Регистрация
Публикувано на 11.07.2018 / 8:36

БСП ДА ОТГОВОРИ!: ЩЕ ОХРАНЯВА ЛИ ФИРМАТА НА МИТКО КАРАТИСТА СЪБОРА ИМ НА БУЗЛУДЖА?

корнелия ниноваАФЕРА задава от упор въпрос към ръководството на БСП в лицето на Корнелия Нинова:

-Вярно ли е, че традиционния събор на Бузлузжа, провеждан всяка година от БСП, тази година ще се охранява от охранителната фирма „Делта гард“ на Митко Каратиста?

-Вярно ли е, че има сключен договор с въпросната фирма на Митко Каратиста? Вярно ли е, че целия масраф за мероприятието е на стойност около 300 000 лв. и каква част от тях ще отидат към фирмата на Митко Каратиста?

-Така ли се бори „паралелна държава“?

Afera.bg

Коментари 14 за
“БСП ДА ОТГОВОРИ!: ЩЕ ОХРАНЯВА ЛИ ФИРМАТА НА МИТКО КАРАТИСТА СЪБОРА ИМ НА БУЗЛУДЖА?”

 1. Страхотна смимка
  Млад недохранен но горд жребец
  яхната от преяла дърта кобила

  1. Имате изпредвид майка си или баба ви. Никоя жена не може да бъде наречена така.

 2. … нинова , ти лично , си голям боклук !!! … аз съм бивш член на БКП …

 3. Ами поинтересувайте се кой е бащата на Митето – ще ви кажа – полк. Спас Спасов. За него питайте колегата Райдовски…. А после погледнете оня документ за вербовка на лицето „Буда“ и вижте кой я е предложил. Тогавашният шеф на федерацията по карате. Впрочем тоз Митко много успешно работи и с Пеевски. И с Ченалова имаше работа като превземаха ТВ 7,

  1. И този е джитан, но от ашладисаните – вж. тироида. По всяка вероятност с влашки цигани роби, освободени през 1856г – те са по-бели от локалните ни, и твърде често руси и синеоки защото робовладелците са размножавали стоката си сещате се как. Не са редки случаите когато един собственик заплождал бабата, дъщерята и внучка или пък ги пускал на приятели и гости. Чудовищни извращения е имало с робите във Влашко. Не че в Русия помешчиците не са правели същото с крепостните или в Щатите с негрите, но във Влашко е бил голям ужас, още по-вече в цивилизована Европа. Полковника има исхемия.

 4. Тоя Митко Каратиста е добре да не се бърка с оня Митко Каратиста, който беше човека на Баце и Пашата в надзора на ЧЕЗ. Единият е Димитър Спасов, а другият е Димитър Стефанов. Колко са каратисти, е друга работа.

 5. Много отдавна казвам , че БСП е фалшива опозиция , но много от коментиращите тук се дразнят и не вярват! Наскоро им казах и за случая с Кирил Добрев , който плати на фирмата на Бъчварова , бившата министърка на МВР , обучението на лидерите на Младежкото БСП , но и това не ми повярваха , а той даже се снима с тях и с Бъчварова и го имаше в много медии! Кога скъпи поддръжници на БСП ще разберете , че това е една фалшива партия , която също като ГЕРБ се управлява от задкулисните олигарси и едно презокеанско посолство!?
  То бива , бива дебили , ама чак пък толкоз!?

 6. Ne znaja Kornela,,dali e,,vresliva,,/ne mnogo chesto e,,tribuna,,ili,,protestirasht,,,,no zad Mitko/Psevdokaratista,,stoi,,edin BASHTA/polkovnik ot VDU/DS/Gracko napravlenie,koyto si e,,drugka,,ot 40g.s,,razpredelitelite na porcii I postove v ,,Dargavata,,/polkovnicite I generali ot ,,MONTEREY,,F.J.Kjuri,,,I,,ELMAZ,,/Bankja..P/k Spas Spasov,ta toy,tiho,krotko,,na bjala pokrivka,,v ,,MODENA,,ili,,Di Mare,,,,zahranva,,dgoba I imeto,,na Dimitar Spasov…Ne samo B.B,,dobre poznava,,tozi,,kragec,,..I mnogo drugi,,prespektivni,,mladegi I….,,ambiciozni,,/prez krevatno /devoyki..

 7. България е малка страна с бързо намалящо население. „Политическия елит“ е овързан като свински черва по приятелска, роднинска или бизнес връзка. Никой пет пари не дава за идеи или ценности изповядвани от партията – царува „парата“ и лицемерието! По логиката на тази публикация трябва да затворим „държавата“. Бизнеса плаща на всички партии, за да си осигури „рахат“ при евентуална смяна на власта или протекция и затваряне на очите. Деца, роднини и приятели се внедряват в полиция, съд, прокуратура, общинска и държавна администрация, което прави „мафията“ недосегаема!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>