Регистрация
Публикувано на 09.10.2017 / 18:23

БEЗОБРАЗИЕ! СИНЧЕТО НА СЪДИЯ САВАКОВА С УСЛОВНА ПРИСЪДА СЛЕД „СПОРАЗУМЕНИЕ“! МАЙКА МУ ПРОДЪЛЖАВА „МОРАЛНО“ ДА ПРАВОРАЗДАВА БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО!

БОЯН КАЛИНОВНа 24 април т.г. АФЕРА написа: „ПУСНАХА СЪДИЙСКОТО СИНЧЕ ОТ АРЕСТА! СЪД ЛИ СТЕ ИЛИ КОЧИНА?! БЕЗОБРАЗИЕ НА СЪДИЯ МАРИН АТАНАСОВ ПО ДЕЛОТО! АКО БЯХ АЗ, ЩЯХ ДА ИЗГНИЯ В АРЕСТА, НАЛИ, НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА, „МАГИСТРАТИ“?“, след като варненският окръжен съдия Марин Атанасов пусна с най-леката мярка за неотклонение „подписка“, синчето на варненската окръжна съдийка от „наказателно отделение“ Уляна Савакова.

След скандала, впоследствие Търновския окръжен съд наложи парична мярка за неотклонение на синът на варненската съдийка Уляна Савакова – Боян Калинов, хванат с наркотични вещества и везни за мерене на дрогата.

След отвод на съдиите във варненския съд, делото бе разпределено с определение на ВКС на Добричкия окръжен съд.

И сега внимавайте!!!

Синчето на варненската съдийка Уляна Савакова сключва споразумение със Софийска градска прокуратура за наказание от – условно 1 година и половина с 3 години и половина изпитателен срок.

И хоп! – чист дюшеш! – Добричкият окръжен съд одобрява така сключеното споразумение и като присъда синчето на варненската съдийка Боян Калинов получава условно година и половина.

И сега пак внимавайте!!!

С ареста на синът на съдия Уляна Савакова, както от прокуратурата, така и от МВР, бе разпространена НАПЪЛНО ЛЪЖЛИВА ИНФОРМАЦИЯ как „детенце“ е било арестувано с 40,3 грама марихуана и внушението навсякъде от страна на институциите бе, че едва ли не Боян Калинов е заловен с „лични дози“.

АФЕРА от лятото е наясно с всички подробности по делото и знаеше прекрасно как куп подробности от делото БЯХА УМИШЛЕНО СКРИТИ ОТ МЕДИИТЕ!

И най-вече това, че освен марихуаната в синчето на варненската съдийка са намерени и почти 5 грама хашиш.

По делото недвусмислено става ясно, че синчето освен, че е наркоман, е и РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА НАРКОТИЦИ. Изчакахме да приключи делото, за да видим как ще катастрофира за пореден път „независимата“ съдебна система и ето, че тя отново се на@ра.

Добричкият съд е постановил и възпитателните мерки наложени на Боян Калинов да се осъществят от районен полицейски инспектор.

АФЕРА пита кога и как ще бъдат осъществени „възпитателни мерки“ на майката на Боян Калинов – съдия Уляна Савакова, като тази, например, някой да я убеди най-после да си подаде оставката, поне от кумова срама.

Afera.bg

Коментари 7 за
“БEЗОБРАЗИЕ! СИНЧЕТО НА СЪДИЯ САВАКОВА С УСЛОВНА ПРИСЪДА СЛЕД „СПОРАЗУМЕНИЕ“! МАЙКА МУ ПРОДЪЛЖАВА „МОРАЛНО“ ДА ПРАВОРАЗДАВА БЕЗ ДА И МИГНЕ ОКОТО!”

  1. Ще мине време и ние ще станем такива,като западните съдий.При излизане на подобна информация в публичното пространство,ще следват и оставки.Със съответната компенсация,предполагам.Някой да не живее с мисълта,че на запад,законодателна,изпълнителна власти и съдий не са в симбиоза?Просто в България,още са в период наглост.

  2. Вие чувате ли се какви ги дрънкате!?!
    Как няма да замажат случая? Какво искате – да го разпънат на кръст и да стигнат до един прокурор, от там до зам. началничката на варненската митница, та след това и до софийските им покровители?
    Я си налягайте парцалките, че ГЕРБ басма не цепи!

  3. Купил си е 50 гр. за 500лв. Ако си ги купува на дребно, ще трябва да даде 1000. Носил си е везна, за да не го излъжат в грамажа. Ако на света има човек, който си мисли, че дилърите се разхождат с везни по улиците и ти слагат колкото си искаш, то без съмнение, въпросният човек, е от друга планета. Инак, ако майка му не беше съдия, щеше поне половин година да постои в пожарната.

  4. Ох.ох.ох – ама ако Ви кажа една истинска история във Върховния Административен Съд ще паднете от коня – потвърж-дават решение на адм.Съд – Варна,забележете без да има мотив,т.е. никакви доказателства по казуса,такова чудо не ми се е случвало и то на такова високо ниво – явно е че има корупция и там,като само един щрих ще добавя – решение на това високо ниво се взема след 4 месеца след обявяване на съд.заседание че следва решение,а в закона е предвиден 1 месечен срок,явно е че съдиите от състава или са се изредили всеки последователно да си е взимал отпуската,което не е така – отпуските са по график през м.Юли и Август или са били на инструктаж как да се извърти решението,така че държавата ни да не загуби това дело на местен Съд.Но – котка им прикоси пътя.

  5. Не е до хокане, но мисля, че споразумението не е задължителен акт.
    Прокурора може да откаже, хипотетично.

  6. Добре сега сигурно ще ме нахокате за коментара ми, но аз държа да поясня, че НЕ го защитавам въпросния човек, но какво да му дадат след като е с чисто съдебно минало и се признава за виновен и сключва споразумение? Закона е такъв и го позволява…!

  7. Политици и синчета като са тяхни не ги вземат от тях да ги държат по арестите и да ги хванат ги пускат. Поне майката сега като вижда какво са правили полицаите и прокуратурата да е по справедлива от пускането :) Между другото като се случи на тях или на децата им стават по принципни примерите са стотици :) Няколко в софия гледат и препинателните знаци и чеса в обвинителните актове по време на мярката :D Това е вид реформа! Да не се минава на други методи човек колкото да е принципен си мисли за отмъщение като знае че има нередно и е опраскан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>