Регистрация
Публикувано на 17.05.2008 / 18:33

Бургазлия съди строителна фирма

Фактологията е шум, мръсотия, леене на бетон и постоянно движение на тежка строителна техника, не рядко от ранна сутрин до късна вечер. Фирмата БМ ООД бърза да завърши започнатото в к/с "Зорница" и централния булевард "Богориди" до входа на Морската градина. Строи се на златни места като оставят съмнения как са взети разрешителни. Единият обект граничи с училище "Г.Бенковски", а другия е на сантиметри от стария ресторант “Златна котва” .

Бургазлията Валентин Донев заедно с други двама свои съседи са твърдо решени да съдят БМ ООД за ежедневния тормоз, а сега вече и след влязлата в сила забана за строителство. "Не се издържа просто.Не се съобразяват с никакви часове,строят си без да им пука от никой и от нищо.Блъскат,чукат неграмотните им работници от много рано сутрин до доста късно вечер,а камионите им разбиха улиците",заяви Донев, който ни алармира за действията си че предприема съдебен спор.

Учудващо от общината не знаеха за своеволията на строителната фирма. Бе разпоредена мигновена проверка. От отдел "Строителен контрол" обещаха да накажат нарушителите, но на  подобни закани бургазлии са се наслушали по време на предното управление от стария кмет. Сега новите

управници допускат наивни грешки в ущърб на съгражданите си,а контрола около строителните обекти като цяло е изключително слаб. Фирмата БМ ООД, за която се говори, че се управлява от шефа на “Средна европейска класа” Георги Манев и зърнения бос Бенчо Бенчев строи бастиони навсякъде където пожелае чрез заменки и придобиване на общински парцели криминално бързо.

 

Росен Петров

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *