Регистрация
Публикувано на 14.04.2018 / 16:23

БЪЛГАРИЯ НЕ Е БОРИСОВ! НИТО НА НЕГОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА И КЛИЕНТЕЛИСТКА ПАСМИНА. ДОКАТО НЕ ПРИКЛЮЧИМ С ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИ ГОВЕДА, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ ЗАКЛЮЧЕНА В ЖЕЛЯЗНА ХВАТКА МЕЖДУ ЧЕТИРИ ИМПЕРИИ

ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА И КАРАКАЧАНОВВъншнополитическото ни недоносче Захариева вече говори от името на целия свят. От наше име й е твърде малко. Тя е дълбоко просветена, с нея се съгласуват военни операции на НАТО, ръководи екипи по международна сигурност и между другото управлява с наполеонов замах българското външно министерство. Предупреждава Асад, размахва пръст на Русия, говори на ухо на всички световни лидери. Господи, каква жена! Каква камбанария!

Какво да кажем за воеводата-министър. Откъдето й да го погледнем, все е смешен. И като чуя уверението му, че няма основания за вдигане на българската армия в бойна готовност, направо припадам. Другарю Каракачанов, ако не съм аз и такива луди глави като мен да дойдем запас в трудни за България времена, няма кой друг да умира за тази ограбена и заразена с престъпност бедна държава. Ако не облека отново офицерския си шинел, дебелите ви задници ще бъдат разкъсани без да разберете как и защо. А ако разчитате на НАТО да пази България в световен конфликт означава, че сте пълни олигофрени, за които първи трябва да се погрижим.

България, приятели, не е Борисов! Нито неговата политическа и клиентелистка пасмина. Докато не приключим завинаги с тези престъпни говеда, България ще остане заключена на кръстопът в желязна хватка между четири империи. Излизането от тази хватка не става със срамни договори нито с празни надежди!!! Става с разум, какъвто дебелите ни оядени и напити с кръв политически въшки не притежават…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Коментари 36 за
“БЪЛГАРИЯ НЕ Е БОРИСОВ! НИТО НА НЕГОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА И КЛИЕНТЕЛИСТКА ПАСМИНА. ДОКАТО НЕ ПРИКЛЮЧИМ С ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИ ГОВЕДА, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ ЗАКЛЮЧЕНА В ЖЕЛЯЗНА ХВАТКА МЕЖДУ ЧЕТИРИ ИМПЕРИИ”

 1. Защо се самообвиняваме, че сме гласували или избирали ГЕРБ . Това е работа на „фокусника“ ЦЦ, Диктатура на „пролетариата“…

 2. На з..ва и требе ГОЛЯМ ХУЙ и ВЕСЕЛА КЪЩА, ха-ха-ха

 3. Няма ли кой да и зашлеви два тупаника,на това превъзвъбуденото глупанде Захариева,барем се събуди,дебилчето!
  А този колко човека гласуваха за него,че се изявява като Военен Министър,Посмешище!
  Значи за референдума на Слави Трифонов гласуваха три милиона и половина,не го признаха!
  А за този Дебил са гласували 5 000човека,има право да министерства!

 4. Дамян Петров - Президент на "ПЪРВИ ЧАСТЕН СИНДИКАТ" каза:

  Уважаеми г-н Марков,
  не е необходимо да умирате, както Вие така и други български граждани, които са малцинство с изградена и завършена ценностна система, морални, етични и естетически категории, родолюбие и др. непознати за болшинството останали граждани в тази „заразена с престъпност бедна Държава“ . Това болшинство безлични граждани трябва да бъде припознато, като пряк съучастник за избор на политически лакеи и негодници начело на Държавата и катарзисът от него е неизбежен! Ако искаме да се освободим от тази смъртна хватка и лабиринт, колективното мислене и култура са напълно и задължително условие, за да „прекрачим от предпоставките в целта“!
  pchs-bg.org

 5. Време е т.н. военен министер да свика доброволческите отряди на ВМРО ,за да им раздаде ръждясалите манлихери и по кило македонска наденица ,с които да брулят
  вражеските ракети и самолети,дръзнали да застрашат територията.Защото армия практически няма.Но виж министер си има-вдъхновен, напет и герест.Един друг деятел на патреотарите ,бидейки кмет на Пловдив,обяви началото на войната с Либия,когато единствената ни плаваща корвета/17-та употреба/ се довлече героично до бреговете на Либия ,за да демонстрираме и ние натовска солидарност.Тези патреотари 5 години управляваха Пловдив и съсипаха народонаселението от смях.На обществените сгради кичеха трикольорите/ ушити от собствената им фирма/ като за война,откриваха ремонтирани тоалетни с мажоретки и оставяха паметни табелки ,кой кога и как е ремонтирал кенефите ,изживявайки се като тракийски владетели.Сега упорито се упражняват в управлението на несъществуващата държава и дооглозгват остатъците от т.н. армия. .А тази външна камила на пустинята България ,паркирана до героичния ни министер ,от сега разкроява Сирия и гледа Путин под вежди строго и клейми назидателно Асад.Така ще бъде докато светът се управлява от предполагаеми евроатлантически ценности,заливащи с ракети предполагаеми употребители на химически оръжия в името на някаква предполагаема тяхна си демокрация.А нашите предполагаеми политици глозгат предполагаемо територията , така както и турчин не я е глозгал.Добре е ,че предполагаемо от време ни пускат сирените…но ние явно сме оглушели…

 6. Имам голямо съмнение,че американските бази на наша територия ще бъдат приведени в бойна готовност.Може и от тях да се действа срещу Сирия.А ние ще гледаме ли само?

 7. Захариева ли?! Ами другите калинки на Боко – Габриел, Кристалинка, Лилето, Десито, Цецка, Теменужка… Пълно е с недоносчета, а кой е допуснал да го управляват ТАКИВА, а? Кой си пуска бюлетинката за тях? После се срамувайте колкото щете, това сами сте си го надробили. Цяло поколение вече израстна под ботуша на тези престъпни некадърници и не знае друго освен чалга, мутри и мутренски похвати.

 8. Харесва ми борбеността на АФЕРА. Но не ми харесват русофилията и антиевропеизма, които се демонстрират тук.

  1. Димче , аз сега си спомних-твоята баба е освободена от “турско административно присъствие“ от краварите , които избиха през 19 век 1,5 милиона индианци , ама демократично ги избиха!
   Същите боклуци “демократично“ пуснаха атомни бомби над Япония след като беше капитулирала и загинаха стотици хиляди хора , ама “демократично“!
   Също съвсем “демократично“ избиха милиони със химически оръжия във Виетнам!
   Много “демократично“ избиха стотици хиляди в Ирак и после се оказа , че там няма биологично оръжие , както няма химическо и във Сирия!
   След това ама съвсем “демократично“ създадоха Ислямска държава , която съвсем “демократично “ режеше глави на хора и се поддържаше и поддържа от САЩ!
   Ти , същия боклук ли си като тях , ама съвсем “демократично“ те питам!?

 9. Скрипалей отравили британским ОВ. Лавров озвучил выводы швейцарского центра
  Сегодня, 18:05 https://topwar.ru/139855-skripaley-otravili-britanskim-ov-lavrov-ozvuchil-vyvody-shveycarskogo-centra.html?utm_source=website&utm_medium=push&utm_campaign=Important_news
  Исследовательский центр в Швейцарии, анализировавший пробы ОЗХО с места инцидента в Солсбери, пришел к выводу, что при отравлении Скрипалей было использовано вещество BZ, которое стояло на вооружении США и Британии, в РФ и СССР не производилось, заявил глава МИД РФ Сергей Лавров.
  Скрипалей отравили британским ОВ. Лавров озвучил выводы швейцарского центра
  Выступая на заседании СВОП Лавров сообщил, что по информации из швейцарского центра радиологического и химикорадиологического анализа в городе Шпиц полученной на условиях конфиденциальности, в отравлении Скрипалей использовалось ОВ BZ. Специалисты этого центра 27 марта завершили исследование образцов, которые были направлены им из ОЗХО, образцов, которые были по линии ОЗХО отобраны на месте происшествия в Солсбери.

  Сейчас буду цитировать дословно то, что они направили в ОЗХО в качестве своего заключения. „По итогам проведённой экспертизы в пробах обнаружены следы токсичного химиката BZ и его прекурсоры, относящиеся к химическому оружию второй категории в соответствии с Конвенцией по запрещению химического оружия. BZ является нервно-паралитическим веществом, временно выводящим человека из строя. Психотоксичный эффект достигается через тридцать-шестьдесят минут после применения и длится до четырёх суток. Данная рецептура находилась на вооружении армии США, Великобритании и других стран НАТО. В СССР и России разработок подобных химических соединений не осуществлялось
  — приводит РИА Новости слова Лаврова
  Москва обращается в ОЗХО с вопросом, почему информация центра в швейцарском городе Шпиц по инциденту с отравлением экс-полковника ГРУ Сергея Скрипаля и его дочери Юлии в Солсбери не была принята во внимание и вообще была опущена в итоговом документе ОЗХО

 10. Г-н полковник,
  Без да облечем шинела нямаме шанс да спасим България.
  Такива „луди глави“ трябва да поведат строя. Тръгне ли войната, пасмината сама ще се разбяга. Вие застанете начело, а войска бързо ще съберете. За свободата се воюва безкомпромисно. Макар и стар за война се записвам доброволец.

 11. От речта на захариева не чух само едно – че това е грубо нарушение на всички мислими и немислими закони на международното право. Направо за образец за учебник – като определение за АГРЕСИЯ.
  САЩ и ЕС непрекъснато обвиняват Русия за агресор по повод Крим – но там нито някой е стрелял, нито има жертви, нито е нарушено международното право – просто имаше референдум. Нещо, дори според двуликия Янус…пардон, Запад – е висша форма на демокрация.
  Така че имаме налице и още един образец за учебник – ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ.

  1. Independent Swiss Lab Says ‘BZ Toxin’ Used In Skripal Poisoning; US/UK-Produced, Not Russian

   Well those doubts may well have just been answered as according to the independent Swiss state Spiez lab, the substance used on Sergei Skripal was an agent called BZ, which was never produced in Russia, but was in service in the US, UK, and other NATO states.

 12. Дразни ме сравнението с говедата – говедата са кротки, мили и работливи животинки. А това са български изроди и човешки мръсници…

  1. !,,novijat,,NARODEN SAD!..shte gi,,definira,napravenite ot GERB prestaplenija…Shte ima tabela,,,I AZ SAM STEFAN SOFIJANSKI,,zashtoto ,kakto I na tozi,,kradec,,,shte I’m obrazuvat neprekasnato,,dela /obvinenija,,dokato ,,imat za razkeshvane,,!Stefo,pone ,,uceli dgakpota,,I go,,ostaviha na mira,,kogato stanaha svatove s Cherepa..

 13. Бате Б. пак стъпи накриво, тъкмо се порадва на народната любов за новичока и ХОП- в ла-ното!!!!
  Ама това е демократично ла-но!
  Ама това е европейско ла-но!
  Ама това е американско ла-но!
  Ама това е натовско….
  Да, ама мирише, но не на демокрация и на международно право!!!

  1. Така е. Просто мирише не на ла*но, а на тиква. Смарангясана.

  2. Нашите мутрокомунисти от ГЕРБ много се радваха на ударите на американските кравари ..Само дето не се сещат че ако Путин беше простак като тях щеше да каже че в Банкя се прави газ „пърдечок“ и щеше да засипи София с калибри ..И тогава великия международник ще пази София с мрежи за комари…
   .

 14. Господин Марков, ще обличате шинела за тия регенерати? Нека те облекат шинела, те са ешалон, те са корифей. Нека те защитат България и нас. Нека се бият във великата им битка.

 15. ВЧЕРА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО Е РАЗДАЛО ПО СПИСЪК ПО ЕДНА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАПЛАТА НА СОРОСОИДИТЕ АЛЕВКСАНДЪР ЙОРДАНОВ, ИЛИЯН ВАСИЛЕВ, СЪБИ СЪБЕВ, ИВО ИНДЖЕВ, АНТОН ТОДОРОВ, ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА, СОЛОМОН ПАСИ, ГЕОРГИ ХАРИЗАНОВ, АСЕН АГОВ, ГОРАН ГОТЕВ, СТЕФАН ТАФРОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЕКАТЕРИНА ЗАХАРЕВА И НЯКОИ ДРУГИ, С КОЕТО СА ГИ ЗАДЕЙСТВАЛИ ДА ОПРАВДАВАТ НЕЗАКОННОТО НАПАДЕНИЕ СРЕЩУ ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА. ГОСПОД ИМА И НАРОДЕН СЪД ЩЕ ИМА.

  1. …. и Сидеров и Сидеров той взима от всички страни . Мръсни и долни помияри. Заради единият келипир убиха България.

  2. !vsichki,,tezi,,sa deca na ABPFK,DS,agentura,BKP/nomenklatura I ,,savetski vazpitanici,,/,karierista,,vinagi e plastichno bezgrabnashto,navito na prugina,,!

  3. а, сега познайте коя от тези персони(трудно е да ги наречеш личности въпреки, че донякъде понятията се припокриват) няма червена книжка в „джоба си“? Не случайно първо ще си помислите за Боце, Цицка, Цвъки и подобните им селяндурчета, за които селото все още и никога няма да ги напусне.

 16. Да сте жив и здрав господин Марков.За съжаление България е на Борисов и на неговото политическо недоносче ГЕРБ.И не Борисов я взе , а всички ние му я дадохме даром.Вече близо десет години го оставяме – него и клиентелистката му клика да е във властта и да се разпорежда с родината ни като с бащиния.И за тези години оставен безконтролен и свободен Борисов унищожи всичко и най-вече едва формиралото се и осъзнало се като такова наше гражданско общество.Всички сме големи смелчаци пред компютрите зад клавиатурите и толкова.Но всичко това започна още в далечната 1989 година с формиране на една продажна по съществото си политическа класа от няколко партии на статуквото , и не един и двама „спасители“ и „благодетели“ на които позволихме не само да ни лъжат ,но и да ни ограбват. Едни и същи лъжци и измамници но под разблични имена се сменяха във властта ,ние обикновените хора цвилехме щастливо на обещана някоя и друга стиска сено и така до следващите избори.Но се случи и това – изборите в България нищо да не решават , а да решават тези които „броят“ бюлетините. И до като ние всички стоахме и безучастно гледахме ГРБ си отигра играта – обсебиха цялата власт в страната и напълниха навсякъде свои неграмотни и некадърни,но верни и послушни боклуци.Няаправиха го навсякъде – и в съдебна и в изпълнителна ив законодателна власт с повсеместно и грубо фалшифициране вече за кой ли път на резултатите от всякакви избори – и парламентнарни и местни.Парламентарна опозиция – до колкото въобще я има е само на приказки с които са залъгва електората и нищо повече.От тук нататък сме на никъде,но за това сами сме си виновни.

 17. В случай на световна война Тиквата & Компания да отиват на фронта!Ебал съм им майката на тия боклуци, това не е моята война!Да отива дебелото каракачанско говедо, Болен със златния пръст, черкезо-татарина Балевски и всичката останала пасмина!Да отиват и олигарсите-крадци: баневци, маневци, гиговци, миговци, домузчиевци, веткоарабаджиевци, герговци, пеевци и т.н.!
  Да отива Тиквоча с неговите 4 милиарда евра скрити по офшорки!Мърши долни!

  1. Откраднати от нас и бъдещото поколение, което няма да го има по нашите земи…

 18. Г-н Марков,пишете по често.Медийното пространство има крещяща нужда от Вашето остро перо.Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>