Публикувано на 27.11.2008 / 9:40

Братът на Николай Киреча остава в ареста, представя проститутка за приятелка

 

 

Иво Киреча бе задържан за изнудване, придружено със заплаха за убийство след подадена жалба от И. И. от Девня, който се жалва, че Киреча го изнудвал за 40 000 лв. “Цялата ромска фамилия съчини тази приказка. Цяла Девня се забавлява на твърденията за изнудване”, заявява Иво Киреча на вчерашното съдебно заседание. Той твърди, че наистина е нахълтал в дома на И. И. и държал заплашителен тон, но само защото била накърнена честта му. “Този, който ме обвинява, е мъкнал приятелката ми пияна по хотели и исках да разбера дали е спал с нея”, казва Иво Киреча пред съда.

Историята обаче е далеч по-различна и става дума за жестоко малтретирана проститутка, която е трябвало да бъде отнета от жалващия се И.И. Момичето е било пребито от хора на Киреча, след което той заедно с лице, принадлежащо към правораздавателните органи, отива и заплашва сутеньора и И.И. и го изнудва за пари.

Иво Киреча е брат на Николай Киреча, който държи години наред публичен дом в района на Второ полицейско управление, под Хлебозавода. Николай Киреча написа жалба за изнудване срещу Веселин Данов.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Братът на Николай Киреча остава в ареста, представя проститутка за приятелка”

  1. едната мърша е ясна ама питам брат му за един скапан мерцедес ли я докара като ти чупи зъбите забрай ли

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *