оборотен и печеливш.

/Бележка на АФЕРА: На 23.06.2018 сайта АФЕРА публикува разкритие по случая:

ВОЙНА ЗА ВАРНА! ВРЪЩАТ СЕ 90-ТЕ ГОДИНИ! ВИСОКОПОСТАВЕН ШЕФ НАЛАЗЕН ОТ 30 МУТРИ ПОСРЕДНОЩ В ДОМА МУ – ПРЕХВЪРЛЯ АКЦИИ НА ФИРМА ПРИНУДИТЕЛНО! ПОРЪЧКАТА ОТ НАЙ-ВИСОКО! ЩЕ СЕ ЛЕЕ ЛИ КРЪВ ВЪВ ВАРНА – „ШОПИ VS ВАРНА“?!/

Искам да питам чрез медиите и правещата си оглушки държавна администрация:

 1. Защо шефът на пристанището и цялата администрация не сигнализират в МВР и ДАНС?

2. Страх ли го е г-н Атанасов за него и неговото семейство?

3. Защо кметът на град Варна си мълчи и какво ще каже на варненци за тържествата по случай празника на града – 15 август, които няма да могат да се проведат на паркинга на пристанище Варна? Какво ще каже, когато вдигнат цената за престой?

4. Защо областният управител г-н Пасев не сигнализира компетентните органи и дори г-н Бойко Борисов, но може би  той вече знае?

5. Г-н Московски знаехте ли, че е подготвен паркинга за даване под наем? А всъщност може вече да е даден?

6.МВР и ДАНС служби, няма да ви питам защо си мълчите, но вече сте сигнализирани и сте длъжни да направите проверка по случая.

Цялата тази ситуация е абсурдна, върнахме се в 90-те, мутри със силови методи да придобиват печеливши държавни имоти и това става със знанието на всички държавни органи. Има два варианта – или всички знаят и си мълчат, защото прибират едни рушвети, или всички ги е страх от софийските мутри. Не ми се мисли, ако е второто, за това моля всички държавни служители, назначени от  народа, да си свършат работата, a това лесно ще се провери, ако започнат или не започнат от паркинга да издават касови бонове от частна фирма.

Ирина Иванова

Коментари 10 за
“ВАРНА Е В ОПАСНОСТ! ВСИЧКИ ЗНАЯТ, НО СИ МЪЛЧАТ! НЯМА ДА ПИТАМ ДАНС И МВР ЗАЩО МЪЛЧАТ, ТЕ СИ ЗНАЯТ!”

 1. герб, МАФИЯТА ГЕРБ!!!
  московски уби детето си но ще е министър до завършване на далаверата кражба на пристанище Варна!!!
  Сега остана само МАДЖО да събере синдикатите на ТЪРЖЕСТВЕНА ВЕЧЕРЯ!!!
  Трибуквената групировка трие сълзи че им измъкнаха тъй желаната хапка из под носа, а се мислеха за силни!!!
  ХЕЙ, ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ КУЧЕТО Е ЗАРОВЕНО ИЗ КАНЦЕЛАРИИТЕ НА СИНДИКАТИТЕ В ПОРТ ВАРНА!!!
  Знам че го знаете всички, но и те знаят че ние знаем!!!

 2. Щом Московскисинеубиеца е замесен всичко е ясно! Бойко знае и си трае щото чака да му бъде донесен комисионна от неговия ковчежник на мръсни пари московски!!!

 3. Не ме интересува коя мутра ще изяде главата на крадеца. Най-много ме притеснява долнопробната дрога която ще се изсипе върху децата ни! На шопите и специално на валерката симеонов ще кажа ,че е груба грешка да компенсираш на Маджо и Такита -макита Слънчака с Варна. Туй да не ти е меден рудник ве фатмак? На оружиеее, Хюмнетааа! Направят ли втора крачка, ще е късно.

  1. ..Gela,Martin Elangiev,,,shopi,,li sa ili…,,shpioni,,..Ja ,parvo si ,,izjasni ,,tova..Izkazvash se nepotgotven…Tova ne sa,,ohranite,,po ,,Drugba,,,prez1995g!Barkash,,mashtabite,,..na parite I vlastta!

 4. Вижте измененията в Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата от месец март тази година. Някои неща ще ви станат ясни…

 5. От поне 10 г. мутрите са на власт съвсем законно. Някои хора явно сега го осъзнават. Управлява ни мутро-военно-полицайска престъпна сган, обилно гарнирана с некадърници!

   1. Софийските мутрите Маджо и Радо Слънцето,които засвоиха новата зоната на пристанището те са за визиране. Ясно е че за тях всеки квадратен метър трябва да носи лев!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>