Публикувано на 22.03.2020 / 14:11

БОРИСОВ, ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ГЕН. МУХЛЬО ЧЕРНОДРЕШКОВ НАКАРА ДА НАПУСНЕ ВМА ТОЗИ, КОЙТО СИ ПОКАНИЛ, И ЗАМЕТЕ УМЕЛО ДАЛАВЕРИТЕ ВЪВ ВМА!

БОРИСОВ, ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ГЕН. МУХЛЬО ЧЕРНОДРЕШКОВ НАКАРА ДА НАПУСНЕ ВМА ТОЗИ, КОЙТО СИ ПОКАНИЛ, И ЗАМЕТЕ УМЕЛО ДАЛАВЕРИТЕ ВЪВ ВМА!Коро /професор Коста Костов, консултант по белодробни болести в столичната Университетска болница „Света Анна“/ в действие, Б.Борисов бе принуден да го помоли за помощ, тъй като специалист проф.Костов е пръв между равни.

Не знам дали Борисов знае, защо Коро напусна Военна болница, на която посвети живота си

Време е да го кажа пак публично: ген. Мухльо не само замете умело далаверите на предишните шефове и така си заслужи генералските пагони, но и приложи спрямо Коро всички властови лостове, за да го накара да напусне ВМА, при това в разцвета на професионалните си сили и способности.

Както и образцовото си отвсякъде, подготвеното лично от него, отделение за белодробни заболявания.

Дали при тази съвсем нова ситуация двамата бивши колеги могат нещо съдържателно да си кажат, освен на медицински език? Едва ли. Хирургът генерал е просто редник с ефрейторски нашивки в областта на лечението на пневмониите.

Ясно е, че единият вече е излишен.

Бюлетинът за нивото на река Дунав по БНР го спряха отдавна, време е и чернодрешкото да слезе от екраните на България.

Румен Леонидов

Коментари 30 за
“БОРИСОВ, ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ГЕН. МУХЛЬО ЧЕРНОДРЕШКОВ НАКАРА ДА НАПУСНЕ ВМА ТОЗИ, КОЙТО СИ ПОКАНИЛ, И ЗАМЕТЕ УМЕЛО ДАЛАВЕРИТЕ ВЪВ ВМА!”

 1. Херо Мустафа евро-атлантическата солидарност каза:

  Според, както ни уведомява главния доктор на Републиката, Боко Банкянски, имало 7000 теста за коронавирус и когат свършели, вече нямало да има нужда от тестове. Абе умнико, на извършването на масирани тестове се основават действията на Ю.Корея, Франция, Германия, Израел, Китай и т.н. (за да се установят, лекуват и изолират болните). Израел скоро ще достигне 3000 теста дневно, освен това разработват бързи тестове, за диагностициране до 20та минута, вместо за 6 часа. Този нашия и забележете никаква реакция от така наречиния ЩАБ, смятат да приключат въпроса с тестовете. За да имат повече за крадене! Големи хайдуци, и въпреки страданието на другите.

 2. Ругатните са излишни.
  Избрахте го, ББ-то.
  Сърбайте попарите му.

 3. След като за този НОЩ се твърди че е съставен с цел да се бори с плъзналата зараза само от експерти и специалисти,защо в него няма дори и ЕДИН СПЕЦИАЛИСТ по заразите ? А има само един медик и то коремен хирург,т.е. нямащ нищо общо с проблема.
  Защо в НОЩ НЯМА НИТО ЕДИН начетен и компетентен тесен специалист ,практик вирусолог, епидемиолог, биолог,инфекциолог, микробиолог ??????????????????
  НОЩ с астролози или с хвърляне на боб ли ще гадаят и предприемат мерки срещу заразата или с адекватни професионални мерки ?

 4. Чудя се как проф, Костов се е съгласил? От последните две седмици не е ли разбрал какво го очаква !? И дали така Баци не е решил да му затвори устата, защото знаем какво написа към депутатите ,а преди това и още нещо, което взриви интернет!?

 5. Името ми е АНТОН ПОПОВ. Аз вече не се страхувам от репресиите на престъпната шайка.
  Не ми интересува дали ще ми следите мейла, дали ще ме изнудвате ,пребивате или каквото ви дойде наум
  в болните престъпни мозъци. Аз съм обърнал българкия флаг,най-святото ,което съм имал и ми е останало,
  с бялото надолу и на него съм написал: ТЕ ПОГЕРБАХА БЪЛГАРИЯ!

 6. Вече разбрах кой точно е визирал професор Костов с думата ,,мишоци“ от снимката ясно си проличава. Имаше една подобна снимка от последна среща между Путин и Ердоган. Единия поглед е на уверен в експертизата и силата си, а другия на уверен в безсилието си неграмотник.

 7. Ако проф.Коста Костов е политически независим и истински български лекар, той ще има два пъти седмично възможност за национален ефир и да покаже некомпетентността на генерала – манекен. Да каже повече за „мишките“!

 8. На този кадър е показано всичко и то личи от изражението на лицата им. Тиквата е притиснат до стената и трябва да даде път на професионалисти като професор Костов да работят по тежкия проблем, а не разни слагачи, натегачи, лизачи и т. н. които са в обкръжението му.

 9. И познайте кой се е изходил „компетентно“ на срещата с проф. Костов – габровския „управленец“ мър-мър Дончев, който освен селски радиовъзел не знам какво е управлявал…

 10. Желае някой друг да обера кашата която сътвори ха некадърниците му, барабар с него! Дано никой не се върже и да го оставят сам и великия му щаб, да си понесат заслуженото, а колкото до президента, не всички сме прости в тази злощастна държава и можем за разлика на този човешки отпадък да отделим „зърното от плявата“! Да му е ясно на този едно клетъчен и приятелите му от Козяк, последната, която рецитираше преди да изчезне българско стихотворение и ни питаше с ирония да ли го знаем! Хубави приятели има, няма що?!

 11. На тази снимка има един чернодрешко. И не е чучелото на НОЩ / fashion-TV.

 12. Интересно къде се покри оная персона от Кюрдистан. Два милярда им харизахме за ефките -поне едни ръкавици дали са дари ли

  1. Ще има да я чакаш евро атлантическата солидарност, да са живи и здрави братята китайци! От бай Дончо не чакай нищо, една топлийка даже!

 13. Мутафчийски е просто клакьор, изведен на сцдната от кукловодите, за да потвърждава и аплодира действията им. Разбира, донякъде, от коремни лапароскопски операции. Истинският капацитет е проф.Костов, само той може да създаде и приложи стратегия за овладяването на коронавируса и пневмонията, от която се умира. Лошото е, че не останаха пулмолози и реанимационни отделения!

 14. Пак ще кажа: в продължение на три часа се видя умствения и професионален капацитет на нашите първи! Стегната обоснована мотивация на Президента и 15-сет минутна хаотична реч в прослава на всички бойкови управления от Станишев до наши дни. Основната дума в словоизлиянието на нашето слънце беше „пари“. Видяхте ли колко е грижата му за хората! Той смята парите наши и на Италия, Германия та стигнал и до САЩ. И, пак дрънчи на тънката струна „пари за пенсии“. Толкова години не научи, че парите за пенсии не са от същата каса, от която плаща асфалта и мед. маските. С недоученото си мислене, все питам от кой център получават указания как да постъпват, като Китай сега анализира действията си по епидемията. От същия, който дава парите ли? И, там пак сме първенци! Но, съчетанието Сталинка и ББ не е здравословно и добро!

 15. Господин Румен Леонидов както винаги е прав в оценките си. Моите адмирации. Но за мен в случая големият въпрос е заслужава ли си саможертвата, която прави проф. Костов, която е очевидна в компанията на Борисов и Мутафчийски.

  1. До „Ангел Михайлов“:
   Няма нищо случайно.
   С поканата към проф. Костов – да се включи в Медицинския съвет, бойко-българоубиеца цели две неща:
   1.Да запуши устата на проф. Костов – като същият престане да критикува Правителството и Националния оперативен щаб за неадекватните им мерки в борбата с коронавируса.
   /Нещо подобно на купуването на НИЩОЖЕСТВАТА тома биков и антон тодоров-шайката/;
   2.Да снеме отговорността от себе си и от Правителството и да я прехвърли към медицинския съвет и НОЩаб.

 16. След идиотщините покрай вируса идва “ Вечерната проверка “ !

 17. Мутро, не знам какви пари пазиш в държавата, но като огладнеят хората, този път ще ти ебат шибаната мутренска глава! И няма да можеш да се скриеш. Ти бе боклук, защо не уволниш всички на държавна заплата и не ги прибереш по домовете, без обезщетение?

   1. L’etait c’est moi – 200 години след после. Ама това го не пише в индианските книжки.

 18. Боже, колко контекст има само в тази снимка.

  Казано е – „По делата им ще ги познаете“.

 19. Гледайте го в момента ГМР, с колко излишни думи не може да даде елементарен отговор на Президента. И само му плюй. Говори за страховете на хората, а той ги създаде!

 20. За всичките ни неволи са виновни борисов и некадърните му избраници,колкото е прост той,толкова и те

 21. Заради Мутафчийски „Плазмодия“ много кадърни лекари напуснаха ВМА и могат много да говорят за боклука Мутафчийски. Това е истината.

  1. Та, кой каза, че б.б. е „световен лидер“.
   Да, познахте.
   Боклука МуФтачийски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *