Регистрация
Публикувано на 31.10.2017 / 20:55

„БУДИТЕЛИ“ КЛОУНИ. САШО ДИКОВ НАГРАЖДАВА С 5 000 ЛВ. „КОПИ-ПЕЙСТ“ РЕПОРТЕР НА BTV. И НИЕ ОТ „АФЕРА“ – С ГАЙДИТЕ.

САШО ДИКОВПрограмният директор на телевизия BIT Сашо Диков дарява 5000 лева на репортера от БТВ Петър Нанев, чието последно разследване на далавери с обществени поръчки във ВМА доведе до оставката на министъра на здравеопазването проф. Николай Петров… 5-те хиляди лева, които Диков се кани да подари, всъщност са неговата награда за тв журналистика „Свети Влас“. През юни тази година, той получи приза от председателя на едноименното сдружение Иван Гарелов. При получаването на парите програмният директор на BIT обяви, че ще даде спечелените 5000 лв. на онзи колега, който успее „да свали“ действащ министър, Бойко Борисов или главния прокурор… „Да, както съм обещал, ще даря наградата“, каза журналистът. Още вчера Диков се обадил на колегата си от БиТиВи и му казал: „Човече, заслужи си наградата!“ Диков е отправил покана към Петър Нанев да му гостува в ВIT и в ефир да му връчи наградата от 5 000 лева.“

Всъщност кинтите, които щял да дари Диков на Нанев са от кинтите на братя Диневи, дето всяко лято сбират „великите“ „разследващи“ журналя на България – да пийнат, да хапнат и да се пона/д/градят…

Лошо няма. Те са „великите“. Ние сме от онези – „с гайдите“.

Ако си мислите, че Сашо Диков не знае „малката подробност“, че не „Човече, заслужи си наградата!“, т.е. Нанев от bTV, а Веселина Томова от сайта АФЕРА направи първа разследването за здравния министър Николай Петров, жестоко се лъжете.

Ако си мислите, че Сашо Диков не знае „маловажния факт“, че разследването на АФЕРА бе публикувано 26 дни преди ТАКА НАРЕЧЕНОТО „разследване“ на bTV, което си беше чисто копи – пейст на написаното от АФЕРА, пак жестоко се лъжете.

Ако си мислите, че Сашо Диков не знае като как ей тъй на – внезапно!!! – btv се сети един месец СЛЕД сайта АФЕРА да ОНАГЛЕДИ разследването на сайта АФЕРА  и то по безпрецедентен непрофесионален начин – без дори да се позове и да спомене, че един месец преди тях онова, което са „разследвали“ ВЕЧЕ Е РАЗСЛЕДВАНО ОТ САЙТА „АФЕРА“, жестоко се лъжете.

Ако си мислите, че ей тъй на става тая работа – bTV да прояви такава „храброст“, след като ЕДИН МЕСЕЦ ВСИЧКИ ИНАЧЕ ЧЕТЯХА САЙТА „АФЕРА“, АМА НИКОЙ НЕ ПОСМЯ ДА ГЪКНЕ ОТ ВЕЛИКИТЕ „ХРАБРИ“ ДЖУРНАЛЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЛЕВИЗИЯТА НА САШО ДИКОВ, значи не сте от тука.

Възмутен колега се обърнал към Сашо Диков за да му заяви, че първа АФЕРА е извадила на показ скандалните факти около здравния министър, Сашо Диков се съгласил, че било така, ама… щял да помисли, че някак да си …„ревизирал“ решението си за … наградата и откъм Веселина Томова.

Междувременно в същата телевизия, управлявана от Сашо Диков, една водеща, дето вече не можем да и преброим лупингите – от Боко, през Цветанов, към Бареков до Цветан Василев, нарекла сайта АФЕРА, хитричко иначе – без да му спомене името – „одиозен“.

Що така, бе, красавице филърова неземна? Щото не сме „одиозни“ като теб ли, да не си помним чекненията от трън та на глог ли?!

Нищо не „ревизирай“, Сашо, откъм АФЕРА и Веселина Томова! Не пиша тия редове, заради кинтите, дето си ги размахал, циркаджийската. Разследващата журналистика награди не търпи, защото започнат ли да награждават разследваща журналистика, значи не е никаква разследваща, а лайняна журналистика. Разследващата журналистика яде сопи, не лустросани наградки. Ако нещо изобщо „ревизираш“, то добре е, като ми звънят непрекъснато редакторките ти от bitv, поне да са чели, да четат, бре, Сашо, да четат!!!, а не неграмотно да не знаят какво точно искат от „АФЕРА“!

Иначе, журналистите, казват, че били и те „народни будители“. Халал да са ви кинтите от братя Диневи, хахал да ти е даряването им на „копи пейст“ репортера на btv. bTV си е „велика“, нали, особено, когато и пуснат директивата от Горе, и особено, когато в нея работи щерка ти, каква ти тука „АФЕРА“ за … „ревизиране“?!

Един велик журналист те бе нарекъл „Мунчо“, Сашо, и ти изпищя като попарен. А Мунчо е КАТЕГОРИЯ.

Това, което сега разигравате, не е никакъв „Мунчо“, а циркаджилък на клоуни.

И се чувствам благословена, че нямам нищо общо с вас.

Веселина Томова

Коментари 27 за
“„БУДИТЕЛИ“ КЛОУНИ. САШО ДИКОВ НАГРАЖДАВА С 5 000 ЛВ. „КОПИ-ПЕЙСТ“ РЕПОРТЕР НА BTV. И НИЕ ОТ „АФЕРА“ – С ГАЙДИТЕ.”

 1. Малко са журналистите-гнуслеци като Диков , но затова пък са качествени боклуци!
  А , и трудно могат да бъдат изметени-хлъзгави са като плужеци!
  Не ги настъпвайте защото може да се хлъзнете и да паднете-убивайте ги с презрението на по-мъдрите!

 2. Всичко е корупция
  Таня Джаджева 1. Ноември 2017 , брой: 214
  За каквото и да ви говорят, става дума за корупция. Проста и елементарна истина.
  Не питайте какво е корупция. Огледайте се. Спирките на градския транспорт са корупция. Ремонтите в София са корупция. Асфалтът по магистралите Му е корупция. Боята за пътна маркировка е корупция. Санирането е корупция. Солта за ръсене през зимата е корупция. Паркингите около летището и гарата са корупция. Охранителните фирми са корупция. Скъпите станции на метрото са корупция. Боклукът е корупция.
  Назначаването на шефове на болници е корупция. И уволняването – също. Назначаването на министри е корупция. Оставките на министри са корупция.
  Председателството на ЕС е корупция. Ремонтът на НДК е корупция. Махането на българския мрамор по фоайетата му и лепенето на китайски гранитогрес е корупция. И чантите на фръцлите министърки също са корупция.
  Медиите са корупция. И темите за интервюта, и интервюираните са корупция. Бежанците са корупция. Оградата е корупция. И хотелът на Валери Симеонов е корупция. Будките за вестници на Пеевски са корупция. Пеевски е корупция.
  Търговията с лекарства е корупция. Липсата на лекарства е корупция. Частните болници са корупция. И фалирането на болници е корупция. Лекуването е корупция.
  Наводненията са корупция. И язовирите са корупция. Пожарите са корупция. И продажбата на изгоряла дървесина е корупция. Катастрофите са корупция. И КАТ е корупция.
  Изборите са корупция. Парламентът е корупция. И общинските съвети са корупция. Бордовете са корупция. НАП е корупция. И митниците са корупция. Горските са корупция. Болничните са корупция. Учебниците са корупция. Бензинът е корупция. Токът е корупция.
  Словосъчетанието „обществена поръчка“ е корупция. Словосъчетанието „политическа воля“ е корупция.
  Не питайте какво е корупция. Ще чуете толкова примитивни и нагли неща, че ще ви предизвикат спонтанен повик за връщане на стомашното съдържимо.
  Властта в България е корупция. Живота ни превърнаха в корупция.
  Обаче и мълчанието е корупция
  http://www.duma.bg/node/155134

 3. Честит празник на истинните народни будители!
  Явно с тази награда се оформят двете крайности в българското народностно самосъзнание!
  ДиковА раздава награда за страхлива и мазна бг журналистика. А Ние – Другите, даваме своя глас и подкрепа за смелите и безстрашни бг журналисти, които днес се броят на пръсти!

 4. ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ на всички ! ! ! На България и днес са ни много нужни.

 5. Честит празник на всички!
  Днес е уникален всенароден празник. Всички празнуват – като започнеш от хората на духа и свършиш с тези с тиквените глави. Не е важно дали духаме или ни духат – важното е да водим духовен живот!

  1. Tomova ,tova tuk e mastijata na kojato mozhete da blagodarite za vsichki mizerij koito vi se sluchvat sus sajta,face- bokluka i prochie! Tova govedo go igrae rebel,no v sushtoto vreme razprashta virusi,trojanski kone i vsekidnevno dokladva na boklucite ot gerP! Lajnoto se kazva milen metev i brumchi po vsichki sajtove!

  2. Мислете с главите си, не с тиквите, защото няма нищо общо между медийния и реалния живот!
   В новините митницата прави структурни реформи, громи корупцията, уволнява цели смени калпави митничари, преизпълнява планове. Влизаш в Агенцията и те тресва паралелния свят – мазни, бивши полицаи пишат „компетентни решения“ за замазване на безобразия, оядени администратори събират пари помежду си за да не им обединят дирекциите и да съкратят длъжностите им. Спешно се командироват протежета на шефа в митници, където има съмнение, че не всичко се „отчита“ в София. Партийни кадровици назначават ударно протежета, защото се очакват съкращения. Самоопределили се за пиари на митниците, вадят на светло само гербо-угодни истини, а цигарите, хапчетата и радиоактивните боклуци на „нашите“ контрабандисти“ „не са се случвали“ и не се коментират.
   В Агенция Митници тиктака бомба, която контрабандистите в опозиция ще активират до края на годината и ще развеят знамето на антикорупцията. Просто последната оферта на БСП за далаверата по границите е по-добра от това, което предлага лакомия Гъз/Тиква. ДПС в случая нищо не губи.
   Митничарите ще гледат телевизия по празниците! Вие също, но на черно-бял телевизор!

 6. Диков не гледа ли предаването на скъпата си колежка Кулезич преди два дни, когато същата оплю Петър Нанев и нарече гербаджийския министър блестящ лекар, който бил много свестен и поради тази причина очернен. Айде, малко синхрон, Диков…. доста шизофрения!

 7. Честит Ден на народните будители!

  Весе, бъди жива и здрава!

  Но… стига ми тая награда —
  да каже нявга народът:
  умря сиромах за правда,
  за правда и за свобода…

  1. ti dokladva li na glupavijat borisOff,koi,koga i kak vi e pratil na majkite vi u pu…te? Plashta ti se da mu celuvash nasranijat Guz!

   1. До – Lainoto metev sms-a,KTB

    Първо – НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ КЪМ МЕН НА ТИ, ЗАЩОТО НЯМАМ СПОМЕН ДА СЪМ СПАЛ С МАЙКА ВИ !!!
    Второ – ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА !!!
    Трето – АКО ВИЕ ЦЕЛУВАТЕ ГЪЗОВЕ, ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ВСИЧКИ ИМАМЕ ВАШИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ !!!

 8. Точно такива като Диневи и други тиквообразни, са истинските будители! Така ни будят, че не можем да заспим, от страх за през нощта и утрешния ден?!?

 9. Бързото говорене на Сашко става за коментари по радио точката на БББ бавните бистришки буратинки

  и минааа Сашко като генералски син покрай колчето и макар да беше отвън му признаха „Шампионската Титла“

 10. Предлагам да въведем мярка за морал „един диков“ или „един петров“, а???

 11. Бай Dick Dickinson-магистър по английска филология каза:

  На английски dick означава хуй, кур.Значи Диков(Dickoff/Dikov) би трябвало да се преведе като Хуев.Казано с други думи Хуев е почитател на Бай Хуй…

 12. Кастинг за циркови клоуни, първа награда за долни леви педали от журналистическия сектор, модела кой получава пари за платена любов и краде от разследване на други хора…..

 13. Falshivite buditeli
  Za istinskite buditeli
  Botev ne bi bil nagraden dnes,
  Levski bi bil linchuvan za chestnost, a
  Sv.Kiril Filosof bi bil zatvoren, za da niama riskove za plagiatskata posredstevnost,
  koito Azbuka ne shte, dobre i e da ne chete, a da sricha

  Padenieto – norma za velichie
  sred padnalite – padnalost e miara
  za stoinost, ala kletoto bezsrichie
  ostava spialo, nama vzor i tyaga.

  I sliapoto izrastva li v’velichie
  sas drehite na golia vladetel?
  A zriashtia – nakazan ot bezsrichie-
  slepetz li e sas svoita dobrodetel?!

  23,40 31.10.2017

 14. Pozdrav za G-ja Tomova – za purvoto razsledvane na sluchaia s N.Pavlov. Kato nezavisima media – ne e bila dostatujno silna, za da zadeistvuva ‘moralnia’ uj mehanizum na N.Pavlov. Nikakuv moral ne e tova, nikakvo dostoinstvo. Prosto natisk na obshtestveno mnenie. Pozdrav za izraza ‘Muncho e katergoria’. Da!

  Pozdrav za G-n Kevork Kevorkian izobshto i za poslednia material. Tezata za ‘psihologia za vlastta’ nadhvulia s inteligentnost. Ne moje da ima nikakva psihologia za nikogo, ako niama suvest, zashoto lisapata i pravi lispa i na konflikta na suvestta, a pri tezi lipsi psihologiata niama rabota. Kakto e i s viarata. Kakto e i s etikata. Lipsite likvidirat vuzmojnostite za deistvie. Za tova i sa etiketite – moralno, dostoino’- za zamestiteli na lispite na moralno, dostoino i t.n. Budete zdrav i chestit! Blagodaria za finesa na filosofskite Vi ironii, koito za zapoznatite niamat nishto obshto s prismeh i snobizum. Prosto e drugo! Klasa!

  Da e chestit za vas praznikut na buditelite! Pozvoliavam si polzuvaneto na latinitza, za da vi pozvravia. Izvinete za latinizata.

 15. Вземахте думите от устата ми Госпожо Томова.
  Голям цирк се разиграва в нашето публично пространство,цирк Дьо Солей,трябва да се учи от нас!
  За пореден път съм потресена,признавам си и изненадана,всеки път си казвам по надолу не може….
  Сашо Диков ще награждава пишман поръчков журналист от поръчковата телевизия Бтв,то се знае Сашо Диков обича незаконно забогателите,няма олигарх от когото да не е взимал интервю Алексей Петров,Гриша Ганчев,Шарлопов,Красимир Дачев и др.измамници….
  Голям рев,рева така наречения Диков докато не намести дъщеря си Пипи в поръчковата телевизия Бтв,пропищяха ни ушите от това да я хвали колко е умна…..
  Същия този борец за свобода на словото,не може да формулира един смислен въпрос,и върти палачинката непрекъснато със оправданието за двете гледни точки….
  Та същия реабилитира,непрекъснато морално деградирали хора(Валери Симеонов и др…..)
  Та цирковото представление започнато от Диков продължава,днеска разбрахме лишея Красимир Каракачанов щял да награждава Венелина Гочева и Росен Петров за ролята им на будители….
  Аз се чувствам омърсена от такава кал,как е възможно Росен Петров дъното,Венелина Гочева безсрамно лъжещата,как е възможно морално деградирали хора да се награждават като будители….
  Ако това не е унижение към нас?????

 16. Сашо Диков е духач като Яне Янев, първо плюе после лапа КУРОВЕ на БОКО тиквата. Честит празник на Боко тиквата. Днес е тиквен ден.

 17. Когато БТВ или някоя друга „независима медия“ разследва, това се нарича истинска новина, а когато “ Афера“ разследва, винаги се нарича фалшива новина , та за това така.
  А иначе, подал си бил оставката, защото имал доблест, бил честен , генерал с морал. Е няма що, ама то това е мерилото на ГЕРБ за морал, достойнство и чест.

  1. „…защото имал доблест, бил честен , генерал с морал. “ ЗА няколко милиона и аз такъв морал ще извадя, че ще им се завие свят на Диковците и вся остальная…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>