Публикувано на 11.01.2020 / 15:19

БОРИСОВ, ХОД НЯМАШ! БЕГАЙ СЛЕД ЧАНТИТЕ С КИНТИ, ОТПЪТУВАЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ – СОФИЯ! МОЖЕ И В ХАЙФА!

БОРИСОВ, ХОД НЯМАШ! БЕГАЙ СЛЕД ЧАНТИТЕ С КИНТИ, ОТПЪТУВАЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ - СОФИЯ! МОЖЕ И В ХАЙФА!Преди два месеца АФЕРА го написа в прав текст – че огромни суми с кинти се изнасят в чанти през … Летище – София.

Колкото се сезираха за нелегалния канал за трафик на мигранти, покровителстван от МВР, колкото се обадиха за огромния скандал с пияния ГЕРБ кмет на Варна Иван Портних, толкова гъкнаха и за изнасянето на кинтите.

Борисов, ход нямаш! Не ТИ определяш следващите ходове на Гешев.

Единственото, което ти остава е да пуснеш всички СВОИ ЛАПАЧИ И КРАДЦИ в тигана с горещото олио. С едничката надежда това да те спаси.

АФЕРА от година време регулярно информира какво тече като процеси, как тече, как протича РИЕНЕТО и докъде ще стигне. Кой чел, чел, кой разбрал, разбрал.

В прав текст написахме от кога ще стартират ОСТРИТЕ ПРОЦЕСИ и какво ще СЕ ОТПУШИ от март 2020 нататък. Кой чел, чел, кой разбрал, разбрал.

Борисов, знаем го отдавна, че сам искаш да хвърлиш кърпата от доста време, но си в менгеме и мамата си трака.

Договаряй си кожата, докато е време. Защото после ще е късно.

Ние никога на умряло куче нож не вадим, но тия, дето ти лизаха гъза, първи ще те разфасоват.

Бегай след чантите с кинти. Може и в … Хайфа. И Портних вземи, ако преди това не го сготвиш, защото излишен товар на гърба ти е нездравословен в положението, в което си изпаднал.

Afera.bg

Коментари 38 за
“БОРИСОВ, ХОД НЯМАШ! БЕГАЙ СЛЕД ЧАНТИТЕ С КИНТИ, ОТПЪТУВАЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ – СОФИЯ! МОЖЕ И В ХАЙФА!”

 1. Както е известно ген. Коджейков е шеф на отряд 28, та самолета ще е уреден……..Само да не се сблъска с иранска ракета-по погрешка де………

 2. А какво й е известно на цяла Варна, остави другите да определят! Ти не си критерии. Защото ти си една“ анонимка „, докато тя се е доказала в битките! С името си и с делата си, в случая с перото, перефразирано, макар че се съмнявам дали знаеш и разбираш за какво ти говоря (пиша)! Има там един сайт “ ПИК“, върви там и плюи на воля. Там ще те приемат с радост, че даже ще бъдеш първи по рейтинг! Не си само ти от Варна, макар да се съмнявам колко си от Варна!

 3. До “ хахахаха“ – не знам какъв си и що си, не ме и интересува, но когато човек плюе по някого, в случая по Веселина Томова, без да съм й адвокат, по – достойно е след като си напишеш думичките, повече да не посещаваш този сайт! От уважение и към теб самия и към противника ти, в случая Томова. Това поне е по кодекс на честта, де, ако не знаеш. И ако имаш намерение да цапаш Интернет пространството
  върви накъде другаде. Аз искам тука да се включват хора с чисти помисли които не тровят въздуха с герберска уклон. Вреди ми на ДНК- то!

  1. Коѝ си ти ,за да искаш ,бе мамето ти да еба ,идиотско.От вчера в саѝта и ще искаш, какво по голям хуѝ ли искаш, или повече набразден.

 4. Айде ТЮФЛЕК БОКО подавай оставка и се махай, че Сретен те чака!

 5. Сега ВМРО на мястото на Димов предлага техен човек-много е важно да е техен ,дали е специалист не е важно единият историк другият може и о-нист важно е от ВМРО да е но какво ще стане няма значение ,шкембе воивода да е в правителсвото е важно.Некадърници нямате ли срам.

 6. И едно време Гешев гонил нелегалните и сега Гешев гони нелегалните .

  Лошото е ,че заради ,,африканската чума“ и прасетата станаха нелегални ,а собствениците им ятаци.

  Ако арестуват всички дето крадат тука,кой ше остане в тая държава,бе…

  Мафията в Италия заравяла боклука под магистрали ,ам тука не става щот като се пукнат след 2-3 месеца всичко става ясно. Ама поне ако решат да го заравят ,може пък магистралите ни да ги правят по-качествено,щото едни и същи строят и заравят.

  Да си купиш баня в Перник и да станеш сега началник на митниците си е авантюра отвсякъде.

  Най-добре куфарите с мангизи да ги изнасят с БДЖ-то ,защото по този начин ще ударят едно рамо на ,,Товарни превози“ да не фалира.Демек ще помогнат на БГ икономиката,нали Горанов ?

  Сомалия е сериозна държава,там такъв цирк няма.

 7. Следва вода от Перник, Ало от Ваньо и биричка от Мишето

 8. Жалко ,че в Алкатраз се спомина ген. Нуриега / бившият президент на Панама/ ,щяха да играят с нашия генерал сентасе в една килия, генерал и генерал/бивши/!

 9. Защо бе, Весе? С удоволствие ще гледам ако ми се падне как неговите хора го разфасоват. Никак няма да ми стане зле от тези сцени на писъци на умиращата жертва Борисов от собствените му хора. Не бягай, Борисов, не бягай! Нека и ние да погледа е малко зрелища за твоя сметка, пък ако трябва и ще помагам. Ти ни разплаква майките като население и народ, сега нека ние на теб, пък ако ще изпълнители даа са твоите хора. Нали все ни предоставяше зрелища, без хляб!?

 10. Има ли роднинската връзка между министъра на финансите Владислав Горанов и министъра на здравеопазването Кирил Ананиев? Ако има такава редно ли е това от морална и не само от морална гледна точка?

  1. Колко пъти ще питаш?-Да,има роднинска връзка.“Влади“ е племенник на Министър Смърт.
   Още въпроси?

  2. П.П. Въпроси,свързани с думичката „морал“ от 10-ина години са неуместни.Вземи за пример т.нар.Премиер-официални лица от ЦРУ заявиха,че е криминален престъпник,но вие си го избирате да ви управлява,нали?

 11. Тази нощ в село Галиче е убито 18 годишно момиче. Намерили са я на двора с прерязано гърло. Каква държава: престъпност, корупция, безводие. Видими резултати без спир. Най – важното е да се признае, че кабинетът на Борисов не може да се справи с нарастрващата престъпност както по високите етажи , така и сред народа. И не става дума дали син , червен , от дпс , или вмро. Не си затваряйте очите сега, утре може да е вашето дете ! Законите не предпазват, не са възпиращи , нямат нужния резултат за възпиране на престъпленията и корупцията. Тиквениците управляващи първи ги нарушават. Свинетка в затвора ли е, например? Важно е , изключително е важно самите хора да разберат, че престъпността е показател за жизнезния стандарт, корупцията и некадърността на правителството. Борисов, оставка!

 12. Безплатен обяд няма,подариха ви къщи за гости,докато си изплетат кошницата и сега ще си ги вземат обратно. Сега ще останете и без къщи за гости и без Родината си.

 13. “Если когда-нибудь в мире будет объявлен чемпионат по одновременному сидению на двух стульях, то азартным любителям стоит делать ставки на власти Болгарии. Cтремление одновременно быть слугами всех господ сразу, воистину заслуживает искреннего восхищения.“

 14. Наскоро даваха филм по достоверен случай за Италия ,как италианската мафия унищожавала боклука или как се отървавала като го заравяла под новостроящи магистрали.Сега този боклук тук дали може да има почва за такива действия.Само питам .Пробите който се отказаха да се вземат от магистралите за тяхното изпълнение ,дали има нещо притеснително за да отказват.

 15. Той да бЕга,ама не и след чантите щото тях не може да стигне.. Хиените ,които използваха него и придворните му за лични интереси никога няма да ги оставят с награбеното.Всичко ще им вземат по един или друг начин до последния грош.

 16. ШАЙКАТА е прокобата на България,майната им на германските фондации,които ни докараха тези мръсници за управници,те били по страшни и от африканските скакалци

 17. Абе Весе,
  Само питам, не се заяждам! В едни чанти – ти знаеш какви, едни мангизи се разходиха до Катар. Само че, правителството на чичо Сам реши, че интересите на САЩ са засегнати и ги прибра от Катар – основанието – били в щатски долари! Ами ако сега сготвят същия номер – дали не трябва ние да се противоставим – наша си работа как ще ги разхождаме кинтите, те ще ни казват , айде де! Та ситуацията е мамата си е …….. ла! Нито дойлари, нито юани ( там направо гърмят на стадиона с голямокалибрена картечница ), нито рубли – ай, ай …. что делать? Ако си наясно, пусни нещо!

 18. „Простолюдието в България, което е основната част от народа, видя и припозна в ГЕРБ себе си, и реши че неграмотният и необразован нахалник Борисов ще му помогне да си реши проблемите.Този народ трябва да си плати цената за това“

  1. За ликвидаторите няма нищо по-ужасно от нов видовден. Ден, в който ще трябва да се дава отговор на безброй“ужасни“ въпроси. Например:
   Как така се получи, че социалистическа България, успяла да заеме място сред развитите страни, само след две десетилетия „преход“, започнал след 1989 г., изпадна до положението на най-бедната държава в Европейския съюз? Има ли виновни за това? Кои са те?
   Как цветущи градини и полета се превърнаха в пущинаци, а китни села – в мъртвило?
   Как така се получи, че от крупен износител на плодове и зеленчуци България се превърна във вносител на тъпкани с нитрати и пестициди, а нерядко и генномодифицирани продукти?
   Как в България се пръкнаха най-едрите земевладелци в Европа с по милион(!) декари земя?
   Как модерни заводи, предприятия и пр. държавни имоти след разбойническа приватизация донесоха в държавната хазна жалки проценти от реалната си стойност? Облажилите се от този
   невиждан грабеж не са ли известни?
   Кой разоръжи, обезкръви и разгроми без война Българската народна армия?
   Кой ликвидира четири жизнеспособни блокове на АЕЦ „Козлодуй“?
   Кой осуети превръщането на България в енергиен и енергоразпределителен център и се хвалеше за този свой херостратовски подвиг?
   Кой осъди на нищета два милиона български пенсионери?
   Кой превърна България в непривлекателна държава за над два милиона нейни граждани, повечето от които в цветуща възраст?
   Кой разнебити българското здравеопазване, българското образование, българската наука, българската култура, българския спорт ?

 19. Случва се това което всички мислещи хора очакваха и беше неизбежно. Когато назначаваш случайни хора на високи позиции и се обграждаш само с лизачи и калинки , когато липсва професионала експертиза във всички области рано или късно започва гаф след гаф навсякъде. Българите искаха да ги управлява прост човек който не е прочел нито една книга през живота си и се разбира само с простите хора. Това е резултатът.

 20. Никой не може да избяга !!! Психотронно , ВСЕКИ , може да бъде ударен дори ако е на ЛУната ……. Дори да има спец подготовка да издържа на торсионно/енерго-информационно/ въздействие …. А така могат да се предизвика всяко едно заболяване ,вкл. тумор, инфркт или инсулт …..

 21. Ха-Ха-ха… Сниката – страшен поглед на пребит страхливец! Горкият бай хуй… Да го съжаляваш ли, да му съчувстваш ли? Тикво неграмотна, бай Ставри с нетърпение те чака за да те успокои…

 22. АСВАЛТ ПАША
  прилича много на
  Африканския Диктатор на РУАНДА
  ИДИ АМИН син на шаманка занимаваща се черна вуду магия, Иди практикувал канибализъм обичал да вари човешко и да маже филии с човешка МАС, успоредно завършил мюсилманско училище още повече намразил народа си застанал начело на власта
  ИДИ цял живот избивал хора, Животни и ги принасял в жертва, курбан на тъмните сили започнал да ОГРАБВА и експлоатира РУАНДА избивайки над половин милион души, лично убил над 2000 души, разори страната, унищожил малкия и среден бизнес
  НАТРУПАЛ 7-8 МИЛИАРДА $$$ от далавери и избягал мигрирал с измъчените пари при АВЕРИТЕ си арабски шейхове в С. АРАБИЯ където и умира а парите $$$$ му остават завинаги в икономиката на саудитските шейхове където се въртят и носят приходи и блага на саудитските граждани

 23. СМЯНАТА НА МИНИСТРИ НЕ РЕШАВА НИЩО. СМЯНАТА НА БОКО-ТИКВАТА РЕШАВА ВСИЧКО.

 24. Африканската чума по свинете май е дошла с боклука за изгаряне…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *