Регистрация
Публикувано на 30.11.2014 / 17:41

Браво, Велизаре! Велизар Енчев напусна парламентарната група на „Патриотичния фронт”!

Велизар ЕнчевПатриотичния фронт е изцяло на килимчето пред ГЕРБ и Реформаторския блок, заяви Велизар Енчев в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия. В студиото Енчев показа декларация, с която напуска парламентарната група на „Патриотичния фронт”, поради „дълбоки различия”, и я подписа.

Велизар Енчев каза, че партията ПФ тотално е подменила вота на избирателите и даде пример с обсъждане в групата по казуса с тефтерчетата на Филип Златанов, когато един от депутатите „патриоти” защитил … Цветан Цветанов!
Велизар Енчев каза, че депутатите от ПФ са научили едва при гласуването в пленарна зала, че Слави Бинев е бил предложен за шеф на комисията по култура и медии. Това показва тоталния диктат и задкулисие от страна на Валери Симеонов и Каракачанов.
Енчев каза, че в групата им нищо не се обсъждало, каквото кажел Валери Симеонов това ставало. Не е било обсъдено и гласуването за „зловещия избор“ на Цветан Цветанов като член на комисията по контрол върху СРС.
Велизар Енчев разгроми Валери Симеонов като посочи негово изявление по Нова тв, в което казва, че били важни програмите, а не „човечетата”, а по-късно персонално атакувал назначаването на зам-областния управител на столицата, заради задкулисни договорки. Патриотичния фронт е обвързан в коалиция с ГЕРБ и Реформаторския блок, което не приемам и е против онова, заради което ни избраха хората, заяви Велизар Енчев. Енчев каза още, че Валери Симеонов открито уговарял депутатите си да подкрепят добива на шистов газ, а това говори за определени зависимости. Енчев категорично заяви, че няма намерение да се кандидатира за председател на ПФ, но в партията бушува буря, тъй като структурите са омерзени от поведението на Валери Симеонов. „Това, което стана с нашата партия е особено срамно. До последния момент не вярвах, че Валери Симеонов ще се прегърне с Бойко Борисов. Тези хора зависими ли са, зомбирани ли са, защо толкова лесно предават избирателите си?!“, завърши Велизар Енчев.

afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

Коментари 11 за
“Браво, Велизаре! Велизар Енчев напусна парламентарната група на „Патриотичния фронт”!”

  1. Браво г-н Енчев. С нетърпение очаквам следващите ви изказвания и политически начинания. Смятам за напълно реално да застанете начело на една нова партийна формация, движение или партия, която да обедини всички родолюбци и честни хора в България, на които им е омръзнало да избират все едни и същи кретени в Парламента на великата ни родина. Смятам, че момента е дошъл и не трябва да се изпуска. Искренно ви желая успех!

  2. Така,че…когато честен човек като Волен Сидеров ви говори….ще мълчите!! Вие..избирателите на „Патриоти“

  3. Браво г-н Енчев,мястото Ви не е сред хора като Валери Симеонов и парламентарното му стадо от послушни овце!

  4. Браво г-н Енчев! Така нареченият „Патриотичен фрон“ нито е патриотичен нито е фронт.

  5. Един достоен българин,един ерудит отстояващ позиции-И каквото и да говори Валери Симеонов са празни приказки-той се е докопал до кокъла и сега разиграва КОМЕДИЯ.А снощното гостуване на Полина Карастояьнова по тв БЪЛГАРИЯ ОТ ЕР беше пълен цирк-САМО ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ,ЗАВУАЛИРАНИ ОТГОВОРИ И -НИЩО………театър за балъци-Но никой не може да срине авторитета на Велизар Енчев-та той е доказан дипломат,да не е бизнесмен като Валери Симеонов-а дебелият Каракачанов и той ще се пени кога да оттеглят подкрепата си-големи мелодрами,но се вързаха на каишка при Борисов и много ще им е тъжно,защото на Борисов не му пука дали ще го подкрепят или не-Къде е фелдфебела Касабов или е зает с предаване по ДСАТ-А великият Байрактаров-и той се бореше срещу ГЕРБ-ВИЕ НЕ СТЕ ПОЛИТИЦИ,ВИЕ СТЕ ЗА ПАРИЦИ-ОТВРАТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>