Регистрация
Публикувано на 07.08.2018 / 19:36

БОСИЯТ! СПОРЕД ВЛАСТТА – СИМУЛАНТ. ТАКА СЪДИ ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ, ПРОСТАЦИ, ПРИМИТИВИ, НЕКАДЪРНИЦИ И ЛИЦЕМЕРИ

НИКОЛАЙ КОЛЕВ БОСИЯБосият! Според властта – симулант.

В такава държава живеем – мащеха. Свирепа към праведниците, грижовна към вероломните.

Пред очите ви стои един скелет, подобен на тези от Аушвиц, който протестира с гладна стачка вече 55 дни срещу корупцията по високите етажи на властта в европейска България. Неговият глас е глас в пустиня, неговата саможертва – подпечатана като самоубийство, неговата гражданска доблест – с печат за психично разтройство. Така съди държава, управлявана от престъпници, простаци, примитиви, некадърници и лицемери.

Впрочем, тук е момента да ви съобщя, че нито една неправителствена организация, била то в защита на пострадали от катастрофи или в полето на защита правата на човека и прочее, не застана зад исканията му за прекратяване на тези корупционни практики, чиито краен резултат е смърт на невинни граждани. Причината? Всички неправителствени организации и медии висят на държавната хранилка. И чакат дневната дажба. Хранят се. Оцеляват.

Удивително е и поведението на партиите в десния спектър, които на мига отвърнаха за пореден път лице и от последния български дисидент.

Нито една партия в или извън парламента не излезе с декларация или каквато и да било форма на подкрепа. Нито една. Нито един такъв политически лидер. Всички заедно, сгушени в прегръдката на политическата мафия във властта, треперят за собствените си задници. Безгръбначни скотове.

А сега изненадата, която ме шокира. Искрено ме шокира.

Във формата на временната парламентарна комисия, създадена по казуса „Босия“, Андон Дончев/Воля/ и представителят на БСП, на второто заседание, твърдо застанаха зад твърденията на Босия. И се разграничиха от ГЕРБ и ВМРО!

БСП на практика подкрепи последния български дисидент!? О, чудо! О, музо на позора!

50% на 50% – това е положението. Решаващият глас е отново на представителя на ДПС, който умело се укрива, за да няма възможност за крайно становище. Схващате ли?

Времето минава, скелетът става по-голям, душата и тялото бавно се разделят, а партийните плъхове си играят в игра на глада. Унижават достойнството на един от нас. Утре – на всеки от нас. Стрелят в главите ни, не в краката. Наричат нас симуланти, а те дебелеят и тъпчат до спукване офшорните си сметки по престъпен начин. Разделят ни и ни завладяват!

Получих съчувствие и подкрепа от човек, когото в разговорите ни наричам „комуна“! Бях предаден от всички, за които бях готов да дам живота си.

Това е моят грях – суета!

Извинявам се на „комуната“! Той може и да е заблуден, но все още в гърдите му бие човешко сърце. За разлика от зомбираните десни…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Коментари 21 за
“БОСИЯТ! СПОРЕД ВЛАСТТА – СИМУЛАНТ. ТАКА СЪДИ ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ, ПРОСТАЦИ, ПРИМИТИВИ, НЕКАДЪРНИЦИ И ЛИЦЕМЕРИ”

 1. Питам, питам, питам се: Това ли е ДЕМОКРАЦИЯ, това ли е ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ? Вони от престъпници, подлоги, пияници ,НЕКАЧЕСТВЕНИ ХОРА. И ЛОШ НАРОД.БЕЗВРЕМИЕ?!

 2. Марков, приятелю, ти хубаво говориш за безгръбначните партийни скотове, ами я кажи нещо и за „православните скотове“(по Ботев), демек овчата, проста, малоумна и нечувано страхлива БГ-рая!
  Де факто Бачо Колю Босия си отива от този свят заради овчата БГ-рая!Тази своя саможертва я принася в името на същата тази робска раичка!Ама да е чул някой тази долна рая да е скочила и да е застанала зад каузата на Босия??
  Няма такова нещо, раята се е изпокрила страхливо търсейки алтернативни „начини“ за оцеляване вместо да грабне тоягите! Алтернативните „начини“ на оцеляване се свеждат до това, раята да „оцелява“ с 400-500лв месечен доход на човек, като много често това са чистите доходи на едно 3- или 4-членно семейство!
  Раята е потънала до уши в борчове и заеми-бързи кредити, бавни кредити, банкови кредити, заеми ит близки, роднини и приятели или пазаруване на вересия в кварталните бакалии!
  Ама иначе раята я е страх да грабне тоягите…Не народ, а мърша, както е казал дядо Петко Славейков преди цели 145 години!
  Марков, виждам, че си близък с Кольо Босия.Кажи му да прекрати гладната стачка-не си струва да се жертва за тази мърша наречена БГ-рая!Раята не заслужава такава саможертва-нещо повече-раята НИКОГА няма да разбере и осмисли смисъла на тази саможертва!
  Един обикновен пример-саможертвата на Пламен Горанов ит Варна самозапалил се в знакна протест през зимата на 2013г.!Спомня ли си някой от раята за него днес??За българският Ян Палах?Отишъл си от този свят едва на 36 години!
  И още един пример.След самозапалването на чешкия студент Ян Палах през лятото на 1968г. започва „Прашката пролет“!43 години в Тунис се замозапалва един 26 годишен тунизийски младеж, уличен продавач на плодове.Смъртта му отприщва „Арабската пролет“ от 2011г.!
  Да ама в Чехия, в арабския свят има народ, има хора с чест и достойнство!
  В кочината България няма народ, няма хора с чест и достойнство(има само една шепа като теб и Босия)!Има само страхлива мърша наречена рая!Православни скотове, както ги е нарекъл Ботев преди 145 години!

 3. Братското отношение на човек към човека е основата на всяко
  общество.Презрителното,безчовечно отношение на властта към
  г-н Колев,съответно към всеки от нас ,я прави ненужна и вредна.
  Г-н Колев,Вашата кауза е справедлива.Бог е с Вас!

 4. Познавам Босия ,ходил съм в панелката му,не е симулант.

 5. За тази кауза ,не сме узрели ,да я разберем . Още ! 144 години от обесването на Левски ,а Марков иска да застанем зад Босия??! Как да стане ? Страхлив народ със Стокхолмски синдром . Трудно ще стане работата с проумяването. По – лесно е да си обърнеш главата на другата страна и да кажеш – мен не ме касае ,и да отидеш на Малдивите , в Бали и другаде – на майната си.

 6. Българинът май се е заразил от Стефан Стамболов – „Другите да въстават, да мрат, аз ще се покрия по време на въстанието, ще изчакам, после ще управлявам!“ .

 7. Насила може да умреш,не да живееш.Българите можем всичко!

 8. Не е луд, който яде баницата, луд е който му я дава. И всичко това, пред заспалите очи на един все по-блеещ и апатичен народ.

 9. ЕТО КАКВО КАЗВА ДНЕС ЗАЕВ:“Аз съм политик, който винаги внимава за изявите, които не са в услуга на нашата Македония. Илинденското въстание е македонско и ако някой гражданин от България иска, нека да го чества. Аз съм горд, че съм първият премиер, който чества Илинден, като се поклони на гроба на Гоце Делчев“, заявява Заев в интервю пред 1ТВ, цитиран от „Поглед“.

 10. Впечатляващ текст,изключително вярно!
  Вижда се,че сте изсипали душата си в текста!
  Нямам какво да добавя,освен че душата ми страда за ТОЗИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН НИКОЛАЙ КОЛЕВ-БОСИЯ!
  То никога не е имало десни,всички са БКП мафиоти!

 11. Няма комунисти, няма демократи, няма отделни партии – съществува една мафия със страшно много пипала.
  ДПС е създадено като мафиотски регулатор.
  Избори ! Какви избори ! Статистика ! Форма на търг, добре оформени документи, отдавна купени гласове, отдавна разпределени министерски постове.
  Всички знаете, че ви ръководи човек, който е отявлен престъпник, отявлен терорист, отявлен изнудвач. Той тероризира и изнудва цялата държава !
  Народът знае, че не го е избрал, но не се вдига да го помете. А народът може да го помете за три дни и да не остане помен нито от него, нито от правителството.

 12. идвахме в софия да протестираме пътуваме от Варна за шопите провинция намираме двеста полицаи и двадесет човека със нас подкрепа за босия наооколо шопчета си джиткат на телефончетата ,,столица ,, там е синдрома нане вутев

 13. Бенчо-грижовно отгледан от главния секретар и после премиер, налял се като кърлеж, а тоз човек бере душа за идеи.

  1. KoljoKoljo koy ,,ot vlastta,,go enja za teb/ja po,,Evksinograd,,ja po Bruxel, Halkidiki.Kolkoto Glvnija,go enjashe 2002g.za prijateljat ti Nikolay Kolev..inache ,,mnogo dumi,,,ama go hvana strah ot,,togavashnijat,,LUD…

 14. Търпението е наистина велика сила. Но, когато свърши.

  Според последни данни България е на абсолютното последно място по абсолютно всички икономически, социални, политически, културни и всички останали показатели в Европа и околностите.

  Или, както казваше Джани Родари: „Аврора, може и да не е скоро, но най-важното е, че ще изгърми. Неизбежно.“

  Много бързо забравихме за класовата война, която обикновено започва с изкарването на гилотината пред парламентите.

 15. Г-н Марков, не Бачо Кольо, е политическата класа е пълен симулант! Политиците не гладуват, но лицемерят с гладните, те тъпчат търбуси и сметки, но от залъка си не отделят за нуждаещите се, те говорят високомерно и надуто, но с внушени и разпоредени им отвън думи! А помиярите от т.нар. НПО или подсмърчат около тяхната копанка, или директно перат парите на Сорос…
  И „Стефан Гечев“ също е напълно прав – има хора, може и да не сме съгласни с всички, но боклука всички искаме да изринем!

  1. ..AKO ZNAETE,DORI,,OBSLUGVASHTIJAT PERSONAL,,NA gerb,KAK ,,DOBRESI GIVEJAT,,S ,,PRIVILEGII,,I ,,ZAPLAHI,,OT IMETO NA TZVAK I PADISHAHA..NE IM E OSHTE DOSHLO VREMETO/SHTE LAPAT @ATKATA!FACK THEM ALL!

 16. По дяволите!
  Тези,които сте в София си размърдайте задниците и ако трябва го упойте nasila,за да му се влее банка с глюкоза,витамини и каквото е необходимо!Този човек има деца,той не трябва да умира!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>