Публикувано на 23.10.2020 / 19:03

БОРИСОВ СЕ САМОИЗОЛИРАЛ С ЧЕКМЕДЖЕТО

БОРИСОВ СЕ САМОИЗОЛИРАЛ С ЧЕКМЕДЖЕТО

Борисов се е самоизолирал с чекмеджето, половинчато съобщават медиите.

Нека ви кажа обаче какво следва:

Нашият си е приватизирал отнекъде некво кариоки, мета банкноти из целата спалнята и пее песни ол дъ уикенд. А, Цвета, ех тази Цвета, тя пък метка кърджалийски гюбеци, фърга карамфили, а отвсекъде се чува музика.

Хубаво е, а бельото е втора употреба.

Предлагам Бойко Василев да предава “Панорама” на живо и да попита: Г-н премиер, според вас, имали свобода на простотията у нас?

Васил Петев

Коментари 11 за
“БОРИСОВ СЕ САМОИЗОЛИРАЛ С ЧЕКМЕДЖЕТО”

 1. Боко Тиквата се е самоизолирал с простотията и алчността си!

 2. ченгеджийският номер с Нанков….короновируса и отр.тест за Вождъ …но със САМОКАРАНТИНА…идва след СПРЕТНАТА КОМБИНА срещу ПРЕЗИДЕНТА….явно кой е поръчал…ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА…

 3. Нищо няма да отеква. Бандата ГЕРБ ограби до голо България и продаде територията.
  Малцината избранници ще офейкат с парите, а телетата които години точеха лиги по тях и ближеха дупетата им ще бъдат зарязани!
  Това е истината за съжаление. После ще подхвърлят власта на БСП през 21-ва. А сетне при фалита на държавата през 22-ра, ще кажат че тъпите социалисти са фалирали държавата за пореден път и ще чакат завръщане на бял кон, поне на тези които не са избягали. Същия номер извъртя СДС на комунистите и Виденов през 95 – 97-ма!!!!

 4. Баце е сбъркал, направил си е не ПСР тест, а IQ тест. И разбира се е отрицателен!

 5. Проста Тиква има една,
  до шкафче с пачки само нанка;
  Така и така затънала в л@йна,
  що па да не гепи от някоя банка?

  Баце обажда се на ПеКаПе,
  да помогне с някоя куха кофа;
  „Тъпо и просто си парче,
  за обира си пълна катастрофа!“

  Сам, зарязан и самотен,
  Боко отива банката да изпраска!
  Избрал е клона най-оборотен,
  но не пускат го без маска!

  „Заповед е на Тулупа Якоизмиращ!
  Всички люде да са опарцалЕни!“
  Боце от Правия Път е девалвиращ,
  вече и пачките Му са изморени…

  В „Секвоя“ връща се ореван,
  нужно е без шкафчето да свиква!
  Поглежда позлатения таван
  и гръмва простата си Тиква!…

 6. През 2022 година вероятно България може да фалира.

  Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Красен Станчев, основател на Института за пазарна икономика и преподавател в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ в коментар за проектобюджета за 2021 година.

  1. Де факто, а и след време де юре, блaгoдaрeниe нa “уcпeшнoтo” упрaвлeниe нa СИКаджията, caмoпрoвъзглacил ce зa прaтeник нa Гocпoд, сме фалирали в момента и затъваме в дългове. Не може да има растеж без производство. Само на нискокачествени услуги, кол-центрове и малко ИТ, като повечето компании са чужди, няма как да има растеж. Роботика, кибернетика, бионика, телекомуникации, енерго-машиностроене, машиностроене в цялото му разнообразие, високо-точни металообработващи машини, иновативни полимери, иновативна фармация, транспортно машиностроене, развита лека промишленост – в България е химера! Та ние нямаме един завод за кристал и стъкло за домакинствата, нито един завод за домакински или промишлен порцелан. нито един текстилен завод, който да работи с български суровини. Консервната ни промишленост работи с 70% вносна суровина. Ние не засаждаме и един дка със захарно цвекло, а работим с чужда захар като само я разфасоваме. Добивната ни промишленост, характерна за страните от 4-ия свят, е отдадена на концесии. Пocлeдни cмe пo cтaндaрт нa живoт и дoхoди, дeмoгрaфcки дaнни, фалирала пенсионната система, източена здравна система и пр. и пр. Пораженията от 11 годишното управление на ГЕРБ, нанесени на страната са непоправими и ще отекват десетилетия след тях. Гарантирано от ГЕРБ…

   1. Да но станахме милиардери в евро,не ни интересува всичко гореописано!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *