Регистрация
Публикувано на 12.10.2017 / 14:51

БРАВО! СЪДИЯ МИЛЕН ВАСИЛЕВ РАЗМАЗА ШЕФА НА СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪД! ВИЖТЕ КАК ПОРЪЧКОВО СЕ „ПРАВОРАЗДАВА“!

Коментари 5 за
“БРАВО! СЪДИЯ МИЛЕН ВАСИЛЕВ РАЗМАЗА ШЕФА НА СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪД! ВИЖТЕ КАК ПОРЪЧКОВО СЕ „ПРАВОРАЗДАВА“!”

 1. Налице е нарушаване правото на справедлив процес, съгласно чл.6 &1 от европейската конвенцията за защита правата и свободите на човека от административният ръководител на Софийски Апелативен съд -съдия Даниела Дончева, защото има нейна недопустима намеса във вече автоматично разпределено дело !

 2. В съда в Страсбург може да бъде осъдена България, за това, че има по делото намеса от шефа на Софийски Апелативен съд. Такава практика в този съд вече има ! ! !

 3. Поправка- „Господ ще познае своите.“ Последната битка при Монтсегюр кръстоносците срещу катарите.

 4. Апалативният съдия от София Милен Василев алармира, че председателят на съда Даниела Дончева в нарушение на правилата го е преместила в друг съдебен състав, а е сложила самата себе си на неговото място. Василев свързва действията на Дончева с дело от сагата „КТБ“ с материален интерес над 102 млн. лв, което е било на негов доклад в стария му състав.

  Ето каква е хронологията, описана от Василев в писмо до всички апелативни съдии и до председателя Дончева.
  На 26 май 2017 г. той е бил определен на случаен принцип за докладчик по делото, „имащо за предмет установителен иск по чл.694 ТЗ на значителна стойност – над 102 млн. лв., за която се твърди, че има за произход заемни отношения“. Делото е било насрочено от съдия Василев за 27 септември. Преди заседанието делото било изискано от Дончева. Заседанието на 27 септември се проваля, тъй като не е готова счетоводна експертиза, тъй като от фалиралата КТБ са отказали да предоставят на експертите нужната им информация, без да е свалена банковата тайна. Така процесът е насрочен за 8 ноември. Междувременно на 3 октомври се овакантява мястото на зам.-председателя на съда и шеф на Търговското му отделение Стефан Гроздев, който встъпва като член на Висшия съдебен съвет и така освобождава състава си. Дончева, която по принцип е граждански, а не търговски съдия, премества Василев на мястото на Гроздев и сама поема делата на Василев.

  „Зарязвате собствения си състав в гражданско отделение с пет висящи дела, зарязвате дори и мястото на бившия зам.-председател Гроздев в 11-ти състав на Търговско отделение (където също има пет висящи дела на този доклад) и отивате на тежко натоварен състав с поемане на всички висящи дела на редови съдия“, пише съдията и напомня, че на 2 октомври е предложил на Дончева да увеличи натовареността си от 38 на 50%, но тя „погледнала с насмешка“.

  1. Chast ot sadiite v,,tozi sad,,sadostabogati hora,s apartamenti ,po njakolko nabroy v ,,apetitni,,rajoni na Sofia,s ,,zavedenija,,na ,,centralni ulici,,decata I’m sa krupni sobstvenici I imat,, smetki ,,v zadgran ichni banki…inache se,,razhogdat,,po ancuzi iz Sofia..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>