Публикувано на 11.12.2008 / 15:30

Бутнаха незаконната джамия в Бургас

 

 

Поради липса на джамия в Бургас незаконната постройка в Меден рудник бе използвана от турци и цигани за събирания. Докато фадромите заравняваха постройката с земята цигани, от съседното гето, което също е незаконно се надигнаха и псуваха присъстващите българи. Най-доволни са живеещите в близките блокове семейства. "Най после едно добро дело. Евала, на който е заслугата тези сепаратисти да изчезнат от тука. Да ходят в Айтос да се молят. Но там са истински мюсюлмани, не като тия, дето бяха тук-криминално проявени манговци" каза със сълзи на очи бай Петко, кореняк жител в Меден рудник. Акцията по събарянето бе скрита от медиите.

Росен Петров

Коментари 0 за
“Бутнаха незаконната джамия в Бургас”

  1. Браво! За незаконните постройки-булдозер за сметка на нарушителя.

  2. Ако има будно гражданско общество, няма да позволи изграждането на джамия в София. Ако народа не позволи няма да я има.

  3. Браво на В. Симеонов!
    Добре е, че в Бургас бутат джамиите, лошото обаче е, че в София през това време строят нови!

  4. според законите на страната .Незаконните постройки трябва да се събарят независимо дали са джамии или цигански коптори .

  5. БРАВО! Повече трябва да са кметовете и общинските съветници от „АТАКА“ във всички градове на България. Има шанс за по-доброто бъдеще .

  6. дано не е последната джамия която ще съборим,прекалено много станаха,не може да се диша

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *