Регистрация
Публикувано на 13.07.2018 / 18:34

БРЮКСЕЛСКИ КОКТЕЙЛ „ЖАН-КЛОД, ТИ МЕНЕ УВАЖААШ ЛИ МА?“

ЮНКЕРПо думите на говорителя на Юнкер, след острата атака на ишиас (сѝпи, ако нема донеси!), председателят на Европейската комисия вече се чувства добре, след като е приел обезболяващи (шкембе с много чесън и люто) и възнамерява следващата седмица да се отправи на работни посещения в Пекин (националната напитка е Маотай, на основата на соевия сос, среден алкохолен градус, върви с нещо солено, но не кисело зеле), Токио (Саке, оризова напитка, може да се пие и без мезе) и Мадрид (Сангрия, плодово вино или вино с плодове, пие се като коктейл).

Говорителят определи предположенията, че Юнкер е пиян като „безвкусица“ (от непоканените да се присъединят към джамборето), „обидни“ (трезвите не знаят какви ги приказва понякога) и „нечестни“ (Путин разбира се).

„Юнкер не е смесвал алкохол с обезболяващи средства или поне на мен не ми е известно, честно казано.“, добави говорителят (много са прикрити тия пиянки – нищо не споделят с говорителите си).

- Жан-Клод, пак ли си пил?

- Не съм пил!

- Пил си, ве!

- Не съм пил, ве!

- Кажи Гибралтар.

- Е, хуу де, пил съм.

Брюкселски коктейл „Жан-Клод, ти мене уважааш ли ма?“

В издълбана подбедрица с 20 грама суха кашлица се разбиват 20 мл. лумбаго, 15 мл. остър плексит и 10 мл. ишиас. Съдържанието се изсипва в медицинска епруветка. Пълни се догоре с натрошен ставен хрущял. Коктейлът се украсява с листа от тетра, Бабини зъби и разглобени елементи от Космодиск, след което се сервира върху подложки от наколенките на доктор Ливайн.

ИВАН ИВАНОВИван Иванов

Коментари 13 за
“БРЮКСЕЛСКИ КОКТЕЙЛ „ЖАН-КЛОД, ТИ МЕНЕ УВАЖААШ ЛИ МА?“”

 1. Цитат от преден пост: „Това е посмешище, олицетворяващо ЕС!!!“ Ще добавя само, че чиновниците навсякъде са еднакви, оядени и впиянчени отрепки, които само крадат и плюскат. А тези от ЕС ни разгониха мамата с търговските си обсади и войни. Последната свинщина – 6 години милиони пият лекарството валсавил за кръвно, те сега се сетили, че съдържа валсартан, който съдържа не знам какво си…. Новите лекарства са с 50 на сто по-скъпи… Какво да си мисля

 2. За властта на дегенератите – те не властват над нищо. Душите на повечето хора са свободни – последното нещо което управлява Юнкер и другите като него е моята душа! Те не властват над природата – когато вали, ходят като мокри кокошки – май така изглеждат постоянно, да се чуди човек как се мокрят в лимузините си и под чадърите които им държат!Те не властват над науката – обикновено власт и наука са две изключващи се понятия! Те не властват и над парите – крадът си ги един от друг като най обикновени цигани . Тяхната власт е въображаема. В последните 60 години не властват и над мира – поне война не е ставала. Да си я заврат тази власт, за която говорим, където си искат – палячовци, пияни или трезви, дебели или слабички по френски,мейкрасиви или кимгрозни, всички ще отидат вкупом на бунището на историята!

 3. Фиркан е на казак дъртия пияндурник и не му е за първи път!…. Брех тоя ишиас! Да не е лекуван с алтернативни методи от типа на водка. На три „ишиаса“ и аз така ходя…

 4. Това дори не е клоун, защото клоунадата е много труден занаят!
  Това е посмешище, олицетворяващо ЕС!!!
  Така поне го възприемам аз и някои хора с остатъчна доза етика.
  Не мога да гарантирам за мнозинството от населението. Вероятно за по-голямата част от тях това няма никакво значение или си е напълно нормално …

 5. ЗНАЧИ ВЕЧЕ ПИЯНСТВОТО ЩЕ СЕ КАЗВА ИШИАС.АЗ СТРАДАМ ОТ ТАЗИ БОЛЕСТ ОТ ГОДИНИ И НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ОЛЮЛЯВАЛ ПО ТОЗИ НАЧИН.КОЙТО ИМА БОЛКИ В КРЪСТА И ИШИАС ЗНАЕ КАКВА Е БОЛКАТА,КАКВО ИЗПИТВА И КАК СЕ ПРИДВИЖВА,А НЕ СЕ ОЛЮЛЯВА КАТО ПИЯНДУРНИК.

 6. Ако осъзнаеш колко си прост и неграмотен , ще се се гръмнеш веднага. Иначе адмирации за поста на „Ерата на овластените дегенерати“. Точно и ясно, но не и за тъпанара Пламен Трайков, той толкова си може – да издриска някоя простотия.

 7. Живеем в ерата на дегенератите с много власт и много пари…Това е всъщност Новият световен ред-дегенерати и уроди с власт и пари определят правилата и вземат решения касаещи цялото човечество!Тези същите дегенерати с болните и извратени мозъци се самовъзпроизвеждат назначавайки на важни ключови дегенерати като самите тях!
  Т.е. дегенерати създават дегенерати…Това по високите властови етажи в световен мащаб!
  На почит са: простотията, глупостта, пошлостта, неграмотността, необразоваността, безпросветността, низките животински страсти.Щедро зе поощряват алкохолизма, различните видове наркомании, хомосексуализма, педофилията, содомията, инцеста, жестокостта, насилието, убийствата и всични видове извращения и извратености!
  Целта е да се зомбират народните маси по целия свят за да не се озъзнаят откъде идват неволите им и коя е причината за бедността и мизерното им съществуване.
  Оформили са се два свята-светът на лукса, богатството, неограничената власт и света на широките народни маси жестоко ограбвани и експлоатирани от същия този свят на лукса и богатството!
  Единият свят е свят градивен, защото създава материалните блага, а другият е паразитен и живее на гърба на другия!
  Жан-Клод-Юнкер бидейки слуга на същите тези дегенерати от света на богатството и лукса е също дегенерат и социален паразит!Заедно със своите господари паразитира върху гърба на народите от целия свят!С годишна заплата от 325 000 евро(без да броим бонусите и участието му в няколко дузини директорски бордове) води един напълно безсмислен и изпълнен с алкохолни приключения живот!Професионален алкохолик, от който нищо не става…“Колегите“ му Макрон, Меркел, Мей са същите дегенерати и социални паразити неспособни за нищо.Шайка некадърници, които обаче са много удобни за техните шефове-работодатели-дегенератите-кукловоди определящи съдбините на цялото човечество!
  Спасението е в класовото осъзнаване на широките народни маси по целия свят, както го е казал и пророкувал Карл Маркс преди повече от 160 години!Класово осъзнаване и радикално изкореняване на тази античовешка и хищническа по своята същност, система!Чрез световна пролетарска революция на угнетените, поробени, ограбвани и жестоко експлоатирани народи!

  1. Юнкер много обича дилъра разбойник Борисов, заради пещерската гроздова ракия, амфетамините с розово масло и булгар дюти фрий папиросите. Назначенен е за шеф на ЕК заради дебелото му досие в тайните служби на Люксембург и лесната му манипулация от задкулисниците, които ще го крепят докато им е изгоден…. Тази гротеска е олицетворение на целия съюз, управляван от мрежата на олигархията и задкулисието.

 8. Поне да си беше признал, че е пил билкова настойка със спирт! Вече в БГ имаме аналогичен случай! Лекуват се хората и това е! Нищо, че ни управляват и диктуват живота скъпо платени от нас евро чиновници. Но пък Юнкер е доказателство, че някъде към 60-те някои изпушват и най-добре за тях и за нас за ги пенсионират.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>