Публикувано на 24.10.2008 / 18:23

Българското посолство в Дания – като кифладжии се излагаме

 

 

Освен че са тотални мизерници (все още не са си купили един домейн и пишат официални мейли от безплатен датски мейл провайдер), са и баси неорганизираните шматки. Ей сега изпращат писмо до всички, за концерт на български пианист. Всичко хубаво, но концерта е в неделя. А дали можеха да го пратят тоя мейл поне седмица преди събитието, за да може хората да се подготвят?

Срам ме е от това посолство. И ме е страх (и чукам на дърво) да не ми се налага някога да имам взимане-даване с тях или още по-лошо – да завися от тях…

15 евро е шибания датски домейн на година… вече им предложих да им го плащам. Като кифладжии се излагаме

 

Александър Колев

www.akolev.wordpress.com

Коментари 0 за
“Българското посолство в Дания – като кифладжии се излагаме”

 1. G-n Kolev, razhodete se do Oslo ili Stockholm i ste vidite chudesa i anomalii susto. Kato lalugeri i paraziti sa se svili sluzhitelite – gledat namrusteno i podozritelno, a chesto i nahalno. Sgradite plachat za remont. Vutre e mrachno i e podhodjasto za snimane na film ot 60-te godini….

 2. Za suzhalenie i v drugi skandinavski stolici posolstvata sa tragedija i mjasto za dalaveri. A ima i imoti kum tiah, koito dazhe ne figurirat kato takiva v Bulgaria.Dazhe i se davat i pod naem na fizicheski lica. No comment…..

 3. Работя в Бангкок и при въпрос за оправяне на документи около работна виза, една дърта скрофа започва да ми изнася лекции че, никога няма да ми дадът каквато и да е виза, че, тая държава е пропаднала и продължава да пропада. Че, нямам никаква работа тук, да съм ходил в западна европа да работя (да слугувам на западняците), и че, на нея и омръзнало да ходи по лудници и затвори (тя си мисли че е на почивка). След което започна да изрежда цените на услугите за заверка на документи от тях и че, трябва да чакам 10 дни. и съм нямал време за ништо. Затова си изкарах сам виза за 1 год.без тяхна помощ.

 4. Всички български посолства са така г-н Колев.
  Бедата е в това, че там дипломати няма. Имам предвид не хора с дип-паспорти, а дипломати по призвание, обучение и нагласа за професия за цял живот.
  Това е така защото видяла малката държавица България, че страни като САЩ, Обединеното кралство, Русия и др. си крият резидентите на разузнаването сред дипломатите. И България така, ама как да скриеш един агент сред състав от 1 дипломат – правиш агента дипломат.
  Затова нямаме посолства като хората и скоро не се надявайте да има.
  Колкото до домейна – мони еврейчето плати на еврейска фирма, е и?!?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *