Регистрация
Публикувано на 07.10.2017 / 22:13

БОРИСОВ, ЗАЩО УЛТИМАТУМА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е НА СТРАНИЦАТА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ?! КОЯ Е ТОЯ, ЧЕ ДАВА СРОК ОТ 24 ЧАСА, БЕ? ТЕРОРИСТ? ПОХИТИТЕЛ? ИЛИ Е ЗА ПСИХИАТЪР?

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВУлтимативния текст на лицето Валери Симеонов, който той качи на страницата си във Фейсбук, с което: „давам срок за извинение 24 часа“, звучащ с тона на „терорист“, „похитител“ или какъвто и да е там, изживяващ се като главатар на нещо си, отправен към медиите да му се извиняват, е КАЧЕН НА ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!!!

Представяте ли си докъде я докарахме!

Представяте ли си в каква диктатура живете? Представяте ли си този арогантен тип, който плещи и се държи като терорист, поставящ ултиматуми, ОФИЦИАЛНО Е ЛЕГАЛИЗИРАН ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!

Борисов, кой е тоя, бе, че ще дава „срок от 24 часа“?

И какво ще направи след като минат 24 часа? Ще стреля? Ще чупи глави? Ще мачка? Ще уволнява? Ще щави? 

Тоя, Борисов, и тебе те мина по мутрофобия!

Вие всичките сте за психиатър!

http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0212&n=4304&g=

За втори път от приемането на вицепремиерската длъжност съм подложен на мащабна организирана клеветническа кампания от най-големите медии в страната. Разбирам, естествено, породената омраза и неприязън към всеки, който си позволява да има собствено мнение и да го отстоява, особено ако той е на ръководен пост. Това става в една среда с предварително разпределени роли и „порции на властта“ – каквато беше медийно-политическата среда в България доскоро. Но не мога да приема, че някой друг, освен органите на правосъдието, ще раздават присъди, оценки и квалификации или пък ще си присвоят правото да говорят от името на цялата журналистическа общност.

Повод за горното е участието ми в „Тази сутрин“ на Нова телевизия вчера, което стана възможно след упорито настояване на продуцентката на предаването, въпреки че не питая особено уважение към този блок и съм отказвал участия в продължение на месец и половина (17 август 2017 г.). Близо 4 часа след приключването на динамичния ми разговор с Виктор Николаев мои медийни недоброжелатели организираха клеветническа кампания във всички национални телевизии и в голяма част от новинарските сайтове, приписвайки ми престъпление, което не съм извършил. Всеки непредубеден зрител може да пусне записа и да се убеди с очите и ушите си, че това е грозна лъжа и сталинистко заклеймяване.

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВТова се случва за втори път. В началото на мандата ми, в. „Сега“ ми приписа непроизнасяни от мен изречения, за което днес са дадени под съд. Клеветническата акция на в. „Сега“, освен на мен, създаде проблеми и за държавата от дипломатическо естество. Тогава отново всички „прогресивни“ клакьори и грантаджии гракнаха в един глас, опитвайки се да организират медийната ми екзекуция.

Сега случаят се повтаря. Заявявам категорично – на никого не се извинявам, не се и „оправдавам“, както написа една синя малотиражка. Напротив, адвокатската ми кантора изисква записите от всички телевизионни предавания на bTV, Нова, БНТ и БНР, в които съм оклеветен с изрязани от контекста думи, в повечето случаи без да е отразено личното ми мнение – основно и задължително изискване в телевизионната журналистика. Липсваше позиция и на засегнатото лице, за което се твърди, че е било заплашвано. Нещо повече, няма никакви оплаквания от него както в медиите, така и в прокуратурата. Само последните две нарушения на журналистическите правила безспорно доказват тенденциозността и целенасочеността на кампанията. По тази причина, настоявам незабавно да получа извинения от Нова телевизия, bTV, БНТ и БНР. В противен случай ще защитя правата си по съдебен път.

И накрая, за информация на самонадеяните телевизионери – свободата на словото не е право само на журналистите, свободата на словото е право и на всички останали граждани в едно демократично общество, в т. ч. и на политиците. Никой не може да ме накара да говоря по въпрос, по който не желая да коментирам или който считам, че е глупаво или опасно за националната сигурност да се обсъжда в национален ефир. Това е мое човешко право и няма да позволя на никой да посегне на него.

Не мога да приема, че скърцащи със зъби от злоба журналистки ще ми дават оценки и квалификации или че трябва да търпя обиди и намеци, само за това, че са ме поканили в някое студио. Това е причината да не приемам всички покани за участие към мен или покани за интервюта. Апелирам към публичните лица с достойнство да не забравят, че и те имат човешки права и да ги отстояват твърдо и безкомпромисно. За съжаление, няма съмнение, че живеем в държава, управлявана от две телевизии и от медийни кукловоди, от които треперят дори най-големите политически партии.

Давам срок за извинение 24 ч.

Afera.bg

Коментари 17 за
“БОРИСОВ, ЗАЩО УЛТИМАТУМА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е НА СТРАНИЦАТА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ?! КОЯ Е ТОЯ, ЧЕ ДАВА СРОК ОТ 24 ЧАСА, БЕ? ТЕРОРИСТ? ПОХИТИТЕЛ? ИЛИ Е ЗА ПСИХИАТЪР?”

 1. Симеонов, простако,
  Стигна дъното. Веднага се махай от политиката и се скрий някъде много, много дълбоко.
  Докато не си усетил истинската народна любов.
  Давам срок 24 часа.

 2. Питам в кабинет Борисов 4 ще присъстват ли т.н. патриоти ? И изобщо ще има ли кабинет Борисов 4 ? Нищо лично ! Само питам. Имам право да задавам въпроси, нали ? Да не вземете да ме съдите затова сега ?

  1. Това е следствието от съюзяването със Светиня Му!
   Къде са бившите Му патерици РБ, ДСБ, РЗС … отекоха се в канала на историята, не че са значели нещо…
   Днес просто дойде реда на т.н. „патреоте“
   Най-смешното е, че лицето WC дори не разбра как сам си ритна столчето…

 3. Това е резултатът от модела на ГЕРБ за опростачването и мутризирането на държавата. А това, че Виктор Николаев се държеше в това предаване като олигофрен и повтаряше като папагал, каквото му диктуват в слушалката и се опитваше да търси евтина интрига като насочваше разговора в една и съща плоскост всеки може да се убеди ако изгледа въпросното предаване. Симеонов може да е простак, но не е глупак и се усети.

   1. Да, но срещу себе си имаше още по-голям идиот- Викторчо „неразбралото“. В Нова ТВ единственото смислено нещо което направиха е, че разкараха Ани Цолова. Иначе може още другата седмица да очакваме Бойко в някой сутрешен блок да ръси поучително, а Виктор да кима умно с глава.

 4. Този с голо дупе иска да прескочи собствената си гранична ограда

  1. ..I na ,,vsjaka vtora duma,,povtarja/nabljaga che e,,vicepremier,,zashtoto sled edno izrechenie,,,intervjuirashtijat,,e,,zabravil,,za tova mu,,kachestvo,,,zaradi nachina mu naarganie I izrazjavane!Seljak,pak I si misli ,che mu vjarvame che shte,,butne,,Domus/familiite!

 5. Когато объркаш дрогата, когато взимаш нещо за първи път – изпадаш в делириум и не знаеш на кой свят се намираш, не знаеш и какви простотий бълваш!… Та и винкелО така!…. Бойко, я привикай тоя самозабравил се елемент на спявка, бре!

  СимеонOFF, Министерски съвет не ти е бащиния!!! Разкарай от сайта му бълвоча, който си плеснал там, ясно ли ти е бе селяндурино неадекватен???!!! Какъв е тоя ултиматум, а????????????? Какво ще направиш когато минат „дадените“ от тебе 24 часа??????????????? Ще се правиш на „велик“ у вас в махалата в Бургас или откъдето си!!!!!!!!!!!!! Тук, във София ще пазиш поведение, ясно????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Когато влезеш в политиката и особено,когато заемаш висок пост ти си публична личност.Длъжен си да отговаряш на въпросите на журналистите и на гражданите.Длъжен си да се съобразяваш какво говориш,как се обличаш и какви ги вършиш.И няма да се сърдиш за оградата,хотелчето или за другите далавери,които ти намериха.Щото нали знаеш политик и муха се убиват най-добре с вестник.И ако не контролираш всички медии,могат да те съсипят.Нали видя Делянчо.Партията и целият народ стои зад него,ама го осраха и сега ще смърди дълго време.И то заради някакви съученици.А тебе ако те подпукат ще виеш като саранска лисица.

 7. Този е алкохолизирана отрепка с увреден мозък. Сигурно е изпаднал в делириум и е изгубил връзка с реалността.

 8. Аз Варелко бих ти @@@ в устата без извинение. Нали аз и други ти плащаме бе, смешнико! Ще свалиш от власт тиквата

 9. Прятелите на Беридан станаха нетърпимо много в Отечеството.
  „От високо, лошо се пада“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>