Регистрация
Публикувано на 04.08.2017 / 13:38

БОРИСОВ: КАК СИ ДОПУСНАЛ КУЧЕТО ДА ДАВА ИНТЕРВЮ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, БЕ, ЛАЙНО? СЛАГАЙ МУ НОЖА В РЪКАТА И ВИКАЙ НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТ ОТ НОВА. ТОМОВА Я КАЧИ И Я ОТКАРАЙ НЯКЪДЕ ЗАЕДНО С КУЧЕТО…

БОЙКО БОРИСОВСледобедът минаваше както обикновено – с игра на карти в мъжкото отделение и клюки в женското.

- 200 от валета пики – обяви Борисов.

- И аз, но мойто е от спатии – разочарован изломоти Радан.

Цветанов записа поредната победа със 151 на нула. Радан и Атанасов не оказваха почти никаква съпротива, но пък им беше забавно.

Извъня телефона на Борисов. Оня го вдигна с досада.

- Кажи, куре, какво пак е станало?

Лицето му пребледня. Главният секретар.

- Как е мъртъв… Не може да бъде, Манушкин мъртъв. Та кога е избягало това копеле?! Леле, сега си еба мамата. Как си е прерязал гърлото и се е завързал отзад… Кой?! Как си допуснал кучето му да дава интервю на Veselina Tomova, бе лайно?! Ти знаеш ли какво ще се случи, а говнар смотан?!.. На кого звъни?… На Valeri Tarandov?! Край, свършено е с нас….

Усмивката на Радан доби размер на хипопотам.

- Ей сега ще звънна на папата да привика Тарандов. Тоя ми дължи услуга. И и вземи микрофона на тая Томова… Счупи го, бе! Няма да те набие… Да, може и да те набие. Виж дали не е звъняла на Valentin Georgiev , или на Dobri Bozhilov . Да бе, действай по схемата.

Чу се продължителен басов звук в слушалката.

- Какво стана?… Аа, припадна. Много бързо, бе, какво си ял?… Ами кучето? И то е припаднало…. Браво, поздравявам те. Остави полицаите, да не ти е на кура, ще се свестят. Слагай му ножа в ръката и викай някой журналист от НОВА. Томова я качи и я откарай някъде заедно с кучето. Не ги мисли, ще има амнезия 2-3 дена от тоя кромид, дето си ял.

- Какво ме гледаш като педерас, затвори си ченето! – обърна се Бойко към Радан. – Ей, гном, ти пък на кого звъниш, мама ти дееба? Даай телефона! Дай го, бе!!!

И му грабна телефона. Опитвал се бе да набере американското посолство. Не беше успял.

- Ох, за всичко ли трябва да мисля…

Но това убийство, дори да е самоубийство по документи, бе силно политическо. Дано Робърт Мугабе, приятелят на Манушкин, не разбере скоро, че ще стане мазало. А трябваше да звъни и на папата, за да парира Тарандов.

Наистина тежка беше царската корона.

Атанас Манушкин

Колаж: Георги Динев

Коментари 4 за
“БОРИСОВ: КАК СИ ДОПУСНАЛ КУЧЕТО ДА ДАВА ИНТЕРВЮ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, БЕ, ЛАЙНО? СЛАГАЙ МУ НОЖА В РЪКАТА И ВИКАЙ НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТ ОТ НОВА. ТОМОВА Я КАЧИ И Я ОТКАРАЙ НЯКЪДЕ ЗАЕДНО С КУЧЕТО…”

 1. ДО РАДА ДЪЛБОКАТА:
  Само да те гепна Радке дънките шти цепна.Штъ шибам през гащите.

 2. ….и понеже Слагачеството на ‘наш’ о.з. Радев към Късака беВече Официално признато от КРИБнатата ‘наша’ БНТ
  - очаквайте Директни ‘шквалове’ из Варна.

 3. Това сигурно е ежедневието на Боко,но защо пък Радан и Атанасов,те са много лека ракия,Тиквата има около себе си други хора за постоянно!?И не мисля ,че се плаши от обаждане до американското посолство,нали те го държат!
  По-скоро може да се уплаши от обаждане до Сретен Йосич,защото вече е на свобода!
  Освен,ако не си е платил за да не го закача!Ама пък,с какво ще му плати,той Боко,горкия няма пари,като гледаме колко е декларирал!

 4. ….и Баш при Това карто’разиграване’ – Се флюпнала ЗадължителнатаВтора (или петоКолонна) колода, виа поздравленията на Късака към ‘наш’ о.з. Радев …
  => остава Да видим в колко Часа тръгва Двустъпковата .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>