Регистрация
Публикувано на 10.08.2017 / 21:03

БОРИСОВ, ПАК ЛИ БЪРШЕШ ЗАДНИКА НА ПЕЕВСКИ? ПУСКАЙ СЕ ОВРЕМЕ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ДАЛИ СРОК КОЛЕДА ЗА „РЕСТОТО“!

дунаритНе се страхувам да кажа, че Делян Пеевски иска да ни унищожи. Това заяви синдикалният лидер Диана Георгиева по повод протеста на служителите на завод ”Дунарит” в Русе. Работниците от завода протестираха днес на граничния пункт ”Дунав мост”. Поводът е решението да се отнемат лицензите на предприятието за производство, търговия и съхранение на оръжие на завода. Изпълнителният директор и членовете на борда на директорите – Кръстьо Кръстев, Никола Стоянов и Тодор Трифонов, са подали оставки с една-единствена цел – да запазят лицензите и заводът да продължи да работи. Работниците споделят, че от 2001 година насам инж. Кръстев ръководи успешно предприятието и то в момента има печалба от 26 милиона само за миналата година. Над 1300 души работят в предприятието. Всички имат осигуровки и добра социална програма. Спирането на производствения процес в „Дунарит“ АД ще доведе до непоправими последствия, свързани със загуба на технологични възможности на много дружества от отбранителната индустрия на България. Отнемането на разрешителните на „Дунарит“ ще се отрази върху цялостното изпълнението от България на вече сключени външни договори, подчертават синдикатите.

борисов - пеевскиНещото, като подобие на очилато министърче, днес пък изцвили, че „държавата“ заставала зад „Дунарит“. И като как застава? Зад „държавата на Шиши“ ли?

Преди това бе отнет лиценза и на „Емко“ на Емилиян Гебрев, преди това на друг оръжейник и така нататък…

ДАНС да си имаш и Шиши, пардон, Пеевски да се казваш, пък твойта ДАНС аверът ти Боко да я контролира. Тъй да я докараш.

Борисов, който преди време – не помним вече кога! – обяви официално, че „Пеевски си отивал и го нямало вече“, продължава да се държи за пеша му, като посрано хлапе.

Борисов, и с „Дунарит“ ли ще обършеш задника на Пеевски?

Защо си въобразяваш, че като отместваш вниманието с безумиците си да заповядваш вече и на ресторантите, можеш да прикриеш какво точно се случва в „държавата“ на „огледалните образи“?

Шиши завлича наред, щави и завлича, и изнася към … Дубай.

Не, че там от руснаците можеш да се скриеш.

Защото срокът от руснаците ЗА ВРЪЩАНЕТО НА КИНТИТЕ Е… КОЛЕДА!

През това време могат да се случат много неща. Американците, на които се е подложил Пеевски, да го използват, за да те свалят от власт, драги ни, Боко, и тогава да го оставят на … руснаците.

През това време може да се случи и така, че готвеният от Пеевски нов министър –председател, на твое място, драги ни, Боко, да се казва Владислав Горанов. Т.е. капията на Шиши.

През това време де що едър бизнес има да бъде ощавен и завлачен, а на тебе, драги ми Боко, да останат „празните столове“ по кръчмите. Това метафорично казано, щото двамата с Шиши не сте за ожалване откъм мангизите.

През това време, по заръка на Шиши, няма да има прокуратура, която да арестува синдици, мондешкита, съдийки и всякаква остальная, която нагло окраде активите на КТБ. И няма сила в тази държава, която да спре кражбите!

Но пък до Коледа Оманския фонд ще осъди България за около 10 милиарда и тогава, драги ни, Боко, майката си ебало.

Само идиотите не знаят защо в момента ПРЕЦАКВАТЕ „ДУНАРИТ“ и близо две хилядите работници там – защото на Пеевски така му е изгодно.

Имаме малка изненада обаче за теб, драги ни, Боко, – Шиши вече „оправи“ Лучано, Местан, Сакскобурготски, че напъва и Доган да оправи, и всите знайни и незнайни, иначе много близки негови някога авери, че тебе ли ще те бави?!

Руснаците са на гюме. И си чакат кинтите. А Коледата наближава. Бегай, драги ни, Боко, че както си залепен като гербова марка за Шиши, няма спасение.

Понимаеш?

Afera.bg

Коментари 12 за
“БОРИСОВ, ПАК ЛИ БЪРШЕШ ЗАДНИКА НА ПЕЕВСКИ? ПУСКАЙ СЕ ОВРЕМЕ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ДАЛИ СРОК КОЛЕДА ЗА „РЕСТОТО“!”

 1. Всичко си върви съобразно БКП-партийното поръчение за възстановяване (с БОКо или без БОКо) на „Тато-развития“ катун-социализъм: БОКо = мутро-биещото сърце (шкембе) на Партията; ДПС-шкембето Пеевски = „олицетворение на общонародната собственост чрез кредитна приватизационна национализация“; БЗНС-арското номенклатурно шкембе ДС-“Иван“ КараКачан – военно министер без допуск до НАТО-сектретна информация; Цаци = БКП-партийно шкембе с име на цаца; номенклатурната шкемба Пиги Свинетката – след година ще е „министър на външно-икономическото инвестиране“ (в Македония); алкохолизираното ДС-шкембе Гарелов – ТВ-шеф на пропагандата и агитацията; ДС-“Димитър“ Кеворкян – най-първи български патриотарин, …. майор Деянов, Томата Томов, …. вече са пожизнени депутати, ….. Ето сега ще се уреди и едно топло, доходоносно, тихо и безотговорно местенце и за моя проф. д-р юр.н. на СУ Владко (на татко) Тодоров Живков – да опазва културно-историческите ценности на кака му Людмила – ще му помага, разбира се, ДС-задника със шкембе шибаняшки!

  1. Камбаните ще бият за някого
   Майки изостават бебета си http://bit.ly/2wQsNvC , но си имаме нова луксозна камбана в Камбаните на „Знаме на мира“ на Людмила! Открита от Фандъка на БОКо! http://bit.ly/2uw4bvA

 2. от русите отърване няма гонят те до дупка.тъй че връщайте мангите че жална ви майка

 3. Пеевски е лицето, не е човекът, който унищожава планово България. Последователността на действията му е водена и контролирана от тия, които ще са новите собственици на парчето земя, все още наричано България. _______________ Пеевски е изпълнител, точно като Борисов и като цялата ни политическа каста, без цвят и мирис.

 4. Бойко,то да беше само Шиши,с мед да го нахраниш,ами и Сретен напира да се видите,защо ли, не мога да се сетя!Пък той,бай Ставри ще почака,той не бърза!
  Не мога да сетя имаше ли друг мин.председател с три мандата,който си е отивал бързо,а,не мога да се сетя!
  А пък за руснаците знам,че не е никак здравословно да заставаш на пътя им,а ти бая нагази лука и ще стане една-майче,майче -по-добре да си бях стоял в Банкя(не помня с голяма буква ли беше това място,от където излизат малки хора,като Тиквата!).

 5. Това е правителство на хлебарки и скакалци. Каквото работи са отгоре му докато го опоскат и затворят или продадат за скрап.

 6. Дискретно :
  - хвърлете Внимателен поглед в Същността на току-що Изказаното от/виа БиАй, Афера.бг/г-це Томова.
  …а отделно – очевидно БиАй има необходимост от Ваша Помощ отн. Н.Недялков !
  (Успех !)

 7. В един вестник издаван от шиши се споменава за разграбване нето на БГ Очаквам от друг вестник да публикува и унищожителите на БГ

 8. Как е възможно всички злини у Нашенско да са свързани само с един човек?! Верно, много прости станахме на клона! Да прощавате Афера, но кой, кой е този човек?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>