Публикувано на 30.10.2008 / 13:22

Валерия Велева: Доган се съмнява, че Ахмед Емин е искал да го убие!

 

 

Хиптозета, че Ахмед Емин е искал да убие Доган се основава на някои действия на Емин преди самото самоубийството, разказва Велева. Емин е написал предсмъртното писмо още в 12:30 часа в централата на ДПС. От там тръгва за Боянските сараи, като упорито отказва да вземе в колата си една от секретарките. След това Емин отива в дома на Доган и започва да чака за среща. Към 16 часа идва земеделският министър Валери Цветанов. Емин продължава да чака с написано писмо в джоба вече 4 часа, станал е нервен и неспокоен. В крайна сметка обаче не е дочакал срещата с лидера на ДПС. Според Валерия Велева най-шокиращо е мястото, където началникът на кабинета на Доган е избрал да се самоубие – три етажа под земята на два квадратни метра място.
Ахмед Доган решава да говори пред в. Труд, когато в петък вечерта официално е получил предсмъртното писмо на Емин. Лидерът на ДПС дори е показал копие от него на журналистката. Мотивът на Доган да говори публично е бил започналото антитурско и анти ДПС говорене от някои политици. Той е бил силно учуден как е възможно да се отприщи такава злоба след смъртта на Емин. Лидерът на ДПС смята, че умишлено на медиите е подхвърлена невярната информация за  годината, която визира в писмото си Емин, а именно 1985 вместо 1989 г, разказа Велева. По думите й Доган се притеснява от това, че смъртта на Емин е жесток удар срещу ДПС и върху него лично.

 

Afera.bg

 

Коментари 0 за
“Валерия Велева: Доган се съмнява, че Ахмед Емин е искал да го убие!”

 1. В писмото си Ахмед Емин величае Доган,сипе суперлативи.Не се връзва с подсказаното желание да го убива.

 2. валерия Велева е най-лъжливата мръсница в света на масмедиите. Всичко при нея е тюрлю-уйдурма, тя е безчестна и проста и доказателство за това е материалът, който е написала. С такива приятели като нея врагове не ти трябват. От пет дни Доган се мъчи да опровергава измислиците на пачаврата Валерия, които са на слънчеви хилядолетия от истината.

 3. Валерия Велева е най-продажната професионалистка в историята на българската журналисти от зорите на нейното създаване до ден днешен. Това, което тя изтъква като аргументи не само е инфантилно наивно, но и смешно. Как така става че един човек тръгнал да убива друг човек става нервен от чакане и се гръмва. Този път жената с „честните сини очи“ преигра. Таакава мисъл може да се роди само в главата на малоумник. По-скоро обратното Ахмедчо да си е изпуснал нервите и да го е гръмнал или да са го накарали да се гръмне. Как така самоубиец отива на три етажа под земята и с гръмва на площадката. Уникал

 4. Естествено, че лъже – нима очаквате достоверна информация от „Труд“ или „24 часа“? И на местно, и на национално ниво – все евтини маши. Я я вижте оная дебела гнусна свиня Росица Пенкова и нейните подопечни свини, които си продадоха душите за жълти стотинки. И после правели интервюта, разследвания. Само дето никой не им се връзва на евтините глупости!

 5. МИНЕТ ВЕЛЕВА ЛЪЖЕ И ЗАБЛУЖДАВА, КАТО ДЪРТА КАШМИРСКА ЦИГАНКА.

 6. В.Велева и вестник ТРУД- удобните глашатаи на управляващите и Доган. Погнуса изпитвам само като чуя за тези платени журналисти. Нагли,подли,подкупни продали съвестта си…..

 7. А-аа-ааа ???
  Догадих се !
  Иде реч за ЗАКОННА САМООТБРАНА.
  Единият нападнал, а другият …..

 8. Който иска да чете простотиите на Доган – да го прави в Тошовия парцал „ТруП“.Който иска да чете образци на продажна и измекярска журналистика – пак там.
  Не тиражирайте догановите дрънканици и тошовите ибрикчийски напъни – вършите им услуга!

 9. ЗАЩО ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА Е ГОВОРИТЕЛ НА ДОГАН ?
  ЗАЩО САМО ТЯ НАПРАВИ НЯКОЛКО ИНТЕРВЮТА „ПО ПАНТОФИ“ С НЕГО ?
  ЗАЩО САМО ТЯ ВЛИЗА НЯКОЛКО ПЪТИ В САРАИТЕ ?
  ЗАЩО ВЕСТНИК ТРУД Е ЕДИНСТВЕНАТА ТРИБУНА НА ДОГАН?
  ЗАЩО ? , ЗАЩО ? , ЗАЩО ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *