Публикувано на 27.02.2020 / 21:57

БРУТАЛЕН СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ МОЖЕ ДА РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА ТАЗИ МАФИОТСКА ВЛАСТ! И ДА ПРИНУДИ ЛЕТЯЩИЯ КАСКЕТ ДА СЕ СЕТИ ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! /ВИДЕО!/

БРУТАЛЕН СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ МОЖЕ ДА РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА ТАЗИ МАФИОТСКА ВЛАСТ! И ДА ПРИНУДИ ЛЕТАЩИЯ КАСКЕТ ДА СЕ СЕТИ ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! /ВИДЕО!/Интервю на Велизар Енчев по БТСВ с журналистката Веселина Томова.

Цялото интервю може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 19 за
“БРУТАЛЕН СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ МОЖЕ ДА РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА ТАЗИ МАФИОТСКА ВЛАСТ! И ДА ПРИНУДИ ЛЕТЯЩИЯ КАСКЕТ ДА СЕ СЕТИ ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! /ВИДЕО!/”

 1. Господин Николов,
  при спор нормалният човек използва аргументи. Ако липсват, мълчи. Ако простакът няма аргументи – обижда, псува и обижда. Нормално.
  „Най ми харесва да напопържам някого-отлеква ми нам как на душата“ казва Данко Хаирсъзинът.

 2. Едно време в Червената армия е имало „щатна“ длъжност „синът на полка“! Изглежда в КАБИНЕРЪТ-КОЧИНА „БОКо-3“ си имат щатна длъжност „ДС-Прасето на кабинета“! ДС-Вачне караПраси с тераси публично негодува, че нищо не му казвали и нищо не работел в сектор „сигурност и отбрана“, пък и на всичкото отгоре като ДС-доносник е и без допуск за достъп до НАТО+ЕС класифицирана информация [ http://bit.ly/2BV9BD4 ] тъй като може да издаде тайните на врага [ http://bit.ly/2wCVPiL ] ?! Но пък не роптае, че без да работи си е получавал и получава двете многохилядни заплати на вице-премиер и на министър и не е възмутен от това явно ПРАХОСНИЧЕСТВО и БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ от страна на БОКо?! Всичко това е ЗАКОНОВ ПОВОД, задължаващ Главния прокурор Гешев НЕЗАБАВНО: 1.) Да подгони и вкара в ареста БОКо за ПРАХОСНИЧЕСТВО и БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ в особено големи размери; 2.) Да подгони ДС-Ванче караПраси с тераси за получаване на НЕТРУДОВИ ДОХОДИ и ИЗТОЧВАНЕ на хазната; 3.) Да задължи караПраси да върне със законните ЛИХВИТЕ всичките взети заплати, облаги и привилегии, като за целта да му бъдат запорирани мезонетите с терасите и в тях да бъдат настенени по нормите на „СофЖилФонд“ бездомните цигани, дето караПраси им разруши насред зима бараките и колибите! 4.) Да назначи разследване за НЕПРАВОМЕРНО ЛИЧНО РАЗХОДВАНЕ на огромни МО-бюджетни средства за ежедневни тежки генералски КЬОР-СОФРИ, отганизирани от МО-„моя служител“ и съПартиец (на военна служба?!) Иво гайл-гитлер Антонов, с консумация на огромно количество свръх-луксозни алкохолни „ДЕЗИНФЕКТАТНИ“ (още преди да се появи КоронаВирус-2019!)! Това, че караПраси е ПИЯНИЦА с нелечима БУЛЕМИЯ [ http://bit.ly/2K4Gr97 ] не е смекчаващо вината обстоятелство! Освен това всякакви антидатирани със задна дата ФАЛШИВИ РЕЦЕПТИ за „сезинфектанти“ от шефа на Военна болница (комплексарски кръстена „Академия“) да се обяват за документи с невярно съдържание , както и алкохолните проби на Джанбаз!

  1. Батка, от къде го измисли това“ „Едно време в Червената армия е имало „щатна“ длъжност „синът на полка“! Това не е сериозно, бе човек!

 3. Висшия пилотаж на Гешев като прокурор може да се случи, когато му разрешат американците да арестува Борисов. Въпреки, че не го харесвам , сигурен съм, че ще иска да го направи, но Борисов /както и много други/ няма да е в България. За американците Борисов е удобен слуга и те няма да го пожертват скоро, но облаците над властта му се сгъстяват.Ще видим.

 4. Фактът, че Мутрата не скочи да съди испанското списание за „уронване на престижа“, а се сниши като мишок, говори, че испанската афера е ИСТИНА! Защото „помияра от крайните квартали“ /Банкя/ се прави на мачо и пич само когато владее положението.

 5. николаѝ николов, мамето ти да еба ,ИДИОТ.УРОД ,татарино, отвратителен, нали се изходих в устата ти мръсна,та ти и не знаеш дори ,че е наприлично да ,,говориш “ с пълна уста.Злъч и отрова бълваш,гробар ,мръсен ще доѝде ден ,ще те открия, жив ще те дера и ЕБА. Запомни този ден, трепери и ме очакваѝ.

 6. Смятам, че въпросната манекенка е в опасност. Сигурно и тя си дава сметка за това. Имайки предвид инстинктът за самосъхранение на главното действащо лице, може да й посегне, тъй като тя е един важен свидетел за прането на пари.

 7. Въртят,сучат и никой не казва,че българия е окупирана от жестоки терористи. Щото нали ще питаме кои са те. Половин българия била със незаконни ВИК,ама те не били престъпници,те дълги години искали да ги узаконят,ама много скъпо струвало узаконяването. Кажете си истината най сетне,стига сте усуквали,кажете кой е окупатора на българия,който дълги години убива или прогонва умишлено и целенасочено местното коренно българско население.

  1. Адашке от 91-ва год. България е окупирана от САЩ.Доказателства – бол.От къде да го погледнеш-военни бази -безплатни,съдия-окепазен,посланици явяващи се по тв с нац.разпространение,дават акъл,като последна инстанция,спиране на инфраструктурни проекти,назначаване на външни министри и министър председатели угодни на управляващите във Вашингтон.
   Окупатора на територията България е англосаксонския капитал.

 8. ТАЯ ТЕЛЕВИЗИЯ БСТВ НЕ ГЛЕДАМ, АМА МАЙ ЩЕ ПОЧНА, ЩОМ ПСИХОПАТИ КАТО ЛИЦ.. ПАРДОН, ГЪЗА НИКОЛАЙ НИКОЛОВ ИЛИ КОЙТО Е ТАМ, ИЗЛИВАТ ТОЛКОВА ЖЛЪЧ, ЧАК МИ СЕ ДОПОВРЪЩА ОТ ЗЛОБАТА НА ТОВА ЧОВЕЧЕ!!!

  1. ДОПЪЛНЕНИЕ – И СЪС В. ТОМОВА НЕ ВИНАГИ СЪМ БИЛА СЪГЛАСНА, НО СЕГА – МАЛКО ПОВЕЧЕ /МОЖЕ БИ/, ПРОВОКИРАНА ОТ ТОЯ ГЪЗ НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

 9. За смяна на политическият модел и назначаване на програмно правителство,което да изправи срещу мафията отдавна говори Ахмет Доган.Това е единственият шанс за България.Но явно има други външни фактори,които не позволяват промяната да се случи.Гешев е поставен на този пост именно,за да мачка неудобните и да пази покровителите си.Ако му наредят от САЩ ще арестува и Борисов.Няма избор.ДПС от създаването си винаги е трета във властта.А докато БСП се управлява от такива като Сергей Станишев и Корнелия от Крушовица опозиция няма да има.ВМРО все още заблуждават патриотично настроените българи и се лепят като кърлежи за по-силния.На 80% от населението не му пука.

  1. Ха-ха! България или е колония, или губерния, или вилает населен с еничери и цървули. Нищо не може да стане без съгласието на чорбаджиите. Последна грижа сме им на рашките и сашките, България за тях е позиция и нищо друго.

 10. „Ердоган отваря пътя на мигрантите към Европа по суша и по вода. Това като отмъщение за неуспехите му в Сирия и вероятно отказана подкрепа от НАТО.“
  Това съобщиха американските СМИ преди малко. Става въпрос за тръгващи към Европа поне ЕДИН МИЛИОН сирийци и всякакви други, пред които коронавирусът е далеч по-плаха заплаха. Ами сега? Шах и мат за правителството на РБ и ЕС, ако това окончателно се потвърди. Пък оградата на Валери Симеонов ще ги спре толкова колкото ГЕРБ и коалицията успяха да свършат нещо полезно за страната ни и българите през последните 10 години…Изобщо облаците се сгъстяват доста по-бързо, почти ежечасно, дори в сравнение с прогнозите на някои „специалисти“. На много от тях нервите и здравето им вече не издържат, включително и на началника на отбраната ни. Светла му памет!

 11. Г-жа Томова към края на тази видеовръзка зададе въпроса- Защо българската прокуратура не направи връзка с колегите си от Каталуния по служебен път, за да проучи прякоразследването около аферата в Барселона. Дори мисля , че спомена израза” не разбирам защо не поиска…”
  С цялото си уважение към г- жа Томова и самоотвержената и работа ще изразя мнение, нещо като отговор по въпроса:
  Никой не бръсне за слива така наречената българска прокуратура в международен план, нито нейните представители.
  За това и дори и да бъде зададено такова официално искане за съдействие- резултата ще е незадоволителен като информация!
  Ще кажете – ама как така, нали всичко е по дипломатичен път, официално, спазват се договорености и спогодби.
  Така е. Само че всичко се върши от хора персонално, в лично качество, а личното качество на бг прокурорите в светлината на международните изяви и активни действия е сравнимо със поведение на селски ерген на балетна постановка в Софийска опера. Абсолютно никакво уважение нямат към българските институции в Испанската Прокуратура. И не само там, във всяка връзка от международен характер, личните контакти са най- важните, не кого познаваш и кого не, но как се се представяш в личен план при изпълнение на възложени държавни задължения! Ето това се гледа веднага!
  Ония хора не са тъпи! Те са всъщност доста мирни , кротки и действително възпитани сами по себе си- във и извън работата. Българските прокурори, вероятно ще трябва да правят командировки, лични срещи, да покажат приличен английски или испански, учтивост към колегите, култура извън работния процес! Точно там е проблема, г- жо Томова, тия хайвани се надуват на Българска земя- вижте ни кои сме- обаче, когато трябва да комуникират с колегите си в Европа, веднага им лъсва задника и пристотията! И ако се усетят че така ги виждат, а уверявам Ви- точно така ги възприемат, тогава се свиват и мънкат общи приказки, ако въобще могат да кажат и дума свързано на английски, без да им лъсне пристащината. Ей това е картинката навън, във външните връзки на така наречената бг прокуратура….
  А ви уверявам, че не само в тази сфера е така. В банковото дело- същата картинка. Срам, срам, срам…- ако си наблизо и чуеш как пристаци заемащи най -високи постове всъщност какво показват на европейските и други колеги …. и види човек отстрани колко им е мозъка реално, извън българските стереотипи, как се котират на международната арена… ще потъне от срам в земята!…
  Колегите им от другите имституции, от немай къде, ще се отзоват на исканията и въпросите- но колкото да отбият номера, защото прекрасно схващат истинското положение на българския правителствен идиот! От съжаление, някаква идея за хуманност, може би, от желание за подържане на добрия тон, от снисхождение към простотията на невежия, от разбиране за примитивните маниери на общуване- може би такива ще са мотивите за отговор.
  Но едно е сигурно- никой няма да си направи задълбочен труд да помага от сърце на българските правителствени простаци и първосигнални ориенталци като бг прокурорите сега. Никой.
  Вероятно нашите какавани усещат това, вероятно…
  или пък толкова са се филмирали, че смятат, че няма нужда да питат… защото и да питат и да не питат- резултата ще е един и същ за официалното разследване- информацията от Испания няма да влезе в работа – каквато и да е.
  Не искам да споря. Казвам всичко от първа ръка, знам го лично. Но нека ,който е с друго мнение- да остане с такова. В спор истина не се ражда. Истината няма нужда да се ражда, ако е такава- винаги я има. Така че, това е което исках да дам за отговор на този Ваш въпрос, повдигнат в интервюто.

  1. По същество коментатор М.М. е прав, включ. за негативното отношение на част от европейските институции към българските. Има обаче и нещо друго, а то е че стига те да не са в комбина една с друга, но не на институциално, а на личностно ниво и тогава може да има развитие напр. по прането на пари в Барселона. Привеждам и пример: прочетох коментар, че преди около година в тесен кръг премиер-министъра Б.Б. е празнувал ТРЕТИЯ МИЛИАРД парични знаци, които е придобил. Освен всичко друго, което лапал от всички грабежи, ставащи в България, той и най-приближените му вземали и 30 % от европейските пари по проектите за РБ по линия на ЕК, а още толкова връщали на отпусналите ги в Брюксел или по-скоро на техни съучастници там. Така за осъществявянето на проектите оставали едва 30 процента, а с последните десет крайните получилите трябвало да осигурят и документалното покритие на измамите. Затова пътища, магистрали, фабрики и прочее били на това дередже защото с 30 процента какво може да се построи качествено… Е, как при това положение тия същите от Европа ще го разследват обективно? Вероятно и заради този съвместен грабеж за сметка на българските и европейските данъкоплатци България, която бе така неподготвена, на бърза ръка бе приета за член на ЕС. А сега предсои и доограбването й долу горе по подобна схема с въвеждането на еврото. Но щом и Станишев подкрепя това начинание, здраве му кажи…, но този път парите на хората ще си отидат безвъзвратно в джобовете на Сорос и немуподобните. И докато всички се пазят от коронавируса, този на корумпираните български и европейски политици ще ни довърши окончателно.

 12. А дано, ама надали. Свинските черва не са брутални, по-скоро са перисталтични.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *