Публикувано на 10.07.2019 / 6:55

БОРИСОВ: ДА МО’АТ СИ ХОДАТ ТАМ НАШИТЕ У БЕЛГРАД ДА СИ КЪРКАТ! /ВИДЕО!/

БОЙКО БОРИСОВЯ му казАх, он ми казА…Нищо не съм рекал. Ти беше там и зяпаше като папуняк….Даже вчера, не знам дали си видела…Къв съм шут….“

Чупки и стойки на бай Ганьо пред Премиерката на Сърбия, след серията от гафове в която въвлече половин Европа!

Тоз талибан, не само не може да се държи като мъж, ами нанася такива поражения върху имиджа на България и българите, че направо ме е срам….

Владимир Павлов

Коментари 28 за
“БОРИСОВ: ДА МО’АТ СИ ХОДАТ ТАМ НАШИТЕ У БЕЛГРАД ДА СИ КЪРКАТ! /ВИДЕО!/”

 1. Между „прост“ и „простак“ трябва да се прави разлика. Хич не е прост той! Я вижте ..“вратът му като талията на свинята, гърбът – като табашки кош, а под гърба – кръгла манастирска трапеза……“

 2. С тоя простак от село Банкя сме срам не за другите, а за себе си…
  Даже не може да се доближи до нивото на лесбийката…
  Този е трагедия за България…

 3. Ако има конкурс за простотия, тоя ще вземе второто място – именно,защото е много прост.

 4. Господин Радев,оставете всичката друга работа,заеметесе с тозипростак-т.н. премиер!!! Махнете го,докато не е станало късно!!!!! Прочетете форума след тази статия!!!! Вземете мерки,за смях сме на всички!!! Трябва учен и интелигентен човек!!! Знаеш езици,правоговор,държание и обноски пред хората!!!! Помогнете!!!!!!!!!

 5. ТОЯ ДЕБЕЛОГЪЗ ИЗРОД Е ЛУД.КОЙ ЩЕ ЗАЧИТА НАРОД КОЙТО ИМА ИДИОТ УПРАВЛЯВАЩ ТАЯ КОЧИНА?ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА И СИ ОТГОВОРЕТЕ ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕТЕ.

 6. Ееех, Сретене и от тебе нищо не става, за едни пари се продаде и Му прости „кръвна обида“, която истински сърбин „измива“ само с кръв. Явно и сърбите ще „клекнат“ и ще станат „европейци“, поне ще са по-успешни от нас.

 7. Нашият цървул маи показва и продава розово масло на телефона.Колко правилно го е описал Алеко.

 8. Тълпата от прехласнати дръжки на микрофони около този цървул понамаля с изчезването на Бенатова и онази другата, дето му лижеха подметките, а сега се правят на дисидентки. Че е прост, прост е, ама той и сам си го каза още преди години. По отношение на европейската шлифовка сърбите са далеч пред нас, нищо че във всекидневната реч не си поплюват и са шампиони в попържните. Затова пък имат култура, литература, нобелисти даже, а столицата им е чиста, зелена и спокойна, без мегаломански строежи, един тих и приветлив град, с полъх от някогашната Австро-Унгария. По Дунава се е носела цивилизованост, артистизъм, не са се дали и на турчина. Така че да им говорим сега на изкълчен и развален шопски е ТЪПО и обидно.

 9. Със сигурност с покойният Слободан Милошевич нямаше да си позволи такова поведение. Слобо директно можеше да му тегли една „Пи.ку ти матерну“. Голям мъж беше, а не лайномет, като нашенският цървул. Даже предаден от пияницата Елцин се държеше с чест и достойнство!

 10. ……този ТИКВЕНИК за ЕВРОПА бил пич, а за нас е …. ИЧ…,изпитвам ИСПАНСКИ срам ,като го видя или чуя……..

 11. Божееее какво падение…..
  Божееееи какво унижение….
  Божеееее какъв срам…..
  Как е възможно,Българите да търпят това нещо…..

 12. Чудя се премиерът на Сърбия как го е изтърпяла! Позорно и просташко е министър председател на която и да е държава да има такъв елементарен изказ! Срам ме е , че нашата мила татковина е управлявана от неграмотни, но алчни хора!

 13. Бай Ганьо Балкански в целия му „блясък“. Ако Алеко беше жив, 100% щеше да има второ преработено и допълнено издание на безсмъртната му творба, благодарение на Тиквата от Банкя. Това слабоумно говедо ни осрами пред целия свят и ни наритва все по-дълбоко в калта всеки ден, в който е министър-предедател…

  1. Я гледай тука ,… кво е туй? Кво се пулиш?… Магистрала я! Голема и убава! Магистрала от Бургас до София и от София до Белград. И за кво съм я напрайл? Кажи де? Знайш ли? Не знайш я, от где шъ знайш , немаш толкоз акъл ! Шъ ти кажа! – вика Бай Ганьо и на лицато му грее тържество. – Да моат да одят нашите у Белграда. Не че нешто има да видят там, кво да му гледаш, то Белград град като град, хора, улици, а да къркат хубавците там, у капаните,… а србите – те по пътю, по пътю и от пътю – цамбур у нашто море…. Пък после – живот, брача, кой накъде види – Европа е туй! Ех, че кеф, а, мамка му стара!

 14. Казах го още след изборите за Европейския парламент, този простак и тъпанар така ще се разпаше, че жална ни майка и резултатите са налице. Единствено, което мога да направя е да се моля на Господ, да ни въвлече във война. А поразиите, които нанесе на майка България ще плащат поколения българи.

 15. МАЛЕЕ ,РЕЗИЛ….АХАХАХАХАХАХ
  А КАЖЕТЕ СА ТОЙ ЛИ Е ВИНОВЕН??ИЛИ ТЕЗ ДЕТО ГО ИЗБИРАТ?

 16. Слушах няколко пъти въпросното видио и си бях решил да не коментирам бръщолевенията на наш петльо,който е ербап само пред тъпите репортерки.Учуди ме обаче констатацията,че имало междудържавно напрежение между двете съседски братски държави.Според мен напрежението е между един сръбски чиновник и един български такъв,който повярва на станишко,че бил станал държавник.Държавник е Президент Радев,защото е избран от 2500000 българи и се държи като такъв,а не като човечето от Банкя избран от 240 депутата

 17. Хора, сънувам ли ? Възможно ли е това ? Нашия премиер е на по- ниско интелектуално ниво от един селски бакалин. Този ходи по света и общува по такъв безобразен начин с министри и лица, които са на най-високо ниво. Хора какво се случва с държавата ни, някой си прави много лоша шега с нас. Въпроса е ние защо дремем?

 18. голям късмет ще е докато е на власт, да мине Сретен Йосич да го свали от властта ,защото ние сме овце и не можем да направим нищо.

 19. Е па он Боко си повЕрвА, че значи нещо на балканския терен, след като в БГ вече и децата му се смеят, а в Брюксел още проветряват коридорите след него. Да беше взел да попрочете нещичко за историята на този регион, а и неговите „съветници“ – също. Срам!

 20. И мен ме е срам! Прегръдки, целувки, просташки потупвания, фамилиарно назоваване на известни политици с първите им имена, запретнати ръкави, позор, резил! Без елементарно възпитание, липса на какъвто и да е етикет, а бе… Спасиба галяма! Ужас!!! Бай Ганьо би му завидял!

 21. Тук като пръдне е дръжките на микрофони подемат: Ах каква мелодия, ах какъв аромат… Навън хопата вждат, че е осран.

 22. Голям късмет за всички нас ще бъде, ако съществото б. б. – докато е на власт, не въвлече България в нова Балканска война.

  1. Надявам се ,че не го вземат на серйозно нашият „полезен“ идиот!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *