Публикувано на 03.06.2020 / 18:13

БРАВО НА АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА! СМАЗА УНИФОРМЕНИЯ & БОКО ЗА ЦИРКА „КОРОВИРУС“! /ВИДЕО!/

БРАВО НА АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА! СМАЗА УНИФОРМЕНИЯ & БОКО ЗА ЦИРКА „КОРОВИРУС“! /ВИДЕО!/Възпитано, категорично, конкретно, ясно и точно Антония Първанова буквално смаза Униформения мракобесник -шеф на т.нар. ни Щаб в сие с Боко, които сееха „смърт“ и отвратителни манипулации за т.нар. ЦИРК „КОРОНАВИРУС“!

И ясно нарече ЛЪЖА това, че благодарение на „мерките у нас“ болните били малко, лъжа, която продължават мерзки да ширят Униформения, Боко и Хунтата!

Браво на Антония Първанова!

Изгледайте УБИЙСТВЕНОТО интервю тук!:

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/25346/lice-v-lice/lice-v-lice-03-06-2020-g

Afera.bg

Коментари 49 за
“БРАВО НА АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА! СМАЗА УНИФОРМЕНИЯ & БОКО ЗА ЦИРКА „КОРОВИРУС“! /ВИДЕО!/”

 1. Първанова е еврейка и като такава има големи привилегии и права, може да говори каквото си иска без никаква последствия за нея. Ако някой друг се подлъже да прави като нея ще яде бухалката, както много български журналисти. Имайте го това в предвид. Тя не е една от нас.

 2. Беларус показа как трябва да се отнасяме към рушащата роля на Световния Еврейски Конгрес !

 3. ГЛЕДАХ И СЛУШАХ ВНИМАТЕЛНО, ИЗВОДЪТ- КОРОНА ВИРУСЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ, А НЕ ЗДРАВЕН, МНЕНИЯТА НА ГОСПОЖАТА И МАНГЪРОВ СЪВПАДАТ, ПОСЛЕ- А НЯКОИ ВАШИ БЛИЗКИ РАЗБОЛЯХА ЛИ СЕ ОТ KOVIT19- ЕТО ТУК ГОСПОЖАТА СЕ СРИНА, ЗАЩОТО ТОЯ „ПОЛИТИЧЕСКИ“ И БЕЗОПАСЕН ВИРУС Е ЗАСЕГНАЛ НАЙ МИЛОТО И СКЪПОТО- ДЕЦАТА, А ТЕ СА ИЗКАРАЛИ ТЕЖКО БЕЗОПАСНИЯТ ВИРУС- БИЛЕ СА С 42 ГРАДУСА- ТУК ТЯ ЗАПОЧНА ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ ВИЕ ПИТАТЕ ЛИ КАК ИЗДЪРЖАХ- ЕТО ТАКА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ НЯКОИ ХОРА БЕЗОПАСНИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ВИРУСИ.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ВИ ЗАОБИКАЛЯТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ЗДРАВНИ ВИРУСИ.

 4. За целия период от тези 3 месеца, в които бе обявено, че има пандемия у нас, има 146 починали души, съболезнования за близките им, но има 191 души, които умират всеки ден от тютюнопушене и 51 души от онкозаболявания. Не съм видяла някой от политиците да поиска да бъдат спрени цигарите. Изглежда е по-важно колко акциз ще влиза от цигарите, отколкото здравето на хората.
  Това каза експертът по здравна политика, обществено здраве и здравен мениджмънт д-р Антония Първанова в предаването „Лице в лице“ по бТВ.
  „Паниката и истерията и страхът не се влияят от нивото на интелигентност у хората, а от това колко е наситена средата с информация. Преди не сме имали толкова много социални медии, които да бълват информация. Хората бяха подведени лесно още и защото когато се вложат много пари в масмедиите е много лесно човек да се подведе.“, каза специалистът.
  „Тази пандемия не е по-голяма, даже е по-малка от други пандемии от последните 20 години, въпреки че имаше много спекулации, най-вече с данните за броя на починалите.
  Прави впечатление, че се спекулираше с пик, който някак все тича пред нас. Около 10 април беше този пик, който в България така и не дойде. Твърде много се играеше с данните от статистиката. Не са даваха данни на 1 млн. население, а от последните дни и т.н.“, коментира Първанова.
  По думите й се е спекулирало с броя на заразените и починалите:
  „По брой на починалите сме в една група със страните от бившия социалистически блок. Но по брой на тестове положението е отчайващо. Може би само Албания и Молдова да са след нас. Лошо впечатление прави, защо беше нужно, още в началото да се говори, че ще се закупят 3 млн. теста. После станаха 1 милион теста. Общия брой е 85 000 на направените тестове у нас, това е официалната информация. Това е 12 500 теста на 1 млн. души.“
  „Спекулация беше в България да се твърди, че понеже имаме най-добрите мерки у нас има малко болни. Това не е вярно, целите Балкани нямаха голям брой заболели. Мерките им бяха по различно време и различни. Виждате, че в Италия и Русия нещата са драстично различни.“, каза още тя.
  По думите и изцяло са липсвали изказвания на епидемиолози и имунолози. „Повече говориха политиците. Ако се обърне внимание на времето, което се отделяше на специалистите и времето, в което говореха политиците, ще се види, че експертите липсваха като глас.
  „Маскирането от тази пандемия на социални процеси, маскирането на тежки корупционни практики, маскирането на стари скандали не могат да се скрият“, заяви още Първанова.

  1. ми ДОБРЕ ЧЕ МУТРОКОМУНИСТА ОТКРАДНА ПАРИТЕ ЗА ИМУНИЗАЦИЯ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ….ИНАЧЕ ЩЯХА ДА МРАТ КАТО МУХИ ….СПРАВКА ГЕРМАНИЯ ИТАЛИЯ …ВАКСИНАТА ПРОТИВ ГРИП Е С ВИРУСА 2019

  2. Петър плет плете,през пет плета преплита,плети Петре плета, плети.... каза:

   Не си прав за данните ,че не били прецизни! Ето ти днешната статистическа сФодка:
   Днес положителните резултати със сигурност са некъде ,около, къде, между 2 и 89,747 човека,според зависи.А отрицателните са между 17 и 6,547,362 човека.

 5. Не съм гледала госпожата, сигурно казва много верни неща…Прави ми впечатление, че сега всички се сетиха, че бяхме евакуирани /защо ли?/ и прецакани.
  Истината е обаче, че първия месец, когато беше най-голямата психологическа преса върху обикновените хора- всички радиа, телевизии, водещи и повечето лекари пригласяха и допринасяха за всичко това. Изведнъж многото болести на на болния български народ „изчезнаха“ и остана само „невидимият враг“/по израза на Тръмп./ То не бяха кампании, призиви, поучения от певци и артисти, ръкопляксания и т.н…Опозицията пък побърза да осигури комфорта на управляващите, гласувайки извънредното положение без да има законови предпоставки за обявяване на епидемия и без знанието на президента.
  Отново само отделни единици- като д-р Мангъров се опитваха да вразумяват, защото истината никога не е била стадно понятие, но отново звучаха като „глас в пустиня“.
  „Афера“ за кой ли път не пожела да блее „в хора на овцете“ и публикува още през март категоричната позиция на достойни учени като проф. Дидие Раул и проф. Бакди.
  Никой и до днес не разбра какво точно стана в Китай и в Италия. Вирус или електромагнитна вълна…Факт е, че Иран също беше сред първите засегнати, при наличие на 5G.
  За нано-ваксината и др. идиотщини даже не ми се пише, защото ще започна отново да сънувам Гейтс, пък предпочитам да сънувам по-приятни неща.
  С една дума: дръжте се, опитни мишлета, все пак винаги може да стане и по-зле! Особено на територията, в която мафията си има държава…
  П.С. И между другото- кой е „Невидимият враг“?

  1. Ако прочетете това, може би вече няма да се чудите какво стана:
   „Във всички големи региони на света политиците са инструктирани от мощни финансови интереси да задържат блокирането и да предотвратят повторното отваряне на националните икономики.“
   http://www.memoriabg.com/2020/06/04/zashto-se-slichi-krizata-covid19/

   1. Те правителствата може да са инструктирани, обаче иначе будните народи на Европа/и не само/, защо не се възпротивиха, а изпълняваха като кученца, ми е непонятно. /Например от френския и гръцкия не го очаквах./
    Беше ясно, че не става дума за вирус от самото начало. Вируси много всяка година, при това- доста по-опасни. Обаче никой никого не затваряше/особено здравите/, да не говорим за маски и за Кпп-та…А сега,в този случай хората стигнаха до там- да обявяват кихналите за престъпници и да ги изхвърлят от метрото. Жалка работа.
    Благодаря Ви за поредния линк! Знам, че се стараехте да търсите истината през цялото време, Svetla.

 6. „Инфодемия“ – епидемия от паника в медиите.
  По-добре здрав, но богат и с къща в Барселона, отколкото беден, но болен! (стара Банкянска мъдрост) или най- важното е да забравим за битите медицински сестри като терористи, водомора и боклукомора МУ, къщата МУ в Барселона, да не си купите безценното гръцко издание на „Бай Ганьо“ … и т.н.! Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ е спасен!
  Засега…

 7. Kрасива ,образована ,информирана ,не се страхува да посочи измамниците от щаба и правителството .Съдии,прокурори ,мисирки,доктори -една част от тях които са си плюли на професията заради пари.Всички тези трябва да бъдат изринати от управлението и осъдени .Всички които седят зад организацията на фалшивата пандемия ,са много силни ,и няма да се спрат дори иот военна намеса.

  1. Съгласна съм с това ,но кой да го направи , нали сме „орел,рак и щука“ Много правилно е написано ,поздравявам ви на същото мнение съм ,но ,има едно „НО“ не сме адинна нация ,а сме просто заселници на тази отредена ни земя , това е ,ЖАЛКО И БОЛНО!!!

 8. Който се изказва/и в двете посоки/ прибързано за коронавируса е или ифантилен или кандидат политик !
  Това ,което предстои е много трудно за прогнозиране.
  Колкото повече приемате това ,което се случи като тренировка или преамбюл,толкова по -леко ще ви е след това.
  Умната !

 9. Писах срещу зам. министъра Живков защото исках да стана аз министър на екологията. Когато бях в управлението на оловно – цинковия завод не спазвах екологичното законодателство в продължение на 10 години и прекривах данни от еко инспекцията. Завода замърсяваше въздуха в пъти над нормата. Сега съм зам . министър и съм мнохо горда с това.

 10. Браво господин Гунчев! Пак сте убийствено точен! Поздрави! Стопли се, елате до Варна да почерпя!

  1. иден академик споделя една малко известна информация по отношение на Бойко Борисов.

   Човекът, родом от София, сподели пред PERNIKNEWS, че е бил близък приятел с бащата на министър-председателя.
   „Истинското му име е Бахур Бахар”, казва човека. Той посочва, че майката на Борисов е еврейка. Спомня си за времената, когато бащата на премиера е бил болен и е искал чаша студена вода от сина си. Тогава младият Борисов отказал.
   Човекът споделя, че Борисов винаги се е страхувал тази информация да не излезе наяве.
   Източни: Perniknews.com
   Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

   1. де-де, и такива ли глупости се пишат вече. че и антисемитизъм за цвят.

  1. Респект за видеото на Алфа ТВ ! След това просто няма какво да се добави. ТИЯ уроди или някой трябва да ги ликвидира /военните на САЩ ?/ или ТЕ ще ни избият , цялото нормално човечество…

 11. Интересно нещо е забравата!
  Много бързо забравихте какво правеше и какво говореше , когато Първанова беше на власт със “царя“!
  Но , така е , удавника и за сламка се хваща!
  Само , че Първанова е сламка от сой-знае кога и как да се реализира-съученичка ми е!
  Тези , които сега я хвалите -ще видите какво ще ви поднесе по-нататък!
  Апропо , има ли връзка нейното изказване със това , че когато бяха интимни дружки с Борисов при “царя“ ,после ставайки премиер , той е отказал да я вземе във властта!?
  Само питам!
  А , иначе в родния ни град , тя инициира превръщането на първата детска градина в България от 1931г. в чалга дискотека , въпреки , че имаше статут на паметник на културата , който отмениха и тя направи офис на “царската“ партия в стаята на Директора на детската градина на последния етаж!
  Много честна , нали?
  Къде?

 12. Ще подскажат още малко.Винаги този който създава,той и разрушава.Тиквата ще замълчи завинаги,за да се скъса веригата.И не си мислите че така спекулираните врагове ще го оправят,а тези които го създадоха!Поздрави…..Афера чувате ги нещата но не сте толкова наясно със силата на манипулацията на такова ниво,как да жонглираш със слабостите и комплексите на дадени опоненти.

  1. много точно казано! Тиквата го махат НЕГОВИТЕ кукловоди. Не че той сам си отива (благородно). Преди да си тръгне ОБАЧЕ (ако е пич) ще каже цялата истина – кое посолство му диктуваше да тероризира българите! И ЗАЩО? каква беше целта на ЦИРКА? Неуспешна ли е акция корона или ще я повтарят наесен?

   1. Ако е само заради цирка ковид, то трябва да си отидат Конти, Меркел и всички останали умници, които си общуват честичко с Бил Гейтс. /Меркел твърдеше, че могат да пострадат 1 млн.души в Германия./ Джонсън и Тръмп се опитаха да не „пеят в хора“ в началото, обаче ги принудиха, особено първия.
    Лукашенко обеща, че когато всичко това свърши, „такива неща ще разкаже…“
    Ще видим.
    Що се отнася до нашите- не знам дали ги принудиха, защото ние не сме толкова важни или пък го решиха сами, разбирайки, че ще „падат пари“. Не забравяйте, че тогава бяха започнали протести у нас, включително този на барикадиралите се сестри.

    1. Ковида бе повод да се „прочете написаното на стената“ .
     Темата е дълга , накратко дълговете натрупани последното столетие сега ще се разтоварят по гърбините на неразбиращата популация. Ковида стартира процеса, неестествено. Развръзката ще е болезнена и дългосрочна. Да не цитирам един от инсайдерите, Рам Емануел, за кризите и ползата от тях. Дори Афера чак сега започва да вдява ефекта от кризата за Варна и варненци. А предстои и София и т.н.

     Залога не е само печалбата на Мерк и подобните. Той е много по-голям. Контрола над популацията.

     Един от добрите обяснения е дал Франк Хърбърт. 🙂

     https://youtu.be/sKPHQ7ppIkM

     Mакар аз да предпочитам Експеримента Досейди , освен това когато я четох бях във Варна по един проект .

     1. Искам да Ви кажа, че в Китай са откривани много гробове на светли, не азиатски тип хора. Информация и коментари почти няма, освен че са „дошли от север“. /Това е по твърдения на Панарин./
      Защо го пиша ли? Ами, защото се сетих за онзи китаец от Харбин, който Ви бил казал нещо…:-) /Помня, помня!/

     2. Изглежда китайците знаят древната ни история по-добре от добре „платените“ „историци“ 🙂 .

      Освен това северните китайци не приличат много много на южните, а монголците идват много по-късно, чак по времето на Кублай хан, явно сме оставили гена си 🙂 . Харбин е ледения град, той е по на север и от Владивосток. Маитапех се с един руснак от Усурийск, той се описваше като сибиряк, аз му викам – той(китаеца) е по сибиряк от теб 🙂 . Дори наскоро ми се обади да ми предложи работа, китаеца имам в предвид 🙂 .

      Но да се върнем в реалноста днес , тя е доста по комплицирана от тогаващната проста реалност, като изключим дворцовите интриги. Те са налични във всички времена така е и в ГЕРБ. Някой все пак ще трябва да наследи баце(лошото ченге, както се очертава) т.е. трябва да има и добро такова 🙂 🙂 😉 .

      https://www.kcrw.com/culture/shows/scheer-intelligence/big-banks-got-the-sweetest-deal-from-the-covid-19-bailouts

      Тя е работила за банката в която работи сина на др. Нинова. Наричат ги „вампирския взвод“ 🙂 ?

      Инсайдерите следва да се слушат и да се има три на ум 🙂 . Т.е. както казват Навигаторите от Дюн – трябва да се виждат плановете в плановете. Матрьошката е прекрасен символ но малко я разбират освен като любопитна игрушка 😉 .

   2. Do Sarsi-Вие сериозно ли???
    Казвате на борисов,ако сте ПИЧ…..
    Той и Пич???
    Тази страхлива мишка,видяхте ли как трепери стола му,след първата атака от Гениалния Божков,4 дена се скри като мишка,след появата си на първия брифинг,Станислав Балабанов от 7/8 тв ,почна да му задава въпроси,целия стол на мишока трепереше….
    Няма как това нищожество,да е ПИЧ…
    Тази вечер при Тошко Йорданов в предаването Студио Хъ по 7/8 тв-Високоуважавания от мене Професор Румен Гечев(бсп),разби Мутренската Власт със факти-няма мърдане-ще пеем Гудбай Будо-тикво-мутро-измамнико-гьонсуратчето и т.н….

 13. има там едни…пари за усвояване…затова ще има втора пък и трета вълна…задължително ваксиниране …и много болни и умиращи …
  МЕЧТАТА на ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ корпорации-да продават лекарства на здравите хора….
  МЕЧТАТА на ПОЛИТИЦИТЕ-ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над НАСЕЛЕНИЕТО в ИМЕТО на НЕГОВОТО ЗДРАВЕ…

  от РАЗДЕЛЕНИЕТО в КОМЕНТАРИТЕ се ВИЖДА че са ПРЕПОЛОВИЛИ ПЪТЯ да го постигнат…

  не оставяйте РАЗУМЪТ ВИ да стига само до екрана на телевизора…МИСЛЕТЕ и след НЕГО…

  1. Болен здрав носи. Народната мъдрост е непреходна. И е безименна 🙂 .

   https://youtu.be/daTVVYsB5mM

   П.п. Глобалистката шайка не само слага правилни хора по високите постове. Тя познава прекрасно психологията на Тълпата. Огледайте се около вас 😉 .

 14. Още тази година боко тиквата ще е със запазена стая,и от Ливан са му набрали.Провокират Божков,със Цеката а Цеката ще го думнат тези които уж го пазят и ще натопят „Череп“.Фсб знае и няма прошка,всичко ще се върне до стотинка.

 15. Клоуни,смешници и шутове,подавайте си оставката и вървете майната си.Създадохте такава психична паника сред населението,кой и как да ви прости. Колко работещи хора останаха без работа,колко семейства гладуват заради вас. Кой ще върне,радоста на децата,безгрижието и игрите им.На колко деца ще им се наложи да повтарят класа си,и за чия сметка,кой.Били ,,загрижени“ ,хайде бе, къде са починалите с хиляди, според вас. Това го има само в извратеното ви съзнание. Мамка ви ,проститутки жалки.

 16. Очилатата мисирка Цветанка Ризова не можа да защити Хунтата! Мястото и е в Нова ТВ! Или за реванш утре да покани Цеката, Бисер Лазов или Ваклин!

  1. Ех пък Вие сега,как може да говорите така за мисирката на мисирките Цв.Ризова,толкова се старее „милата“ да угоди на Хунтата,не ви ли даде пример със жената искаща да ходи на фризьор,и как ръкомахайки каза че е чула със ушите си,искаше да играе достоверност,но Блестящата Доктор Антония Първанова,я закова със факти и убеденост!!!Тя така убедителна беше и при гостуването си при Слави Трифонов,ето вижте;
   Гледайте „Вечерното шоу на Слави Трифонов, 30 април 2020 г. – Антония Първанова“ в YouTube
   https://youtu.be/uoiroaFwq1o
   Изключително йерудирана личност!!!

 17. За сведение на името..
  А ББ имаше 2 дена трудов стаж като полицай, когато го направиха генерал. Трай си!

  1. Хубаво, трая си. Ама БашиБозука пък няма даже образование за полицай, а Първанова поне е завършила медицина.

  1. Ти като имаш име, защо не за станеш зад него? Ти си типичен душевен педал! Глупак, на заплата при идиот!

  2. Ми ти кой си бе говновоз. Скрил си се и даже име не си си написал. Изклесяк недоносен

   1. Безпаметните идиоти вече са забравили какво пишеха за нея и какъв прякор и измислиха – Антония Фарма. Ей така догодина ще си изберете и Цецо Тъпото за мисир-педседател.

    1. Цецо тъпото сам ще се избере с помоща на „професора“ всичколог от „Информационни системи“ АД – държавна фирма за „печелене“ на избори, като сложим „поправените“ протоколи и „римлянските“ гласове, плюс „берящите гъби“ и ето хунтата е на власт……“Ако изборите променяха нещата, отдавна да сме ги забранили…“ У. Чърчил, амога да цитирам и Коба-„Важно е КОЙ брои бюлетините….“ Й. Сталин..Пък вие си лайте по форумите…..

 18. Да, и сега не е лошо правителствените плазмодии (Борисов, Ананиев, Генерала, Кантарджиев, Кунчев) да се извинят публично на доц. Мангъров, на лекаря от Русе, на Бенатова и на всички, които се опитваха да вразумят народа и да му върнат разсъдъка. И същите да се стягат за дълга среща с Бай Ставри, ако са мъже (боже, а оня е генерал)…..

 19. А дали изобщо има такава инфекция?! Или това световно упражнение послужи като прикритие на нещо друго… И какъв е смисълът да се тестват хората поголовно – за ПСР тестовете отдавна се разбра, че не са предназначени за целта, за която ги ползват, а и самият създател на този тест е казал, че не бива да се ползва за диагностични цели. Тестовете за антителата също са безсмислени, защото те пък само показват дали си се срещал с вируса / пък и кой ли точно вирус / или не си. Наличието на антитела не означава, че си изградил имунитет срещу вируса, както и липсата на антитела не означава, че не си изградил имунитет срещу този звяр. С две думи – напълно излишни упражнения са тестванията. Просто едни хора ще понапълнят джобовете, никакъв друг ефект няма да има.

 20. Краят беше убийствено точен за манипулациите които правеха.. Евала на Първанова..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *