Регистрация
Публикувано на 18.08.2018 / 13:45

БОСИЯТ СЕ СТОПЯВА КАТО ЗАПАЛЕНА СВЕЩ НА НАЦИОНАЛНАТА НИ НЕМОЩ. ОТНОШЕНИЕТО НА БОРИСОВ И МОСКОВСКИ КЪМ БОСИЯ Е СРЕДНОВЕКОВНА ЕКЗЕКУЦИЯ! ПОЛИТИЧЕСКО ГИЛОТИНИРАНЕ НА ПРАВЕДНИК ОТ ОВЛАСТЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ

НИКОЛАЙ КОЛЕВ БОСИЯЦенностната система на гражданина за европейско развитие на България, другарят Борисов, е на висотата на уличен пес настанен в общински приют.

Не е нужен микроскоп, за да забележим не само ние, а и целият свят, че престъпленията срещу финансовата сигурност на държавата, сглобената международна бандитска задруга за ограбване на еврофондовете предназначени за страната, както и контрабандата и корупцията са далеч по-значими занимания за властта, от живота на Босия, пък и на когото и да било друг български гражданин. Става дума за безнаказан и европейски-стимулиран от корумпирани бюрократи грабеж и генериране на милиарди евро чрез установен и гарантиран от подлеци политически протекционизъм.

Борисов и Московски са емблеми. Знаете на какво. Това е факт, който не е тайна за нашето общество. А и отвъд него. Грозна картина, удостоверена по много начини, но престъпно прикривана от правоохранителните и съдебни органи, управлявани от напълно зависими от мафията лица. Съучастници. Същата престъпна безотговорност съществува и в публичната среда – в лицето на безмълвните, поставени на колене и в услуга на политическата престъпност медии. Не по-различно е поведението на уплашените и напълно зависими от общинската и държавна власти граждани.

Босият се стопява като запалена свещ на националната ни немощ. Изчезва със светлинна скорост към небитието – мястото на всички български просветители и духовни светци. В място светло, в място злачно, в място прохладно, където няма никаква болка, скръб и въздишка – както ще кажат накрая облечените в черно божии или на друг – служители на православната ни църква.

Умирането от глад е страшен процес – дълъг и мъчителен! Много между нас предполагат, но единици са съпреживели този ад и са го усетили с личните си сетива. До края на живота си те продължават да усещат миризмата на изгниващата жива плът и на задгробния дъх на ацетон!

Пред тази чудовищна картина, лицата на изгубения в себе си Борисов и падналия дух Московски са нелепи образи. Изгубени души.

Говорих с Босия вчера. В гласа му нямаше страх. Беше такъв, какъвто го познавам. Единствената разлика открих в тона му. Искаше да скрие задължителните за казване думи. Последни думи. Очакваше, че ще го разбера. Разказа ми за два ангела. За път. За състояние на безпомощност. После се пошегува по свой удивителен начин и почерк с всичко, което го заобикаля. И с всеки.

Не зная друга държава в ЕС да е убила протестиращ с гладна стачка? Вероятно на нас ще се случи. Лично Борисов ще го направи. Не за пръв път – спомняте си броя на протестиращите горящи граждани-факли. Не се колебая да нарека Босия светец, защото вие го познавате отвън – поведенчески, но аз го познавам отвътре – в дълбокото. Видях го! Зная, че е чист. Кристално чист човек.

………………………………………………………………………………

Отношението на Борисов и Московски към Босия е поредната средновековна екзекуция! Политическо гилотиниране на праведник от овластени престъпници.

……………………………………………………………………………….

Средновековна екзекуция! Публична, безскрупулна и категорична. Изпълнена с всички средства за унижаване на личното достойнство. Стъпкване с мръсни политически крака върху чистата истината. Доказана истина. Истина за една престъпна власт, в рамките на ЕС. Подкрепена от корумпирани и зависими европейски лидери, бюрократи и лобисти от световна величина. Истина – с грозно лице!

В това чудовищно престъпление срещу българските граждани няма никаква политика. Нула. Само финансови интереси, базирани на реални европейски корупционни практики и престъпни лобистки интереси. Резултатът за България е загубата на живота на милиони невинни граждани, още толкова прокудени от родината си завинаги и създаване на една престъпна държавна власт, удобна точно в такъв вид на система от международни политически престъпници. Недосегаеми за всеки наказателен закон!

За мен убийството на Босия е преднамерено. Това е търсен от престъпната държавна власт резултат. Отричането на доказани престъпления от страна на Московски и всеизвестни за самия Борисов е реалната причина за предстоящата национална катастрофа.

Вероятно много хора, включително и страни по казуса, днес не си дават сметка за последствията, но освен зараждащата се страст за лична вендета, следствие от невъзможност да защитиш истината чрез справедлив съд, нещата вероятно ще придобият и по-сложен правен характер. И мисля, че точно този правен резултат е целта на Босия, защото ако държавното управление нямаше тъмна страна, нямаше да има нужда и от светла. Светлината на истината. Мечът на справедливостта.

Бог да пази България!

николай марковНиколай Марков

Коментари 17 за
“БОСИЯТ СЕ СТОПЯВА КАТО ЗАПАЛЕНА СВЕЩ НА НАЦИОНАЛНАТА НИ НЕМОЩ. ОТНОШЕНИЕТО НА БОРИСОВ И МОСКОВСКИ КЪМ БОСИЯ Е СРЕДНОВЕКОВНА ЕКЗЕКУЦИЯ! ПОЛИТИЧЕСКО ГИЛОТИНИРАНЕ НА ПРАВЕДНИК ОТ ОВЛАСТЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ”

 1. „Босият“ ако загине ще се молят за демокрация,ще обясняват че сме в ЕС.

 2. Голям пожар гори над Карлово! Случи се и явно и видимо – като пожара на унищожението и заличаването на България и децата й. Над Карлово – за картина на опожаряването на паметта и завета на Левски! Компенсациите и демагогията на лицемерната вяра не са за пред Бога, пред Него не минават! Пожар гори отдавна: от Ист. конвенция през недопустими концесии до отказ от историята ни и системни гафове на некадърните пешки Московски, Захариева, Цачева и др.

  Пожар заради греховете на измамните и коварни поведения с Божието и грешките с истината, Г-н Премиер. Бог не може да бъде лъган и грабен!

 3. Срам и гняв Небесен
  На/от Патриарх Максим
  Български

  Със Господ да играеш на залъгване
  и с Божието да се кичиш като свое,
  от Негово да грабиш със подлъгване
  а Словото да тъпчеш с кално-твое,

  е грях от грехове на непростимост,
  натрупани без срам, без покаяние
  и Божи гняв надвиснал е и с’ зримост-
  защото опако лице е в бесование!

  23ч., 18.08.2018
  след Празника на Св. Иоан Рилски

 4. Маргарет Тачър остави да умрат от глад обявили гладна стачка, мисля, че минйори бяха.
  И затова, като почина, имаше тържествуващи по улиците в Лондон.

 5. Дори не знам какво вече да напиша. С три изречения сме обрисувани от великия Вазов в началото на „Една българка“ по повод разгрома на Ботевата чета – народът нехае и не иска нищо да знае. Българите не са се променили. И още нещо – няма лидери, няма личен пример. Жалко!

  1. Така е. Ботев умира психически преди куршума, изстрелян от българин в упор, в челото му. Движейки се с четата си през прашно село, той иска вода на жена, застанала до плета на къща. В отговор жената викнала: ‘Ето ги разбойниците, бягайте, крийте се, да не ни видят в Конака, че говорим с тях.“ ( по Биографията на Ботев от З. Стоянов). После – казаното от Вазов. Сега – сега един човек умира в защита на Отечеството от кинжалите на и чрез клетия Московски.

   Господин Премиер, част от шанса Ви е махането на Московски и още две безнадеждни Ваши Министърки. И това е само част от шанса Ви. Другото Ви е казано и то е императив-от Бога!

 6. За България няма ,,предстояща национална катастрофа“,никога и не е имало.
  България отдавна е в Абсолютна Национална Катастрофа .
  Босия е просто Активен участник в този безумен модел,гаснещ сред 7 милиона Пердекиризчии ,които въобще не предполагат, какъв огън ще им пламне зад перденцата съвсем скоро.

  1. Никакъв огън няма да пламне.Оскотелия народ ще си спи и ще търка картончетата и нищо няма да се промени!

  2. 4.5 млн., 2.5млн са зад граница. 2млн. софиянци – отроци на опълченци под Шипка, мандраджии и парт-no men- клатура. И друга клатура.
   2.5 млн. в прОвинса, повечето без комп. Глас в пустиня.

 7. Марков , за съжаление , колкото и силни неща да напишете, върху тъпия народ . няма да има никаква съпричастност! Кауза пердута! Защо ли? Ето защо:
  -пенсионерите се интересуват само от другарката си Нинова , която не забелязва Босия , защото така и е наредено от американското посолство! Апропо , на тях им дайте да хвърлят по 20 хил. лв. от терасата!
  -младите ?- ходят като мухи без глави по улицата , забили поглед в джиесемите си и не чувстват и не разбират какво става около тях! Девойките се оглеждат за някое олигархично момче като изгодна партия , а момчетата за същите щерки! Всички до един са абсолютно неграмотни и не можещи нищичко! Наскоро един съсед се засегна и каза , че дъщеря му не е такава , защото има две висши образования! Накарах съпругата си , която за разлика от мен има профил във фейсбук да разпечати постванията на дъщеря му и му показах как на четири изречения има три граматически и една правописна грешки! Той онемя , защото обикновенно не познаваме така добре децата си както ние си мислим!
  -интелигенцията!-о , тя сега е на почивка на някой гръцки остров и си мисли за по-възвишени неща от Босия! А , и не е токова бедна като останалия народ и не и пука!
  Кой , кой освен едната шепа хора , които списваме тук се вълнува за Босия!?
  Е-е-е-е-е-е-х , започна да ми се иска някоя заблудена ракета от Русия да падне тук и да се приключва с тоя прост народ!

 8. А от гербаджийската телевизия Европа събират подписи в подкрепа на украинец, който лежи в руски затвор! Големи демократи, няма що! А за Босия вече по никоя телевизия не се говори, камо ли да изразят подкрепата си!

 9. тиквун пожарникара иска да използва смъртта на Босия като причина да се оттегли от властa заедно с цигането московски и тези след него някой друг да вади кестените,вече за трети път ще го направи.

 10. Подполковник, СТРАШНИ ДУМИ ЗА СТРАШНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!
  Нямам какво да добавя…
  Ти и хората около тебе сте млади, извадете сабите, развейте знамената. Аз съм с вас, като редови боец по силата на възрастта, ама своята кръв ще пролея и чуждата кръв няма да пожаля, то какво друго ни остана?!…

 11. Единственото което мога да напиша след твоите думи г-н Марков е : С теб съм! Навсякъде и по всяко време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>