Регистрация
Публикувано на 14.02.2017 / 12:54

„БРАТЯТА“ ИСКАЛИ СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С МЕН? ОБЪРКАХТЕ ЧОВЕКА! АКО РЕША ДА СЕ СРЕЩАМ, ЩЕ Е С ПУТИН.

путинПолучих писъмце. Няма да кажа от кого засега, но дължа не само нему отговор. А и на всички онези, които са се разпищолили и храчейки, и изливайки гнева си върху мен и сайта АФЕРА, правят жалки опити да оправдаят собствената си гузност, липсата на концепция, визия, план и стратегия за борба с „паралелната държава“, за сметка единствено на жажда за власт, въздушни кинти и битчици за постове и трохи.

Ето го и писъмцето:

Формирането на про-руската партия тепърва предстои!

Преценихме, че в тази ситуация няма смисъл да се бърза!

Проф. Иво Христов е нашето предварително лице в този Парламент!

Това е, засега…

Забравих да кажа, че братята искат специална среща с теб!“

„Братята“ искали „специална среща“ с мен?

Объркахте човека!

Ако реша да се срещам, „братята“, ще е с Путин. Имам какво да му кажа и за вас, „братя“.

И сега да е ясно – един път завинаги!

АЗ СЪМ ЖУРНАЛИСТ. От онези бодливи крави, на които Господ рога не дава. През всичките години, в които съм разривала лайна по мръсните пътеки и шубраци на журналистиката, съм имала такива изкушаващи предложения, „на които не може да се откаже“, че ако бях приела, сега щях да си въртя синджира и да си живея живота „надграждащо“. Не съм приемала, не защото съм „шотландски боец“, „рамбо“ или „образец на морала“, а защото такава ми е породата и такъв ми е характера.

Кой какви „проекти“ ще прави и с какви „предварителни лица в парламента“ – дали „братски“ или „американски“ – ме интересува единствено като журналист, за когото информацията е нешлифован диамант.

Единствена в България съм била най-яростната опозиция на Бойко Методиев Борисов и Групировката му ГЕРБ. Не съм жалила никого и никога – от ВСИЧКИ ПАРТИИ, които си менкаха една на друга продажните служби за сигурност, които вместо да опазват националната сигурност на България, се продаваха на ангро.

Това, че провиждам в днешното лицемерие, демонстрирано както от БСП, така и от ГЕРБ, и всички останали – мимикрия на продължаващия сценарий „ти на мене, аз на тебе“ и „кадифено“ продължение на СИМБИОЗАТА, и не приемам отвратителните „приемственост“ и „надграждане“ на мафията – ме прави изключително доволна, че по никакъв начин не угаждам нито на „бесепари“, нито на „гербаджии“, нито на „соросоиди“, „умни, красиви“, „пеевски“, „патриоти“, „граждански квоти“ и още, който се сетите от „братята“ и „янките“, взаимно крепящи се.

Да влизаш във Властта, че УЖ да я рушиш с „предварителни лица“ не е моята война с „паралелната държава“ на мафията. Да лъжеш себе си, че това е в името на „доброто на държавата“, не е моя съвест. Да подвеждаш и лъжеш един народ, че така ще пребориш мафията, която е пропила ВЪВ ВСЯКА КЛЕТКА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, не е моята чест.

Не съм супермен, нито извънземен боец. Но имам име и завет от баща ми – никога да не падам на колене. Животът ми е по-тъжен  и от песен на „Любе“, но в моята беззащитност е моята сигурност. Защото единственият, който може да ме призове „тихо по имени“ е Бог. И само той стои зад гърба ми.

Объркахте човека.

Ако някога аз реша да поведа „проект“ – по вашата несмаслена думичка – ще развея байряка, за да сбера под него онези, които преценя, че носят сърца, храброст, дух и вяра, и ако ги доведа до Хълма, ще се отдръпна, НЕВЛИЗАЙКИ В НИКАКВА ВЛАСТ, за да оставя на тях – можещите! – да управляват.

Моята мисия е друга. В началото бе Словото…

Веселина Томова

Коментари 24 за
“„БРАТЯТА“ ИСКАЛИ СПЕЦИАЛНА СРЕЩА С МЕН? ОБЪРКАХТЕ ЧОВЕКА! АКО РЕША ДА СЕ СРЕЩАМ, ЩЕ Е С ПУТИН.”

 1. ами той професора си го казваше много ясно, всеки път : “ това е положението, драги ми другари и другарки. ЗАСЕГА!“ Е….това „засега“ настъпи. И патрЕотите…..пръднаха!

 2. И все пак следваите заветите на Левски и Раковски, Ботев не се русофилствайте и поамериканфилствате. ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ АМИН

  1. Гордостта на българина не трябва да се крепи само на миналото, но и на настоящето. Всяко историческо време ражда свои герои. Днешното време не прави изключение. Много държави и днес се гордеят със свои герои и личности, допринесли за напредъка на собствената си страна/било то политици, журналисти, военни, спортисти../. За съжаление, ние българите, се оказахме извън това време! Така, че за да се повдигне духът на този народ му трябват истински днешни герои, патриоти, които са готови да служат на родината си всеотдайно и безкористно, така както са го правели и Ботев, и Левски, и Раковски. Това е мое дълбоко убеждение!Това имах предвид като казах, че днес ние се нуждаем от Съвест, и ако това е госпожа Томова, от мен респект и уважение!

  2. Човече наистина ли не разбираш света в който живеем,че не може никоя „малка“ страна да е сама по себе си и да остане встрани от титаничния сблъсък на доброто и злото,на източната и западната цивилизация,на материализма и духовността,няма как да стане.Още повече че ние сме генетичните първоносители на източната идея,истинското християнство(когато човек е до човека),а не на наложеното с кръв римокатолическо такова(когато човек е над човека)..А повечето от нас не знаят ,дори не са чували за титани като Ганчо Ценов,Асен Чилингиров и т.н. и т.н. ..И сега е време разделно(една невероятно истинска и невероятно българска книга/кървава история за чест,достойнство,родолюбие и всичко онова което ни прави хора).И трябва да избираме,няма друг начин,особено като се огледаме наоколо.Кого ще изберем?Братята които говорят на старобългарски,с които делим толкова много като език,светоусещане(някъде стана дума за Любе),или другите-чиито корени и нрави са в пълна противоположност на нашата,родна душевност и мироглед,изграждани не за един век и разпространена по света когато е било най-тежко(макар да знам че тези които ме разбират се броят на пръсти)., Или другите които пишат по един начин,произнасят до друг а имат предвид съвсем трето..тези-в чиито език думата за душа и подметка звучат по един и същи начин,тези,които даже нямат уважителна форма в езика си,да не говорим в душата си..ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е,ОТНОВО..!!!

 3. Таквиз писма може да пише само бивш ибрикчия ,който се е преквалифицирал в независим демократ…

 4. Всеки народ има нужда от водачи! В днешните времена трудно им се признава това право! Моето собствено мнение е, че ние, българите, имаме нужда от наша Ориана Фалачи – Съвестта на България! Времето винаги работи в името на смелите и дръзките! Успех, госпожо Томова!

 5. Това,че оплюваш Томова е разбираемо,ако човек следи внимателно накъсаната ти от злоба мисъл! Но да сравняваш“Любе“ с Азис си е направо тъпоумие!

 6. За първи път виждам как един от критицити на Мафията, расте и големее, докато на всички останали ни разгониха фамилията. Много интересно!))))))))
  НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ПРИ ТАКИВА КАНДИДАТ БЛЮДОЛИЗЦИ!!!

  1. Нали има и клетка „Не одобряван никого“?! Или вече е премахнаха?! Защото ако въобще не отидеш да гласуваш, ДС-патриотарите вкара в закона, че те изключват от избирателните списъци за следващите избори, и за да можеш да гласуваш, ще трябва да им се молиш да те включат! Плюс, че ако въобще не отидеш да гласуваш, неподадения ти глас автоматично ще се разпредели между учатващите в изборите мутро-кандидати-ПАРТИЙЦИ-нагаждачи!

   1. изключват те от списъка при ТРИ непоредни гласувания за един и същи вот….или- негласуваш три пъти за парламентарен вот- общо 12 години…..изключен си.

 7. Томова(не мога като някои да Ви нарека-Весе,защото не се познаваме),с теб съм,без малко да напиша-сме-,но не знам другите дали са искрени!Тези хора,с това писмо до теб,направиха голяма грешка!Но даже не знам дали го разбират.

 8. Ще ми се да поразсъждаваме върху любимата ми песен на Любе,която е славянски
  откровен изказ за важните неща в живота – Родината,майката, пътя, простора и белите БРЕЗИ, които “ У дорог ,прислонишись, по ветру стоят и листву так печально кидают“.
  В този аспект Ветрове на нашата територия е имало и винаги ще има,предвид гео-
  стратегическото й местоположение .Нека маркираме т.н.Соболева акция,която е
  отговор на СССР в стремежа на всички велики сили да привлекат за съюзник България,
  в навечериено на ІІ-та световна война,отчитайки важността на географското й разположение.Къде сме ние сега,когато към нашата страна се домогват нечистоплътни
  интереси?Всички онези,които учиха в СССР и аплодираха всеки писък на тоталитар- ната система,а по-късно разграбиха плодовете на социализма,станаха най-великите
  демократкапиталисти и се „прислониха“ по американския вятър,който ни донесе едни тъжни двеста тона заразена царевица и милиони долари за послушниците протестъри и Соросоидни фондации ,успешно разградили културата и образованието ни.И сега ,след като Русия за 28 години стана мръсна дума в устите на политиците ни, а за същите тези 28 години САЩ успешно унищожиха три големи държави и станаха стожер на световния тероризъм,дойде време да прогледнем.Гърция и Турция не са по-малко членове на НАТО/апропо,никой не ни пита дали искаме да сме там и дали е необходим този съюз,след скъсването на Варшавския договор/ ,но американците дебело си плащат за тези бази,докато нашите новоизлюпени „хамериканци“ раздават бази безплатно и реват за самолети F-15 19-та употреба на новите ни североамерикански братя,които ще получим някога… за музеите. Българските политици трябва ясно да си дадат сметка къде е прашасалият български интерес и да го извадят най-после от килера на прехода,за да го отстояват балансирано и в интерес на хората от тази територия ,а не да я превръщат в мишена.И тук по един или друг начин надеждите ни са свързани с новоизбрания президент.
  И когато нашите малоумни политици се опитват аргюнлийската да ни делят на русофили и русофоби,ще ги попитам -защо когато слушаме Любе ,ни грабват за гърлото , а американското кънтри ни спешава към тоалетната?Оооо забравих,в ушите им кънти единствено Цъфнал ГЕРБ,а сълзата в лявото око на тяхната кандидатпрезидентка ги кара да хлипат безутешно.
  И все пак е по-добре да получиш поздравления от Путин/ независимо от повода/, отколкото омазнените долари на Сорос.Не е ли така г-жо Томова?А иначе въпросът е кога ще дочакаме нашия Путин?

 9. Хайде под байрака. Ако сте мъже. На 19.02 паметника Левски в София 19 часа. И да ги помита ме.

 10. Ако станеш лице на който и да е проект, себе си ще намразя,защото съм вярвал и вярвам в святото и чистото дело на свестните българи.Събирай ни,от дребните ручейчета ще се появи пълноводна река от която няма да има спасение за никого,ръфал като обезумял пес от снагата на родината ни.Престъпленията и престъпниците няма да бъдат забравени,няма да бъдат простени.

 11. Поздравления за журналиста Веселина Томова ! Изключително и много ценно, особено ако е от сърце.

 12. Това си висша форма на провокация това писмо! Явно на някой много му идва проф. Христов, че почват вече и завери да кроят срещу него. Естествено г-жа Томова им е отговорила съвсем по „братски“!

 13. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно това поредно,наивно начинание!
  „Братя“ , три пъти ви каза плешивия да не подценявате опонентите си! Уж говорихме за асиметрична реакция на набелязаните рискови фактори !?! Напъна се оня от втория етаж и това ли роди? Това ли е перфектният компромат, който няма решение и „кърти Томова“? Май наистина кариерата ви е неспасяема!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>