Публикувано на 09.01.2021 / 11:27

ВАКСИНИ СРЕЩУ МАСЛИНИ. ЦВЕТАНОВ СЕ СЦЕПИ, ГЕРГОВ ДА БЪДЕ ВКЛЮЧЕН КЪМ ЕЛ.МРЕЖАТА, МАЯ ПРИЧЕСКАТА СЪС СЕЛФИ СТИК В РЪКА!

По БНТ вчера били казали, че гърците били купили 600 млн. ваксини. Ваксини срещу маслини, Йорго, или дет се вика, и ние знаем какво ви причиняват хемороидите…

Цветанов се бил разцепил, съобщават медиите. А, добро утро и на вас! Той се сцепи бе! Ако не знаете, при свободно живеещите едноклетъчни еукариоти, като например амебата, също се наблюдава такова циклично редуване на процесите на цепене. Тези клетки са всъщност безсмъртни, стига да се намират в среда с нормални условия за съществуване – храна, температура, асансьор.

Слави не бил отишъл при Радев. Ами, да иде Радев при него бе! С дрона. И Хаджи Тошко, вместо GPS. Да видите тогава, как оня с чекмеджето ще полудее и ще ги обвини, че искат да му вземат 50 процента от Ипон, ефирното време и анцуга Самсунг. Тая година чекмедже, догодина шкаф, след две – стая с решетки!

Гергов бил изключен от БСП. Грешка! Гергов трябва да бъде включен. Към електрическата мрежа. Че човек през януари ако не яде прасе, кога бе?!

Мая Прическата не била предложила Пеевски. Огромна грешка! Ама, огромна грешка, ви казвам! Как няма да предложиш Пеевски бе, Майооо?! Да върнеш ритона веднага и да заминаваш в Росенец! Със селфи стик! В ръка.

Според демократът Стефан Тафров, Тръмп повече нямало да прави глупости. Кой ти го каза това, Стефчо? Христо Иванов или педикюристката? Няма да им вярваш на тези мръсници! Лъжат те! Искат да ти отнемат девствеността!

Абе, валят амеби, драги зрители! Ще кажете, ти ги мразиш всичките. Не! Просто го познавам този бизнес. Ваксини срещу маслини, драги ми Йорго…

Васил Петев

Коментари 14 за
“ВАКСИНИ СРЕЩУ МАСЛИНИ. ЦВЕТАНОВ СЕ СЦЕПИ, ГЕРГОВ ДА БЪДЕ ВКЛЮЧЕН КЪМ ЕЛ.МРЕЖАТА, МАЯ ПРИЧЕСКАТА СЪС СЕЛФИ СТИК В РЪКА!”

 1. Венсеремос, г-н Петев.
  Цецо трябва да ходи отново да връзва конецо, червения. А не да се прави на видающ разбирате по мИждународнити и други работии
  Цецо, цецо, вържи конецо…
  .
  ..

 2. Г-н Петев, не Ви познавам, но ми ставате все по-симпатичен.

 3. Ебаването с Електората може да е нормална работа тука в България,ама е безспорно добър повод да опъна един тунел до Сомалия.

 4. Какви е деца раждала , ражда и сега българска майка юнашка. не маслини, продажни души може да изнасяме, щото от тях у нас повече няма. Що народ мина под бащиното крило на Шибаняка, що народ направи тлъсти резерви, що чиновнически каликнки се прозяват по осем часа срещу масивни възнаграждения. Как ще го мръднеш премиерския дебил, та той е купувал години наред брюкселските чиновници, така е обиграл прегръщането, както никой в човешката история. А ние тук можем д си плещим до засиняване, не вреди, но и не помага. Няма да си променим и тавана на мислене, щото такъв ни е даден от природата.

 5. Приятелят на Бойко Борисов Доналд Тръмп загуби изборите и сега ще си харчи милиардите.
  Ние с гайдите какво ще правим тук, в България?

  1. Никакъв приятел не му е. Нашият не спря да го преследва на различни места по света и беше подминаван като пътен знак. Наложи се дори да избута Радев и да отиде в ООН вместо него, за да си направи селфи (документирано от Шехерезада) с чудещият се и не разбиращ Тръмп. Накрая все пак беше приет, преди домакинът да се заеме с пуйката за празника. Тръмп постъпи като бизнесмен. /Пък и имаше историческия шанс да зърне г-жа Беновска, а това определено не е за изпускане. :-)/

 6. МНОГОИЗПЛАШЕНПУТАРАНКИН си отива …няма да има кандидатура за друг мандат…да живее Сопанката от Козяк…..да видим как ще се случът 2 в 1 изборите….КОЙ ше кара влака,КОЙ ше биде кондуктор,Кой Нчалник Влак,КОЙ пазвантин и КОЙ ще плаща МАСТРАФА(да го духат данъкоплатците)

 7. И бокич ще навакса,не е дребнав той,днес хиляди ваксини,утре милиони,яваш-яваш.Защо да бърза,на него му е в кърпа вързано,нали си е садист?Подмятат се из политическия пейзаж някакви очукани кратуни и все против него реват,после ще се присламчат при него.При това положение се признават само хъшове,навремето по това са ги разпознавали ,по белезите от битки с аскера.Сега всеки може да извика: долу султана и после да му целува калеврите,за пари и служба.

 8. В.Петев – за „сцепените, но безсмъртни едноклетъчни еукариоти“ – отлично попадение.
  🙂

 9. Е, г-н Петев, искрено ме развеселихте с (както винаги) остроумните си попадения. Бог Ви е дал завиден талант, да сте жив и здрав да го споделяте с нас! Благодаря!

 10. Йорго си е добре с „ваксини“ за маслини….
  Пак повишиха пенсиите и заплатите.Ние ние какво да предложим за ваксините?
  А ,сетих се…,имаме в изобилие ПРЕДАТЕЛИ. Дали ще свършиме работата ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *