Регистрация
Публикувано на 29.09.2017 / 10:18

БОРИСОВ, НЕ СИ ИГРАЙ С АРХИВА НА РАЗУЗНАВАНЕТО И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО! МНОГО Е ОПАСНО ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ! РАЗУЗНАВАНЕТО НЕ Е ДА СЕ РАЗМОТАВАТ МАРКУЧИ В ПОЖАРНАТА

АНТОН ТОДОРОВ И БОЙКО БОРИСОВБорисов, не си играй с архива на разузнаването и контраразузнаването!

МНОГО Е ОПАСНО, както за теб, така и за всички около теб.

Комисията по досиетата ДА СЕ ЗАКРИЕ НЕЗАБАВНО!

Някаква си ШУШУМИГА, написал книгата“Шайка“, който е за затвора или за психиатрията, е предложен от ГЕРБ да ръководи Комисията по досиетата!

Каква Комисия, какви досиета?

Разузнаването и контраразузнаването не е да се размотават маркучи в пожарната или един физкултурник да демонстрира упражнението „челна стойка“.

Когато беше обявено, че Милен Вълков, журналист, бивш генерален директор на БТА, председател на Съюза на журналистите в България, член на СЕМ, е кадрови офицер на РУ-ГЩ, Разузнавателно управление при Генералния щаб, „Ал Кайда“ обезглави двама агенти на Военното разузнаване, бивши чуждестранни студенти в България, които Милен Вълков ръководеше по време на задграничната си командировка в държава в Северна Африка.

Искам да напомня, че оперативните и личните дела на кадровите офицери, сътрудниците и агентите на разузнаването и контраразузнаването, съгласно Закона за защита на класифицираната информаци, са с гриф „Строго Секретно“ и със срок на съхранение 30 години, при необходимост този срок се продължава с още 30 години.

Това е историята на Комисията по досиетата!

„През април 2002 г. е приет Закон за защита на класифицираната информация, който отменя предходния закон за достъп до архивите на ДС и дейността на комисията е прекратена. В новия закон документите на ДС са обявени за класифицирана информация, но въпреки че са предвидени разпоредби за декласификация (разсекретяване), нито една специална служба не разсекретява архиви на ДС.

През лятото на 2006 г. след решението на министъра на вътрешните работи Румен Петков да се разсекретят подбрани досиета и избухналия скандал, е постигнат политически консенсус за отварянето на архивите. Лидерите на тройната коалиция Симеон Сакскобургготски, Ахмед Доган и Сергей Станишев са принудени да приемат политическо решение и през декември 2006 г., броени дни преди приемането на България в Европейския съюз, е приет Закон за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия, който има най-широко поле на приложение от всички предходни, като включва оповестяването на сътрудниците на ДС не само в изпълнителната, законодателната и съдебната власт, но също така и в медиите и редица други обществени сектори..

През 2007 г. парламентът избира нова комисия с председател Евтим Костадинов, депутат от БСП. Една от най-важните разпоредби в новия закон е под контрола на новата комисия да бъдат предадени архивите на тоталитарните комунистически служби от всички държавни институции и служби. Комисията успява в кратки срокове да изгради Централизиран архив в Банкя, който започва работа през февруари 2011.“

Агентите са чужди граждани, които работят за разузнаването и контраразузнаването на България, както преди 10.11.1989 г., така и по време на прехода.

Много от тях преминаха под ръководството на разузнавателни и контраразузнавателни служби на Велики сили за добиване на информация за целите, задачите и структурата на терористични организации.

Разкриването на принадлежността им към Българското разузнаване и контраразузнаване, като и ръководителите им…кадрови разузнавачи, контраразузнавачи и сътрудници, е МНОГО ОПАСНО за Националната сигурност на РБългария!

Отново подчертавам, Комисията по досиетата да се закрие НЕЗАБАВНО, защото от нея изтича КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, както изтича водата от каца без дъно!

ДИМИТЪР ДИМИТРОВДимитър Димитров

29.09.2017 г.

кадрови офицер от РУ-ГЩ, Разузнавателно управление при Генералния щаб отдел „Нелегално разузнаване“

01.09.1978 г. – 01.09.1993 г.

https://www.facebook.com/dimitar.dimitrov.7965692/posts/1594372187286423

Коментари 24 за
“БОРИСОВ, НЕ СИ ИГРАЙ С АРХИВА НА РАЗУЗНАВАНЕТО И КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО! МНОГО Е ОПАСНО ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ! РАЗУЗНАВАНЕТО НЕ Е ДА СЕ РАЗМОТАВАТ МАРКУЧИ В ПОЖАРНАТА”

 1. Не разбирам „критикарите-демократи“ !?!?!? Нека тия, които постоянно критикуват българското разузнаване да ми посочат една единствена самоуважаваща се държава без секретни служби !!!! Вече си мисля, че това са хора доносници, които се били „понаведени“, да не кажа направо превили гръб по времето преди Десети ноември. Не ставайте смешни с досиетата на кадровите разузнавачи- те са работили за Родината !!!! Извадете досиетата на доносниците и подмазвачите, ще бъде и справедливо и мнооооого интересно !!!!

 2. Защо толкова ви е страх? Или ще излязат още мръсотии на червената клика!

 3. Този Тодоров прилича поразително на Хайнрих Химлер, но само външо. Вътрешно, докато известния нацист е имал цел, която праволинейно е следвал докрая на живота си, авторът на „Шайка“ спря да плюе по Б.Б., а клекна под бюрото до ЛайнЯни ЛайнЯнев и засмука пожарникарския маркуч с още по-голяма страст от бореца за ред, законност, справедливост и лубрикант за меките му китки. За такива не намирам дума в иначе богатия ни език, може би чичо Кеворк трябва да измисли някаква.

 4. Какви агенти,какво ръководство,какво разузнаване,какви 5 лева?Вербовали са на килограм арабски студенти срещу дипломи за да отчетат дейност.Интересно имат ли успешна вербовка зад граница?Работата им нямаше смисъл,няма смисъл и няма да има смисъл.Напразно похарчени пари от селски тарикати.

 5. Нищо от това, което до сега е решавано в тази тема, не е случайно. Така смесиха хората от разузнаването и помиярите-доносници, които във всяко учреждение или учебна заведение се катереха върху гърбовете на приятелите си и уж правеха кариера. Още ня 11 ноември 1989 г. вече се бяха наредили на новата трапеза най-отпред е до ден днешен са най-върлите борци срещу службите. Колко хора накиснаха и колко съдби преобърнаха – и сега какво – Антон Тодоров за награда. Ако и там приложи номера със Шайката – окончателно ще сложим кръст дори на опитите за някаква справедливост. Между другото – напоследък започват да се появяват разни интервюта с реплики по адрес на бившите ченгета, уредени след 10 ноември с забележителни блага, – „ами ако те са способни хора, защо да не им се даде възможност…“

 6. Този Димитров заплашва Тодоров който е легитимно избран да върши определена работа по закон. Ако толкова се плашеше за живота си нямаше да се показва публично. Архивите на външното разузнаване отдавна са изгорени, още преди години. Този човек използва това че хората не са запознати и прилепва и двете разузнавания като едно цяло. Всъщност защитава вътрешно контраразузнаване защото външно разузнаване няма архиви. Изгорени са.От друга страна вътрешното контраразузнаване са тези мракобесници които могат да кажат много неща и за мишо бирата, и за убийствата на прехода. Това е разузнаването работило против собствения си народ и то предимно като политическа полиция. Това е разузнаването което е съсипало живота на много хора, но също така и много хора е ликвидирало чисто физически. Други е изпратило в психиятриите. От всички бивши соц държави единственно българия не е разсекретила досиетата на вътрешно контраразузнаване. Никоя държава от бившия соц не е отваряла досиета на своето външно разузнаване. Презумпцията на всички бивши соц държави е тази че искат да изобличат само хората които са работили против собствения си народ. Сега излиза някой си д димитров и си въобразява че може да върне световната история и да забранява неща и процеси които текът в европа и света. Най-нагло заплашва човек който иска съвестно да си върши работата за която е назначен. Заплашва човека защото си изпълнявя задълженията по закон. Заплашва самото функциониране на държавата и нейните служители, видиш ли те са длъжни да му се подчиняват и да му изпълняват исканията. Не вижда ли че по този начин изнудва държавата, не вижда ли че я рекетира. Междувпрочем с какво ще докаже че тези двамата са загинали по причината която споменава. Би трябвало да не се е отделял от тях на повече от 5 метра. Държави в които се водят войни едва ли им е до това да търсят шпиони.Този човек говори с недомлъвки, нахвърля оттук оттам факти като ги изважда от контекста и ги представя като аргумент за някои свои твърдения.

  1. Този Тодоров кой го е избрал ,че не ми е ясно и за какъв човек иде реч,хахаха.От къде този малоумник вади документи ,че пак не ми е ясно?Ако всичко е унищожено значи този боклук ,Антон Тодоров си измисля факти и обстоятелства като ги документира в документален вид , а това си е чиста проба престъпление.

   1. Имам впредвид аривите на външно разузнаване изгоряха. Външно разузнаване се състои предимно от кадри министерството на външните работи. Обикновенно военният аташе със няколко подчинени работят като агенти и всеки от тях държи връзка със своя група шпиони.

    1. Няма да спорим , но една малка тайна ,хахаха ще ви кажа , всяко разузнаване има тройна защита като минимум на защита на архивите си , Нашето не е ясно каква формула е ползвало за защита на архивите си ,хахахаха.Но се съмнявам да е държало хартиите си в библиотеката и тя взела ,че изгоряла. А Антончо си е чиста проба пощенска кутия ,той да каже на кого?

 7. За да се говори за досиетата вече толкова години след промените, говори много за нивото на българското разузнаване преди 1989 г.
  Затова не ме учудва факта, че те се превръщат в перманентен алъш вериш на поредните ни бг управници!
  Дали си струва цената?! …
  На предателите им е все едно!!!

 8. ама Бай Димитре, тва е супер готино. Оставете го да се занимава. Все някой сте му напълни задника с бертолетова сол. Освен това ако гътне некое правило-еми нема как бая хорица сте изпопукат от радост.
  Народа си го е казал: Всека жаба да си знае гьола или осъвременено „всеки суджук да си знае ножа“

 9. Ето това е ролята на Мутрата Борисов и дебила,гьонсурат,безморалния Цветан Цветанов,толкова са предсказуеми вече.
  Борисов+Цветанов=интриганти,мутри,предатели.
  Абсолютна тяхна разпознаваема рецепта е това,пускат напред еничаря,кукуто,унищожил себе си вече като човек Антон Тодоров,да плямпа слабоумно,след това го слагат на гилотината,а самите подбудители двамата престъпници Борисов,Цветанов,излизат и казват че те нямат нищо общо със действията на Кукуто.
  Този филм сме го гледали стотици пъти!

 10. КОИ СА ГЛАВНИТЕ ОПАСНОСТИ И ЗАПЛАХИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА И НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ
  Автор: gindev Прочетен: 7125
  Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  http://gindev.blog.bg/drugi/2017/09/27/koi-sa-glavnite-opasnosti-i-zaplahi-za-bylgarskata-dyrjavna-.1569622

 11. Този безгръбначен плужек ще завърши внезапно като Мишо Бирата и Ваньо Танов, защото никой не обича предателите-дори собствените им господари.След като това Лицемерие стана част от Шайката,се взе на сериозно и се прероди в най-вещият антикомунист отмъстител.“Не се интересувам от живота на разузнавачите,нито от
  този на семействата им.Да са му мислили ,когато са служили на комунистите.Време е да си платят!“ край на цитата му.А ти лизачо ,мислиш ли на кои служиш сега?На същите комунисти, които си заклеймил в шайката от ГЕРБ служиш.Защото те в ГЕРБ всичките са бивши комунисти или наследници на партийни величия от БКП. А тяхното време да си платят, кога ще дойде?Ето че за тридесет години геноцид,бандитски грабеж и лъжи, най-после ще копаме най-голямата и миризлива кенефна яма с основен копач твоята лицемерна и продажна персона.Ще те използват драги ми ,да поддържаш жив
  пещерният антикомунизъм ,за да нагнетяваш напрежение и ненавист,с което ще изпълниш основната си функция,отредена ти от новите господари -да отвлечеш вниманието от безнадежността и пълната безизходност,до която са докарали територията.Дано имаш късмета след това да слушаш песента на братя Аргирови НЕНУЖЕН, ама надали.Защото предателите винаги свършват по един и същ начин.

 12. Ако аз бях агент на РУ и чуя изказването на този дебил с хомо девиации и незадоволени страсти Антон Тодоров, щях да му дойда лично на гости и както казва г-н Марков ще стрелям два пъти първият в сърцето, ако има такова, и вторият контрол в кратуната му, като внимавам да няма рикушет.

  1. Моя съвет е и двата изстрела да са в ануса му, ако искаш да поразиш сърцето и мозъка му !!!!!!

   1. Коко Гешанката е санитарият на нашето анонимно общество. Всио начинается с клозмой.

 13. Г-н А. Тодоров, без да му мисли, служи на комуниста Бойко Борисов, на децата и внуците на комунистите и на други като тях в сега управляващата партия ГЕРБ.
  Ще дойде време да си плати.

 14. Да,ще се оправи България,щом има такива,като тоя……подскажете ми точната дума,определяща това човекоподобно…..в Народното Събрание.А,то май взе да се превръща,в Национално Сметище номер едно!

 15. Този пендел Антон Тодоров са го мушкали резаците и иска да им предостави класифицирана информация, а дали не е агентура на друга държава?

 16. Този Антончо взеха много да ни го набутват! Интересни и необясними са напъните му да става все по-гаден! Мисля,че е отклоняване на вниманието от главния виновник

 17. Май се усетихте, че оставихте някои хора да си разиграват кончето безнаказано доста време и те се помислиха за богове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>