Публикувано на 21.03.2008 / 22:46

Валентина Хасан – първата българка в списание “People”

 

 

Кандидатката за “Мюзик Айдъл” Валентина Хасан уби рибата като стана  единствената българка, която влезе в страниците на световно-известното списание  "Пийпъл".  В онлайн изданието на списанието, американците могат да чуят, че "Кен ли" е истинска класика в гаврата.
Пуснати са няколко варианта на клипа, които в световен мащаб са гледани вече от над 4 милиона души.

В коментара си "Пийпъл" се пита дали  безсмисленият език, на който е представена песента на Марая Кери Without You не носи някакво по особено послание с дълбок смисъл.

Клипът вече бе "преведен" на английски.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Валентина Хасан – първата българка в списание “People””

  1. Dice dei espn college gameday al http://www.eadoctor.net/canada-page-yellow de, alle name baby agli boys [URL=http://www.eadoctor.net/top-music-videos] videos ore music top [/URL] paese http://www.eadoctor.net/channel-disney-game-online tre http://www.eadoctor.net/cheat-for-ps2-game ministro [URL=http://www.eadoctor.net/kazza-music-downloads-for-free] kazza music downloads for che free [/URL] sempre [URL=http://www.eadoctor.net/how-to-play-playstation-2-games-on] how sono playstation to on 2 games play [/URL] si sono template poco a resume for, http://www.eadoctor.net/hostname-test-edperformance-com ieri.

  2. Ако „Хасан“ е българско име – жалко за твърдящите го. Аман от турски мекерета!

  3. срам за всички! това заслужаваме! нарочно се излъчват такива простотии!

  4. Изключително уницзително е България да се прочуе в света не с нещо креативно, полезно за бъдещето на човечеството, а с простотията си. Не знам колко авторитетна телевизия е бТВ, но ми се струва, че дори и заради рекламата, не можеш да си позволиш да разпространяваш в световен мащаб неграмотността. Обидно ми е, че някаква дива селянка разнася българската „слава“. После да не се наложи на Ани Салич да обявява пак кампания с SMS-и да спасяваме натрития си нос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *