Публикувано на 15.07.2019 / 21:54

БЯЛ ХАКЕР НИ ДЖУРКА И НИ ПРЕОБРЪЩА

НАП И МФХакери пробили данните на НАП за милиони българи“

бял хакер ни джурка и преобръща.

Георги Дренчев

Колаж: Иван Червенков

Коментари 13 за
“БЯЛ ХАКЕР НИ ДЖУРКА И НИ ПРЕОБРЪЩА”

 1. Горанов ни уверява, че“ информацията им продължава да бъде защитена“
  Горанов дори не разбира, че информацията не е била защитена. Как може да поправи проблем, който дори не може да осъзнае!? Това е минимално изискване за управленец, което явно в случая липсва! Всички видяха колко е защитена.
  Е, няма такъв цирк!
  Но електората си заслужава такива управници.

  пп Герперята са събирани от майстор-лъжец-тепегьоз нагоре!

 2. Много щуротий под нечия диктовка сътвори тоя над всички нас. Една от злокобните фигури в разграбването на България?!!!

 3. Горанов: Държавата няма пари за IT специалисти, бизнесът й ги краде

  Значи ние сме собственост на държавата, а не сме ДЪРЖАВАТА!
  Значи и бизнесът не е държавата?
  Държавата е само простака на снимката и неговия господар!

  То бива тепегьоз, ама този поставя нови рекорди във върховете на простотията!

  1. Провинциалното счетоводителче пак се е изказало. Няма проблем, просто файловете са му обърнати. Това ЕГН-та, това обороти на фирми. Who cares. ОСТАВКА, бе, некомпетентник!!!

 4. Ката слушам какви глупости плещи набедения за финансов министър, съм склонен да се съглася с хакерите, че правителството ни е бавноразвиващо се. Абе горанов за луди ли ни вземаш или ти си луд – 10 процента от 7 милиона са 700 000. Изнесени са данните на 1 милион, казват ти, че имат данните на още 4 милиона. ХАйде смятай процентите, според мен това не прави 3 процента. Егати финансовия министър -да не знае да събира.

  1. По-интересен в въпроса какво мисли еврокомисията, когато нарушителя е държавата, и то на едро. Иначе от British Airways искат 120 мил. за 0.5 мил. записа.

   от https://www.actualno.com/crime/vlastite-se-oplakaha-ot-teroristichnata-hakerska-ataka-sreshtu-nap-news_768977.html – „Атаката вероятно е дело на руски хакер, тъй като въпросните данни са качени на руски домейни. Въпросните домейни и имейл адрес се проверяват ГДБОП. Съвместната работа на експертите на НАП, ДАНС, ГДБОП, Държавна агенция „Електронно управление“ продължава в денонощен режим. Ще извършим одит на всички системи на НАП, увери Владислав Горанов. Той добави, че вероятно това е извършено от по-млад човек, който е искал чрез техническото си превъзходство един вид да натрие носа на държавата.“

   ==> Ако един „по-млад човек“ не само натри носа на държавата с техническото си превъздохдство (и за НАША сметка), ами направо я завря на кучето в другия край, представяте ли си, да речем 100-200 какво ще направят с тая „държава“? Ами ако ДАНС тепърва научават, че който има каквото и да е предимство, сам решава кога, как и за какво да го използва? А ГДБОП кога ще разбере, че организираната (държавна!) престъпност си е тук, вътре, и няма защо да пита Русия „по официалните процедури“

   Кочина!

 5. Да сме здрави и да добруваме в чужди апартаменти (няма никаква зависимост, о не), да си подменяме всяка година часовниците за по стотици хиляди евро, да участваме в далаверките, да отчисляваме редовно за по-горе. Ето така се векува на власт! А вие се забавлявайте със скандалчетата, буря в чаша вода. И това ще преживеем.

 6. На нас от Четвърти километър няма как да ни откраднат данните защото те са при Главния доктор дагоева .

 7. Това провинциално счетоводителче Горанов няма ли нещо да си подаде оставката – то не бяха апартаменти на кръстника му, не бяха сгрешени субсидии на партиите. Ама това последното е грандиозен скандал и провал. Бавноразвиващ е точния термин….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *