Регистрация
Публикувано на 10.10.2018 / 9:26

БРИФИНГ „ИЗКЛЮЧИТЕЛНА БЛАГОДАРНОСТ“. БОРИСОВ НЕ БИЛ ЗАСЛУЖИЛ ДА БЪДЕ ХУЛЕН ТАКА, Т.Е. ДЪРЖАВАТА МУ, АЙДЕ ХОЛАН!

борисов, цацаров, младеновБрифинг на премиера Бойко Борисов, МВР – Мето Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров.

Цацаров сипе десетки благодарности към МВР и към „изключителния професионализъм“ на МВР Мето Младен Маринов.

Питат го за мотива на убиеца, той казва „спонтанно нападение. Лицето е тренирало бокс“.

Борисов: „Натискът, който беше приложен към държавните орагини, въпреки че ви помомих да изчакате, течейки такова разследване, може да предизвика укриване на вещи и извършител и нямаше днес за какво да си говорим…

Българи направиха така да си очернят държавата по най-брутален и гаден начин по света. Разни сини и червени политици се скъсаха да пращат имейли и да ходят да пускат в Щатите какво се случило в България.

Като разсредващи журналисти още от самото начало, като се знаеше, че имате ДНК от извършителя, знаете как се крият извършителите, поръчковите не си оставят слюнките и храчки…

Умишлено не разговарях с Брюксел да не се обвинява никой докато, а те се разсипаха в туитър… Много внимателно съм ги чел всичките, ще имаме много сериозен разговор в ЕНП като отида там…

С нищо не сме заслужили като държава така да бъдем охулени. На колегата Маринов му казах – няма да се връщаш от Русе, нямаш работа тука…

Вие не сте четвъртата власт, а първата, такава свобода да пишете, да говорите, да предавате, мисля, че е факт.“

Първата власт била … журналистиката.

Айде холан!

Afera.bg

Коментари 31 за
“БРИФИНГ „ИЗКЛЮЧИТЕЛНА БЛАГОДАРНОСТ“. БОРИСОВ НЕ БИЛ ЗАСЛУЖИЛ ДА БЪДЕ ХУЛЕН ТАКА, Т.Е. ДЪРЖАВАТА МУ, АЙДЕ ХОЛАН!”

 1. Ще имаме много сериозен разговор в ЕНП като отида там, майко мила! Така ще ги насера, че повече никога няма да имат колебания за това, дали България е най-големия кенеф на ЕС.

 2. Само едно искам да подчертая , -кой е този убиец даже и мангал, психопат или олигофрен който ще остави всичките улики и ще хукне да се спасява без да заличи всичко -много удобно -но безкрайно нелепа версия , само идиот може да повярва на това, но народа е прост и ТЪП благодарение на 10 г. управление на престъпниците , но те ще си получат заслуженото – както с Кадафи се случи !

 3. „Вие не сте четвъртата власт, а първата, такава свобода да пишете, да говорите, да предавате, мисля, че е факт.“колко хубаво звучи,че щях за малко да повялвам!факт-България е на 111 място по свобода на словото-последна в Европа нещо като Zimbabwe и понеже има твърде голяма свобода на словото въобще, facebook току що ме блокира!!хахаха

 4. Бре!Тиквун Великолепни се възмущава,че чул чудовищни неща за България!

  Ама,всъщност не точно за България,а за управляващите!

  А какво да кажат милионите българи,които с години слушат какви ли не мръсотии по отношение на българите!Каква ли кал не се е изливала върху тях!Станало е вече така,че българина да го е срам,извън страната си,да каже че е такъв!

  Колко пъти България(т.е,всички ние) е осъждана за какви ли не нелепости и откровени престъпления на управляващите, от международния съд в Хага!

  Сучайно някой да е бил свидетел на някаква реакция в тази връзка на управляващите,които през цялото време изпълняваха упражнението „навеждане,докато мине бурята“ и мантрата,“каквото кажат началниците“!

  Ей това ни се сервираше през всичките тези гАдини на безкраен „преход“ и ние,стадния мат’рял пригласяхме на цялото това издевателство върху нас!

  Сега,Тиквун Великолепни,се възмущава и стадото мълчи и се свива одобрително!Както е било винаги досега,през всичките тези гАдини на безкрайния „преход“,дето вече никой не знае откъде и накъде!

  Стадо,Стадо-о!Заслужаваш си участта!!!

 5. Когато Би Би е прав, прав е ! ПЪРВАТА ВЛАСТ Е НА …. ШИШИ ! ФАКТ !

  1. Скалъпване! Път до Германия – 13 часа и 2 дни за получаване на адрес… Как „убиецът“ е сменил 3 адреса за 1 ден? ДНК проба излиза за минимум 3 дни!
   Брифинг, подигравка!!! Поредната скалъпена история.
   Поредната тотална излагация, в която обществото на мислещите и знаещи граждани, е сведено до нивото на прости зелки!!
   Лъжи от край, до край.
   Пътуването, до Германия с кола е минимум 13 часа.
   Ние знаещите и ходили по европата, знаем, че за по малко от 2 дена, няма никакъв шанс да получиш адресна регистрация!!!!
   За целта първо трябва да си намериш квартира, не хотел!
   В идеалния вариант, само това отнема два дена.Интересно, как така този човек си е сменял адресната регистрация в различни провинции за един ден???Тръгнал в неделя днеска сме сряда!!!!!Или е вундеркинд, или зад него седи много мощна организация, ала „Алкайда“.А има и още нещо!ДНК проби!!!!За удостоверяването на такива проби, трябва минимум три дена.
   Брифинг, подигравка, а ние сме в ролята на баламурниците.
   Boris Sokachev, Фейсбук
   П.П. Припомняме и, че единствената „регистрация“ на престъпника е за джебчийство, за каквото не се взима ДНК проба. Няма как МВР да има ДНК на човек в Германия!

 6. Телефона на жертвата липсвал и онези разследващи не са проследили сигнала,дори телефона да е изключен ,що за тиквеници.Или още повече намирисва цялата работа,ако се разсъждава обобщено,че убийството е добре планирано и с цел сплашване на всички възмутени от убийственото управление на ГЕРБ.Изобщо през последно време такива произшествия,привидно несвързани едно с друго,се наслагват в определен порядък.И той подсказва за срастване между управление и криминалитет за общи действия срещу всеки ,посмял да недоволства от пагубното управление на герберистите.

 7. Леле, а уж „този живот бил за смелите“, явно е трудно да се каже браво когато полицията си е свършила работата. И когато едно мнение не се вписва в хора на оплюващите.
  Бъдете здрави, но и това не е журналистика.

  1. Смотаняк живей си в катуна на султана Тиква …Не можеш да четеш чужда преса да видиш султана колко е гол и как се подиграват с него …А султана се подиграва и краде тебе смотаняко задръстен

   1. Отговор на МИТКО
    Чета не само чужда, но и нашата преса. И на двете места има и крайни и абсурдни писаници.
    В днешния случай качих тук мнението на разследващ полицай от Русе – Невена Русева. Добре е да се чуе/прочете и друго мнение. Не вреди и не боли. В конкретния случай разследващите са си свършили работата. За което – поздравления!
    Това качих тук в 11:51, но „смелите“ го изтриха. Не се сърдете, че сме на 111 място.

 8. Малей, трепери, ЕНП! Иде Боко да ти се накара за „кампанията“. И да ти разкаже всичко за слюнките и секретите, ега ти разбирача! А тези „гадове“, дето са дръзнали да пращат есемеси и имейли – направо да бъдат обесени на площада пред банята на Фандъкова!

 9. Баце и гербаджиите в Парламента осигуриха за техните застрахователи, за техните общински кметове и за себе си 6 милиарда лева от бедните, ограбени, простодушни и нещастни българи.
  Ето сметката:
  5 млн. коли Х (250 лв. данък + 300 лв. застраховка “Гражданска отговорност” + 250 лв. винетка) = 5 млн. Х 800 = 4 млрд. лева.
  Още 1 милиард за колани и камери по автобусите (познайте чии фирми ще доставят и монтират).
  4 + 1 = 5 млрд. лв.
  Да не забравим увеличения Данък сгради и увеличената Такса Смет. За 2.7 млн. жилища ние, българите, дължим на властта още 1 млрд. лв.
  5 + 1 = 6 млрд. лв.
  6 милиарда!
  6 МИЛИАРДА ЛЕВА!
  Честито, братя баламурници! ОЛЕ!
  Акад. Петър Иванов

 10. Под силният международен и обществен натиск, най-накрая управляващите си намериха подходящ престъпник. Особено съм впечатлена, че са арестували леля му. И жена му! Така де – родата до девето коляно, калъбълък да има в ареста.
  Само че: НЕ ВИ ВЯРВАМ! Защото цената на това постоянно да лъжеш, е да не ти вярват, дори когато казваш истината. Има много неща, които са съмнителни:
  Вярно, намерили сте си убиеца, ама нещо дребен ми се вижда. А Виктория Маринова е била тренирана млада жена, поддържаща се в добра форма. Знаете ли как се бори човек за живота си, и то цял час?
  Посред бял ден, на място, на което все пак минават хора – един час никой не е минал, не е чул, не е видял?
  Етносът е подходящ – ЗА ПРЕНАСОЧВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО. Нищо, че рискът е голям. Но пък може да убиете два заека с един изстрел- да покажете на света как се борите И с ксенофобските настроения на българите, по този начин да отклоните общественото внимание от убийството на журналист, а и ако може да си прокарате покрай случая джендърската конвенция.
  И може би щяхме да ви повярваме, ако бяхте реагирали адекватно. Ако не случайно журналисти не бяха намерили веществени доказателства. Ако веднага бяхте отцепили и претърсили района КАКТО ТРЯБВА.
  Ако пресконференцията беше дадена от истински полицай, облечен с униформа, а не с някой, който се е барнал като мафиот от ранните мутренски години.
  Ако бяхте проявили уважение към работата на журналистката, а не да се опитвате по всякакъв начин да омаловажавате трудът й и да принизявате това, което е правила.
  Ако бяхте проявили уважение и почит и бяхте показали съпричастност към трагедията, без коментари за Джак Изкормвача и модните предавания.
  Ако некадърният ви министър не беше се изказал, че щели да търсят в лудницата заподозрени.
  Ако се беше видяло да правите нещо.
  Ако не бяхте задържали първо клошар – украинец с румънски паспорт или обратното…
  А сега изведнъж – арест на подходящия човек от подходящия етнос…почти всички го предрекохме кого ще си намерите, близко е до ума. Самопризнания….
  Само че всичко може и да е постановка, нали?! Може и да е истината, НО НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!
  А ИНАЧЕ – ВИНОВНИ СТЕ! ВИЕ СТЕ УБИЙЦИТЕ – заради престъпленията си и корупционните практики, заради насаждания във всички страх да казват истината, заради обезценяването на човешкия живот, заради това, че назначихте мутри за полицейски шефове, а функцията на полицията стана основно охранители на политици.
  Защо е нямало патрулиращ полицай наоколо? Стана ясно, че там минават доста хора – да тичат, да ловят риба, гориста местност, защо не сте направили необходимото за опазване на живота и здравето на гражданите?
  Защо дори не споменахте версия да е убита заради работата си – версия, която беше първо посочена от международните медии?
  А ако този е наистина престъпникът – защо допускате да ни убиват?
  ЗАЩО?!
  И сега ако обвиняемият си наеме за адвокат колегата Марковски, нещата ще си дойдат на мястото….
  НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!

 11. ЗА ЗАБРАВИЛИТЕ!!!! 10 декември 2012:
  “ Минчо Спасов вика, че прокуратурата е отказала да образува дело по случая „Мишо Бирата”, за който той я сезира лятоска. Основният аргумент на СГП бил, че туй, дето премиерът признал, че е казал въпросните думи, „изразява самокритичност към определено поведение“, а това не е „доказателство по смисъла на НПК“. Егати двусмисления НПК…
  Ех, Брюкселе, Брюкселе… Ако знаеш какви лайна са в българската съдебна система, ката ден ще пишеш доклади… Не че като пишеш, голям келепир, де…“
  П.П. – Баце пак е препран от УЖ правосъдната ни система.. Пърдон – от КОМПИРА, по сигнала, че рекламира EFBET.. Ама тя новината и тоз път бе смотана под медийната плява..

 12. Под силният международен и обществен натиск, най-накрая управляващите си намериха подходящ престъпник. Особено съм впечатлена, че са арестували леля му. И жена му! Така де – родата до девето коляно, калъбълък да има в ареста.
  Само че: НЕ ВИ ВЯРВАМ! Защото цената на това постоянно да лъжеш, е да не ти вярват, дори когато казваш истината. Има много неща, които са съмнителни:
  Вярно, намерили сте си убиеца, ама нещо дребен ми се вижда. А Виктория Маринова е била тренирана млада жена, поддържаща се в добра форма. Знаете ли как се бори човек за живота си, и то цял час?
  Посред бял ден, на място, на което все пак минават хора – един час никой не е минал, не е чул, не е видял?
  Етносът е подходящ – ЗА ПРЕНАСОЧВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО НЕДОВОЛСТВО. Нищо, че рискът е голям. Но пък може да убиете два заека с един изстрел- да покажете на света как се борите И с ксенофобските настроения на българите, по този начин да отклоните общественото внимание от убийството на журналист, а и ако може да си прокарате покрай случая джендърската конвенция.
  И може би щяхме да ви повярваме, ако бяхте реагирали адекватно. Ако не случайно журналисти не бяха намерили веществени доказателства. Ако веднага бяхте отцепили и претърсили района КАКТО ТРЯБВА.
  Ако пресконференцията беше дадена от истински полицай, облечен с униформа, а не с някой, който се е барнал като мафиот от ранните мутренски години.
  Ако бяхте проявили уважение към работата на журналистката, а не да се опитвате по всякакъв начин да омаловажавате трудът й и да принизявате това, което е правила.
  Ако бяхте проявили уважение и почит и бяхте показали съпричастност към трагедията, без коментари за Джак Изкормвача и модните предавания.
  Ако некадърният ви министър не беше се изказал, че щели да търсят в лудницата заподозрени.
  Ако се беше видяло да правите нещо.
  Ако не бяхте задържали първо клошар – украинец с румънски паспорт или обратното…
  А сега изведнъж – арест на подходящия човек от подходящия етнос…почти всички го предрекохме кого ще си намерите, близко е до ума. Самопризнания….
  Само че всичко може и да е постановка, нали?! Може и да е истината, НО НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!
  А ИНАЧЕ – ВИНОВНИ СТЕ! ВИЕ СТЕ УБИЙЦИТЕ – заради престъпленията си и корупционните практики, заради насаждания във всички страх да казват истината, заради обезценяването на човешкия живот, заради това, че назначихте мутри за полицейски шефове, а функцията на полицията стана основно охранители на политици.
  Защо е нямало патрулиращ полицай наоколо? Стана ясно, че там минават доста хора – да тичат, да ловят риба, гориста местност, защо не сте направили необходимото за опазване на живота и здравето на гражданите?
  Защо дори не споменахте версия да е убита заради работата си – версия, която беше първо посочена от международните медии?
  А ако този е наистина престъпникът – защо допускате да ни убиват?
  ЗАЩО?!
  И сега ако обвиняемият си наеме за адвокат колегата Марковски, нещата ще си дойдат на мястото….
  НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!
  Елена Гунчева

 13. А така ли стана. БАЙ ХУЙ ИЗЧЕЛ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ..значи е можел да чете..чети да ти дойде акъла в празната ЧУТУРА.
  Гъз и то голям ЧУТУРА затрива.

  1. Bay Ganja,,nakraja,,pak si pokaza,,drebnata sashtnost,,/omraza,otmastitelnost,gares…Bae,neshto da si chuval za,,SVOBODA NA SLOVOTO,,..!!!..I to pred ,,narod,,i gurnalisti..za kakvo stavashe vapros na pressskonferencijata..!!!Tova ne e,,operativka,,za ,,nabivane na kanchetata,,na ohraniteli ot,,IPPON,,prez 2000g!

 14. ИНТЕРЕСНО!!!! )
  ООН пуска доклад, според който България е най-бързо изчезващата държава от картата на света.. От Баце мълчание, от „обективните“ официозни медии – мълчание и замитане на новината под килимчето от ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ новини…
  „Брюксел ни учеше ….“ На какво, какво бе Бочко.. На истини от РИМСКОТО ПРАВО ЛИ?? Забрави ли, че в пожарникарския – в опознавателните лекции по право, ТЕБ ТЕ УЧЕХА още тогаз, за НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНО НЕ ПРОТИВНОТО.. Когато те учеха за разследване на пожарите, като престъпление..
  Брюксел не те учеше, Бочко.. Брюксел те порицаваше за приказките на ЦВЪЦКО ЦЕЦЕРОНА ти.. Щото от трибуната на парлаМЕНТА раздаваше присъди.. За които сега плащаме МИЛИОНИ по делата в Страсбург.. Спечелени – според съда, от НЕВИННИ.. Но ти и за това злепоставяне си мълчиш..
  За твоята присъда в Страсбург и факта, че си единствено посочения с пръст – чрез длъжността ти, български политик в присъда на съда в Страсбург. Също си мълчиш, с надеждата, че ще забравим..

 15. Ни е да го лушаш,ни е да го гледаш ! Двете заедно – чист мазохизъм ! А той конкретно – много болен,тежко болен неизлечимо болен от нарцисизъм .Лошото е,че е за наша сметка !.

 16. Мафията подаде добра топка преди избори. Журналистката е убита, а Борисов е герой, ако слуша.

 17. Колко удобно развитие на следствието, което предизвиква некои нелицеприятни за „колегите“ размисли…

  Тоз’ орка гулем „куликциунер“ бе – взел ключот от колата (а нея оставил), парцалки от дрехите, тилифона, и н’ам си к’во още, сложил всичко на масичката до тиливизорот на леля си, за да може веднага да ги намерят „колегите“, и запрашил без тях към Меркеландия…!!! :::)))

  А и гинитичното му мат’риал съвпаднал на 100% с неговото си, което е ясно и без проба…!!! :::)))

  А пък си направил и пълно самопризнание де – след „интелигентно посъветване“…!!! :::)))

  И така – „клошарят“ е обявен, намерен е, следствието приключи, ЗАБРАВЕТЕ…!!!

  Дааа…!!!

 18. Добре че стана Убийство че Човека Слънце да се сети да отдели пари за Института по Криминалистика.Да видим при следващото убийство за какво ще се сети да отдели пари.Колко са Жалки.

 19. и само един въпрос -дали е съвпадение че точно когато започва да става напечено за тиквите на власт- протести на майките на деца с увреждания,протести срещу софийската герберка данчето, недоволство от вдигането на цените на газта,а от там на всичко изведнъж така, между другото, стана това убийство.Дали не е активно мероприятие на тиквите или е случайно?

 20. „…Умишлено не разговарях с Брюксел…“ – и на какъв език бе,Тикво ?

 21. за още по-сигурно доказателство ,че това цигане е убиеца ще вземат да го „самообесят’ в ареста(не дай си Боже).Този цирк ни втръсна.Влиянието на малоумните чрез медиите.Аман!Няма свършек тоз кошмарен сън!- Оруел 1984.

  1. Както самоОБЕСИХА шефа на Русенската рафинерия които по случаиност пьк е замесен в сделки с ЛУКоил/ДЖИПИ боса В.ЗЛАТЕВ

 22. Ами защо Маринов да се връща от Русе, да не би МВР да е в София? Направи да си остане там, да оглави местния мафиотски клон и да окачи един дебел ланец на дебелия си врат. Поредната бутафорна и смешно-жалка пресконференция, на която Боко да се накара на целия си народ. Трябвало да си мълчим и да не шукваме, докато героите от нашенския вариант на американските сериали се окичат с лаври от горе до долу. Дайте им и по една пържолка! А дали цигането е виновно… Това ще си остане тайна. Много глупаво било – да вземе да остави всичкия нужен материал у леля си в махалата, че и да се похвали пред всички. Ми то било лесно, защо тогава Боко обещава нови милиони на криминалистите? Би трябвало да им направи съкращения, а не да раздава с широка ръка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>