Регистрация
Публикувано на 10.10.2018 / 12:20

БОРИСОВ, КАЗВА СЕ „ЕКСТРАДИЦИЯ“, А НЕ „ЕКСТРАДАЦИЯ“ И ЕКСТРАДИЦИЯТА Е САМО ЗА СТРАНА, КОЯТО НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС!

бойко борисовПод „компетентните“ погледи на главния прокурор и МВР – Мето, премиерът Бойко Борисов на брифинга днес изрече поредна кретения. Никой обаче не посмя – за позор! – да му противоречи на глупостите!

Борисов изрече, че задържаният Северин Красимиров щял да бъде разпитван в Германия и щяло да има есктрадАция от Германия, което абсурдно и толкова тъпоумно, че ако Цацаров не беше подлога на Борисов, поне щеше да се намеси за да го коригира.

За сведение на Борисов не се казва „екстрадАция“, а „екстрадИция“ и екстрадиция важи само за страна, която не е член на ЕС, а доколкото ни е известно Германия е член на ЕС.

Освен това – какъв разпит, какви пет лева, в Германия?!

Процедурата е много проста – попълва се екземпляр за европейска заповед за арест, влиза в съда и го връщат в България. Никой там за нищо не може да го разпитва.

Afera.bg

Коментари 33 за
“БОРИСОВ, КАЗВА СЕ „ЕКСТРАДИЦИЯ“, А НЕ „ЕКСТРАДАЦИЯ“ И ЕКСТРАДИЦИЯТА Е САМО ЗА СТРАНА, КОЯТО НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС!”

 1. Айде бе, ЕКСТРАДАЦИЯ е, не чухте ли, че по телевизора превеждащият от немски така рече? Що рекат по БТв-то се е верно, па и у Банкя мама така ме е учИла. Аз съм доктор-отличник. Толкоз!

 2. Фокусникът изглежда не знае,че тоя негов фокус вече го знаем,а кой знае,може и да знае,ама тоя път има и чужди зрители,които може и да не го знаят….

 3. Губят самообладание от страх от нещо или нещо предстоящо , и започват да грешат.

 4. Северин, Селайдин или Куркерим, няма значение как се казва набедения за престъпник. Важното е, че цялата шайка сме отново с измити ануси и ухаем по-добре в подготовката за евроизбори. Ако има желаещи, моля да се обадят в МС, защото ми омръзна езикът на Сидеров да ме чисти всеки ден!

 5. Преди да изпълни поръчката, понеже е почти умряло от страх, щото така или иначе ще го убият, цигането пие цяла нощ концентриран алкохол за да си притъпи страха. После след като изпълнява поръчката, тича като луд, умрял от страх, както се вижда от камерата…
  Всички евро представители в един тон подкрепят работата на службите, сак иначе, след като и те са в разследващия материал на Бивол и клетата журналистка, Бог да я прости

 6. Никак не обичам така да ми показват пръстче! Кога ще се прояви силата, която ще го завърти на 180 градуса?!

 7. Спокойно!
  Задържаният в Германия Красимир може и да не доживее връщането си в България!
  Този вариант за развитие на нещата ми дойде наум, когато се сетих за една сцена от филм, направен по роман на Богомил Райнов.

  Сцената е горе-долу и доколкото си спомням следната:
  В хола на луксозен апартамент от сграда някъде в някой град из „дивата Западна Европа“ преди 40-50 години седят двама души – те са от лошите.
  Единият казва на другия „А бе, Джон, иди да видиш как е Джими в другата стая!“
  Джон става, отива в другата стая и след като се връща, съобщава;
  „Ами на Джими нищо му няма, само малко е поумрял!“

  С други думи: докато бъде върнат в България, Красимир може да е „леко“ поумрял.
  Всичко се случва ……

 8. Този мангал се казва Сейладин, а не Северин и не е турчин. Това се случва в територията ( не държавата), защото на чело са престъпници и идиоти. Как му имате ДНК-то за сравнение, като на джебчии не се взема ДНК за база данни? Циганите са избиратели на ГЕРБ, е – каквито главатарите, такива и избирателите, престъпници!

 9. Боко дава, бе. Само дава. Освен когато прибира „своето“ от 16 милиарда външен дълг.

 10. Защо е този цирк? Хайде, полицията е задеиствана, но защо Боко е на брифинг, защо е насъбрал днес 36 посланика, пък никой от тях не го питал нищо и нищо не казали или са убили простака с мълчание?

  1. Да викаш посланиците за едно уж битово убийство си е голям страх. Посланиците не са казали нищо, с което са казали, че Бойко е пътник, отписан е.

 11. След случая с УКРИВАНЕ на уличаващи документи в Ковачевица явно
  днес 10.10.2018 имаме сериал БИВОЛ 2
  ,укриване на купища документи
  в ьв Бургаския банков клон на УНИкредто банк
  с помоща на ЖАНДАРМЕРИЯ и Полиция
  отцепване банката за 1,5 час и скриване на улики в ТРЕЗОРИТЕ на банката

  1. Питай вожда, нали и даде три месеца срок да направи правосъдна реформа, е, мина година, още нищо няма, но той, вожда, е забравил или се прави, че е забравил.

 12. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ТАЯ НЕКАДЪРНА КРАДЛИВА СГАН. МУТРАТА Е КАТО ОПИКАН И ЩЕ ИЗРОВИ И МАЙКА СИ НО ДА ОЦЕЛЕЕ БОКЛУКА.

 13. Ето вариант, заподозрения да го самоубият докато пътува от Германия за България. Задължително да предпишат наште служби на германските , за по евтино на данъкоплатеца де, не за друго, задържания да бъде конвоиран по влак.А там възможности бол, подхлъзнал се, паднал, ударил си главата, в кома и айдеееее умря и задължително в джоба му да намерят предсмъртно желание за кремация. Много удобен вариант!Иначе ще вземе да говори…та ще трябва бая лъжене и замазване да положат службите и службичките докато се самоубедят колко е вярно. Може да вземат назаем от английския „новичок“ но има голяма опастност да отцелее. А случая трябва да приключи и стадото да е спокойно.
  Гнус ме е от службите и службичките, вярно деца хранят, ама съвестта един ден ще им поиска сметка и ще трябва да я дават сами на себе си.

 14. Какво се оказа? Убиецът е криминално проявен. Колко неосъдени от корумпираното ни правосъдие се разкарват свободно по улиците и са постоянна заплаха за нормалните граждани? Най-големият проблем на тази полудържава наречена все още България е НЕРАБОТЕЩАТА И КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА. Истината е казана от френски философ и тя е „ПРЕСТЪПНИКЪТ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЗАКОНА, А ОТ СТЕПЕНТА НА ВЕРОЯТНОСТ ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕН“. У нас тази степен е равна на НУЛА.

 15. Убиха журналистката и скриха убиеца в чужбина. Очевидно някой знае как работи системата, защото са го пратили в чужбина, преди да бъде задържан. Ако дойде тук, ще го самоубият.

 16. Намериха кой да убие журналистката. Другото са приказки за лека нощ.

 17. Гневен идиот и неграмотен мафиот правят българоубиец. Да беше единия срам от него, а то е отвращение от нечистоплътен страхлив суетен престъпник. Принос имаме в световния шок – след цар свинар – цар неграмотен мафиот.

 18. Набеденият нещастник и аз мога да го бия, нищо не казвам, може пък да е той…. Обаче ако е нападнал младага жена, тя би се отбранявала със зъби и нокти…, не че разбирам нещо от криминалистика, но достатъчно книги сме чели, пък ни и облъчваха здраво с юесей трилъри.

  Едно нещо ще кажа само – Господ дано бъде милостив и да ни отърве, няма кой друг!

  1. Приятелко Мери, напълно съм съгласен с тебе. Ако не прочетеш това, значи наистина съм отлюспен от тук.

 19. Потресаващо!
  И Българоубиеца го ИГРАЕ ОБИДЕН И ГНЕВЕН!
  Алооооо Убиеца на Българите Борисов,ти ли бе утрепкоооо нагъл,ти ли бееее изверг,се правиш на ощипана булка,ти ли бе убиецо???
  Кой уби Мишо Бирата,кой уби Вальо Танов,много са още,но тези са по известни!!!
  Ти ли убиецо на Българите,който го играеш сериозен и ощипан,Ти който се отричаш от Любовницата ти и дъщеря ти в Барселона???
  Писах няколко изречения адресирани към тебе ИЗВЕРГ,нали каза,че много си чел последните дни,па барем прочетеш и това наглецо!!
  Мислиш,че ти вярваме ли,ти ПОГУБИ БЪЛГАРИЯ,ИЗРОДЕ!!!
  Сега няколко реда за убийството на Виктория Мариноваой,поредния театър от Шайката ти Изроде,сега гледахме Бтв новините,оняяяя дръжката на микрофона Петър Нанев каза,че това момче Северин е пил цяла нощ,и после се скатал там,едва ли нееее да чака жертвата си,и после след изнасилването и убийството,на запис се виждало,че момче което прилича на него бяга…..
  Сега преди 15 минути това съобщиха по слугинската медия Бтв!
  Такааа другия Шишко Сотир Цацаров каза сега пак по тези новини,че убийството не е планирано предварително,нещо като спонтанно!
  Така на мене нещо не ми се връзва,значи как ще пиеш цяла нощ,и ще влезеш там да чакаш жертвата си(значи е умишлено),а същевременно Шишкото Цацаров казва,че е нямало предварително УМИСЪЛ!
  В предаването на Николай Колев „Делници“,по телевизия „Евроком“,гостуваха преди два дена Сашо Диков и Журналиста на „Бивол“,който участва в последното предаване на Виктория Маринова,та същия журналист каза,че са имали разследване КАК СЕ СЛАГА ДНК,НА МЯСТО КОЕТО ДА УЛИЧИ,ТЕЗИ,КОИТО ТРЯБВА,предаването има повторения,гледайте ги!
  Та какво искам да кажа,това момче Северин има нещастието да види пръв ЖЕРТВАТА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА,може би е бил по нужда там,и като вижда ТРУПА,почва да БЯГА,и от страх,бяга при майка си в Германия!
  Разследващите имат перфектен „Престъпник“,бягащ и удобен за обвинение,и избягал от страх,при майка си в Германия,всичко пасва идеално….идеалния виновен,достатъчно време,да нагласят доказателствата,да подхвърлят дрехи от жертвата,да сложат ДНК върху единия и другия!
  И ето я Новината,обидения и гневен премиер на България,Българоубиеца на Българите,доволно шамаросва света със поредната измама,като случая след Нова Година!
  Първо беше клошар,след това циганин,колко удобно!
  Господ гледа делата ти Изверго Борисов,Никога не е имало Вечни Диктатори,итвоя край наближава ЛЪЖЕЦО!!!

  1. МОЖЕ ДА Е БИЛ ОЧЕВИДЕЦ НА УБИЙСТВОТО И СЛЕД ТОВА ЕЛЕМЕНТАРНО ДА СА МУ ПОДХВЪРЛИЛИ У ДОМА МУ ВЕЩИТЕ И ДНК СЛЕДИТЕ

 20. ТОВА СЛАБОТЕЛЕСНО ХЛАПЕ, АКО Е УЧАСТВАЛ В ПОБОЙ И ИЗНАСИЛВАНЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПО ЛИЦЕТО, РЪЦЕТЕ И ДРУГИ ЧАСТИ ОТ ТЯЛОТО СЛЕДИ НАЙ МАЛКО ОТ ОХЛУЗВАНИЯ, КОИТО СЕ ЗАПАЗВАТ ПОНЕ СЕДМИЦА ……………. А РЕАЛНО ТРЯБВА ДА ИМА ДЪЛБОКИ СЛЕДИ …… КОЙ ЩЕ МУ НАПРАВИ ВЕДНАГА „оглед на лице – освидетелстване“, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ СЪБЕРАТ ГОДНИ , ПРЕКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ …… СЛЕД НЯКОЛКО ДЕНА ЩЕ МУ ЯДЕТЕ ПИШКАТА, ЧЕ ЩЕ ДОКАЖЕТЕ НЕЩО ……. НАМЕРЕНИТЕ ВЕЩИ У ДОМА МУ ЩЕ ПАДНАТ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СЕКУНДИ, САМО КАТО АДВОКАТА МУ СИ ОТВОРИ УСТАТА ……

 21. Е, сбъркал леко – много важно, той какви работи бърка! Как да искаме да разбира нещо от европейско право, като баш юристите му не разбират. Вижте кака Цецка, вижте Дани тъпото и повече не питайте.

 22. …толкова е страхлив и тъп !!! боко … , че чак трепери… пътник е !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>