Регистрация
Публикувано на 27.05.2015 / 9:14

БЪДЕЩИЯТ ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР №1 ИЗТРИ ПРОФИЛА СИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ „АФЕРА“

КРАСИМИР КОНОВСлед като АФЕРА /„ЗАДАВА СЕ НОВ ЦИРК „КОЙ МИ С*РА В ГАЩИТЕ“ ЗА ШЕФ НА ВАРНЕНСКА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА“/ обяви новият кандидат за слава като бъдещ окръжен прокурор №1 на Варна Красимир Конов, възпитаник на Техникум по механизация на селското стопанство, машинен техник, и Висш институт на МВР, Конов скорострелно изтри профила си във Фейсбук.

Както вече писа АФЕРА главният прокурор Сотир Цацаров пристига в четвъртък във Варна. Очевидно Конов трябва да свали окончателно оранжевите очила и да се прости с приятелите си във Фейсбук, между които има „култови“ –варненски ченгета, като Веселин Вълчанов, Нишад и прочие.
Удивително е защо прокурор със способностите на Конов се плаши така лесно и изтрива профила си във Фейсбук, заради АФЕРА. Гузно някак си звучи. Нямаше нужда, Конов, Фейсбук е чудесна трибуна за да изразиш позиция и вместо оранжеви очила, открито, ясно и смело да напишеш всичко онова, което става във варненската прокуратура. Ако ти позволи, разбира се, Борислав Сарафов, иначе казано „кой ми сра в гащите“.

Afera.bg

Коментари 8 за
“БЪДЕЩИЯТ ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР №1 ИЗТРИ ПРОФИЛА СИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ „АФЕРА“”

 1. Конов от къде ги намери тези очила бе ? Може ли да се правите на маймуни , а ние да чакаме от вас работа.Колко пари ти даде тази маймуна Станков да се включиш в конкурса я кажи на хората не се срамувай?

 2. Аз бих подкрепил кандидатурата на Десислава Йотова от ВРП, въпреки че системата очевидно няма нужда от съвестни, квалитетни, красиви и човечни професионалисти.

  1. Ти подкрепящия на Деси да не си Владимир? Иначе казано да не си и любим? Я да заминава за село Видин!

  1. Здравка е моя и фаворит.Умна и прозорлива като тапир! И комплект бръснарски принадлежности трябва да си носи на работа. И обръч да върти в коридора на окръжна. Облечена с трико.За прелест!И сласт!Мляс!!!

 3. Госпожо Томова , а чия кандидатура бихте издигнали Вие ако имате тази възможност?

  1. Васил, предвид изумителния дефицит във Варненска окръжна прокуратура, надали аз съм човекът, който би трябвало да издига кандидатура. Но вероятно сам забелязвате как натрапчиво за пореден път се пробутва Владимир Чавдаров, за когото цяла Варна знае какво успя да „свърши“, а именно – кръгла нула. Отвратителното е, че сега в този пореден абсурден избор, май е по-добре да си спи на бюрото Чавдаров, отколкото прокуратуата да бъде оглавена от Конов, но това е друг анализ. Сигурна съм, че има свестни и честни прокурори, но не се ли питате защо не участват в подобен конкурс? Защото всичко във ВСС е ПРЕДИЗВЕСТЕНО И Е АБСОЛЮТЕН ЦИРК С ПОСОЧЕНИ КАНДИДАТИ И ПУНТА МАРА, за да спечели най-послушния. Нали се сещате, че Цацаров-Пеевски-Борисов никога няма да пусне фандък на Варна с РАБОТЕЩ ПОЧТЕНО ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР №1? Варна е важна хапка в ЛАПАНЕТО. Иначе, ще го кажа директно – Радослав Лазаров е от онези, на които симпатизирам, но виждате, че и Лазаров не се явява на конкурс. Не подценявайте читавите прокурори, те знаят брилянтно за какво става дума във ВСС. Така че, всяка Варна, освен измекярите, си заслужава и шефовете на прокуратурата.

   1. Афера, не сте прави.Свърши я и още има да я върши. например да започне печеното агне от към опашката и да го свърши до към врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>