Публикувано на 01.12.2019 / 13:10

ВАЛЯ АХЧИЕВА НАПУСНА БНТ! „АЗ ИЗБРАХ СВОБОДАТА!“ /ВИДЕО!/

ВАЛЯ АХЧИЕВА НАПУСНА БНТ! „АЗ ИЗБРАХ СВОБОДАТА!“ /ВИДЕО!/След като бе подложена на тотална цензура и предаването и бе свалено от БНТ, Валя Ахчиева напусна БНТ. Тя ще представя своите разследвания вече в своя YouTube канал:


Бележка на Веселина Томова:

За разлика от публичния дом от български джурналя, които се чекнаха с Бойко Борисов в Белия дом, показваха си „анцузите“, бедрата и разчекнатите си женски полови органи, писаха лайняни петмезени шитни за „великия Борисов в Америка“, Валя Ахчиева избра свободата.

Първи признак на истинската журналистика, а не на слугинския манталитет на дръжките на микрофони и писалки на корумпираната власт, управляваща България.

Валя Ахчиева бе скалпирана от министър на Бойко Борисов и медиен олигарх на Бойко Борисов, след като поискаха главата и тепсия от екс шефа на БНТ Коко Каменаров. Свалиха предаването и „Открито“ от ефир, наказаха я, защото вадеше мръсните корумпирани афери на управляващите и престъпните им схеми.

Валя Ахчиева заведе дело срещу БНТ, спечели го, спечели дело и срещу недосегаемият Марешки, и от чиято партия Цацаров проси днес одобрение, за да го набутат тоя път като шеф на КПКОНПИ, каква долна история – ирония!

След Коко Каменаров, лицето Емил Кошлуков, което иначе се правеше на „различен“ от Каменаров, нито върна предаването на Валя Ахчиева в ефир, нито изобщо има и намерение да скърши хатъра на управляващите си корумпирани господари, които му харизаха сладката баница – БНТ.

Валя Ахчиева нямаше да бъде Валя Ахчиева, ако не бе избрала свободата.

На фона на ШИБАНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ, ДЕМОНСТРИРАНО ОТ НЯКАКВА USA „МУСТАФА“, ЧЕ ЩЯЛА ДА СЕ БОРИ ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ, НА ФОНА НА ИЗВРАТЕНАТА, СЛУГИНСКА, КУРВЕНСКИ ПОДЛОЖЕНА, МЕДИЙНА СРЕДА НА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, на пръстите на едната ръка останаха и се броят истинските журналисти у нас.

Тях няма да ги видите в самолетите до Боко Тиквата, нито по големите телевизии и „големите“ медии.

Но тях търсете! Слушайте ги, гледайте ги и ги четете!

Защото са вълци единаци.

И нямат нищо общо с глутницата помияри, нарекли себе си „журналисти“. Готови да оближат всеки властови задник за няколко жълтици в повече.

Afera.bg

Коментари 12 за
“ВАЛЯ АХЧИЕВА НАПУСНА БНТ! „АЗ ИЗБРАХ СВОБОДАТА!“ /ВИДЕО!/”

  1. 76h, написал си, че „видеото не се вижда в чужбина“. В Австралия, Великобритания, Дания, Испания, Италия, Полша, Португалия, Франция, САЩ и Швеция се вижда без никакви проблеми! Ако обаче си в Русия или някоя нейна сателитна държава, потърси компетентна техническа помощ…

   Поздрави на Валя Ахчиева и на Веселина Томова от другия край на света!

 1. Символичният близнак на царя(премиера) се е наричал шут.
  Днес близнаците на царя Тиквоний се наричат журналисти, а неодобните получват по един или няколко шута.

 2. Светът има нужда от доблестни и честни хора, ние, българите, още повече! Успех и кураж, госпожо Ахчиева!

 3. БРАВО !
  ТОВА Е ЗА ПРИМЕР НА ВСИЧКИ .
  ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ ВСИЧКИ НАВЕДЕНИ ЖУРНАЛАЯ …
  СЛАВА НА ТЕЗИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРКИ .

 4. Така постъпват почтените хора.Заради останалите т.н. журналисти,професията девалвира превръщайки се в придворна,слугинска, конформистка.Затова вестниците фалират един след друг.Съжелявам за в.Сега,където можехме да се възхищаваме на всеки ред на Дмитри Иванов.Г-жо Томова,поздравления за позицията ,както и за последната Ви книга.Вие сте по-смела от мъжете за които пишите и които не искат да напуснат зоната на собствения си комфорт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *