Регистрация
Публикувано на 11.03.2018 / 18:02

„БОРЕЦЪТ“ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ – ПАДНАЛ ОТ ЛУНАТА: НЕ ЗНАЕЛ ЗА РАЗГОВОР НА БОКО С МИШО БИРАТА!

ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВПо бтв, ококорен, ама ококорен, с „честни сини очи“, „новият“ „борец“ срещу корупцията не знаел, не бил чувал, не бил разбрал и не бил работел по СРС –то с Бойко Борисов и Мишо Бирата. Т.е. работел, имало такъв разговор, ама на него не пишело името на премиера, ами само телефонния му номер. Ако знаел, че бил на Бойко Борисов, той щял да обърне внимание, ама как бе, наистина щял да обърне внимание… Обаче Бойко Борисов в СРС-то бил „неизвестно лице“. Колко такива ги имало, ехееее, в СРС-тата…

Който разбирал от СРС, той щял да разбере как „борецът“ против корупцията нищо не знаел и затова не бил „разработвал“… И всичко било „фалшива новина“, ако много искате да знаете пък.

Сега щял да ги разследва всичките, рече „борецът“, щели да бъдат задържани хора „според парите им“. И експертите му щели да бъдат независими, щото той ги познавал и бил работел с тях, а пък ако не го били избрали, щял да се върне да работи като прокурор, ох, объркахме се от тия цацаратори….

Изключително важно било да бъде спряна корупцията в съдебната система. И скоро щяло да има такива лица, задържани за корупция.

Тоя „борец“ май си „вярва“. Че във Варна, например, трябва да бъдат задържани 85% от цялата съдебна околия, например. Да не говорим за ВЪРХА НА ПРОКУРАТУРАТА, ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА И ВЪРХА НА ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА.

„Борецът“ обаче бил потресен колко лъжи били изговорени в парламента при избирането му, щото него и органа му много го уважавали. Най-вече дипломатите. Какво ни интересува уважението на дипломатите, не стана ясно.

Спираме, щото вече даже не е трагикомично.

Отвратително е.

Afera.bg

Коментари 26 за
“„БОРЕЦЪТ“ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ – ПАДНАЛ ОТ ЛУНАТА: НЕ ЗНАЕЛ ЗА РАЗГОВОР НА БОКО С МИШО БИРАТА!”

 1. Дълбочината на амнезията се определя от пълнотата на хранилката!

 2. Само 85%? Според мен са 99.999999999% корумпирани в съдебната Варненска околия.

 3. В природата уж имало някакво равновесие – на всяка сила отговаря същата, но с противоположна посока . Каква ли ще е тази обратната сила за лакомията на вожда ни? Не и нашият заспал народ.

 4. този пуска чадър за Боеко. Боеко го прави началник на поръчкова служба. Който Боеко му посочи, му повдига обвинения и от там почват няколко години разследване, докато го ощавят. Схемата е отиграна и гарантирана от ГЕРБ

 5. Как не е проверил ЕГН-то , на което Танов е звънял няколко пъти !

 6. Ами да му припомним на незнаещия кой е бил зад телефонния номер, щото в постановлението на СГП си е ПОСОЧЕНО:
  10 декември 2012
  Минчо Спасов вика, че прокуратурата е отказала да образува дело по случая „Мишо Бирата”, за който той я сезира лятоска. Основният аргумент на СГП бил, че туй, дето премиерът признал, че е казал въпросните думи, „изразява самокритичност към определено поведение“, а това не е „доказателство по смисъла на НПК“. Егати двусмисления НПК…
  Ех, Брюкселе, Брюкселе… Ако знаеш какви лайна са в българската съдебна система, ката ден ще пишеш доклади… Не че като пишеш, голям келепир, де…

 7. МангАл ашладисан със склави, вж. носа. Фенотипът показва, че по всяка вероятност Е от влашките роби.

 8. ПОЗНАХА ХОРАТА, ЧЕ ТОЗИ СЛЕД КАТО Е ИЗБРАН ОТ ГЕРБЕРАСТИТЕ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ЦЕЦО-ПЪПЕША, ТО Е НОРМАЛНО ДА ЗАЩИТАВА САМО ГЕРБЕРАСТИТЕ. КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ТОЙ Е ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН И ЗАТВОРЕН.

 9. Поредният наглец, каза, че Вальо Танов провел разговор с някакъв номер, но излиза, че гласът на Б.Б. е непознат за т.н. разследващи. Не знаят и чий е номерът. Ами да се прибират при жените под юргана и да не излизат от там докато не научат как се проследява номер от оператор. Безподобна наглост шества по телевизиите! Горкият ,така се насмете с Иво Прокофиев, че побързаха да го преместят в друга комисия. И този ще бори корупцията, боже! Ясно е едно – номерът е на китайката.

 10. Прогнили са от корупция, за това държавата е в това положение….и като излезеш в чужбина те е срам да кажеш откъде си.

  1. Porachkov Nakolenkadgija s Nizak moral I golemi/finansovi/Ambicii..Toya I Tzecka Tzacheva bi naebal,,za kariera I pari,,!

 11. Повръща ми се от тая мазна физиономия! Насилие се да чуя нещо от това интервю. А то нищо! Тоя с очилата и той се сниши! Божеее като си представя, че ББ щели да го изберат за 4 път. Само, че не каза, че половината са циганските гласове. Има резервен вариант – да фалшифицира изборите.
  Да питам, къде е Гинка? Прибра ли се?

  1. Топ разкритие на Григор Лилов: Чрез сделката с ЧЕЗ Борисов и шайката му Източват БНБ и енергетиката по модела „КТБ“

   Фискалният и валутният резерв на БНБ ще осигурят парите на Гинка Върбакова, за да може пазарджишката бизнес дама да си напазарува активите на ЧЕЗ в България. Бойко Борисов и ГЕРБ се канят да разграбят енергетиката ни по модела с източването на КТБ. Това разкри днес топ- разследващият журналист Григор Лилов. Аферата е за милиарди, а скандалът – космически!

   „Разразилия се международен скандал по сделката на Гинка с чешката компания, накара чуждестранните й кандидат- инвеститори да се оттеглят. Ролята на няколкото международни финансови институции беше да придадат допълнителна тежест на пазарджишката бутафорна фирма, за да изглежда тя в очите на ЧЕЗ и пред конкурентите си като наистина стабилен и надежден купувач, припомня Лилов. Но заради скандалите, всички чуждестранни банки се оттеглиха и сега на Гинка не й достигат „едни“ 100- 170 млн. евро, за да се разплати с ЧЕЗ (цената на цялата сделка е около 320 млн. евро, но освен нея има и банкови такси, които Гинка не може да плати без допълнително финансиране)

   Българските банки, които финансират Гинка и пазарджишката й фирма „Инерком“, по закон няма как да й осигурят по- високи кредити и допълнителни пари от тези, които са й отпуснали досега. С какво разполага тя към момента: От Уникредит Булбанк, Първа инвестиционна банка, Българска банка за развитие и ОББ Гинчето е получила финансиране на стойност 260 млн. евро. И това е всичко. И това при положение, че с банковите такси и транзакции Гинка трябва да плати на ЧЕЗ над 400 млн. евро.

   За да излязат от патовата ситуацията, покровителите на Гинка и истински купувачи на ЧЕЗ, за които е ясно, че са хора от правителството, са стигнали до следното решение: фискалният и валутният резерв на БНБ да бъде използван като гаранция, така че българските банки да могат да отпуснат още по- високи кредити от тези в момента (Така тези кредити ще надхвърлят 400 млн. евро). Това ще се случи чрез отваряне на депозит във всяка българска финансова институции, която иска да участва в далаверата.

   „И когато бизнесът на Гинчето в закупената нашенска ЧЕЗ изгърми (както е замислено и както ще се случи със сигурност), държавата и БНБ ще платят софрата на онези, които стоят зад гърба на пазарджишката бизнес дама. Тоест на Бойко Борисов и гербаджийската му шайка“, категоричен е Григор Лилов.

   Ако гореописаната схема ви звучи много позната, то наистина е така – по същият начин беше разграбена КТБ.

   По същият начин ще бъде разграбен и източен всеки държавен актив в България… За да се окаже в един прекрасен ден, че ДЪРЖАВАТА Е В ТОТАЛЕН ФАЛИТ! Че Държавата ни няма никакво имущество и на практика вече НЕ СЪЩЕСТВУВА като такава. А от нея е останала само празната й територия.

   Планът за унищожението на държавата е неолиберален, глобалистки… И се прилага не само в България, а във всяка страна, попаднала под окупаторския ботуш на САЩ.

   Прави се с благословията на Западната олигархия!

   Затова шайката на Бойко Борисов и първият му помощник Делян Пеевски е във вихъра си – крадат до безсъзнание, тъй като няма кой да им търси отговорност. Защото това е поставената им задача от Запада – да разпродават и да грабят с пълни шепи, докато не остане камък върху камък от Българската държавност. Skandalno.net

   Skandalno.net

  2. Избора е от черните чували пълни с ГЕРБ бюлетини, а не от циганските гласове…

 12. Бандит бандит назначава.Как допускаме тази простотия.Трябва кръв да се лее.

 13. Може и наистина да не знае, Той такива ги обича, шматки с комплекси, които за една заплата и служебни привилегии се правят на малоуми и му целуват …. ръка. С една думаибрикчии.

 14. Сега е 18.47 часа и по канал 3 Беновска води предаването си -ПИЯНА. Пълен цирк. Славчо Велков и подари краставица и тя каза че не използува краставици. Нема такова шоу.

  1. Имам подозрение, че Божидар Димитров и Беновска, преди да влязат в студио, са направили „делчо“ на шише руска водка. Такова фъфлене не се подминава лесно. Със Славчо Велков съвсем не и се получи – разкри я, а горката минетка дори не се усети.

 15. Ми това са неговите творчески планове.Вие какво искате да каже?Че почти цялата съдебна система е корумпирана,че Бойко и Цецо, Цацаров и компания са корумпиерани,не няма да каже.Ще лъже.

 16. …и тъпи неграмотници като теб, дето и една азбука не могат да научат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>